Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Η Christina, κράτησε τό «αβοήθητο μωρό της» στο χέρι της, αφού πήρε τό [ τελικώς ΕΠΩΔΥΝΟ! ] χάπι της α μ β λ ώ σ ε ω ς !.....

 


της Nancy Flanders | 25 , 10: 45 π.μ.

Η Christina ήταν ήδη μητέρα ενός γιου όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. 

Επισκέφθηκε την Planned Parenthood, όπου της δόθηκε το χάπι άμβλωσης και της είπαν, ότι θα ήταν μια ....«εύκολη» διαδικασία. 

Το προσωπικό είπε ότι «δεν θα ...έβλεπε τίποτα» - εννοώντας το σώμα του μωρού της. 

Αλλά σύντομα έμαθε, ότι αυτά ήταν ψέμματα.


«Δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τη λέξη μωρό», εξήγησε. «Πάντα έλεγαν απλώς "αυτό" ή "ιστός" ή "η διαδικασία". Ποτέ δεν είπαν τίποτα για το επίπεδο ανάπτυξης. Μου είπαν ότι θα ήταν πολύ μικρό για να δω ο,τιδήποτε».

Ωστόσο, εξήγησε: «Το χάπι δεν ήταν καθόλου αυτό που μου είπε η Planned Parenthood ότι θα ήταν».

 

(βίντεο: Η ιστορία του χαπιού της έκτρωσης μου - Christina - Είδα το μωρό μου, https://www.youtube.com/watch?v=yOSvFjsrLOQ&ab_channel=LiveAction, διάρκεια: 01:42)

 

Το προσωπικό της Planned Parenthood είχε πει στη Christina ότι η λήψη του χαπιού άμβλωσης θα ήταν σαν να έχει μια «βαριά περίοδο». 

Αλλά αντί για τα συνηθισμένα συμπτώματα μιας περιόδου, είπε ότι ένoιωθε φρικτό πόνο.

«Ήταν μαρτύριο», εξήγησε. «Ήταν χειρότερο από τον τοκετό με τον γιο μου».

H Christina εξήγησε ότι γέννησε το νεκρό μωρό της στην τουαλέτα μέσα σε δύο ώρες από τη λήψη του δεύτερου σετ χαπιών - μισοπροστόλη, ένα φάρμακο που προκαλεί συσπάσεις που αποβάλλουν το μωρό. Το πρώτο φάρμακο του χαπιού άμβλωσης (μιφεπριστόνη) (https://www.abortionprocedures.com/abortion-pill/?__hstc=61024563.f98b7184b4e3bae542b13b93221e34f4.1681671779821.1685144293816.1685146126838.15&__hssc=61024563.1.1685146126838&__hsfp=587273221) εμποδίζει τη φυσική ορμόνη εγκυμοσύνης προγεστερόνη. Αυτό στερεί το αναπτυσσόμενο παιδί από θρεπτικά συστατικά, με σκοπό να τον σκοτώσει.

(βίντεο: Έκτρωση 1ου Τριμήνου | Το χάπι της άμβλωσης | Τι είναι η άμβλωση; https://youtu.be/gnEHZiud8dg, διάρκεια 04:08)

 

«Όταν γύρισα, εκεί ήταν στον αμνιακό σάκο», είπε η Christina. 

«Άνοιξα τον σάκκο και κράτησα το αβοήθητο μωρό στο χέρι μου. 

Έκλαψα και ένοιωσα σαν να είχα μόλις δολοφονήσει κάποιον τόσο αθώο. 

Το μετάνοιωσα 100% μετά από εκείνη τη νύχτα».

Η Christina ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας προετοιμάσει για μια έκτρωση, ανεξάρτητα από τη διαδρομή που ακολουθείτε». Και προειδοποιεί ότι εξακολουθεί να παλεύει με το γεγονός ότι έχει κάνει έκτρωση και έχει εφιάλτες γι' αυτό όλη την ώρα. Συχνά αναρωτιέται – τι θα γινόταν αν δεν είχε κάνει έκτρωση; Θα είχε δύο παιδιά να αγαπάει τώρα.

(βίντεο: Αυτές είναι οι πρώτες 10 εβδομάδες της ανθρώπινης ζωής, διάρκεια 02:20, https://youtu.be/O3updQZsM7o υπέροχο!)

Και πρόσθεσε: «Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούσαν να γνωρίζουν πώς είναι πραγματικά ένα μωρό στις 9 εβδομάδες, μόνο στις 9 εβδομάδες». Όμως, η εμβρυϊκή ανάπτυξη είναι κάτι που η βιομηχανία αμβλώσεων θέλει να αποκρύψει (https://www.liveaction.org/news/media-fire-photos-pregnancy-tissue-embryos/) από τις γυναίκες, έτσι ώστε να μην γνωρίζουν ακριβώς τι κάνει η έκτρωση που αγοράζουν - σκοτώνοντας το μωρό τους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.liveaction.org/news/christina-held-helpless-baby-abortion-pill


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!