Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Δήμαρχος Νέας Υόρκης Eric Adams: Σχεδόν τά ΜΙΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ξενοδοχείων της Νέας Υόρκης, είναι τώρα ΓΕΜΑΤΑ μέ μετανάστες..... ( Μά, τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει.... )

 


Η καταστροφή τόσο της Αμερικής όσο και της Ευρώπης από την παράνομη μετανάστευση, είναι μια πολιτική των Ηνωμένων Εθνών και της Τριμερούς Επιτροπής

Ο Peter Sutherland, ως ειδικός απεσταλμένος για τη μετανάστευση στον ΟΗΕ, άνοιξε την Ευρώπη σαν μια κονσέρβα με σαρδέλες

Τα μέλη της Τριμερούς στις ΗΠΑ ακολούθησαν την ίδια πολιτική. Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει πόσο κοντά είμαστε στην πλήρη κατάρρευση.



Ο Sutherland είπε κάποτε ότι η Αειφόρος Ανάπτυξη μπορεί να επιτύχει μόνο σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Αυτό ήταν ανοησία τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Αμερική. 

Η συνοριακή πολιτική του Μπάιντεν κατευθύνθηκε από την πρώην τσαρίνα της Εσωτερικής Πολιτικής, την Susan Rice της Τριμερούς Επιτροπής. 

Ο στόχος είναι να καταστραφεί ο ιστός του πολιτισμού τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ανοίγοντας τον δρόμο για την άνοδο της τεχνοκρατίας της Κίνας σε όλο τον κόσμο.

Η Νέα Υόρκη είναι έτοιμη να καταρρεύσει σε πλήρη αναρχία, καθώς ο τουρισμός βρίσκεται σε χάος και τα ξενοδοχεία γεμίζουν εις βάρος των φορολογουμένων. 

Πώς μπορεί κανείς να πει σε αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν και να περιμένουμε μια ειρηνική έξοδο;

 

Σχεδόν τα μισά δωμάτια ξενοδοχείων στη Νέα Υόρκη σήμερα είναι γεμάτα με νεοαφιχθέντες συνοριακούς διερχόμενους και παράνομους αλλοδαπούς, που ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, λέει ο δήμαρχος Eric Adams (D).

Από την άνοιξη του περασμένου έτους, σχεδόν 70.000 συνοριακοί διερχόμενοι και παράνομοι αλλοδαποί έχουν φτάσει στην ιερή πόλη της Νέας Υόρκης - πολλοί από τους οποίους μεταφέρθηκαν από το Τέξας από τον κυβερνήτη Greg Abbott (R). 

Ο αριθμός αντιπροσωπεύει ένα κλάσμα των εκατομμυρίων (https://cis.org/Arthur/Bidens-Released-Least-2020522-Southwest-Border-Migrants) συνοριακών διελεύσεων και παράνομων αλλοδαπών που έχουν απελευθερωθεί στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών ή έχουν διασχίσει επιτυχώς τα σύνορα.

Εδώ και μήνες, ο Adams δίνει προσοδοφόρα συμβόλαια (https://www.breitbart.com/politics/2023/02/20/migrants-housed-in-85-nyc-hotels-as-eric-adams-funnels-taxpayer-money-to-powerful-real-estate-industry/) στην ισχυρή βιομηχανία ακινήτων της πόλης, η οποία στεγάζει δεκάδες χιλιάδες μετανάστες σε ξενοδοχεία. 

Πιο πρόσφατα, για παράδειγμα, οι Νεοϋορκέζοι πρόκειται να πληρώσουν ένα ετήσιο λογαριασμό 75 εκατομμυρίων δολλαρίων (https://www.breitbart.com/politics/2023/05/12/report-nyc-may-give-border-crossers-free-rooms-iconic-roosevelt-hotel/) για να τοποθετήσουν συνοριακούς διερχόμενους και παράνομους αλλοδαπούς στο εμβληματικό ξενοδοχείο Roosevelt του Μανχάταν (https://www.breitbart.com/politics/2023/05/17/hundreds-of-border-crossers-to-soon-enjoy-living-in-manhattans-iconic-roosevelt-hotel-paid-for-by-taxpayers/).

Αυτή την εβδομάδα, ο Adams δήλωσε ότι σχεδόν τα μισά δωμάτια ξενοδοχείων της πόλης είναι τώρα γεμάτα με συνοριακούς διερχόμενους και παράνομους αλλοδαπούς, αποκαλώντας τα κύματα παράνομης μετανάστευσης μια «επίθεση» που οι αξιωματούχοι αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν και απαιτώντας από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να μοιράσει τις νέες αφίξεις σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλες τις ΗΠΑ.

«Σχεδόν το 50% αυτών των δωματίων σε ξενοδοχεία καταλαμβάνονται από μετανάστες αιτούντες άσυλο για τους οποίους πληρώνουμε», δήλωσε ο Adams. 

«Έτσι, αντί τα χρήματα να προέρχονται από ανθρώπους που μας επισκέπτονται και ξοδεύουν στον τουρισμό μας, στις παραστάσεις μας στο Μπρόντγουεϊ, αντί να χρησιμοποιούν αυτά τα ξενοδοχεία, χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα ξενοδοχεία».

Ο Adams σημείωσε ότι το κόστος της παράνομης μετανάστευσης για τους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι πληρώνουν περίπου 5 εκατομμύρια δολλάρια (https://www.breitbart.com/politics/2023/03/06/new-yorkers-charged-5-million-every-day-house-feed-care-migrants/) κάθε μέρα για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα, θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 4,3 δισεκατομμύρια δολλάρια όταν ληφθούν υπόψη τα χαμένα χρήματα για τον τουρισμό.

«Όταν βγάζω ένα ξενοδοχείο εκτός σύνδεσης και το χρησιμοποιώ για μετανάστες, τότε δεν έχουμε αυτές τις υπολειμματικές επιπτώσεις», δήλωσε ο Adams. Έτσι, υπάρχουν τα 4,3 δισεκατομμύρια δολλάρια, τα οποία θα είναι υψηλότερα, πιστεύω».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Άνταμς δήλωσε ότι 4.200 συνοριακοί διερχόμενοι και παράνομοι αλλοδαποί έφθασαν στη Νέα Υόρκη με περισσότερους από 900 να φτάνουν σε μία μόνο ημέρα. Συνολικά, είπε ότι η πόλη έχει 13 έως 15 λεωφορεία μεταναστών που φτάνουν κάθε μέρα.

«Όταν βγάζω ένα ξενοδοχείο εκτός σύνδεσης και το χρησιμοποιώ για μετανάστες, τότε δεν έχουμε αυτές τις υπολειμματικές επιπτώσεις», δήλωσε ο Adams. Έτσι, υπάρχουν τα 4,3 δισεκατομμύρια δολλάρια, τα οποία θα είναι περισσότερα, πιστεύω».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Adams δήλωσε ότι 4.200 συνοριακοί διερχόμενοι και παράνομοι αλλοδαποί έφθασαν στη Νέα Υόρκη με περισσότερους από 900 να φτάνουν σε μία μόνο ημέρα. Συνολικά, είπε ότι η πόλη έχει 13 έως 15 λεωφορεία μεταναστών που φτάνουν κάθε μέρα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.breitbart.com/politics/2023/05/18/mayor-eric-adams-nearly-half-of-nyc-hotel-rooms-now-filled-with-migrants/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!