Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τα εμβόλια 'COVID' περιείχαν ιικό 'DNA', που μπορεί να ενσωματωθεί στό ανθρώπινο γονιδίωμα....

 


Τα αρχεία γονιδίων εμβολίων: Μια τυχαία ανακάλυψη

της JULIE SLADDEΝ (https://brownstone.org/author/julie-sladden/) 27 ΜΑΪΟΥ 2023

Το 1928 ο επιστήμονας Αλέξανδρος Φλέμινγκ επέστρεψε στο εργαστήριό του μετά από διακοπές 2 εβδομάδων. 

Ένα τρυβλίο Petri βακτηρίων που αφέθηκε κατά λάθος στον πάγκο του εργαστηρίου, κατά κάποιο τρόπο μολύνθηκε με μούχλα Penicillium notatum

Ο Φλέμινγκ παρατήρησε, ότι η μούχλα εμπόδιζε την ανάπτυξη των βακτηρίων. 


Αυτή η τυχαία ανακάλυψη σηματοδότησε την αυγή της εποχής των αντιβιοτικών και ένα σημείο καμπής στην ιατρική, και ίσως στην ανθρώπινη ιστορία.

Πρόσφατα, μια άλλη τυχαία ανακάλυψη έκανε τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν έχουμε γυρίσει άλλη μια γωνία στην ιστορία.

Η ιστορία ξεκινά με τον Kevin McKernan, έναν επιστήμονα με 25 χρόνια εμπειρίας στον γονιδιωματικό τομέα και κορυφαίο εμπειρογνώμονα στις μεθόδους αλληλούχισης για το DNA και το RNA. Έχει εργαστεί στο Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος και πιο πρόσφατα στη φαρμακευτική γονιδιωματική που περιλαμβάνει αλληλούχιση DNA.

Στη διαδικασία της προσπάθειας επίλυσης ενός προβλήματος αλληλούχισης, ο McKernan χρησιμοποίησε ανώνυμα απεσταλμένα, δισθενή εμβόλια Pfizer και Moderna Covid-19 για να δράσει ως έλεγχος mRNA.

«Κάποιος μου έστειλε αυτές τις σκέψεις, αυτός είναι ο τέλειος έλεγχος... Θα πρέπει να είναι καθαρό. Έτσι, αν το κάνετε να λειτουργήσει, θα λύσετε τα προβλήματα αλληλούχισης mRNA», εξηγεί ο McKernan σε πρόσφατη συνέντευξή του (https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/contamination-of-mrna-covid-products/). «Είχαν δίκιο σε αυτό. Έλυσε τα προβλήματά μας. Αλλά αυτό που ανακαλύψαμε στη διαδικασία είναι ότι δεν ήταν καθαρό mRNA. Στην πραγματικότητα είχαν πολύ DNA στο παρασκήνιο».

Ο McKernan σοκαρίστηκε: «Δεν είναι αυτό που ψάχναμε... Είχα αυτό το προαίσθημα ότι τα νέα τροποποιημένα νουκλεοτίδια που έχουν στο mRNA μπορεί να έχουν υψηλότερο ποσοστό σφάλματος και επομένως θα βλέπαμε περισσότερα λάθη στο mRNA. Έτσι, ήξερα ότι θα έπρεπε να ακολουθήσουμε ένα εκατομμύριο φορές βαθιά... ξανά και ξανά για να βρούμε αυτά τα λάθη. Όταν κάναμε αυτό το DNA εμφανίστηκε και σκέφτηκα "Ω, αυτό είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό». Μπήκα σε κατάσταση πανικού, συνειδητοποιώντας ότι δεν είχα προϋπολογίσει χρόνο για να το εξετάσω και ο κόσμος πρέπει να το μάθει».

Ας σταματήσουμε εδώ και ας δούμε τι μας λένε για τις ενέσεις mRNA Covid-19. Είμαστε σίγουροι:

Ας δούμε αυτό το τελευταίο λίγο πιο κοντά.

Η αυστραλιανή TGA δηλώνει ότι μπορείτε να βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια Covid-19 στην ενότητα «Είναι αλήθεια» (https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/is-it-true) του ιστότοπου. Αξίζει μια ματιά. Απαντώντας στην ερώτηση «Μπορούν τα εμβόλια COVID-19 να αλλάξουν το DNA μου;» η TGA είναι σαφής: «Όχι, τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA σας».

Εξηγούν, «τα εμβόλια mRNA χρησιμοποιούν έναν συνθετικό γενετικό κώδικα που ονομάζεται RNA για να δώσουν στα κύτταρά μας οδηγίες για το πώς να φτιάξουν τη μοναδική πρωτεΐνη ακίδα του κορωνοϊού. Όταν το σώμα μας έχει δημιουργήσει την πρωτεΐνη που κωδικοποιείται από το εμβόλιο mRNA, τότε αναγνωρίζει την πρωτεΐνη ακίδα ως ξένη και ξεκινά μια ανοσολογική απόκριση εναντίον της. Το RNA από το εμβόλιο δεν αλλάζει ούτε αλληλεπιδρά με το DNA μας με κανέναν τρόπο».

Ουφ! Τότε είναι εντάξει, σωστά;

Οι πιθανές οδοί μετατροπής του mRNA σε DNA (συμπεριλαμβανομένης μιας διαδικασίας γνωστής ως αντίστροφη μεταγραφή) αποκλείστηκαν. Μέχρι τη δημοσίευση μιας ενοχλητικής μικρής εργασίας το 2022 από τους Alden et al (https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73), μια in vitro μελέτη που περιελάμβανε ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και έδειξε ότι το mRNA της Pfizer εκφράστηκε ως DNA εντός έξι ωρών.

Εκείνη την εποχή, αυτό θεωρήθηκε λόγω της αντίστροφης μεταγραφής του mRNA. Ωστόσο, υπό το φως της ανακάλυψης του McKernan, υπάρχει μια εντελώς νέα δυνατότητα που πρέπει να εξεταστεί. Τι θα γινόταν αν τα εμβόλια περιείχαν ήδη DNA; Στη συνέχεια, τα επιχειρήματα σχετικά με το αν το mRNA θα μπορούσε να αντιστρέψει τη μεταγραφή σε DNA καθίστανται άσχετα.

Ας επιστρέψουμε στον McKernan και ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που βρήκε. Εκτός από το αναμενόμενο mRNA , βρήκε επίσης θραύσματα mRNA, άλλα κομμάτια RNA και δύο μορφές DNA: γραμμική και κυκλική. Η σημασία του κυκλικού – ή πλασμιδικού – DNA είναι σημαντική. Το πλασμιδικό DNA είναι η «πλήρης συνταγή» που χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό των βακτηριακών κυττάρων ώστε να παράγουν μαζικά το mRNA. Αυτό το DNA δεν πρέπει να υπάρχει. Περαιτέρω έρευνα από τον McKernan έδειξε ότι το πλασμιδικό DNA που περιέχεται στα εμβόλια ήταν πράγματι βιώσιμο και ικανό να μετασχηματιστεί (https://anandamide.substack.com/p/pfizer-and-moderna-bivalent-vaccines?utm_source=profile&utm_medium=reader2) σε βακτηριακά κύτταρα.

Έτσι, τα φιαλίδια δισθενούς εμβολίου Pfizer και Moderna που δοκίμασε ο McKernan ήταν μολυσμένα με DNA. DNA που κωδικοποιεί το γονίδιο ακίδας και δυνητικά ικανό να εισαχθεί στο γονιδίωμα ενός οργανισμού.

Το ερώτημα είναι, έχει αυτό το DNA τη δυνατότητα να γίνει μέρος του γονιδιώματος ενός ανθρώπινου οργανισμού και αν ναι, ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες; Αυτό θα απαιτούσε την εξέταση της «γονιδιοτοξικότητας», κάτι που η TGA της Αυστραλίας . Η TGA (https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2389-06.pdf) λέει ότι οι ενέσεις (Pfizer) δεν ελέγχθηκαν και η TGA δεν ζήτησε.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, υπάρχουν αυστηρές οδηγίες σχετικά με τα επίπεδα μόλυνσης DNA στα προϊόντα mRNA. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και ο FDA δήλωσαν ότι τα όρια είναι 330 νανογραμμάρια DNA ανά χιλιοστόγραμμο RNA. Στην Αυστραλία, η TGA (https://www.tga.gov.au/sites/default/files/pm-argpm-guidance-18.pdf) λέει ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 νανογραμμάρια ανά δόση.

(Δεν είναι σαφές πώς αποφασίστηκαν αυτά τα όρια. Προσωπικά, θα ελπίζαμε για μηδενικό DNA στις ενέσεις mRNA μας.)

Αυτό σημαίνει ότι το DNA δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,033% του συνόλου των νουκλεϊνικών οξέων στη δόση. Αλλά η ανάλυση του McKernan έδειξε μόλυνση DNA έως και 35% στα δισθενή δείγματα ένεσης. Αυτό είναι έως και 1.000 φορές υψηλότερο από αυτό που θεωρείται «αποδεκτό» από τις ρυθμιστικές αρχές.

Στη συνέχεια, ο McKernan ανέλυσε τις μονοσθενείς (νωρίτερα) ενέσεις. Οι μονοσθενείς ενέσεις της Pfizer βρέθηκαν επίσης μολυσμένες με DNA, αν και όχι τόσο πολύ. Τα επίπεδα DNA στις μονοδύναμες ενέσεις της Pfizer ήταν 18-70 φορές υψηλότερα από το όριο του EMA.

Λοιπόν, τι συμβαίνει τώρα;

Τα αποτελέσματα αυτά βρίσκονται στη διαδικασία περαιτέρω επαλήθευσης από την επιστημονική κοινότητα. Στην ουσία της ταχύτητας, ο McKernan δημοσίευσε τα ευρήματα και τις μεθόδους του δημόσια στο Substack και στο διαδίκτυοΕξηγεί: «Το εκδοτικό σύστημα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι πολιτικοποιημένο. Έτσι, αυτό πιθανότατα δεν πρόκειται να βγάλει τη λέξη πολύ γρήγορα. Έπρεπε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να τα τεκμηριώσω όλα αυτά και να δημοσιοποιήσω τα δεδομένα».

Εάν τα ευρήματα του McKernan επαληθευτούν, οι επιπτώσεις είναι σοβαρές. Η εκτεταμένη μόλυνση του DNA θα έθετε υπό αμφισβήτηση την ποιότητα ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής έγχυσης mRNA, των συστημάτων ασφαλείας και της ρυθμιστικής εποπτείας. Επιπλέον, το DNA μπορεί να μην είναι ο μόνος μολυσματικός παράγοντας.

Αυτή η ανακάλυψη μόλυνσης εγείρει ένα ερώτημα. Τι γνωρίζει το Γραφείο της Ρυθμιστικής Αρχής Γονιδιακής Τεχνολογίας της Αυστραλίας (OGTR) για την ασφάλεια αυτών των ενέσεων mRNA (https://www.spectator.com.au/2023/01/are-genetically-modified-vaccines-safe/); Και ποιες συζητήσεις έχουν γίνει μεταξύ της TGA και του OGTR σχετικά με την ασφάλεια αυτών των ενέσεων;

Ορισμένα από αυτά τα ερωτήματα τίθενται (https://gerardrennick.com.au/mrna-jabs-genetic-engineering-tga-didnt-consult-gene-tech-regulator/) και ελπίζουμε ότι θα λάβουν απαντήσεις. Σύντομα, ελπίζουμε.

Ένα άλλο ερώτημα ζυγίζει πολύ. Τι σημαίνει αυτή η «τυχαία ανακάλυψη» για όσους έχουν κάνει τις ενέσεις mRNA, όσον αφορά την υγεία τους, τους απογόνους τους και το μέλλον του ανθρώπινου γονιδιώματος;

Οι επιστήμονες και οι ειδικοί της γονιδιωματικής είναι σοκαρισμένοι από την ανακάλυψη. Ο McKernan επίσης, «δεν περίμενα να βρω ολόκληρο το σχέδιο της Pfizer για το πώς κατασκευάζουν αυτό το πράγμα να κάθεται στο φιαλίδιο».

Ούτε κι εμείς.

Πηγή: brownstone.org

'Τα «εμβόλια» έχουν σκοτώσει εκατομμύρια... Προσωπικά δεν πιστεύω πλέον ότι υπήρχε κάποιος νέος αναπνευστικός ιός... Αν δεν μπορούμε να πείσουμε τους ανθρώπους για αυτό, η ανθρωπότητα καταρρέει» - Δρ Mike Yeadon

 


Δρ. Michael Yeadon: Κάθε τι που μας είπαν είναι ένα ψέμμα 

(https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-every-single-thing)

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


https://lionessofjudah.substack.com/p/explosive-news-covid-vaccines-contained?utm_source=post-email-title&publication_id=581065&post_id=124579728&isFreemail=true&utm_medium=email

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!