Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΕΔΩ! Ο μήνας «υπερηφάνειας», είναι στήν πραγματικότητα κάτι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, προειδοποιεί σχολιαστής!

 


«Τα παιδιά σας, θα έχουν την ίδια κοσμοθεωρία με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και εσείς θα είστε ευτυχισμένοι»....

Ένα νέο σχόλιο στο The Federalist (https://thefederalist.com/2023/05/25/pride-month-is-a-cynical-exercise-in-state-enforced-homosexuality/προειδοποιεί ότι ο Ιούνιος, o μήνας «υπερηφάνειας» για όσους έχουν ιδεολογικές πεποιθήσεις, εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο απειλητικό...



Στην πραγματικότητα, υποχρεωτικό.

«Τα παιδιά σας θα έχουν την ίδια κοσμοθεωρία με την Greta Thunberg και θα είστε χαρούμενοι γι' αυτό», προειδοποιεί ο Samuel Mangold-Lenett, συντάκτης προσωπικού στο The Federalist, του οποίου τα γραπτά έχουν δημοσιευτεί στο Daily Wire, το Townhall, το American Spectator και πολλά άλλα.

Είπε ότι οι εκδηλώσεις «Pride» περιλαμβάνουν τον φωτισμό του ουράνιου τόξου του Λευκού Οίκου, επαινώντας τον μακελάρη του Νάσβιλ και συνεχίζοντας με το να δυσφημεί θρησκευτικές οργανώσεις.

«Σε αυτή την περίπτωση, και σε αμέτρητες άλλες, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας εργάζονται χέρι-χέρι για να προωθήσουν τόσο μια ιδεολογική όσο και μια πολιτική ατζέντα. 

Όταν, πρόσφατα, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Οχάϊο JD Vance είπε ότι «δεν υπάρχει ουσιαστική διάκριση μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», περιέγραφε καταστάσεις όπως αυτή, στις οποίες οι κρατικές και εταιρικές οντότητες κινούνται στενά προς κοινούς, προκαθορισμένους στόχους με τέτοια δύναμη και σθένος που η διαφωνία καθίσταται αδύνατη.

Το θέμα είναι ότι η «ελίτ» της κυβέρνησης και της εταιρικής Αμερικής χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να επιβάλουν «ένα δημόσιο-ιδιωτικό καθεστώς αφιερωμένο στην εμμένεια ενός διαταραγμένου εσχάτου».

Όχι μόνο προωθείται η ιδεολογία, αλλά εμποδίζεται και η διαφωνία.

«Πράγματα όπως οι βαθμολογίες ESG, ο Δείκτης Εταιρικής Ισότητας, η κατήχηση των ΛΟΑΤ παιδιών από δημόσια σχολεία και ομίλους ψυχαγωγίας όπως η Disney και οι συνεδρίες αγώνα αντωνυμιών στο Στέητ Ντηπάρτμεντ το καθιστούν προφανές. 

Θέλοντας τα ίδια αποτελέσματα, αυτά τα ιδρύματα επενδύουν τους τεράστιους πόρους, το χρόνο και το ανθρώπινο δυναμικό τους για να εξαναγκάσουν τη συμπεριφορά του κοινού», έγραψε.

«Η σεξουαλικότητα τυχαίνει να είναι μια από τις πιο προφανείς περιπτώσεις στις οποίες αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφήσει τη μάσκα τους να γλιστρήσει. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να επιβιβαστείτε ή να συνθλιβείτε. 

Δεν επιτρέπεται πλέον να εξαιρεθείτε. 

Το είδαμε αυτό όταν η Big Tech επιτέθηκε σε κάποιους ομοφυλόφιλους που μίλησαν εναντίον των Groomers, πιθανώς για το έγκλημα της ανάδειξης της αρπακτικής συμπεριφοράς των παιδεραστών», ανέφερε η στήλη.

«Οι αντιρρησίες στα αποτελέσματα αυτής της σύνθεσης εξουσίας αντιμετωπίζονται με λογοκρισία, η βία εναντίον τους αντιμετωπίζεται με αδιαφορία και οι καριέρες και η φήμη τους καταστρέφονται. 

Η αφοσίωση στο καθεστώς, φυσικά, ανταμείβεται - όπως είδαμε με τη μετάβαση της Jen Psaki στο MSNBC μετά τη θητεία της ως γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου».

Ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας, σε καταστάσεις όπως αυτή, στην πραγματικότητα, «επιβάλλουν» ο ένας τους στόχους του άλλου.

«Είναι διαφορετικοί μόνο στο όνομα», είπε. »Και μόνο με τη διάδοση του μηνύματός τους μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη. Το να εναντιώνεστε σε αυτό αυξάνει δραστικά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα».

«Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών; Σαφώς, δεν πρόκειται για τον αποστιγματισμό της ομοφυλοφιλίας στη Δύση. Αυτό έχει ήδη γίνει».

Είπε ότι αυτό που σημαίνει, είναι «να σας σταματήσει από το να λέτε όχι, ενώ οι πιο ισχυροί θεσμοί στην ιστορία του κόσμου - η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η εταιρική Αμερική - συνεργάζονται για να το επιβάλουν σε εσάς και την κοινότητά σας».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.wnd.com/2023/05/pride-month-actually-something-much-sinister-commentator-warns/

 

6 σχόλια:

  1. Το Facebook Παραδέχεται Ότι Τα Εμβόλια COVID Καταστρέφουν Το Ανοσοποιητικό Σύστημα & Προκαλούν Νέα Μορφή Του “AIDS”

    https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf-facebook-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-covid-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό είχαμε επισημάνει καί άλλες φορές, είναι αυτό τάχα παιδικό πρόσωπο, πρόσωπο έφηβης κοπέλλας;
    Μέ τόση καί τόσο έντονη ΣΚΛΗΡΗ έκφραση αποτυπωμένη ξεκάθαρα στίς φωτογραφίες αυτές;
    Τί ΑΦΥΣΙΚΗ κοπέλλα είναι αυτή;
    Σφιγμένα δόντια, βλέμμα "δολοφονικό", μίσος καί πάθος πρωτοφανές πρίν τά 20 της ;
    Καί δέν φάνηκε ποτέ τους οι δύο γονείς της νά προβληματίζονται μέ αυτό τό "παιδί" που η 'νέα τάξις πραγμάτων' χρησιμοποιεί ατελείωτα εδώ καί πολλά χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερευνήστε τους γονείς και θα καταλάβετε για το παιδί. αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.vizaca.com/wp-content/uploads/2022/12/Greta-Thunberg-Parents.jpg
      ΟΥΤΕ καθήμενη μέ τήν μητέρα της γελά, έστω νά μειδιά, ΟΥΤΕ μέ τόν πατέρα της!
      Άρα έχεις πολύ δίκοιο αγαπητέ 'c.G.'!

      Διαγραφή
  4. Eιναι το ασχημοπαπο και στο σωμα και στην ψυχη .
    Στο προσωπο φαινεται και η ασχημια της ψυχης .
    Η ασχημη, κακια ψυχη αποτυπωνεται στο προσωπο της.
    Αυτο ειναι μια κακια ψυχη σε ενα ασχημο σωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.facebook.com/maria.kyr.52/videos/787103863096678/?t=67

    Αυτά θα διδάσκονται στα σχολεία από αυτο τον Σεπτέμβριο!
    Η κυρία (δεν είναι υπέρ) απλά ενημερώνει τους γονείς για την εγκύκλιο που ήρθε στο σχολείο της με την σφραγίδα του ΠΟΥ, (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για νομιμοποίηση του σέξ και την διαστροφή στα παιδιά!
    Για όσους ανδιαφέρονται να δουν το πρωτότυπο της εγκυκλίου του ΠΟΥ κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο. (το πρόγραμμα ονομάζεται MATRIX σελ. 38)
    https://www.bzga-whocc.de/.../BZgA_Standards_English.pdf
    Επίσης δείτε το πρόγραμμα του Νιου Τζέρσεϊ, για "εξερεύνηση του φύλου" και "αυνανισμό λίγες φορές την ημέρα" από το δημοτικό.
    https://www.infokids.cy/mathimata-aynanismou-se-dimotika.../

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!