Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΩΧ! Έκθεση: Οι ιατροί ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ περισσότερους ανθρώπους, από τόν ΚΑΡΚΙΝΟ !!!!!!!..........

 

Report: 

Doctors KILL more people than cancer !!!!!!!!



Μία από τις κύριες αιτίες θανάτου στην Αμερική σήμερα είναι οι γιατροί, ή πιο συγκεκριμένα η δυτική ιατρική, σύμφωνα με νέα έκθεση (https://expose-news.com/2023/05/22/why-and-how-doctors-kill-more-people-than-cancer/).


Ακόμη και όταν υπολογίζονται οι θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια και άλλοι παράγοντες, οι γιατροί σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο από ό, τι τόσο ο καρκίνος όσο και οι καρδιακές παθήσεις, οι οποίες είναι οι άλλες κύριες αιτίες θανάτου για τις οποίες ακούμε συνεχώς στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Υπάρχουν ήδη πολλές εκστρατείες «ευαισθητοποίησης» για τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις, αλλά τι γίνεται με τη δυτική ιατρική; Μήπως ήρθε η ώρα για το We the People να αρχίσουμε να φοράμε μικρά χρωματιστά βραχιόλια και να οργανώνουμε πορείες και ειδικές εορταστικές ημέρες για να ενημερώσουμε το κοινό για τα πεδία θανάτου που είναι γνωστά ως αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης;

Η κρατική υγειονομική περίθαλψη, όπως υπάρχει σήμερα, έχει γίνει φροντίδα θανάτου. Ο Δρ Vernon Coleman είπε ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν τώρα σε αυτό το σύστημα φροντίδας θανάτου (http://hospitalhomicide.com/) από ό, τι σώζονται - τόσο άσχημα έχουν γίνει τα πράγματα όσο περισσότερο έχουμε απομακρυνθεί από τη φύση και έχουμε στραφεί στη Big Pharma.

«Η υγειονομική περίθαλψη αλλάζει με πρωτοφανή ρυθμό», προειδοποίησε ο Δρ Coleman.

«Οι κυβερνήσεις κλείνουν μικρά νοσοκομεία και τμήματα επειγόντων περιστατικών και συγκεντρώνουν τις υπηρεσίες σε όλο και μεγαλύτερα νοσοκομεία. (Αυτό γίνεται για να ευχαριστήσει την ΕΕ, της οποίας οι γραφειοκράτες πιστεύουν ότι το μεγάλο είναι όμορφο και το μεγαλύτερο είναι ακόμα πιο όμορφο). 

Οι ασθενείς που χρειάζονται παθολόγο καλούνται να τηλεφωνήσουν για συμβουλές αντί να επισκεφθούν το ιατρείο. 

(Η δικαιολογία γι' αυτό είναι ότι θα σώσει τον πλανήτη μειώνοντας τη χρήση βενζίνης). Οι ασθενείς που τραυματίζονται σε ατυχήματα καλούνται να τηλεφωνήσουν εκ των προτέρων και να λάβουν άδεια εκ των προτέρων εάν πιστεύουν ότι πρέπει να εξεταστούν σε τμήμα επειγόντων περιστατικών. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται περίεργα. Αλλά είναι αλήθεια».

 

(Σχετικά: Πριν από δέκα χρόνια, σας προειδοποιήσαμε (https://naturalnews.com/038889_doctors_guns_statistics.html) ότι οι γιατροί ακόμη και εκείνη την εποχή σκότωναν 2.450% περισσότερους Αμερικανούς από όλους τους θανάτους που σχετίζονται με όπλα μαζί.)

 

Η σύγχρονη ιατρική έχει να κάνει με τα χρήματα, όχι με τη θεραπεία

Υπήρξε μια εποχή που ο τομέας της ιατρικής ήταν για να βοηθήσει τους ανθρώπους να θεραπευτούν. Σήμερα, έχει γίνει μια κερδοσκοπική θλίψη που ωφελεί τη φαρμακευτική βιομηχανία και τις μεγάλες εταιρείες εις βάρος της φροντίδας των ασθενών και της ίδιας της υγείας.

Ακόμη και σε υποτιθέμενα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που καθοδηγούνται από τον ιδιωτικό τομέα, όπως αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών, ο έλεγχος των Big Pharma για το πώς προσεγγίζεται η ασθένεια και τι συνταγογραφείται έχει δημιουργήσει ένα σύστημα όπου ο θάνατος είναι πλέον πιο κοινός από τη ζωή.

«Τα μεγάλα ζητήματα αγνοούνται και αποκρύπτονται και εκείνοι που τα εγείρουν απορρίπτονται ως τρελοί, αιρετικοί ή φανατικοί», δήλωσε ο Δρ Coleman για το τι συμβαίνει σε όποιον αμφισβητεί το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στην τρέχουσα διεστραμμένη μορφή του.

«Όποιος τολμά να διαδώσει την αλήθεια ή να εγείρει ερωτήματα, θα υποβληθεί σε εκστρατείες δυσφήμισης. Η ελευθερία μας και η ελευθερία του λόγου μας έχουν στραγγαλιστεί από τη διακομματική συναίνεση και τα υπάκουα μέσα ενημέρωσης. 

Οι πολιτικοί και οι σχολιαστές επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε στενά, συγκεκριμένα ζητήματα. Τα μεγάλα ερωτήματα, τα σημαντικά ερωτήματα, δεν τίθενται ποτέ. Και έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έρχονται απαντήσεις».

Ενώ υπάρχουν σίγουρα κάποια στοιχεία της σύγχρονης ιατρικής που εξακολουθούν να λειτουργούν, κυρίως χάρη σε μερικούς «απατεώνες» γιατρούς που συνεχίζουν να αντιτίθενται γενναία και ευσυνείδητα στο σύστημα, όλο και περισσότερο από αυτό ανατρέπεται από ειδικά συμφέροντα που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα χρήματα παρά για τη θεραπεία.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζει ο Δρ Coleman, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), το κυβερνητικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Μεγάλης Βρετανίας, δεν υπάρχει πλέον για να βοηθήσει τους ασθενείς, αλλά μάλλον για να διατηρηθεί μέσω της διαφθοράς και της κατάχρησης χρηματοδότησης και προτεραιοτήτων.

«Το NHS διοικείται από ανίκανους ανθρώπους που ποτέ δεν αμφισβητούν την ικανότητά τους και έτσι δεν αναγνωρίζουν τις αδυναμίες τους», έγραψε. «Οι συζητήσεις για την υγειονομική περίθαλψη δεν αγγίζουν ποτέ τα πραγματικά προβλήματα».

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την πλήρη έκθεση του Δρ Coleman για να μάθετε περισσότερα.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη δυτική ιατρική μπορούν να βρεθούν στο BadMedicine.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-24-doctors-kill-more-people-than-cancer.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!