Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ καί περισσότερο! Τό γραφείο του (Πακιστανού) Δημάρχου του Λονδίνου, που είναι υπεύθυνο για το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στούς ΛΕΥΚΟΥΣ νά υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ γιά πρακτική άσκηση! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΣΙΓΟΥΡΑ;

 


Ένα γραφείο υπό τον δήμαρχο του Λονδίνου, που είναι υπεύθυνο για το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών στη βρετανική πρωτεύουσα, απαγορεύει στους λευκούς να υποβάλουν αίτηση για πρακτική άσκηση (https://thenationalpulse.com/2023/05/21/london-mayors-transport-team-bans-whites-from-internships/).


Ο Jake Welch του National Pulse κατονόμασε το εν λόγω γραφείο ως Transport for London (TFL) σε άρθρο του στις 21 Μαΐου. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της (https://tfl.gov.uk/corporate/about-tfl/what-we-do?intcmp=2582), η TFL διαχειρίζεται «την καθημερινή λειτουργία του συστήματος δημόσιων μεταφορών [του Λονδίνου]» και διαχειρίζεται τους κύριους δρόμους της. Το TFL αναφέρει τον Sadiq Khan, δήμαρχο του Λονδίνου από το 2016, ως πρόεδρό του.

Το άρθρο του Welch επικεντρώθηκε στο Stuart Ross Communications Internship (SRCI) (https://tfl.gov.uk/corporate/careers/stuart-ross-communications-internship), το οποίο απαγορεύει ρητά στους Λευκούς να υποβάλουν αίτηση. 

Οι απαιτήσεις πρακτικής άσκησης αναφέρουν ότι οι πιθανοί υποψήφιοι «πρέπει να είναι μαύρου, ασιατικού και μειονοτικού εθνοτικού υποβάθρου, που ορίζεται ότι έχουν κάποια αφρικανική, αφρο-καραϊβική, ασιατική ή άλλη μη λευκή κληρονομιά». 

Οι αιτούντες που γίνονται δεκτοί στο SCRI θα λάβουν επίδομα £ 21.824 ($ 26.946).

«Το SRCI έχει αποκλείσει τους "μη λευκούς" εδώ και αρκετά χρόνια, με πολλούς αποφοίτους του προγράμματος να συνεχίζουν να εργάζονται σε διάφορες βιομηχανίες - συμπεριλαμβανομένης της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Μητροπολιτικής Αστυνομίας», έγραψε ο Welch.

Οι κενές θέσεις εργασίας που αποκλείουν τους λευκούς, όπως το SCRI, είναι νόμιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό το πρόσχημα της «θετικής δράσης». 

Ο νόμος περί ισότητας του 2010 επιτρέπει στις εταιρείες να αποκλείουν ...λευκούς υποψηφίους, υπό την προϋπόθεση ότι αντιμετωπίζει την «υποεκπροσώπηση, ή το μειονέκτημα».

(περισσότερα στο άρθρο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-05-25-london-mayor-transport-office-bans-whites-internships.html


2 σχόλια:

  1. Οσοι πολεμιστές του 2ου ΠΠ πολέμου είναι ακόμα ζωντανοί, πιστεύω οτι θα είναι υπερευτυχισμένοι που νίκησαν τον Χίτλερ και έτσι δεν "σκλαβώθηκε" η πατρίδα τους στους Γερμανούς, αλλά στα τριτοκοσμικά σκουπίδια. Ζήτω η 8η Μαιου γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιωνισμό θέλατε, σιωνισμό έχετε. Μη κλαίτε τώρα. Η ευκαιρία για την απαλλαγή απο την εβραϊκή χολέρα δόθηκε πρίν απο 90 χρόνια, αλλά τα γκοϊμ υποστήριξαν (και υποστηρίζουν ακόμα) την αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!