Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ερντογάν: ”Δέν υποστηρίζουμε τήν ομοφυλοφιλία! Δέν θ΄αφήσουμε τίς δυνάμεις 'LGBT' νά κερδίσουν !” / 2 Β Ι Ν Τ Ε Ο


Η Ανατολή θέτει τους κανόνες της μετά τήν Ρωσία και η Τουρκία διακηρύσσει δια του επανεκλεγέντα προέδρου της Ερντογάν την μη ανοχή στην προπαγάνδιση της ομοφυλοφιλίας, που έχει αναχθεί σε υπ. αριθμόν ένα αξία στην παρακμιακή Δύση. 

Πάμε σε μια ακόμη σύγκρουση πολιτισμών, ή και είμαστε σίγουρα στη σωστή πλευρά της ιστορίας;


“Δεν υποστηρίζουμε την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια είναι ιερή για εμάς και θα σπάσουμε το χέρι οποιουδήποτε προσπαθήσει να την εκθέσει.” Eνώ επανέλαβε πολλές φορές « δεν θ΄αφήσουμε τις δυνάμεις LGBT να κερδίσουν !” 

Οι δυνάμεις αυτές χρηματοδοτούνται προωθούνται κι επιβάλλονται από στρατηγικές των Π.Ο.Υ, Ο.Η.Ε, ΕΕ και ΝΑΤΟ. 

O Erdogan προσάπτει στην αντιπολίτευση ότι είναι εκδυτικοποιημένη και αλλοτριωμένη από τις δυτικές απαξίες «Το CHP, το HDP και όλοι οι άλλοι είναι υπέρ των LGBT. 

Αλλά τα LGBT δεν μπορούν να διεισδύσουν ανάμεσά μας. 

Θα ξαναγεννηθούμε. 

Η οικογένεια είναι ιερή. Απαγορεύεται η βία κατά των γυναικών» είπε στον νικητήριο λόγο του στην Κωνσταντινούπολη.

Να ένα όπλο ακόμη που χαρίζουν οι σύμμαχοί μας στην θρησκόληπτη Τουρκία που ποδηγετείται από έναν πρόεδρο που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί εαυτόν απεσταλμένο του Θεού του, την ηθική συντέλεια...

 Αυτό το όπλο δίνει νομιμοποιητικό άλλοθι στα παραληρούντα στίφη να ξιφουλκήσουν κατά της άπιστης Ευρώπης δηλ. εναντίον μας.. Είμαστε σε λάθος ιδεολογικό στρατόπεδο σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή…

Που καταντήσαμε να μας κάνει κήρυγμα ο Αδελφός Μουσουλμάνος ... είναι κάτι τέτοιες στιγμές, που και ο πιο ευνοϊκά διατεθειμένος και προσκείμενος αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί σε αυτόν εδώ τον τόπο….

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Σάββας Καλεντερίδης: Συναγερμός! Έρχεται χείμαρρος κατά πάνω μας με την Τουρκία

    https://www.youtube.com/watch?v=GQfofVLYOvk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!