Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Αξιωματούχοι του Λος Άντζελες κρούουν τόν κώδωνα του ΚΙΝΔΥΝΟΥ, καθώς τό «ναρκωτικό ΖΟΜΠΙ», που ΣΑΠΙΖΕΙ τήν σάρκα ε ξ α π λ ώ ν ε τ α ι!!!! [ Πώς τάχα "εξαπλώνεται"; ΜΟΝΟ του, ή .... ]

 

Αξιωματούχοι του Λος Άντζελες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, για την «ανησυχητική» εξάπλωση ενός «ναρκωτικού ζόμπυ», στην ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς πόλη της Καλιφόρνια.


Το ναρκωτικό μπορεί να έχει φρικιαστικές επιπτώσεις στους τοξικομανείς, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης σήψεως στήν σάρκα τους!!!!!

Το τοπικό ναρκωτικό του δρόμου "tranq", επίσης γνωστό ως ηρεμιστικό ζώων ξυλαζίνη, έχει ονομαστεί το "φάρμακο ζόμπυ" λόγω του αντίκτυπου που έχει στους χρήστες.

Μπορεί να οδηγήσει σε τρομακτικά αποτελέσματα όταν αναμειγνύεται με άλλα παράνομα ναρκωτικά όπως η ηρωίνη και η φαιντανύλη.

Οι αρχές του Λος Άντζελες αγωνίζονται να σταματήσουν την εξάπλωση του ναρκωτικού καθώς η χρήση του αυξάνεται σε όλη την πόλη.

Το φάρμακο, το οποίο δεν προορίζεται για ανθρώπους, μπορεί να οδηγήσει σε σήψη του δέρματος και των μυών, σύμφωνα με αναφορές.

«Είναι πραγματικά φρικιαστικά παραμορφωτικό για τους ανθρώπους», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Μπιλ Μπόντνερ στο KTLA.

«Είναι πολύ πιο πιθανό να σταματήσει κάποιον από το να αναπνέει και τα πράγματα που έρχονται μαζί με την ξυλαζίνη, είναι αγγειοσυσταλτικό.

«Έτσι, όταν κάνετε ένεση, στην πραγματικότητα μειώνεται η κυκλοφορία του αίματος».

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες ξεκίνησε ένα πρόγραμμα που θα παρακολουθεί πόσο κοινή είναι η επικίνδυνη ουσία.

Έγινε προτεραιότητα για τις αρχές πρόσφατα, επειδή δεν είναι παράνομο ναρκωτικό, ανέφερε το τοπικό μέσο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στα μέσα Απριλίου με αναλυτές εγκληματολογικών εργαστηρίων να σημειώνουν πότε εντοπίστηκαν προκαταρκτικά σημάδια ξυλαζίνης σε κατασχεθέντα ναρκωτικά, ανέφεραν (https://www.latimes.com/california/story/2023-05-10/sheriffs-dept-program-to-track-presence-of-flesh-eating-street-drug-in-los-angeles) οι Los Angeles Times.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/la-officials-raise-alarm-flesh-rotting-zombie-drug-spreads/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!