Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής των ΗΠΑ Τάκερ Κάρλσον, αποχωρεί από τό «Fox News»!.... / Β Ι Ν Τ Ε Ο ( Υπάρχει ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! )


 Ένας από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς παρουσιαστές των ΗΠΑ, ο Τάκερ Κάρλσον, αποχωρεί από το 'Fox News', όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός των μέσων ενημέρωσης.


Το Fox σημείωσε ότι το δίκτυο και ο κ. Κάρλσον κατέληξαν σε μία αμοιβαία «συμφωνία χωρισμού». 

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η τελευταία παρουσία του Κάρλσον στον κανάλι ήταν στις 21 Απριλίου.

«Το Fox News Media και ο Τάκερ Κάρλσον συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. 

Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στο δίκτυο ως παρουσιαστή και πριν από αυτό ως συνεργάτη», αναφέρει το Fox σε ανακοίνωσή του, η οποία έρχεται λίγες μέρες μετά τον διακανονισμό του δικτύου με την Dominion εναντίον 787,5 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Στην εν λόγω αγωγή, ο Κάρλσον ήταν από τους βασικούς μάρτυρες, που σκόπευε να καλέσει η πλευρά των εναγόντων.

Ο διακανονισμός απέτρεψε μια δίκη, που έβαλε στο στόχαστρο μία από τις κορυφαίες εταιρείες μέσων ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με ισχυρισμούς περί νοθείας στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ.

Η Dominion είχε ισχυριστεί ότι οι δηλώσεις που έγιναν σε εκπομπή του Κάρλσον -μετά τις εκλογές του 2020- ήταν δυσφημιστικές και ότι τα μηνύματα μεταξύ του Κάρλσον και της ομάδας του, ήταν απόδειξη ότι γνώριζαν το ψέμμα πίσω από τον ισχυρισμό, ότι οι μηχανές καταμέτρησης ψηφοδελτίων του Ντένβερ χρησιμοποιήθηκαν για τη χειραγώγηση των εκλογών υπέρ του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν....

1 σχόλιο:

  1. Οι φίλοι μου και εγώ αντιμετωπίσαμε τους εκτελεστικούς συντάκτες των
    @nytimes,@washingtonpost,@latimes,@Reuters
    σχετικά με τη λογοκρισία τους για τους Seymour Hersh, Uhuru, Julian Assange, Tucker Carlson, Russiagate. με έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να σωπάσω.

    https://twitter.com/JosBtrigga/status/1650978643567423494

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!