Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ! - Οι εγκέφαλοι και τα σώματα των ανθρώπων ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ από επιθέσεις η λ ε κ τ ρ ο μ α γ ν η τ ι κ ώ ν κυμάτων καί ν ε υ ρ ο τ ε χ ν ο λ ο γ ι ώ ν !....

 Η έκτη γενιά κινητής τηλεφωνίας σχεδιάζει νά συνδέσει τόν ανθρώπινο εγκέφαλο στό διαδίκτυο!

Από Mojmir Babacek

Global Research, 27 Mαΐου 2023

*** 

Ο Samuel Koslov, ηγετική προσωπικότητα του προγράμματος Pandora του Αμερικανικού Ναυτικού και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο John Hopkins, στην καταληκτική ομιλία του στο συνέδριο για τη μη γραμμική ηλεκτροδυναμική στα βιολογικά συστήματα το 1983, δήλωσε ότι το συνέδριο είχε αποδείξει ότι τα εξωτερικά ηλεκτρικά πεδία μπορούν να «γίνουν κλειδί για τον κυτταρικό έλεγχο ... 


Οι επιπτώσεις, κοινωνικές, οικονομικές, ακόμη και στρατιωτικές είναι τεράστιες... Μπορεί να είναι πιο σημαντικό για το έθνος από τις προοπτικές που αντιμετώπισε η κοινότητα της φυσικής το 1939, όταν αποδείχθηκε η μακροχρόνια προβλεπόμενη σχάσιμη σχάσιμη του πυρήνα». Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά για τι μιλούσε μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι μεγάλο μέρος του ταξινομείται και χρησιμοποιείται στην έρευνα όπλων.

Το ανθρώπινο σώμα είναι γεμάτο ηλεκτρικά και ηλεκτρομαγνητικά γεγονότα και ως εκ τούτου μπορεί να ελεγχθεί από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία μπορεί να έχει καλοήθεις καθώς και επιβλαβείς επιπτώσεις στις καταστάσεις του. Μπορεί να ελέγξει ακόμη και τέτοια γεγονότα όπως είναι η κυτταρική διαίρεση (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/bem.2250060107) ή η δραστηριότητα των νευρώνων, καθώς και η συγχρονισμένη δραστηριότητα των μαζών των νευρώνων στον εγκέφαλο και με αυτόν τον τρόπο να παράγει «τεχνητή» δραστηριότητα του ανθρώπινου νευρικού συστήματος (https://nyaspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1749-6632.1975.tb35982.x).

Το 2021 η Διεθνής Επιτροπή Βιοηθικής (IBC) της UNESCO έγραψε: «Εξωτερικά εργαλεία που μπορεί να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις μας μπορούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση ή ακόμη και να αμφισβητήσουν την ελεύθερη βούληση ενός ατόμου και, κατά συνέπεια, τις ευθύνες ενός ατόμου. Με αυτόν τον τρόπο, η νευροτεχνολογία θα μπορούσε να επηρεάσει την ελευθερία της σκέψης, της λήψης αποφάσεων και της δράσης. Συνολικά, αυτά θα μπορούσαν να έχουν βαθύ αντίκτυπο (https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000378724στα συστήματα δικαιοσύνης και στις κοινωνικές οργανώσεις» (σελ. 36). Στο τέλος του άρθρου, η IBC ενθαρρύνει τα κράτη μέλη της «να εγγυηθούν τα νευροδικαιώματα των πολιτών τους» (σελ. 38).

Η δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου και σώματος μπορεί να χειραγωγηθεί από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δεδομένου ότι τα ηλεκτρικά ρεύματα είναι βασικοί παράγοντες νευρικής και μυϊκής δραστηριότητας. Ήδη από το 1962 οι ήχοι παράγονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο από μικροκύματα που πάλλονταν στις συχνότητες της νευρικής δραστηριότητας των ανθρώπινων ακουστικών συστημάτων (https://journals.physiology.org/doi/abs/10.1152/jappl.1962.17.4.689). Το 2007, η Washington Post (https://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/01/10/AR2007011001399_pf.html) έγραψε για ένα αποχαρακτηρισμένο πείραμα:

«Τον Οκτώβριο του 1994 στο εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας... Οι επιστήμονες ήταν σε θέση να μεταδώσουν προτάσεις στα κεφάλια των ανθρώπων, αν και με οριακή κατανόηση».

Το 2020, η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών (https://nap.nationalacademies.org/catalog/25889/an-assessment-of-illness-in-us-government-employees-and-their-families-at-overseas-embassies) έγραψε στην έκθεση για τις επιθέσεις σε Αμερικανούς διπλωμάτες στην Κούβα και την Κίνα, γνωστή ως σύνδρομο της Αβάνας, ότι η πιο πιθανή αιτία των προβλημάτων τους ήταν κατευθυνόμενα παλμικά κύματα ραδιοσυχνοτήτων. Είναι γνωστό ότι αυτές οι επιθέσεις συνοδεύονται από τεχνητά παραγόμενες ακουστικές ψευδαισθήσεις. Αυτά τα γεγονότα υποδηλώνουν ότι τα παλμικά μικροκύματα χρησιμοποιούνται ήδη ως όπλο σήμερα. Στην πραγματικότητα, εάν η ανθρώπινη ομιλία μετατραπεί σε υπερηχογράφημα και στη συνέχεια σε παλμικά μικροκύματα ή πολύ μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ένας άνθρωπος θα τα αντιληφθεί ως δικές του σκέψεις, αφού δεν θα την ακούσει.

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, είκοσι τρεις χώρες υπέγραψαν έγγραφο που απαιτεί από «τη Συμβουλευτική Επιτροπή του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών) να προετοιμάσει μια μελέτη... σχετικά με τον αντίκτυπο, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της νευροτεχνολογίας όσον αφορά την προώθηση και προστασία όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Υπέβαλαν το αίτημα αυτό:

«Λαμβάνοντας υπόψη (https://ecnl.org/sites/default/files/2022-10/Res2.pdf) ότι η νευροτεχνολογία επιτρέπει τη σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου απευθείας με ψηφιακά δίκτυα μέσω συσκευών και διαδικασιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για πρόσβαση, παρακολούθηση και χειρισμό του νευρωνικού συστήματος του ατόμου».

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Κοινοβούλιο της Χιλής (https://techxplore.com/news/2021-09-neurotechnology-advances-chile-neuro-rights.html) τεκμηρίωσε αυτόν τον κίνδυνο εγκρίνοντας νόμο που εγγυάται στους πολίτες της Χιλής τα δικαιώματα στην προσωπική ταυτότητα, την ελεύθερη βούληση και την ψυχική ιδιωτικότητα. Τα μεγάλα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν αυτό το γεγονός, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι τεχνολογίες που επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο (https://www.the-scientist.com/news-opinion/opinion-cell-phone-health-risk-404490 του ανθρώπινου εγκεφάλου εξακολουθούν να είναι απόρρητες.

Προφανώς, είναι πλέον επείγον καθήκον για τις κυβερνήσεις του κόσμου να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Χιλής και να αποδείξουν ότι δεν σχεδιάζουν να μετατρέψουν τα κράτη τους σε ολοκληρωτικά κράτη όπου η ελίτ μετατρέπει τους πολίτες σε βιορομπότ, ελεγχόμενα από υπερυπολογιστές. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι παραπονιούνται ότι εκτίθενται σε πειράματα, τα οποία δοκιμάζουν την ικανότητα των νευροτεχνολογικών συσκευών να στερούν από τους ανθρώπους την ελευθερία της σκέψης τους από απόσταση και να τους προκαλούν πόνους από ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Οι ισχύουσες νομοθεσίες για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να επικαιροποιηθούν ώστε να καλύπτουν τις νέες απειλές που παρέχονται από την πρόοδο της νευροτεχνολογίας. Θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη δημιουργία ομάδων ικανών να ανιχνεύουν ηλεκτρομαγνητικές ή άλλου είδους επιθέσεις που παράγουν ηλεκτρικά ρεύματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο ή σώμα, στερώντας από τους ανθρώπους την ελευθερία σκέψης και ιδιωτικότητας ή τραυματίζοντας το σώμα τους. Οι ομάδες που θα πρέπει να δημιουργήσουν οι κυβερνήσεις, θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να βρουν πηγές βλαβερής ακτινοβολίας και δράστες των νευροτεχνολογικών επιθέσεων και θα πρέπει να περιλαμβάνουν εκπροσώπους οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία αυτών των ομάδων από ισχυρές κρατικές υπηρεσίες. Διαφορετικά, το μέλλον της ανθρωπότητας δεν θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα ελέγχεται από χειραγωγούς του ανθρώπινου νου, των συναισθημάτων και των σωματικών λειτουργιών.

Αυτή η χειραγώγηση θα μπορούσε να εκτελεστεί από τις μυστικές υπηρεσίες ξένων ή εγχώριων κυβερνήσεων, χρησιμοποιώντας παλμικά μικροκύματα μετάδοσης κινητών τηλεφώνων.

Η ακτινοβολία της πέμπτης γενιάς συστημάτων κινητής τηλεφωνίας (5G) σχεδιάζεται να είναι πανταχού παρούσα και να ελέγχει μακρινά τα πράγματα (για παράδειγμα αυτόνομα αυτοκίνητα).

Η έκτη γενιά κινητής τηλεφωνίας σχεδιάζει να συνδέσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο στο διαδίκτυο και οι πρώτες πωλήσεις αυτής της τεχνολογίας έχουν ήδη προγραμματιστεί σε 9 χρόνια (θέλουν οι άνθρωποι να συγκριθούν με αυτόνομα αυτοκίνητα;!). Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί με τη χρήση παλμικών μικροκυμάτων, συνδέοντας ήδη σήμερα υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα με κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Για τη χειραγώγηση του ανθρώπινου εγκεφάλου, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν δραστηριότητες καθώς και ηλεκτρικά δίκτυα, εάν είναι κατασκευασμένα για να παράγουν πολύ μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στις συχνότητες δραστηριότητας των νευρώνων στον ανθρώπινο εγκέφαλο (1 έως 100 Hz). Τέτοια κύματα, λόγω του μήκους τους (από 300 χιλιάδες έως 3 χιλιάδες χιλιόμετρα), είναι ικανά να καλύψουν μεγάλες περιοχές "χώρου εγκεφάλου". Τέτοια κύματα μπορούν ακόμη και να παραχθούν με χειρισμό της ιονόσφαιρας για την παραγωγή εξαιρετικά μεγάλων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στις συχνότητες του εγκεφάλου. Το 1999 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διερευνούσε αυτές τις δυνατότητες του αμερικανικού συστήματος ραντάρ HAARP (σημείο 30 https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-4-1999-0005_EN.html) (η λειτουργία αυτής της εγκατάστασης μεταφέρθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας στο Fairbanks στις 11 Αυγούστου 2015). Το ρωσικό σύστημα ραντάρ SURA έχει παρόμοιες ικανότητες. Η Κίνα κατασκευάζει στην πραγματικότητα το δικό της, πιο προηγμένο, σύστημα μετά από πειραματισμό με το ρωσικό σύστημα Sura (δείτε αυτό https://www.scmp.com/news/china/science/article/2178214/china-and-russia-band-together-controversial-heating-experiments).

Το 1994 το Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (https://apps.dtic.mil/sti/pdfs/ADA283836.pdf) της Σχολής Πολέμου του Στρατού των ΗΠΑ έγραψε:

«Δυνητικοί ή πιθανοί υποστηρικτές της εξέγερσης σε όλο τον κόσμο εντοπίστηκαν χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη διυπηρεσιακή ολοκληρωμένη βάση δεδομένων.Αυτοί κατηγοριοποιήθηκαν ως "δυνητικοί" ή "ενεργοί", με εξελιγμένες προσομοιώσεις προσωπικότητας που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη, την προσαρμογή και την εστίαση ψυχολογικών εκστρατειών για τον καθένα» (σελ. 24-25).

Αν θέλετε να βοηθήσετε να πειστούν οι κυβερνήσεις να προστατεύσουν τον εαυτό σας και τα παιδιά σας από τη στέρηση της ιδιωτικής ζωής και της ελευθερίας, ελάτε να διαδηλώσετε στις 10 Ιουνίου στις Βρυξέλλες στην Place du Luxembourg (μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή η διεθνής διαδήλωση κατά των απειλών για την ανθρώπινη υγεία και τη δημοκρατία, που θέτει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, βλέπε αυτό (https://www.svobodamysleni.cz/index.php/blog): "Ψυχοηλεκτρονική απειλή για τη δημοκρατία", (αναφέρεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/etudes/stoa/2000/168394/DG-4-STOA_ET(2000)168394_EN(PAR02).pdf) στη μελέτη Crowd Control Technologies, αναφορά 354) .

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Mojmir Babacek γεννήθηκε το 1947 στην Πράγα της Τσεχίας. Αποφοίτησε το 1972 από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα στη φιλοσοφία και την πολιτική οικονομία. Το 1978 υπέγραψε το έγγραφο υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία "Χάρτης 77". Από το 1981 έως το 1988 έζησε σε μετανάστευση στις ΗΠΑ. Από το 1996 έχει δημοσιεύσει άρθρα για διάφορα θέματα, κυρίως στα τσεχικά και διεθνή εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Το 2010, δημοσίευσε ένα βιβλίο για τις επιθέσεις της 9/11 στην τσεχική γλώσσα. Από τη δεκαετία του 1990 προσπαθεί να βοηθήσει στην επίτευξη της διεθνούς απαγόρευσης του τηλεχειρισμού της δραστηριότητας του ανθρώπινου νευρικού συστήματος και του ανθρώπινου μυαλού με τη χρήση της νευροτεχνολογίας.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το Children's Health Defense

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Mojmir Babacek, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!