Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! - Οι έρευνες για αίμα ΜΗ εμβολιασμένων ΔΟΤΩΝ α υ ξ ά ν ο ν τ α ι, λέει ο ανάδοχος....

 

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! - ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Ερωτήματα που προκύπτουν επίσης, σχετικά με τις αλλαγές στους κανόνες προσυμπτωματικού ελέγχου για τον ιό 'HIV'.



Η ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα αυξάνεται, δήλωσε ένας πάροχος προϊόντων αίματος και υπηρεσιών.


Ο Kirby Winn, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της ImpactLife, λέει ότι ενώ τα νοσοκομεία που εξυπηρετεί η εταιρεία του δεν έχουν εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για τη λήψη μη εμβολιασμένου αίματος, έχει παρατηρήσει ότι η ζήτηση για «καθαρό αίμα» αυξάνεται από τον γενικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η ImpactLife παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες αίματος σε περισσότερα από 120 νοσοκομεία στο Ιλινόϊς, την Αϊόβα, το Μιζούρι και το Γουισκόνσιν.

«Έχουμε πολλές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Winn στους Epoch Times.

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι όσοι κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη αίματος από εμβολιασμένους δότες «μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις».

Σε κοινή δήλωση που εκδόθηκε (https://www.documentcloud.org/documents/23824455-joint-statement-blood-community-reiterates-the-safety-of-americas-blood-supply-for-patients) στις 26 Ιανουαρίου, η Ένωση για την Προώθηση του Αίματος και των Βιοθεραπειών, τα Κέντρα Αίματος της Αμερικής και ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός εγγυήθηκαν για την ασφάλεια της παροχής αίματος της Αμερικής, διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι «τα εμβόλια δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ασθενείς που λαμβάνουν μεταγγίσεις αίματος».

Όπως εξήγησε ο Winn, οι πάροχοι αίματος σε εθνικό επίπεδο «είναι σίγουροι ότι αυτή είναι η σωστή θέση» και «συνεχίζουν να παρακολουθούν περιστατικά που σχετίζονται με μετάγγιση αίματος με τους λήπτες μεταγγίσεων αίματος μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται αιμοεπαγρύπνηση».

«Όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη, δεν έχει σημασία αν ο δότης είναι εμβολιασμένος ή όχι εμβολιασμένος για τον COVID και δεν το παρακολουθούμε», δήλωσε ο Winn. «Όταν οι άνθρωποι έρχονται για να δώσουν αίμα, δεν κάνουμε την ερώτηση: "Έχετε λάβει εμβόλιο COVID ή δεν έχετε λάβει εμβόλιο COVID"».

 

Εμβολιασμένοι δότες

Η κοινή δήλωση της 26ης Ιανουαρίου διαβεβαίωσε επίσης το κοινό ότι επειδή «δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν δυσμενείς εκβάσεις» από μεταγγίσεις αίματος από εμβολιασμένους δότες, δεν υπάρχει «ιατρικός λόγος να διακρίνουμε ή να διαχωρίσουμε τις δωρεές αίματος από άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19».

Ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός δηλώνει στον ιστότοπό του ότι οι δωρητές που έλαβαν εμβόλιο COVID-19 θα «πρέπει να παρέχουν το όνομα του κατασκευαστή» όταν έρχονται να δωρίσουν.

«Μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να λάβετε μια κάρτα ή εκτύπωση που να υποδεικνύει ποιο εμβόλιο COVID-19 ελήφθη και σας ενθαρρύνουμε να φέρετε αυτήν την κάρτα μαζί σας στην επόμενη δωρεά σας», συμβουλεύει ο Ερυθρός Σταυρός. «Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει χρόνος αναβολής για άτομα που έλαβαν εμβόλιο COVID-19, εφόσον δεν έχουν συμπτώματα και αισθάνονται καλά κατά τη στιγμή της δωρεάς».

Ενώ ο FDA ενημέρωσε τις πληροφορίες του στις 11 Ιανουαρίου 2022, λέγοντας ότι «δεν συνιστά τη χρήση εργαστηριακών εξετάσεων COVID-19 για τον έλεγχο τακτικών αιμοδοτών», είπε επίσης ότι «ο υπεύθυνος γιατρός του κέντρου αίματος πρέπει να αξιολογήσει τους υποψήφιους δότες και να καθορίσει την επιλεξιμότητα».

Ο FDA συμβούλεψε περαιτέρω ότι οι υποψήφιοι δότες που διαγνώστηκαν ή βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 θα πρέπει να «απέχουν από την αιμοδοσία για τουλάχιστον 10 ημέρες μετά την πλήρη υποχώρηση των συμπτωμάτων». Ωστόσο, «τα άτομα που εξετάζονται και βρέθηκαν θετικά για αντισώματα SARS-CoV-2» στο αίμα τους «μπορούν να δωρίσουν χωρίς περίοδο αναμονής και χωρίς να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό τεστ».

Η ασθένεια του κορωνοϊού, κοινώς γνωστή ως COVID-19, προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2 και προέρχεται από το Wuhan της Κίνας.

Η πανδημία COVID-19 είχε καταστροφικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα πρωτόκολλα που θεσπίστηκαν για τον μετριασμό των θανατηφόρων επιπτώσεων του COVID-19 προκάλεσαν πρόσθετες ζημιές.

Τα μέτρα μάσκας και κοινωνικής απομόνωσης χώρισαν τον πληθυσμό της Αμερικής σε δύο στρατόπεδα. Εκείνοι που αγκάλιασαν τις εντολές έγιναν μισαλλόδοξοι με εκείνους που τις απέρριψαν και αντίστροφα. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η USA Facts (https://usafacts.org/visualizations/covid-vaccine-tracker-states), περίπου το 81% των Αμερικανών έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου COVID-19 από τις 10 Μαΐου. Περίπου το 70% θεωρείται πλήρως εμβολιασμένο. Αυτά τα εμβόλια πυροδότησαν μια εντελώς νέα εποχή διαχωρισμού: εμβολιασμένοι έναντι των ανεμβολίαστων.

 

Θρόμβοι αίματος

Η ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 έγινε ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ζήτημα μετά την κυκλοφορία τους.

Μια ανάλυση (pdf https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2022/December/PDF/unvaccinated-blood-now-very-high-demand-pdf.pdf) σχετικά με τη ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα, που εκδόθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2022, σημείωσε ότι «οι ταριχευτές ανέφεραν ότι βρήκαν ασυνήθιστους θρόμβους όχι μόνο σε νεκρούς» που έχουν λάβει εμβολιασμούς COVID-19 «αλλά και σε εκείνους που έχουν κάνει μετάγγιση αίματος».

Η ανάλυση περιελάμβανε σχόλια από τον Steve Kirsch, εκτελεστικό διευθυντή του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο κίνδυνος δεν είναι μηδενικός».

Μια μελέτη με επικεφαλής το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο (UB) και δημοσιεύθηκε την 1η Φεβρουαρίου στο Journal of Clinical and Translational Science επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλια COVID-19 ενέχουν μικρό κίνδυνο (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10052419/) φλεβικής θρομβοεμβολής (VTE) ή θρόμβων αίματος.

Ο Δρ Peter L. Elkin, πρώτος συγγραφέας της μελέτης και διακεκριμένος καθηγητής του UB, χαρακτήρισε τον κίνδυνο «ασήμαντο», σημειώνοντας ότι επηρεάστηκαν «περίπου 1,4 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο» εμβολιασμένων ασθενών.

Ο Δρ Peter L. Elkin, πρώτος συγγραφέας της μελέτης και διακεκριμένος καθηγητής του UB, χαρακτήρισε τον κίνδυνο «ασήμαντο», σημειώνοντας ότι επηρεάστηκαν «περίπου 1,4 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο» εμβολιασμένων ασθενών.

Ο Mark Sherwood, φυσιοπαθητικός γιατρός στο Ινστιτούτο Λειτουργικής Ιατρικής, προτείνει ότι εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες.

«Έχω μιλήσει με νεκροθάπτες που βρίσκονται στην επιχείρηση για 25 και 30 χρόνια και πράγματι βλέπουν αύξηση των θρόμβων στα σώματα τόσο των εμβολιασμένων όσο και των μη εμβολιασμένων ανθρώπων» (!!!!!!!!!), δήλωσε ο Sherwood στους Epoch Times. «Επιπλέον, μου δείχνουν ότι το ζήτημα του εμβολιασμού ή όχι αναφέρεται περισσότερο».

Ο Sherwood είπε επίσης ότι «θα ήταν αμελής» αν δεν ανέφερε ότι η αμερικανική διατροφή «δημιουργεί μαζική φλεγμονή σε ένα σύστημα οργάνων που ονομάζεται ενδοθήλιο, το οποίο προσφέρεται για περισσότερη βλάβη και μεγαλύτερο κίνδυνο θρόμβων».

Σημείωσε επίσης την αύξηση των περιπτώσεων καρδιακών παθήσεων και αγγειακών παθήσεων.

«Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο», επέμεινε ο Sherwood. «Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις οπτικές γωνίες αυτού τόσο από ιατρική όσο και από δημοσιογραφική άποψη».

 

Ο FDA αναθεωρεί τον κανόνα επιλεξιμότητας σημαντικών δωρητών

Στις 11 Μαΐου, ο FDA οριστικοποίησε τις συστάσεις «αξιολογώντας την επιλεξιμότητα των αιμοδοτών χρησιμοποιώντας ένα σύνολο ατομικών ερωτήσεων βάσει κινδύνου για τη μείωση του κινδύνου του HIV που μεταδίδεται από μετάγγιση».

«Αυτές οι τελικές συστάσεις είναι συνεπείς με την πολιτική που προτάθηκε αρχικά τον Ιανουάριο», ανέφερε ο FDA.

"Αυτή η πολιτική εξαλείφει τις αναβολές βάσει χρόνου και τις ερωτήσεις ελέγχου ειδικά για τους άνδρες που έχουν σεξουαλική επαφή με άνδρες (MSM) και τις γυναίκες που έχουν σεξουαλική επαφή με MSM", συμβουλεύει ο FDA.

Σύμφωνα με την τελική καθοδήγηση, όλες οι ερωτήσεις «θα είναι ίδιες για κάθε δότη, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο ή το φύλο» και τα ιδρύματα που σχετίζονται με το αίμα συμβουλεύονται ότι «μπορούν τώρα να εφαρμόσουν αυτές τις συστάσεις αναθεωρώντας τα ερωτηματολόγια και τις διαδικασίες ιστορικού δότη».

«Όλοι οι υποψήφιοι δότες που αναφέρουν ότι έχουν νέο σεξουαλικό σύντροφο ή περισσότερους από έναν σεξουαλικούς συντρόφους τους τελευταίους τρεις μήνες και πρωκτικό σεξ τους τελευταίους τρεις μήνες, θα αναβληθούν για να μειωθεί η πιθανότητα δωρεών από άτομα με νέα ή πρόσφατη λοίμωξη HIV που μπορεί να βρίσκονται στην περίοδο παραθύρου για ανίχνευση του HIV με εξέταση νουκλεϊκού οξέος. », συμβουλεύει ο FDA.

Τα άτομα που λαμβάνουν φάρμακα για τη θεραπεία ή την πρόληψη της λοίμωξης HIV θα αναβληθούν επίσης.

Ενώ ο FDA έχει εκδώσει τελικές οδηγίες, ο Winn δήλωσε ότι οι αλλαγές δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί.

"Έχουμε πολλές αλλαγές να κάνουμε στο σύστημα ελέγχου δωρητών, στα αρχεία δωρητών και στην εκπαίδευση του προσωπικού", εξήγησε ο Winn. «Παρ' όλο που οι νέες οδηγίες έχουν εκδοθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, οι πάροχοι αίματος δεν είναι σε θέση να κάνουν αυτές τις αλλαγές εν μία νυκτί. Ξεκινάμε τη διαδικασία και καλωσορίζουμε την αλλαγή, αλλά έχουμε πολλά  να κάνουμε».

Ο Winn αναμένει ότι τα νέα κριτήρια επιλεξιμότητας θα πρέπει να τεθούν σε ισχύ μέχρι το τέλος του έτους.

 

Υψηλός κίνδυνος μετάδοσης

Χρησιμοποιώντας μεμονωμένες ερωτήσεις με βάση τον κίνδυνο, ο FDA ελπίζει να «μειώσει τον κίνδυνο του HIV που μεταδίδεται με μετάγγιση». Ωστόσο, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (https://www.cdc.gov/hiv/risk/estimates/riskbehaviors.html) (CDC) λένε ότι οι μεταγγίσεις αίματος αποτελούν το υψηλότερο ποσοστό μετάδοσης του HIV ανά έκθεση.

Για κάθε 10.000 εκθέσεις μέσω μετάγγισης αίματος, 9.250 λήπτες αυτού του αίματος θα προσβληθούν από τον ιό HIV.

Σε μια δήλωση (pdf https://www.documentcloud.org/documents/23824456-joint-statement-on-final-fda-guidance) που εκδόθηκε στις 17 Μαΐου, η Ένωση για την Πρόοδο του Αίματος και των Βιοθεραπειών (AABB) προσχώρησε στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για να «επικροτήσει το σημαντικό, επιστημονικά καθοδηγούμενο βήμα προς τα εμπρός στα κριτήρια αιμοδοσίας που θα βασίζουν την επιλεξιμότητα σε μια ατομική αξιολόγηση δότη χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνολο ερωτήσεων για όλους τους δότες, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

«Η κοινότητα αίματος είναι υπερήφανη που σηματοδοτεί αυτή την πρόοδο προς μια πιο περιεκτική (!!!!!!) διαδικασία αιμοδοσίας και δεσμεύεται να συνεργαστεί με τον FDA και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς για να διασφαλίσει ότι οι αλλαγές αναβολής θα συνεχίσουν να εξετάζονται».

Ο Sherwood δήλωσε ότι είναι «πολύ ανήσυχος» για την απόφαση του FDA να αναθεωρήσει τις απαιτήσεις ελέγχου για την αξιολόγηση της επιλεξιμότητας των δοτών.

Πιστεύει ότι η νέα καθοδήγηση του FDA είναι περισσότερο «ένα πολιτικό κόλπο» παρά μια προσπάθεια προστασίας του κοινού.

«Όταν αρχίζουμε να συμβιβάζουμε τις αρχές για την πολιτική ορθότητα, χάνουμε την κατεύθυνσή μας», πρότεινε ο Sherwood. «Αυτό είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα στην οπισθοδρομική εξέλιξη».

Ο Sherwood προειδοποίησε ότι η νέα καθοδήγηση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες.

«Τι θα συμβεί αν μια δωρεά που έχει μολυνθεί από τον ιό HIV ξεγλιστρήσει;» ρώτησε. «Ενώ κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι ο HIV είναι πολύ θεραπεύσιμος σήμερα, γιατί θα ήσασταν πρόθυμοι να τον μεταδώσετε σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι ευκολότερο να θεραπευτεί;»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.theepochtimes.com/in-depth-inquiries-for-unvaccinated-donor-blood-on-the-rise-contractor-says_5268581.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-05-28&src_cmp=mb-2023-05-28&utm_medium=email&est=%2FjgTakAauhqNN6j8to%2Bhx5poHXbyrMh8PAyRX2U22pynV6eb9FcVtfroAs4%3D

5 σχόλια:

  1. Ο Bill Gates και ο Anthony Fauci (NIH) χρηματοδότησαν την EcoHealth που δημιούργησε το COVID-19 στο εργαστήριο της Γουχάν.

    May 29 2023.
    https://www.bitchute.com/video/kx9ymdMyXhh4/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλογή εμβολιοτραυματισμού COVID-19

    https://www.youtube.com/watch?v=ycx17eQHD1A


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑ ΤΡΥΦΕΡΗ:ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=6ZPZlToK6KE

    ΧΑΡΑ (συνωνυμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dr. Kerryn Phelps: Έχει απαγορευτεί σε γιατρούς να μιλάνε για τις παρενέργειες των εμβολίων

    https://rumble.com/v22151i-dr.-kerryn-phelps-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τώρα πιστεύετε ότι έφτιαξαν στα εργαστήρια της wuhan κάποιον ιό ; Αυτά είναι όλα παραμύθια. Αν πραγματικά είχαν εξαπολύσει κάποιον ιό θα βλέπαμε παντού πτώματα στους δρόμους. Από τότε που υποτίθεται ότι άρχισε η ψευτοπανδημια του κοροδοϊού δεν άκουσα μια φορά σε πολυσύχναστα μέρη έστω κάποιον να βήχει. Και όσοι υποτίθεται βγήκαν θετικοί από τα ψευτοτεστ rapid δεν είχαν κανένα αναπνευστικό πρόβλημα από τον θανατηφόρο και εύκολα μεταδίδουν ιό. Αντιθέτως στα νοσοκομεία πέθαινε κόσμος διασωληνωνοντας τον και ας μην χρειαζόταν. Από ότι κι αν πέθαιναν τους κατέγραφαν ως covid. Οι ίδιοι της επιτροπής covid το ομολογήσαν αργότερα. Και όλα αυτά για να πλασάρουν τα θανατικά εμβόλια. Έπρεπε πρωτίστως να φοβησουν και να πανικοβαλλουν τον κόσμο. Και τώρα μετά τους εμβολιασμούς φεύγει κόσμος για τον άλλο κόσμο. Δυστυχώς ο κόσμος πίστεψε το ψέμα των απατεώνων και τώρα συμβάλλει στον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Το τραγικό είναι ότι συνεχίζουν κάποιοι να πιστεύουν το παραμύθι των επικυριαρχων λαμογιων του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!