Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ε Υ Γ Ε ! 'Ελπίδα Ζωής'... Ιδρύθηκε το ΠΡΩΤΟ Σωματείο ανεμβολίαστων αιμοδοτών! Στήν Κομοτηνή! Ε Υ Γ Ε ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 





'Ελπίδα Ζωής'... 

Ιδρύθηκε το πρώτο Σωματείο ανεμβολίαστων αιμοδοτών! 


https://romioitispolis.gr/elpida-zois-idrythike-to-proto-somateio-anemvoliaston-aimodoton/

2 σχόλια:

  1. Ο Αυστραλός γερουσιαστής παραδέχεται ότι ο Covid ήταν μια προγραμματισμένη
    εκδήλωση από τις παγκόσμιες ελίτ για τον έλεγχο και τον ερήμωση του κόσμου.
    Ορκίζεται να τους κυνηγήσει και να τους εκθέσει προσωπικά.

    https://twitter.com/realstewpeters/status/1650937501970841600

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Μάθετε πώς οι Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Christian Drosten, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschilds, BlackRock μαζί με κυβερνήσεις και πολιτικούς χρησιμοποίησαν μια ψεύτικη Πανδημία για να κηρύξουν πόλεμο στην ανθρωπότητα.

    Η Πανδημία είχε προγραμματιστεί χρόνια νωρίτερα για την επίτευξη πολλών στόχων. Μέσω ζωντανών ασκήσεων πανδημίας, όπως το Event 201, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια δόλια πανδημία παγκοσμίως σε κάθε χώρα στη γη.

    Η πανδημία δεν αφορούσε ποτέ τη δημόσια υγεία, ήταν για την επίτευξη πολλών στόχων. Αν και ο ιός ήταν επικίνδυνος, δεν ήταν πιο επικίνδυνος από τη γρίπη και μπορούσε να αντιμετωπιστεί με ασφαλείς πρώιμες θεραπείες όπως η Ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η C, ο ψευδάργυρος και άλλες πρώιμες μεθόδους θεραπείας.

    Οι κυβερνήσεις μας σε όλο τον κόσμο δεν ενεργούν προς το συμφέρον του λαού, αλλά βρίσκονται υπό τον έλεγχο παγκόσμιων εταιρειών όπως η Pfizer, η BlackRock και ΜΚΟ όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που σε συνδυασμό θα να είναι γνωστός ως "Mr. Global".

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1644431705049034753
    =========
    ΒΙΟΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον των Ralph Baric, Anthony Fauci και Peter Daszak που συνεργάστηκαν με τον Bill Gates και το DOD προκειμένου να απελευθερώσουν βιοόπλα πολέμου κατά της ανθρωπότητας που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1645138846953209861

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!