Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Η ΛΥΣΗ στήν μαζική λαθρομετανάστευση : ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ Α Π Ε Λ Α Σ Η !



Θα έπρεπε να είναι προφανές, σωστά;

Σημείωση: Τίποτε από τα παρακάτω δεν ισχύει για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες.

Εδώ είναι μια αναλογία.

Κάποιος εισβάλλει από το παράθυρο στο σαλόνι σας. 

Τι κάνετε; 



Τους πυροβολείτε επί τόπου σκοτώνοντάς τους ("υπερσπιστείτε τη θέση σας" Πολιτείες https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-65282084), συλλάβετέ τους και καλέστε την αστυνομία, κυνηγήστε τους μακριά και επισκευάστε το παράθυρο ή, σύμφωνα με την τρέχουσα συμπεριφορά των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, πετάξτε τον ηλικιωμένο συγγενή, βετεράνο ή παιδί έξω από ένα υπνοδωμάτιο (στοιβάζοντάς τους σε άλλο υπνοδωμάτιο) ταΐστε τον εγκληματία, συμπεριλάβετε τον εγκληματία στο σχέδιο υγείας σας, δώστε του πρόσβαση σε όλο το σπίτι σας και δώστε του και ένα επίδομα;

Ίσως μόλις ο εγκληματίας βολευτεί καλά στο σπίτι σας, θα μπορούσατε να εμπλέξετε τον εγκληματία και σε μία συζήτηση όπως, λ.χ. "είναι η κλιματική αλλαγή πολύ χειρότερη στην πατρίδα σας σε σύγκριση με τις ΗΠΑ" ή "αυτά τα τατουάζ σημαίνουν ότι φυλακιστήκατε για χρήση ναρκωτικών, δολοφονία ή βιασμό;" ή "μήπως οι αναφορές για λαθρεμπόριο φαιντανύλης, δολοφονία και βιασμό καθ' οδόν προς το σπίτι, ήταν κάπως υπερβολικές κατά πέντε ή είκοσι φορές ή ήταν πολύ χειρότερες;»

Ο εγκληματίας μπορεί να είναι άνδρας ή γυναίκα, μπορεί να είναι άρρωστος και μπορεί να μεταφέρει το δικό του παιδί ή κάποιου άλλου ή μπορεί να είναι παιδί μεταξύ 7 και 17 ετών. Οι πιθανότητες είναι όμως ότι ο εγκληματίας είναι ένας κατάλληλος και δυνητικά βίαιος άνδρας σε μάχιμη ηλικία.

Το αντίστοιχο αυτής της αναλογίας συμβαίνει καθημερινά σε όλο τον δυτικό κόσμο. Στις ΗΠΑ υπάρχουν πιθανώς περίπου 40 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες στα υπνοδωμάτια διαφόρων κοινοτήτων.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Adams μόλις δήλωσε ότι υπάρχουν 41.000 που φιλοξενούνται σε 151 ξενοδοχεία - (πολλά ανήκουν στην κυβέρνηση του Πακιστάν όπως συμβαίνει) - κοστίζουν κάπου μεταξύ 200 και 500 δολλαρίων τη νύχτα. Ή μάλλον, χρεώνοντας την πόλη για τόσο πολύ. Το πραγματικό κόστος είναι πιο κοντά στα 20 δολλάρια τη νύχτα.

(100) Η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε οριακό σημείο - 41.000 παράνομοι μετανάστες στέγαζαν 1n 151 ξενοδοχεία - επιδιώκει αύξηση της ομοσπονδιακής βοήθειας από 30 εκατομμύρια δολάρια σε δισεκατομμύρια (substack.com) (https://peterhalligan.substack.com/p/nyc-is-at-breaking-point-41000-illegal)

Ο Τed Cruz δήλωσε πρόσφατα ότι 6 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν διασχίσει τα νότια σύνορα από τότε που ο κάτοικος του Λευκού Οίκου Μπάιντεν ανέβηκε στον «θρόνο της ντροπής».

(15) Ο γερουσιαστής Τed Cruz  έγραψε στο Twitter: «Η Αμερική έχει δει πάνω από 6 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς να πλημμυρίζουν τα νότια σύνορά μας. Είναι ένα ξεκάθαρο ψέμα από τον Λευκό Οίκο ότι η παράνομη μετανάστευση έχει μειωθεί κατά 90%. #BidenBorderCrisis https://t.co/fTZFYtQvIu" / Twitter (https://twitter.com/SenTedCruz/status/1653775247303225350)

EΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! Αυτό είναι μεγαλύτερο από τον πληθυσμό των 31 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ!

Το νησί Ellis επεξεργάστηκε μόνο 12 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια των 62 ετών μεταξύ 1892 και 1954.

Αυτό θα σας κάνει να γελάσετε (ή ίσως και όχι). Το Ηνωμένο Βασίλειο μόλις κατέγραψε ρεκόρ 600.000 καθαρής μετανάστευσης για το 2022, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Βρετανοί άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού του αριθμού.

Από εδώ:

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία μας δεν βγάζουν νόημα - The Conservative Woman (https://www.conservativewoman.co.uk/our-official-statistics-dont-add-up/)

"Αποκαλύπτεται ότι μέχρι πρόσφατα η (Βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία) ONS εκτιμούσε τη μετανάστευση από τα δεδομένα της έρευνας επιβατών αεροπορικών μεταφορών σε ορισμένα αεροδρόμια".

ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ;;;;; Υπάρχουν τελωνεία και ειδικοί φόροι κατανάλωσης, καθώς και σταθμοί μετανάστευσης σε όλα τα κύρια σημεία διέλευσης των συνόρων του νησιωτικού έθνους - σήραγγα της Μάγχης, θαλάσσιοι λιμένες και αεροδρόμια. Τεράστια χρηματικά ποσά έχουν δαπανηθεί για τον εξορθολογισμό των χρόνων εισόδου - όλα αυτοματοποιημένα και συνδεδεμένα με βάσεις δεδομένων - και όμως η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) πήρε δεδομένα από «ορισμένα» αεροδρόμια και μάντεψε αριθμούς μεταναστών (και μεταναστών;) που είναι ζωτικής σημασίας για τον σχεδιασμό και την κατανομή πόρων από φόρους.

Επιστροφή στις ΗΠΑ. Πόσο κοστίζει η παράνομη μετανάστευση;

Δείτε αυτό:

Συγκλονιστικό κόστος της κρίσης παράνομης μετανάστευσης για τους Αμερικανούς | Τhe Heritage Foundation (https://www.heritage.org/immigration/commentary/shocking-cost-the-illegal-immigration-crisis-americans)

«Κάθε χρόνο, η παράνομη μετανάστευση κοστίζει τώρα στους φορολογούμενους δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως. Για παράδειγμα, σε πολιτείες μακριά από τα νότια σύνορα όπως το Ιλινόϊς, το κόστος αυτό ήταν 4,59 δισεκατομμύρια δολlάρια το 2022. Αυτό είναι 930 $ ανά νοικοκυριό. Κάθε χρόνο».

«Οι παραμεθόριες κοινότητες έχουν εδώ και καιρό κατακλυστεί από αυτές τις πολιτικές. Η κρίση κοστίζει τώρα στην Καλιφόρνια 21,76 δισεκατομμύρια δολλάρια και στο Τέξας 8,88 δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως σε δαπάνες εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης, επιβολής του νόμου και ποινικής δικαιοσύνης, δαπάνες κοινωνικής πρόνοιας και πολλά άλλα.

Ίσως η Νέα Υόρκη είναι πιο ακριβή από άλλες πολιτείες «Με ρυθμό 65.116 δολλαρίων ανά αλλοδαπό, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams εκτιμά ότι η πόλη του θα χρειαστεί να δαπανήσει 2,8 δισεκατομμύρια δολλάρια το επόμενο οικονομικό έτος για να αντιμετωπίσει την ταχεία εισροή».

Ας πούμε, για ευκολία, ότι κάθε παράνομος μετανάστης κοστίζει 50.000 δολλάρια το χρόνο. Πολλαπλασιάστε αυτά τα 50.000 δολλάρια επί 6 εκατομμύρια για τα τελευταία 2-3 χρόνια - ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Κάθε ένα από αυτά τα 300 δισεκατομμύρια δολλάρια είναι επιπλέον των προϋπολογισμένων δαπανών στις τοπικές, αστικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές δικαιοδοσίες - δεν σχεδιάζεται και είτε πρέπει να πληρωθεί με δανεισμό - βάζοντας τις μελλοντικές γενιές περαιτέρω στο χρέος - είτε άλλες δαπάνες πρέπει να "αποχρηματοδοτηθούν" - όπως η αποχρηματοδότηση της αστυνομίας (θυμηθείτε ότι - όχι τόσο πολύ στα πρωτοσέλιδα των MSM τώρα υπάρχει έγκλημα ρεκόρ, επηρεάζοντας τα μουδιασμένα κρανία που προωθούν την ιδέα).

Μπορείτε να δείτε την πολιτεία σας σε χάρτη εδώ:

 Κόστος παράνομης μετανάστευσης ανά Πολιτεία 2023 (worldpopulationreview.com https://worldpopulationreview.com/state-rankings/cost-of-illegal-immigration-by-state)

Επιτρέψτε μου να προτείνω μια λύση.

Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών -σίγουρα όλοι όσοι λαμβάνουν επιδόματα- βρίσκονται σε κυβερνητικές βάσεις δεδομένων. Υπάρχουν αρχεία με τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους.

Η (κακή) κυβέρνηση Μπάιντεν πέταξε ένα σωρό (δεκάδες χιλιάδες;) παράνομους μετανάστες, από τα νότια σύνορα, βαθιά στις ΗΠΑ και στις πόλεις, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς την τοπική κυβέρνηση ή την επιβολή του νόμου - μέσα στη νύχτα.

Εδώ είναι μόνο μια ιστορία από 18 μήνες πριν.

Η Psaki επιβεβαιώνει ότι οι παράνομοι μετανάστες μεταφέρονται αεροπορικώς στη Νέα Υόρκη μέσα στη νύχτα (yahoo.com) (https://news.yahoo.com/psaki-confirms-illegal-immigrants-being-185839952.html)

Αυτό που είναι σάλτσα για τη χήνα είναι σάλτσα για τον κυνηγό.

Οι παράνομοι μετανάστες που στεγάζονται με τη δεκάρα των φορολογουμένων μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορεία στα αεροδρόμια ΑΥΡΙΟ, μπορούν να ληφθούν αρχεία προσώπου και DNA και στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν αεροπορικώς στο πλησιέστερο ασφαλές αεροδρόμιο στις χώρες καταγωγής τους.

Στο μέλλον, αντί να ναυλώσετε ένα μάτσο αεροσκάφη για να πετάξετε παράνομους μετανάστες βαθιά στο εσωτερικό ή ένα ναυλωμένο αεροσκάφος για να τους γυρίσετε πίσω, να έχετε ένα σωρό αεροπλάνα των ενόπλων δυνάμεων έτοιμα σε στρατιωτικές βάσεις, να τα μεταφέρετε σε αυτές τις στρατιωτικές βάσεις, φορτώστε τους και στείλτε τους πίσω εκεί από όπου προέρχονται.

Στα σύνορα, αποτρέψτε την υποτροπή των παράνομων μεταναστών αρνούμενοι την είσοδο σε οποιονδήποτε έχει ήδη αποσταλεί.

Για να κατευνάσει τις κραυγές και τις κραυγές των ΜΚΟ που έχουν συμβάλει στη δημιουργία γραμμών αρουραίων για αυτά τα εκατομμύρια παράνομων μεταναστών, σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση Μπάιντεν και τα καρτέλ ναρκωτικών, δώστε στους παράνομους 500 δολλάρια ο καθένας κατά την έξοδο. Κρίμα που τα δισεκατομμύρια δολάρια των φρεσκοτυπωμένων χαρτονομισμάτων των 100 δολλαρίων έμειναν στο Αφγανιστάν όταν οι ΗΠΑ παραδόθηκαν πέρυσι.

Αντί για 300 δισεκατομμύρια δολλάρια κάθε χρόνο για τουλάχιστον τα επόμενα 3 χρόνια - αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολλαρίων - το κόστος της μεταφοράς παράνομων μεταναστών θα ήταν δεκάδες εκατομμύρια.

Αν είχαμε μια αδιάφθορη USAID, θα μπορούσαμε ακόμη και να εξοικονομήσουμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δίνοντας επιπλέον δεκάδες δισεκατομμύρια σε χώρες νότια του Μεξικού για να χτίσουμε τις απαραίτητες υποδομές που βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο και μειώνουν την εγκληματικότητα. Αυτό, προφανώς, δεν θα λειτουργήσει εκτός εάν οι ΗΠΑ είναι άμεσα υπεύθυνες για τα έργα και ακόμη και τότε, η διαφθορά και ο «wokism» είναι ένα χαρακτηριστικό, όχι ένα σφάλμα, της USAID.

MΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://peterhalligan.substack.com/p/the-solution-to-mass-illegal-immigration?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!