Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΑΠΑΓΩΓΗ και ευνουχισμός παιδιών, μέ ΚΡΑΤΙΚΗ χορηγία - Πολιτεία της Ουάσιγκτον - Νομοσχέδιο '5599' της Γερουσίας - επιπλέον, η Διεθνής Επιτροπή Νομικών, θέλει να γίνει ΝΟΜΙΜΗ η ....παιδεραστία!

 


Η Γερουσία της Πολιτείας της Ουάσιγκτον μόλις πέρασε το νομοσχέδιο '5599' της Γερουσίας, επιτρέποντας στην Πολιτεία να κρύψει τα παιδιά από τους γονείς τους. 

Δεν απαιτείται ισχυρισμός κακοποίησης, μόνο η παραληρηματική επιθυμία του παιδιού να αλλάξει το φύλο του σώματός του.



Το νομοσχέδιο υποχρεώνει τα κρατικά καταφύγια νέων να ενεργούν ως συνεργοί στον ευνουχισμό παιδιών εν αγνοία των γονέων τους και διαθέτει πάνω από 7 εκατομμύρια δολλάρια για να πληρώσουν για τους χειρουργικούς και φαρμακευτικούς ευνουχισμούς.

Σύμφωνα με αυτόν τον νέο νόμο, εάν ένα παιδί εμφανιστεί σε ένα καταφύγιο νέων στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει το φύλο του σώματός του, ισχυριζόμενο ότι οι γονείς του είναι αντίθετοι, τότε το καταφύγιο νέων είναι νομικά υποχρεωμένο να ΜΗΝ ειδοποιήσει τους γονείς για την τοποθεσία του παιδιού - αλλά μάλλον, να διοχετεύσει αυτό το παιδί στον τρομακτικό και καταστροφικό κόσμο του διεμφυλισμού με έξοδα της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, που σημαίνει με δολλάρια φορολογουμένων.

Και δεν περιορίζεται στους κατοίκους της Ουάσιγκτον. Κάθε νεαρό, μπερδεμένο παιδί που φεύγει από το σπίτι, μπορεί τώρα να φτάσει στην Ουάσιγκτον για να ευνουχιστεί από την κυβέρνηση χωρίς να ειδοποιηθούν ποτέ οι γονείς του.

Η ατζέντα για την καταστροφή του χριστιανικού πολιτισμού και της οικογένειας αποδείχθηκε περαιτέρω τον περασμένο μήνα, όταν δεκάδες δικαστές του ΟΗΕ δημοσίευσαν τις «Αρχές της 8ης Μαρτίου για μια προσέγγιση βασισμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα στο ποινικό δίκαιο που απαγορεύει τη συμπεριφορά που συνδέεται με το σεξ, την αναπαραγωγή, τη χρήση ναρκωτικών, τον ιό HIV, την έλλειψη στέγης και τη φτώχεια» (https://idpc.net/publications/2023/03/the-8-march-principles-for-a-human-rights-based-approach-to-criminal-law-proscribing-conduct).

Το έγγραφο αναφέρει ότι οι αρχές αυτές θα πρέπει να έχουν άμεση σημασία για τους νομοθέτες, τους δικαστές και τους εισαγγελείς σε όλα τα επίπεδα. Αυτές οι αρχές περιλαμβάνουν το δικαίωμα στην άμβλωση και τις χειρουργικές επεμβάσεις τρανσέξουαλ. Συνιστούν τη νομιμοποίηση της πορνείας και κάθε χρήσης ναρκωτικών.

Αλλά το πραγματικό αδίκημα είναι τυπωμένο στο τέλος της «Αρχής 16 Συναινετική Σεξουαλική Συμπεριφορά» (https://icj2.wpenginepowered.com/wp-content/uploads/2023/03/8-MARCH-Principles-FINAL-printer-version-1-MARCH-2023.pdf), όπου αναφέρεται ότι: «Η σεξουαλική συμπεριφορά που περιλαμβάνει άτομα κάτω από την εγχώρια καθορισμένη ελάχιστη ηλικία συναίνεσης στο σεξ μπορεί να είναι συναινετική στην πραγματικότητα, αν όχι στο νόμο. Στο πλαίσιο αυτό, η επιβολή του ποινικού δικαίου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τα δικαιώματα και την ικανότητα των ατόμων ηλικίας κάτω των 18 ετών να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη συμμετοχή σε συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά και το δικαίωμά τους να ακούγονται σε θέματα που τα αφορούν.»

Και ο λόγος γι' αυτό συνοψίστηκε ίσως καλύτερα από τον κομμουνιστή-μαρξιστή, Βλαντιμίρ Λένιν, όταν είπε: «Δώστε μου τέσσερα χρόνια για να διδάξω τα παιδιά και ο σπόρος που έσπειρα δεν θα ξεριζωθεί ποτέ».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://forbiddenknowledgetv.net/washington-to-castrate-minors-without-parental-consent-as-un-pushes-legalized-pedophilia/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!