Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ! - 'Woke', ένας πολιτιστικός ( ύ-που-λος! ) ΠΟΛΕΜΟΣ, εναντίον της Ευρώπης! Ο Δρ. James Lindsay για τον μαρξισμό....

 

Woke, a Culture War Against Europe!



 

ROBERT W MALONE MD, MS

29 ΜΑΪΟΥ 2023

Παρακαλώ ακούστε τον Δρ James Lindsay να μιλάει για την woke κουλτούρα και τη σχέση της με τον μαρξισμό στο συνέδριο "Woke, a culture war against Europe", το οποίο διοργανώθηκε από το "Identity and Democracy Foundation". (στο Rumble https://id-foundation.eu/).

 

(Η καλύτερη 30λεπτη εξήγηση του μαρξισμού, που έχω ακούσει

ποτέ, https://youtu.be/y6rk1mYiOAw, διάρκεια 28:19΄)

 

Μοιραστείτε επίσης αυτό το 'βίντεο', με άτομα που πιστεύετε, ότι μπορεί να είναι πρόθυμα να ακούσουν.

Ο Δρ Lindsay γράφει για το έργο του:

Πρόσφατα με ρώτησαν πώς κοιμάμαι τη νύχτα. 

Τώρα, παρερμήνευσα σκόπιμα αυτή την ερώτηση και απάντησα "σαν μωρό". 

Λέω ότι το παρερμήνευσα επειδή ο τύπος ήταν έκπληκτος και ένοιωσε άβολα αφού άκουσε την άποψή μου, για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή με τον Woke μαρξισμό και τη αντίστοιχη προσπάθεια για επιβολή τυραννίας επάνω στη Δύση και τον κόσμο.

Ο λόγος που του είπα ότι κοιμάμαι σαν μωρό, είναι ότι κάνω κάτι γι' αυτό και ξέρω ότι κάνω κάτι γι' αυτό. 

Αυτό το είδος άγχους που κλέβει τον ύπνο προέρχεται από το να είσαι νευρικός και να νοιώθεις ανίκανος να κάνεις κάτι, ή μέσα από το ροκάνισμα της συνείδησής σου όταν ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι αλλά δεν μπορείς. 

Αν ξέρεις ότι κάνεις αυτό που πρέπει, δεν θα σε τρώει εσωτερικά και δεν θα σε κρατάει ξύπνιο τη νύχτα.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://rwmalonemd.substack.com/p/woke-a-culture-war-against-europe?utm_source=cross-post&publication_id=583200&post_id=124448625&isFreemail=true&utm_campaign=1032096&utm_medium=email

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!