Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Σέ μία εκπληκτική παραδοχή, ο (ηλικίας 100 ετών!) Χένρυ Κίσσιντζερ, μόλις ενέκρινε τήν υπόθεση του βιβλίου μου, «Stealth Invasion»!

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή, ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA και γνώστης της παγκοσμιοποίησης έχει μια τεράστια αφύπνιση συνείδησης του στυλ «Ωχ! δεν έπρεπε να το είχαμε κάνει αυτό». Αυτό το mea Culpa έρχεται 40 χρόνια πολύ αργά.

Στην ηλικία των 100 ετών, ο υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης Χένρυ Κίσσιντζερ φαίνεται να είχε μια ξαφνική έκρηξη συνείδησης που συνήθως δεν συναντάται στους παγκοσμιοποιητές του αναστήματος του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Politico αυτή την εβδομάδα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και σύμβουλος οκτώ προέδρων παραδέχτηκε ότι ήταν κακή ιδέα για τα δυτικά έθνη να έχουν φέρει τόσους πολλούς μετανάστες από έθνη που μας μισούν.

Ο Κίσσιντζερ είπε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Axel Springer, Mathias Döpfner:

«Ήταν σοβαρό λάθος να αφήσουμε τόσους πολλούς ανθρώπους εντελώς διαφορετικής κουλτούρας, θρησκείας και αντιλήψεων, επειδή δημιουργεί μια ομάδα πίεσης μέσα σε κάθε χώρα...»

Σε μια σύντομη στιγμή, ο Κίσσιντζερ υιοθέτησε την υπόθεση του βιβλίου μου, Stealth Invasion: Muslim Conquest through Immigration and Resettlement Jihad (https://www.barnesandnoble.com/w/stealth-invasion-leo-hohmann/1125470624?ean=9781637580462), το οποίο προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη ξεπουλούσαν τους δικούς τους ανθρώπους, δημιουργώντας παράλληλες κοινωνίες, έθνη εντός εθνών, που, την κατάλληλη στιγμή, θα ξεσηκωθούν και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν.

Προειδοποίησα ότι εμείς οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα βιώσουμε μια έλευση, μια ημέρα αναμέτρησης, μετά από δεκαετίες εισαγωγής προσφύγων από μέρη όπως η Συρία, το Ιράκ, το Σουδάν, η Σομαλία, το Αφγανιστάν, ο Λίβανος, η Τουρκία, η Υεμένη και η Βοσνία. 

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια έχουν έρθει στις ΗΠΑ από αυτά και άλλα εχθρικά, διαλυμένα από τζιχαντιστές έθνη τα τελευταία 40 χρόνια. Έχουν έρθει εδώ βάσει του νόμου περί προσφύγων του 1980, ο οποίος δημιούργησε το νομικό πλαίσιο για να μεταφερθούν εδώ, λαμβάνοντας κάθε είδους κυβερνητικά δώρα, και τοποθετήθηκαν σε μια ταχεία πορεία προς την πλήρη ιθαγένεια, συχνά μέσα σε μια περίοδο πέντε ετών. Δεν είναι όλοι κακοί άνθρωποι. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καμμία πρόθεση να αφομοιωθούν στη δυτική κουλτούρα. Αυτό είναι το πρόγραμμα που μας έδωσε ο Ιλχάν Ομάρ, ένας ριζοσπάστης ισλαμιστής επαναστάτης, ο οποίος έχει υπηρετήσει πολλές θητείες στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ εκπροσωπώντας την περιοχή Cedar Riverside της Μιννεάπολης της Μιννεσότα, η οποία έχει απορροφήσει δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τη Σομαλία από το 1990.

Στο βιβλίο μου, τεκμηριώνω πού έχουν τοποθετηθεί αυτοί οι πρόσφυγες σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την Αμερική, τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει και προειδοποίησα ότι μεταφέρθηκαν εδώ από προδοτικά μέλη του Κογκρέσσου μαζί με κάθε πρόεδρο από την εποχή του George Herbert Walker Bush. Ο πρόεδρος Τραμπ επιβράδυνε τη ροή των προσφύγων, αλλά δεν έπεισε το Κογκρέσσο να καταργήσει τον νόμο περί προσφύγων του 1980, οπότε μόλις έφυγε από το αξίωμα η κυβέρνηση Μπάιντεν απλώς αναπλήρωσε τον χαμένο χρόνο και ξεκίνησε τις επανεγκαταστάσεις προσφύγων.

Τώρα πλησιάζουμε στην ημέρα της αναμέτρησης, όταν αυτοί οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες θα ξεσηκωθούν και θα στραφούν εναντίον μας. Αν δεν συμβεί αύριο, την προκαθορισμένη «ημέρα της οργής», θα συμβεί λίγο πιο μετά. Αλλά θα συμβεί. Η δραματική εισροή προσφύγων από τον ισλαμικό κόσμο έχει οδηγήσει σε μια έκρηξη κατασκευής τζαμιών σε όλες τις ΗΠΑ. Κάθε κράτος έχει τουλάχιστον μερικά τζαμιά και μερικά έχουν δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες. Ακόμη και η λιγότερο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της Αμερικής, το Ουαϊόμινγκ, έχει τουλάχιστον τρία τζαμιά που γνωρίζω.

Για όσους δεν γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω σχετικά με την «ημέρα της οργής», ένας από τους συνιδρυτές της Χαμάς, ο Khalid Marshal, κάλεσε για μια παγκόσμια εξέγερση των μουσουλμάνων και «ημέρα οργής» αφού οι μουσουλμάνοι βγουν από τις προσευχές της Παρασκευής αύριο, 13 Οκτωβρίου, σε τζαμιά σε όλο τον κόσμο (https://americanmilitarynews.com/2023/10/report-hamas-calls-for-global-jihad-invasion-of-israel-attack-jews-worldwide-on-oct-13/). 

Αυτή είναι η πρώτη Παρασκευή μετά τη σφαγή περισσότερων από 1.200 Ισραηλινών από τη Χαμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Ισραήλ απάντησε με μια εκστρατεία βομβαρδισμών χαλιών που ισοπεδώνει τη Γάζα. Και οι δύο πλευρές έχουν αναφερθεί η μία στην άλλη ως «ζώα» και οι υποστηρικτές της κάθε πλευράς ανυπομονούν να δουν την άλλη να εξοντώνεται. Μερικές από τις ρητορείες που έχω δει να βγαίνουν από το στόμα των λεγόμενων χριστιανών με έχουν σοκάρει. Καταλαβαίνω έναν μουσουλμάνο που διψά για αίμα επειδή οι γραφές του υποστηρίζουν το μονοπάτι του πολέμου, ενώ η βία στην Καινή Διαθήκη της Βίβλου φαίνεται να υποβιβάζεται σε αμυντικές καταστάσεις. Θα πρέπει να προσευχόμαστε για την ειρήνη, όχι να επευφημούμε για την πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προσεύχομαι ώστε οι μουσουλμάνοι να είναι σε θέση να εκφράσουν την «οργή» τους αύριο, εκτονώνοντας την οργή τους για τις δημόσιες διαμαρτυρίες, παραμένοντας ειρηνικοί. Προσεύχομαι τα λόγια του στρατάρχη Khalid να μην εκληφθούν ως κάλεσμα για τζιχάντ, αν και κάποιοι αναφέρουν ότι αυτό ακριβώς είναι, και έτσι ακούγεται και σε μένα (https://americanmilitarynews.com/2023/10/report-hamas-calls-for-global-jihad-invasion-of-israel-attack-jews-worldwide-on-oct-13/). Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Η Χαμάς είναι παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Δεν βοηθά το γεγονός ότι, όπως ανέφερα στο Stealth Invasion, εκτιμάται ότι το 70% ή περισσότερο των τζαμιών στην Αμερική ελέγχονται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Και το 80% των ιμάμηδων που ηγούνται αυτών των τζαμιών είναι ριζοσπάστες γεννημένοι στο εξωτερικό εκπαιδευμένοι και στους δύο τύπους τζιχάντ, την ως επί το πλείστον ειρηνική πολιτισμική τζιχάντ και το βίαιο κάλεσμα σε ιερό πόλεμο. Με βάση τον λόγο του πνευματικού ηγέτη τους, ενός ιμάμη, τα μέλη ενός τζαμιού μπορούν να αλλάξουν από ειρηνική σε βίαιη τζιχάντ. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, ο στόχος τους είναι ο ίδιος: κυριαρχία.

Το Stealth Invasion ήταν εκεί έξω για έξι χρόνια, προσελκύοντας σχεδόν καμμία προσοχή από τους μεγάλους μεταφορείς της αγοράς στο συντηρητικό κίνημα. Αναρωτήθηκα γιατί, ξαφνικά, τον Ιανουάριο του 2023, το βιβλίο απαγορεύτηκε ξαφνικά από την Amazon. Τώρα είναι σαφές. Κάποιος, πιθανότατα κάποιος πολύ ισχυρός στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ήξερε ότι κάτι μεγάλο επρόκειτο να συμβεί και ειδοποίησε την Amazon ότι αυτό το συγκεκριμένο βιβλίο έπρεπε να απαγορευτεί. Μετά από αρκετά χρόνια ψύξης, το παγκόσμιο κίνημα τζιχάντ ήταν έτοιμο να ζεσταθεί. Δεν ήθελαν οι Αμερικανοί να γνωρίζουν πώς έφτασαν όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι εδώ. 

Θέλουν να πιστέψετε ότι όλοι ήρθαν εδώ τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια μέσω των διάτρητων συνόρων του Τζο Μπάιντεν με τις ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι τα δολλάρια των φορολογουμένων σας υποστηρίζουν ένα πρόγραμμα επανεγκατάστασης που χρονολογείται από το 1980 και ότι πολλοί από τους «συντηρητικούς» ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που έχουν περπατήσει στις αίθουσες του Κογκρέσσου και κάθισαν πίσω από το γραφείο στο Οβάλ Γραφείο υποστήριξαν το πρόγραμμα που έφερε αυτούς τους ανθρώπους εδώ από τις φωλιές των τζιχαντιστών στο εξωτερικό.

Όχι, δεν πιστεύω ότι έγινε «κατά λάθος», όπως μας λέει τώρα ο Χένρυ Κίσσιντζερ, που έφερε αυτούς τους ανθρώπους εδώ από εχθρικά εδάφη που κρατούσαν γερά αντιδυτικούς πολιτισμούς και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ήταν μέρος ενός καλά σχεδιασμένου σχεδίου για την αποδόμηση της Αμερικής και την καταστροφή της μεσαίας τάξης που αγαπούσε την ελευθερία. 

Και ανεξάρτητα από το πόσο οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης μιλούν τώρα για τους κινδύνους και πώς πρέπει για άλλη μια φορά να φοβόμαστε τον «τρομοκράτη», να είστε σίγουροι ότι τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι συμμετείχαν στο σχέδιο για να τους φέρουν εδώ. Όλα τεκμηριώνονται στο βιβλίο μου.

Μας λένε ότι αυτή είναι η «11η Σπετεμβρίου του Ισραήλ». Μην ξεχνάτε ποτέ τι συνέβη μετά την πρώτη 11η Σεπτεμβρίου. Χάσαμε πολλές από τις ατομικές μας ελευθερίες σε μια περίοδο μεγάλου φόβου και σύγχυσης. Αυτό δεν θα είναι διαφορετικό. Θα υπάρξουν επιθέσεις σε αμερικανικό έδαφος και αντί να ασχοληθούμε με τον πυρήνα του προβλήματος και να στείλουμε τους μουσουλμάνους πίσω στις πατρίδες τους, θα δείτε πολιτικούς και στις δύο πλευρές του διαδρόμου να ζητούν περισσότερες αλλαγές στο σύστημά μας. Θα πουν ότι χρειαζόμαστε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας και έναν καλύτερο τρόπο παρακολούθησης των κακών.

Η τζιχάντ φοβίζει τους ανθρώπους και η κυβέρνησή μας το γνωρίζει. Οι φοβισμένοι άνθρωποι είναι συμμορφωμένοι άνθρωποι. Οι φοβισμένοι άνθρωποι θα ικετεύουν τις κυβερνήσεις τους να τους προστατεύσουν. Αυτή η προστασία έχει κόστος. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

Αντί να ικετεύουμε για κυβερνητική προστασία, προτείνω να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Οπλιστείτε. Εκπαιδευτείτε. Μην είστε σαν εκείνους τους Ισραηλινούς που ζούσαν ανάμεσα στους εχθρούς τους χωρίς όπλα, πλήρως εξαρτημένοι από μια διεφθαρμένη κυβέρνηση για να τους σώσει. Όταν χρειάζονταν περισσότερο την αστυνομία και τον στρατό τους, δεν εμφανίστηκαν.

Τα όπλα είναι υπέροχα. Αλλά τα όπλα από μόνα τους δεν θα μας σώσουν.

Ενθαρρύνω όλους τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να νηστεύουν και να προσεύχονται, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλώς να παραλείψουν ένα γεύμα και να περάσουν λίγο επιπλέον χρόνο με τον Θεό ζητώντας ειρήνη, ζητώντας να επικρατήσει ψυχραιμία. Αισθάνομαι ότι τα συναισθήματα έχουν αυξηθεί σε πολύ επικίνδυνο επίπεδο τις τελευταίες ημέρες, καθώς όλοι έχουμε δει εικόνες και βίντεο που μας αρρωσταίνουν στο στομάχι μας. Ο πόλεμος είναι κόλαση. Πάντα ήταν. Αλλά μόνο στην ψηφιακή εποχή μπορέσαμε να το δούμε αυτό από κοντά και προσωπικά.

Κύριε ελέησον όλους μας.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/10/12/in-a-stunning-admission-henry-kissinger-just-endorsed-the-premise-of-my-book-stealth-invasion/



Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!