Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! - Peter Imanuelsen: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Η ομιλία μου, έξω από τον Ο.Η.Ε., εκθέτει τήν Ατζέντα '2030'....

 


Είχα την τιμή να μιλήσω στήν διαμαρτυρία στην Ελβετία.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΟΥ πραγματοποιεί την ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στο κτίριο του Ο.Η.Ε. στη Γενεύη της Ελβετίας.Εργάζονται για τον σχεδιασμό της συνθήκης για την πανδημία, η οποία θα δει τον 'Π.Ο.Υ.' να αποκτά εξουσία και έλεγχο σε κυρίαρχες χώρες, έτσι ώστε να μπορούν να αναγκάσουν τις χώρες να εισαγάγουν διαβατήρια εμβολίων, καραντίνες και ακόμη και να λογοκρίνουν πράγματα που θεωρούν «παραπληροφόρηση».

Πρόκειται για μια σημαντική αρπαγή εξουσίας από την παγκοσμιοποίηση.

Νομίζατε ότι τα πράγματα ήταν άσχημα

 κατά τη διάρκεια του covid; 


Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα

 εάν ο ΠΟΥ αποκτήσει την εξουσία να

 εισαγάγει μέτρα αποκλεισμού και τέτοια

 κατά βούληση. 


Αντιμετωπίζουμε μια νέα απειλή

 τυραννίας.

Ο ελβετικός λαός οργάνωσε μια διαμαρτυρία κατά του ΠΟΥ και της συνθήκης για την πανδημία και είχα την τιμή να είμαι ομιλητής στη διαμαρτυρία. Ήταν φοβερό.

Οι αγωνιστές της ελευθερίας ήρθαν με τα κουδούνια των αγελάδων τους και στάθηκαν έξω από τη διάσκεψη του ΠΟΥ κάνοντας αρκετό θόρυβο.

Εγώ, μαζί με πολλούς άλλους, μιλήσαμε έξω από τα κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, όπου η ΠΟΥ πραγματοποιούσε την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας.

Παρακαλώ ακούστε και παρακολουθήστε την ομιλία μου στο κανάλι μου Rumble εδώ: https://rumble.com/v2qlfo0-

powerful-speech-exposing-agenda-

2030-at-the-un.html

 

(φωτό: Peter Imanuelsen - Αποκαλύπτοντας την Ατζέντα 2023 - η ομιλία του έξω από τον ΟΗΕ)

 

Επίσης, σύντομα θα ανεβάσω την ομιλία του Noor Bin Ladin που ήταν φοβερή, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι για αυτό.

Φυσικά, αυτό που κάνει ο ΠΟΥ αγνοείται σε μεγάλο βαθμό από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ταξιδέψω στην Ελβετία για να το αναφέρω ο ίδιος. Και έχω πολλά περισσότερα που έρχονται από εδώ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!