Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΓΟΝΕΙΣ! 'SOS' ! - ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ: Πώς η Rachel Levine, προσπάθησε νά ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιά τήν κ α τ α σ τ ρ ο φ ι κ ή ΕΠΙΔΡΑΣΗ της φθoριώσεως στό παιδικό 'IQ' !!!!!!!!

 


(χάρτης: Ποσοστό κοινοτήτων με φθορίωση του νερού. Το CDC συνιστά 79,6% ή περισσότερο για το ποσοστό ατόμων που λαμβάνουν φθοριούχο νερό. Τα παραπάνω δεδομένα είναι όπως αναφέρονται από το Σύστημα Αναφοράς Φθορίωσης 2012.)

 

Ο Covid μας έδειξε πόσο διεφθαρμένο έχει γίνει το ιατρικό κατεστημένο, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά παγκοσμίως. 

Οι γιατροί γνωρίζουν τι παρέχει βούτυρο στο ψωμί τους και σπάνια αποκαλύπτουν την αλήθεια, ή παρέχουν συμβουλές με βάση τη δική τους ανεξάρτητη έρευνα. 


Θα υποστηρίξουν σχεδόν οποιοδήποτε κυβερνητικό αφήγημα για την υγεία, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να διασφαλιστεί, ότι τα χρήματα θα συνεχίσουν να ρέουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει παραβίαση του όρκου τους του«μη βλάπτειν».

Οι επόμενοι στη σειρά για κορυφαίες διακρίσεις όσον αφορά τη διαφθορά, μετά το σύμπλεγμα της βιοϊατρικής ασφάλειας, είναι τα μέσα ενημέρωσης.

Οι άνθρωποι λένε ότι η αλήθεια πάντα θα επικρατήσει, και συμφωνώ. Αλλά αυτό είναι ένα μάθημα που οι κυβερνήσεις δεν φαίνεται να μαθαίνουν ποτέ, ειδικά όταν έχουν διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης πρόθυμα να καλύψουν τα ψέμματά τους.

Βλέπουμε την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης να συνωμοτούν για να εξαπατήσουν τις μάζες σχετικά με τα εμβόλια (είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, ασφαλή και αποτελεσματικά, ασφαλή και αποτελεσματικά). Τους βλέπουμε να συνωμοτούν στο ψεύτικο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, όπου για να σώσεις τον πλανήτη πρέπει να καλλιεργήσεις λιγότερα τρόφιμα, να ανταλλάξεις πραγματικό κρέας με ψεύτικο, να φας ζωύφια, να περιορίσεις την ελευθερία κινήσεων, να ψηφιοποιήσεις την ανθρωπότητα και να μετατρέψεις όλη την παραγωγή ενέργειας στο ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο είναι ήδη υπερφορολογημένο. Το βλέπουμε με τη λεγόμενη «ένοπλη βία» – κατηγορήστε το εργαλείο, όχι τους κακούς ανθρώπους που κάνουν κατάχρηση του εργαλείου. Και η λίστα συνεχίζεται.

Αλλά πουθενά αλλού η συμπαιγνία κυβέρνησης-μέσων ενημέρωσης για εξαπάτηση δεν συνεχίζεται περισσότερο από ό, τι όταν πρόκειται για τη σκόπιμη δηλητηρίαση του δημόσιου πόσιμου νερού της Αμερικής. Το δηλητηριάζουν ακριβώς από την πηγή και μετά σας λένε ότι είναι καλό για εσάς. Χτίζει γερά δόντια!

Η τελική έκθεση μιας εξαντλητικής εξαετούς μελέτης νευροτοξικότητας φθορίου μπλοκαρίστηκε από τη δημόσια δημοσίευση από τη (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=1957862140&u=https%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Farticles%2Fntp-will-make-blocked-neurotoxicity-report-public-after-fan-legal-action%2F&a=blocked+from+public+release) διορισμένη από τον Μπάιντεν Δρ Rachel Levine στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με το Fluoride Action Network (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=3048812809&u=https%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Fabout%2F&a=Fluoride+Action+Network).

 

(φωτό: (ο/η τραβεστί) Δρ Rachel Levine)

 

Η εξαντλητική μελέτη, που διεξήχθη από το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας (NTP), περιελάμβανε αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι το φθόριο εμποδίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου σε παιδιά που το καταναλώνουν σε επίπεδα που υπάρχουν στα περισσότερα δημόσια συστήματα ύδρευσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια συμφωνία που επιτεύχθηκε σε μια συνεχιζόμενη αγωγή (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=1917648800&u=https%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Fresearchers%2Ftsca-trial%2Ffact-sheet%2F&a=ongoing+lawsuit) κατά της EPA, η έκθεση (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=3880327028&u=https%3A%2F%2Fntp.niehs.nih.gov%2Fntp%2Fabout_ntp%2Fbsc%2F2023%2Ffluoride%2Fdocuments_provided_bsc_wg_031523.pdf&a=report) δημοσιοποιήθηκε τελικά στις 15 Μαρτίου του τρέχοντος έτους με έναν πίνακα περιεχομένων (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=903513669&u=https%3A%2F%2Fntp.niehs.nih.gov%2Fntp%2Fabout_ntp%2Fbsc%2F2023%2Ffluoride%2Ftoc_documents_provided_bsc_wg_031523.pdf&a=a+table+of+contents). Συμπεριλήφθηκαν σχόλια από εξωτερικούς κριτές και εσωτερικά τμήματα του HHS, μαζί με απαντήσεις από το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας.

Η ανασκόπηση εξέτασε όλες τις μελέτες σε ανθρώπους για την επίδραση του φθορίου στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο. Το συμπέρασμά της επιβεβαίωσε και ενίσχυσε τα πορίσματα δύο προηγούμενων σχεδίων που δημοσιεύθηκαν το 2019 και το 2020 (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=2151126130&u=http%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Fwp-content%2Fuploads%2Fntp.revised-monograph.9-16-2020.pdf&a=2020). Οι εξωτερικοί αξιολογητές συμφώνησαν όλοι με το συμπέρασμα ότι η προγεννητική και πρώιμη έκθεση σε φθόριο μπορεί να μειώσει το IQ.

Η έκθεση εκδόθηκε σε δύο μέρη, μια μονογραφία και μια μετα-ανάλυση. Η μετα-ανάλυση διαπίστωσε ότι 52 από τις 55 μελέτες βρήκαν χαμηλότερο IQ με υψηλότερες εκθέσεις σε φθόριο, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη συνέπεια. Από τις 19 μελέτες που βαθμολόγησαν υψηλότερη ποιότητα, 18 διαπίστωσαν μείωση του IQ. Η μετα-ανάλυση δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει καμμία ασφαλή έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων που είναι κοινά από την κατανάλωση φθοριωμένου νερού.

Έγγραφα που αποκτήθηκαν μέσω του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης δείχνουν ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες που προωθούν τη φθορίωση, οι περισσότερες συμμαχικές με οδοντιατρικά συμφέροντα, προσπάθησαν να αποδυναμώσουν την έκθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση (https://www.prnewswire.com/news-releases/suppressed-government-report-finding-fluoride-can-reduce-childrens-iq-made-public-under-epa-lawsuit-301773074.html) του Fluoride Action Network.

Στο απόσπασμα από το δελτίο τύπου της 15ης Μαρτίου παρακάτω, το Δίκτυο Δράσης για το Φθόριο κατονομάζει συγκεκριμένα τη Rachel Levine, έναν άνδρα με σύγχυση φύλου, ως τον κυβερνητικό αξιωματούχο που προσπάθησε να εμποδίσει την αλήθεια για το φθόριο να βγει στο φως αφήνοντάς το να συνεχίζει να σπέρνει βλάβες στους εγκεφάλους των παιδιών. Χρειάστηκε μια αγωγή για να αναγκάσει αυτές τις πληροφορίες από τα μυστικά αρχεία της κυβέρνησης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Όταν το NTP επέμεινε σταθερά στις θέσεις του, αυτές οι υπηρεσίες έκαναν την βοηθό διαχειριστή του HHS Rachel Levine να εμποδίσει την απελευθέρωσή των στοιχείων (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=1080980850&u=https%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Fnews%2Finternal-cdc-emails-claim-assistant-secretary-for-health-blocked-release-of-fluoride-review%2F&a=block+its+release). Υπάρχει μόνο ένα ιστορικό παράδειγμα (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=2616332893&u=https%3A%2F%2Fwww.newyorker.com%2Fmagazine%2F2022%2F09%2F19%2Fjohnson-johnson-and-a-new-war-on-consumer-protection&a=one+historical+example) παρεμπόδισης της δημοσίευσης μιας έκθεσης NTP, μιας έκθεσης σχετικά με την καρκινογόνο δράση του ταλκ που έχει μολυνθεί από αμίαντο. Οι ομάδες της βιομηχανίας ταλκ διεξήγαγαν μια επιθετική εκστρατεία άσκησης πίεσης, στρατολογώντας φιλικά μέλη του Κογκρέσου για να παρέμβουν. Η FAN ήταν σε θέση να αναγκάσει τη σημερινή δημοσίευση της έκθεσης NTP χρησιμοποιώντας μόχλευση από τη συνεχιζόμενη αγωγή (https://c212.net/c/link/?t=0&l=en&o=3810922-1&h=3721928331&u=https%3A%2F%2Ffluoridealert.org%2Fresearchers%2Ftsca-trial%2F&a=ongoing+lawsuit) κατά της EPA.

Οι υπερασπιστές της φθορίωσης ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι τα προσχέδια της έκθεσης είχαν «απορριφθεί» από μια επιτροπή Εθνικών Ακαδημιών. Στην πραγματικότητα, η επιτροπή συνέστησε στο NTP να διευκρινίσει τις μεθόδους και το σκεπτικό για να καταλήξει στα συμπεράσματά του, επειδή το θέμα θεωρήθηκε τόσο αμφιλεγόμενο. Το NTP το έκανε αυτό στην έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα. Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ένα μεγάλο σύνολο επιστημονικών στοιχείων υποστηρίζει το συμπέρασμα ότι το φθόριο μπορεί να μειώσει το IQ του παιδιού, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων έκθεσης από φθοριωμένο νερό.

Με τη δημοσίευση αυτής της έκθεσης, τα οδοντιατρικά συμφέροντα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουν την άρνησή τους για τα στοιχεία ότι η φθορίωση μπορεί να μειώσει το IQ των παιδιών.

Οι οδοντίατροι πιέζουν εδώ και δεκαετίες τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν φθοριωμένη οδοντόκρεμα, ενώ ασκούν πιέσεις για φθοριωμένο πόσιμο νερό, παρά τα πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για μια τοξική χημική ουσία που παρέχει ελάχιστα ή καθόλου οφέλη για την υγεία των δοντιών. Τα πιο συνηθισμένα φίλτρα νερού δεν αφαιρούν το φθόριο και αυτά που το κάνουν είναι πιο ακριβά, αλλά αξίζουν τα χρήματα, ειδικά αν έχετε παιδιά υπό τη φροντίδα σας.

Λοιπόν, από πού προέρχεται το φθόριο, ούτως ή άλλως; Είναι ένα υποπροϊόν βιομηχανικών αποβλήτων της εξορυκτικής βιομηχανίας, εξηγεί ο Frank Zelko, σε άρθρο του για την ιστοσελίδα Origins (https://origins.osu.edu/article/toxic-treatment-fluorides-transformation-industrial-waste-public-health-miracle?language_content_entity=en) του Πανεπιστημίου του Οχάϊο.

Ο Zelko γράφει:

«Τα εξαιρετικά τοξικά αέρια υδροφθορίου και τετραφθοριούχου πυριτίου είναι υποπροϊόντα της παραγωγής λιπασμάτων. Πριν από τη δεκαετία του 1970, αυτοί οι ρύποι εξαερώθηκαν στην ατμόσφαιρα και έδωσαν στην κεντρική Φλόριντα μερικές από τις πιο επιβλαβείς ατμοσφαιρικές μολύνσεις στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, ωστόσο, οι καταγγελίες των αγροτών και των κτηνοτρόφων ανάγκασαν τελικά τους απρόθυμους κατασκευαστές να επενδύσουν σε πλυντρίδες μείωσης της ρύπανσης που μετέτρεψαν τοξικούς ατμούς σε φθοροπυριτικό οξύ (FSA), ένα επικίνδυνο αλλά πιο συγκρατήσιμο υγρό απόβλητο.

Ο Zelko εξηγεί περαιτέρω ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας των ΗΠΑ (OSHA) προειδοποιεί ότι η FSA, μια ανόργανη ένωση φθορίου, έχει ολέθριες συνέπειες για την υγεία κάθε εργαζομένου που έρχεται σε επαφή με αυτήν.

«Η εισπνοή των αναθυμιάσεων προκαλεί σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες ή θάνατο και μια τυχαία βουτιά στο γυμνό δέρμα θα οδηγήσει σε κάψιμο και βασανιστικό πόνο. Ευτυχώς, μπορεί να περιέχεται σε δεξαμενές αποθήκευσης πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας με σταυροδεσμούς.

Σε τέτοιες δεξαμενές, σημειώνει ο Zelko, το φθοροπυριτικό οξύ έχει μεταφερθεί τον τελευταίο μισό αιώνα από τα εργοστάσια λιπασμάτων της Φλόριντα σε δεξαμενές νερού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Μόλις φτάσει εκεί, τροφοδοτείται στάγδην στο πόσιμο νερό. Αυτή είναι μια πρακτική που η Αμερικανική Οδοντιατρική Ένωση και πολλοί επιστήμονες και αξιωματούχοι δημόσιας υγείας περιγράφουν ως «την ακριβή προσαρμογή των υφιστάμενων φυσικών επιπέδων φθορίου στο πόσιμο νερό σε ένα βέλτιστο επίπεδο φθορίου ... για την πρόληψη της τερηδόνας».

Το Δίκτυο Δράσης για το Φθόριο έχει ένα ενημερωτικό δελτίο (https://fluoridealert.org/issues/tsca-fluoride-trial/fact-sheet/) σχετικά με την τοξικότητα αυτής της χημικής ουσίας και τον μακρύ αγώνα για την απομάκρυνσή της από τα δημόσια συστήματα πόσιμου νερού. Μοιραστείτε το ενημερωτικό δελτίο και αυτό το άρθρο με όλους τους φίλους και την οικογένειά σας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/05/25/poisoned-water-how-rachel-levine-tried-to-block-the-nasty-truth-about-fluoridations-devastating-effect-on-childhood-iqs/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!