Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΘΑΡΡΑΛΕΑ Γερμανίδα ευρωβουλευτής εκλιπαρεί γιά τό καθεστώς που έρχεται: «Μήν υπακούσετε»! – «Θόρυβος» με το ΒΙΝΤΕΟ

 


«Ποτέ, σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, δεν έχει υπάρξει μια πολιτική 'ελίτ' που να νοιάζεται για την ευημερία του απλού λαού», είπε.

Η γνωστή καί ψυχωμένη Γερμανίδα ευρωβουλευτής, Christine Andersonβλέποντας τις τελευταίες κινήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για επιβολή διεθνούς καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, τόνισε, μεταξύ άλλων:


«Για όνομα του Θεού, σταματήστε να παρέχετε στις ”δημοκρατικά εκλεγμένες” κυβερνήσεις σας το τεκμήριο της αθωότητας.

Δεν το αξίζουν!!!!!

Σταματήστε να δικαιολογείτε οτιδήποτε κάνει η κυβέρνησή σας.  Δεν έχουν καθόλου καλές προθέσεις!!!!!

Ποτέ, σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία, δεν έχει υπάρξει μια πολιτική ελίτ που να νοιάζεται για την ευημερία του απλού λαού.

Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα!

Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από μια τυραννία μέσω της υπακοής!!!!!! Είναι ανέφικτο. Προσπαθώντας να πράξετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, μονάχα θα δώσετε τροφή σ’ έναν γιγάντιο αλιγάτορα ελπίζοντας να σας φάει τελευταίους… Αλλά μαντέψτε…. Θα ‘ρθει και η δική σας η σειρά…»!!!

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%b3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!