Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ...ΗΛΙΘΙΟΣ! Ο υπ. Μεταφορών του Μπάϊντεν, Pete Buttigieg απαιτεί (!) 20 εκατομμύρια δολλάρια σέ μετρητά, των φορολογουμένων γιά νά ....θηλυκοποιήσει τά ΠΛΑΣΤΙΚΑ ανδρείκελα, που χρησιμοποιούνται στα 'crash test' των αυτοκινητοβιομηχανιών, γιά χάριν της ....«ισότητας των φύλων»! ( Υπάρχει λέτε παγκόσμιο "βραβείο βλακείας"; )

 


Ο υπουργός Μεταφορών Pete Buttigieg απαιτεί 20 εκατομμύρια δολλάρια σε χρήματα των φορολογουμένων (!), για να ....θηλυκοποιήσει τα ανδρείκελα σύγκρουσης που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές ασφάλειας οχημάτων.


Σύμφωνα με την πρόταση του Buttigieg, τα γυναικεία ανδρείκελα χρειάζονται «για την καταπολέμηση της ανισότητας των φύλων μεταξύ... θυμάτων συντριβής» (σαφέστατα!!).

Ο Buttigieg έκανε την πρόταση στον δημοσιονομικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Μεταφορών (DOT) για το 2024.

Η ώθηση για ριζοσπαστικοποίηση των δοκιμών σύγκρουσης έρχεται παρά το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν συνεχείς εκτροχιασμούς (https://slaynews.com/news/train-carrying-toxic-chemical-derails-maine-locals-warned-stay-clear/) σιδηροδρόμων εν μέσω της κατάρρευσης των υποδομών.

Παρ' όλα αυτά, το νέο σχέδιο του Buttigieg να δαπανήσει εκατομμύρια σε δολλάρια των φορολογουμένων των ΗΠΑ σε ανδρείκελα crash test που περιλαμβάνουν το φύλο έχει ήδη λάβει υποστήριξη (!!!!) από αρκετούς Δημοκρατικούς της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Την Πέμπτη, ο Buttigieg ήταν παρών κατά τη διάρκεια μιας υποεπιτροπής πιστώσεων της Βουλής.

Το αίτημά του για δοκιμές σύγκρουσης "woke" επαινέθηκε (!!!!!!!!!!!!)  (https://appropriations.house.gov/legislation/hearings/budget-hearing-fiscal-year-2024-request-department-transportation) από τη βουλευτή Rosa DeLauro (D-CT).

Η DeLauro δήλωσε ότι το νέο σχέδιο του Buttigieg για την προώθηση της «ισότητας» με τα γυναικεία ανδρείκελα είναι ένα ....σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της «ανισότητας των φύλων»!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/pete-buttigieg-demands-20-million-taxpayer-money-feminize-crash-dummies-gender-equity/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!