Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΩΡΑΙΟΣ! Ιατροδικαστής ΖΗΤΑ να αναγράφονται τά εμβόλια 'Covid' στά πιστοποιητικά ΘΑΝΑΤΟΥ! (Καλή αρχή!)

 


Ένας ιατροδικαστής ζήτησε να αναγράφονται τα εμβόλια Covid στα πιστοποιητικά θανάτου των ανθρώπων, εάν πεθάνουν ξαφνικά λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου.


Ο Andrew Harris, ανώτερος ιατροδικαστής στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε την κλήση αφού εξέτασε τον θάνατο ενός «γυμνασμένου και υγιούς» 32χρονου γιατρού.

Ο Δρ Stephen Wright, ο οποίος εργάστηκε ως κλινικός ψυχολόγος στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, πέθανε ξαφνικά μόλις δέκα ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Covid Oxford-AstraZeneca.

Ο Wright υπέστη θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο αφού έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιανουάριο του 2021.

Ως γιατρός, ήταν από τις πρώτες ομάδες ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αυτή την εβδομάδα, ο ιατροδικαστής περιέγραψε την υπόθεση ως «πολύ ασυνήθιστη και βαθιά τραγική».

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας την Τετάρτη, το δικαστήριο του Inner South του Λονδίνου άκουσε ότι ο Δρ Wright είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που ερευνούν οι υγειονομικές αρχές μετά από σοβαρή αντίδραση στο τρύπημα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 75 θάνατοι έχουν καταγραφεί από τις αρχές που επιβεβαιώθηκε ότι προκλήθηκαν από τρυπήματα Covid.

Πολλοί θάνατοι μπορούν απλά να καταγραφούν ως η προκύπτουσα αντίδραση, όπως θρόμβοι αίματος ή καρδιακή ανακοπή, χωρίς να αναφέρονται τα πλάνα.

Σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Wright, τα πιστοποιητικά θανάτου απλώς αναφέρουν την αιτία θανάτου ως «φυσικά αίτια», πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος των εμβολιασμών μπορεί να μην είναι ποτέ πλήρως γνωστός.

Ο Δρ Wright είναι ένας από τους τελευταίους που η «θρόμβωση που προκαλείται από το εμβόλιο» κρίθηκε ως αιτία θανάτου του.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του Wright προκλήθηκε από το τρύπημα, το οποίο τον οδήγησε να υποφέρει από συνδυασμό εμφράγματος εγκεφαλικού στελέχους, αιμορραγίας στον εγκέφαλο και «θρόμβωσης που προκαλείται από εμβόλιο».

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Wright κατέρρευσε απροσδόκητα αφού υπέστη ήπια συμπτώματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Princess Royal University Hospital στο Orpington.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King's College καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Ωστόσο, η φύση της αιμορραγίας σήμαινε ότι ήταν ακατάλληλος για χειρουργική επέμβαση.

Όσον αφορά τα επίσημα έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς τον θάνατο του Δρ Wright, ο Harris είπε ότι ήταν ζωτικής σημασίας το εμβόλιο Covid να αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην έκθεση του ιατροδικαστή του.

Ο Harris ζητά τώρα τα εμβόλια Covid να αναγράφονται σε όλα τα πιστοποιητικά θανάτου όταν ένα άτομο πεθαίνει ξαφνικά μετά το τρύπημα.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταγράψουμε, ως γεγονός, ότι είναι το εμβόλιο της AstraZeneca – αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να κατηγορούμε την AstraZeneca», δήλωσε ο Harris.

«Ο Δρ Wright ήταν ένας γυμνασμένος και υγιής άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca στις 16 Ιανουαρίου 2021, ξύπνησε με πονοκέφαλο στις 25 Ιανουαρίου και αργότερα ανέπτυξε μούδιασμα στο αριστερό χέρι.

«Πήγε σε ένα τμήμα A&E λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και θρόμβωση οβελιαίου κόλπου.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King's College στις 6.39 π.μ., αλλά, λόγω της έκτασης της αιμορραγίας και των πολύ χαμηλών αιμοπεταλίων, ήταν ακατάλληλος για χειρουργική επέμβαση».

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διερευνηθεί γιατί μπορούν να συμβούν σοβαρές αντιδράσεις στα τρυπήματα, ειπώθηκε στην έρευνα.

«Τα αίτια εξετάζονται από την MHRA (Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης)», δήλωσε ο Harris στο δικαστήριο.

«Μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια ενέργεια που μπορεί κανείς να κάνει αυτή τη στιγμή.

"Εξετάζεται και υπάρχουν αναφορές που δίνονται στην κυβέρνηση από την MHRA και υπάρχουν συμβουλές για το θέμα".

Ιατρικοί εμπειρογνώμονες είπαν στο δικαστήριο ότι τίποτα δεν μπορούσε να γίνει για να σωθεί ο Δρ Wright, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος νευροχειρουργός Francesco Vergani δήλωσε ότι τα αιμοπετάλια παρέχουν την πρώτη απάντηση του σώματος για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία και είναι σημαντικά για την πήξη.

«Δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να γίνει για να έχουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση», είπε.

«Όταν έχεις κάποιον με κρίσιμα χαμηλά αιμοπετάλια που αιμορραγεί στον εγκέφαλο, η χειρουργική επέμβαση είναι καταστροφή».

Ο Δρ Mark Howard, σύμβουλος παθολόγος και ιατρικός εξεταστής στο νοσοκομείο King's College, δήλωσε ότι οι επιστήμονες και οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες δεν γνώριζαν τις πιθανές θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου, επειδή η περίπτωση του Wright συνέβη τόσο νωρίς στην κυκλοφορία του.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι υγείας και μέσα ενημέρωσης είχαν πείσει με επιτυχία το κοινό ότι τα εμβόλια ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά».

«Ο Stephen ήταν ένας πολύ γυμνασμένος, νέος και υγιής άνδρας τον Ιανουάριο του 2021», είπε ο Howard.

«Είναι μια πραγματικά τραγική και πολύ σπάνια επιπλοκή ενός καλοπροαίρετου εμβολιασμού.

«Δεν γνωρίζαμε ότι αυτή ήταν μια πιθανή παρενέργεια αυτή τη στιγμή.

«Δεν είναι πλήρως κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι μια ιδιοσυγκρασιακή αντίδραση.

«Οι συνθήκες προκύπτουν σε έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων.

«Δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζουμε ότι ο Stephen θα είχε αυτή τη συνέπεια.

«Ήταν μια σπάνια και ακούσια συνέπεια».

Ο Δρ Wright επέζησε από μια σύζυγο και δύο παιδιά.

Η χήρα του, Charlotte Wright, αγωνίζεται να τροποποιήσει τη διατύπωση «φυσικά αίτια» στο πιστοποιητικό θανάτου του συζύγου της.

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του φαρμακευτικού γίγαντα.

Μετά την έρευνα, είπε: «Έγινε σαφές ότι ο Stephen ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής και ότι ο θάνατός του ήταν από εμβολιασμό της AstraZeneca.

«Για εμάς, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη δικαστική μας διαμάχη εναντίον της AstraZeneca.

«Αυτή είναι η γραπτή απόδειξη», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι θα την πάρουμε μόνο όταν έχουμε μια απάντηση από την AstraZeneca και την κυβέρνηση».

Μιλώντας στο BBC (https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-65321937) έξω από το δικαστήριο, η Wright είπε ότι η απόφαση του ιατροδικαστή «παρέχει ανακούφιση, αλλά δεν είναι λυτρωτική».

Αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, συνέχισε: «Είμαι πολύ ευγνώμων που παντρεύτηκα έναν τόσο σπουδαίο άνδρα και μεγάλωσα τα αγόρια μας προς τιμήν του».

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/coroner-covid-shots-listed-death-certificates/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!