Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΤΡΟΜΟΣ στήν Ακρόπολη: Νιγηριανός ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σε νεαρή καί προσπάθησε νά τήν βιάσει!...


Η κοπέλλα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και έτρεξε - Συνελήφθη ο 38χρονος...

Τρόμος στην Ακρόπολη. 
Νιγηριανός, επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του!

Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμη να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του Αφρικανου βιαστή, ο οποίος συνελήφθη απο την Αστυνομία.

Το συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε σήμερα στις 02:30 τα ξημερώματα. 

Η κοπέλλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα απο τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου, κοντά στην πλατεία Αβησσυνίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τήν βιασει.

Η κοπέλλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!