Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ: Παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στόν τομέα της υγείας, ισχυρίζονται ότι η επόμενη πανδημία, θά μπορούσε νά είναι έως καί 20 φορές ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ από τόν 'COVID-19'!



Από την Laura Harris
10 Οκτωβρίου 2023


Οι ειδικοί της παγκόσμιας υγείας πιστεύουν ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να είναι έως και 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό της Γουχάν (COVID-19) (https://www.mirror.co.uk/news/world-news/shocking-50-million-death-toll-31015049).

«Επιτρέψτε μου να το θέσω ως εξής: Η πανδημία γρίπης του 1918-19 σκότωσε τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, διπλάσιους από εκείνους που σκοτώθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, θα μπορούσαμε να περιμένουμε παρόμοιο αριθμό θανάτων από έναν από τους πολλούς ιούς που υπάρχουν ήδη», προειδοποίησε η Kate Bingham, πρώην πρόεδρος της Ειδικής Ομάδας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ονομάστηκε «Ασθένεια Χ» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αυτή η πιθανή καταστροφή είναι περισσότερο μια πιθανότητα παρά μια πιθανότητα και θα μπορούσε να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή. Ο υπεύθυνος ιός θα μπορούσε να αναδυθεί από την τεράστια δεξαμενή των ανεξερεύνητων ιών που κρύβονται στη Μητέρα Φύση. (Σχετικά: Επόμενο PLANDEMIC; Το CDC προειδοποιεί ότι ο ιός Marburg έρχεται. https://www.naturalnews.com/2023-04-06-cdc-warns-marburg-virus-is-coming.html)

Συγκρίνοντας την πιθανή κλίμακα της νόσου Χ με την πανδημία της ισπανικής γρίπης του 1918, οι ειδικοί του ΠΟΥ υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να φτάσει σε παρόμοιες διαστάσεις. Κατά συνέπεια, ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αναπτύξει και να διανείμει γρήγορα εμβόλια για την καταπολέμηση της νόσου, καθώς ο καταστροφικός αντίκτυπός της είναι πιθανό να ξεπεράσει αυτόν του COVID-19, για τον οποίο ο κόσμος ήταν ανεπαρκώς προετοιμασμένος όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2020.

Η Bingham τόνισε ότι οι επιστήμονες γνωρίζουν επί του παρόντος 25 οικογένειες ιών, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει χιλιάδες μεμονωμένους ιούς με πανδημικό δυναμικό. Επιπλέον, εκτιμάται ότι ένα εκατομμύριο άγνωστοι ιοί θα μπορούσαν να κρύβονται στον φυσικό κόσμο, ικανοί να μεταπηδούν από είδος σε είδος και να προκαλούν εκτεταμένη ανθρώπινη καταστροφή.

«Κατά μία έννοια, σταθήκαμε τυχεροί με τον COVID-19. Το θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μολύνθηκαν από τον ιό κατάφεραν να αναρρώσουν. Φανταστείτε ότι η ασθένεια Χ είναι τόσο μολυσματική όσο η ιλαρά με το ποσοστό θνησιμότητας του Έμπολα [67 τοις εκατό]. Κάπου στον κόσμο, αναπαράγεται, και αργά ή γρήγορα, κάποιος θα αρχίσει να αισθάνεται άρρωστος», προειδοποίησε η Dame Kate Bingham.


Ο Μπιλ Γκέητς προειδοποιεί ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να είναι ανθρωπογενής και χειρότερη από τον COVID-19

Εν τω μεταξύ, ο παγκοσμιοποιητής και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέητς (https://newspunch.com/bill-gates-tells-world-to-brace-for-man-made-pandemic-more-brutal-than-covid/), προειδοποίησε το κοινό ότι η επόμενη πανδημία θα μπορούσε να είναι «ανθρωπογενής» και «πολύ πιο βάναυση» από την προηγούμενη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ινστιτούτο Lowy νωρίτερα φέτος στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ο Γκέητς τόνισε τον επείγοντα χαρακτήρα της παγκόσμιας συνεργασίας και ετοιμότητας για την πρόληψη μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής.

Ο Γκέητς τόνισε τη σημασία της αποφυγής της οικονομικής καταστροφής και ζήτησε μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση πιθανών μελλοντικών πανδημιών. «Συγκρίνετε το οικονομικό κόστος της προετοιμασίας για το επόμενο με το κόστος αυτού – πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολλάρια οικονομική απώλεια», δήλωσε ο Γκέητς, υπογραμμίζοντας τον συγκλονιστικό αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 στην παγκόσμια οικονομία. «Με την πανδημία, ήμασταν ανόητοι που δεν είχαμε τα εργαλεία, την πρακτική και την παγκόσμια ικανότητα να είμαστε σε επιφυλακή όπως κάνουμε με τις πυρκαγιές ή τους σεισμούς».

Πρότεινε τακτικές ολοκληρωμένες ασκήσεις ετοιμότητας για πανδημίες τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο και τόνισε την αναγκαιότητα ενός παγκόσμιου οργανισμού για την αξιολόγηση και τη βαθμολογία της ετοιμότητας των εθνών για πανδημία παγκοσμίως.

«Το μόνο πράγμα που εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή είναι αν θα έχουμε την παγκόσμια ικανότητα, σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, να δράσουμε γρήγορα όταν εμφανίζεται μια απειλή μολυσματικής νόσου για να την αποτρέψουμε από το να γίνει παγκόσμια. Πρέπει να διεξάγουμε ολοκληρωμένες ασκήσεις κάθε πέντε χρόνια τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο ετοιμότητας για πανδημίες και χρειαζόμαστε μια παγκόσμια ομάδα που θα βαθμολογεί τους πάντες», εξήγησε ο Γκέητς.

Ο Γκέητς επαίνεσε επίσης την απάντηση της Αυστραλίας στην πανδημία COVID-19, ιδιαίτερα την έγκαιρη υιοθέτηση διαγνωστικών σε κλίμακα πληθυσμού και αυστηρών πολιτικών καραντίνας. Επαίνεσε τα «σχεδόν δρακόντεια» μέτρα της χώρας, τα οποία βοήθησαν να διατηρηθούν χαμηλά τα ποσοστά μόλυνσης κατά το αρχικό έτος, όταν τα εμβόλια δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα.

«Μερικά από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι ότι η Αυστραλία και περίπου επτά άλλες χώρες έκαναν διαγνωστικά σε πληθυσμιακή κλίμακα νωρίς και είχαν πολιτικές καραντίνας. Αυτό σήμαινε ότι διατηρήσατε το επίπεδο μόλυνσης χαμηλό εκείνο το πρώτο έτος, όταν δεν υπήρχαν εμβόλια», είπε ο Γκέητς στο ακροατήριο.

Επισκεφθείτε το Outbreak.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με εστίες ασθενειών.

Παρακολουθήστε τον Todd Callender να προειδοποιεί τη Maria Zeee ότι το Marburg είναι το επόμενο "plandemic". (https://www.brighteon.com/34a97997-7aef-4e4a-b06c-0de26e63ac52)

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι στο Brighteon.com. (https://www.brighteon.com/channels/diktioellinismou1)


Περισσότερες σχετικές ιστορίες:
Γιατί οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται απεγνωσμένα τον έλεγχο της Αριζόνα πριν εξαπολύσουν την επόμενη σταδιακή πανδημία. 
https://www.naturalnews.com/2022-11-29-why-globalists-desperately-need-control-of-arizona.html

ΕΡΧΕΤΑΙ: Ο ψεύτικος πρόεδρος Μπάιντεν αγοράζει ήδη περισσότερο εξοπλισμό covid, προσλαμβάνοντας εκτελεστές «πρωτοκόλλου ασφαλείας» πανδημίας για τον επόμενο γύρο LOCKDOWN.
https://www.naturalnews.com/2023-08-23-biden-covid-pandemic-safety-protocol-enforcers-lockdown.html

Η «επόμενη πανδημία» έρχεται, λέει ο Μπιλ Γκέητς, ο οποίος λέει ότι χρειάζεται περισσότερη λογοκρισία για να «μετριαστεί μέρος της παραφροσύνης στο διαδίκτυο».
https://www.naturalnews.com/2023-01-11-next-pandemic-bill-gates-censorship-internet-insanity.html

Απόκοσμη σύμπτωση ή αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία; Ο Daszak προειδοποίησε τον ΠΟΥ το 2018 ότι η επόμενη πανδημία θα προκληθεί από άγνωστο, νέο παθογόνο νέο για τον άνθρωπο.
https://www.naturalnews.com/2022-11-28-peter-daszak-raised-by-mass-murdering-nazi.html

Μπιλ Γκέητς: Η επόμενη πανδημία είναι πιθανό να είναι ανθρωπογενής και χειρότερη από τον COVID-19.
https://www.naturalnews.com/2023-01-27-bill-gates-next-pandemic-worse-than-covid.html


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Mirror.co.uk

NewsPunch.com

Brighteon.com


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-10-10-health-experts-next-pandemic-deadlier-than-covid.html


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμβόλιο mRNA COVID-19 μολυσμένο από μυστηριώδη DNA και περικομμένα mRNA: Επιπτώσεις στην υγεία
Δίκλωνη μόλυνση DNA, ενσωμάτωση και μετανάστευση;
https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-mrna-vaccine-contaminated-by-mystery-dnas-and-truncated-mrnas-health-implications-5201359?utm_source=morningbriefnoe-health&src_src=morningbriefnoe-health&utm_campaign=mb-2023-10-11&src_cmp=mb-2023-10-11&utm_medium=email&cta_utm_source=morningbriefnoecta-health&est=4oTMEGbi3dtsscJri5MHLqpWkJCx9iV7VgNSzYc71ksGaivinNCWQ8Cz%2BM4%3D



Δρ Peter McCullough: Πολλαπλά εμβόλια mRNA COVID μπορεί να προωθήσουν «καρκίνους turbo»
Σύμφωνα με τον εξέχοντα Δρ Peter McCullough, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα εμβόλια mRNA COVID μπορούν να προωθήσουν ή να επιταχύνουν τον καρκίνο.
https://www.lifesitenews.com/news/dr-peter-mccullough-multiple-mrna-covid-shots-may-promote-turbo-cancer/?utm_source=digest-freedom-2023-10-11&utm_medium=email



Μελέτη: περίπου 17 εκατομμύρια θάνατοι εμβολίων COVID-19 έχουν συμβεί παγκοσμίως έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023
Σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα, οι βολές φαίνεται να είναι θανατηφόροι, τοξικοί παράγοντες.
https://www.lifesitenews.com/news/study-shows-covid-19-vaccines-more-likely-to-cause-deaths-than-to-save-lives/?utm_source=digest-freedom-2023-10-11&utm_medium=email



Το Πεντάγωνο απορρίπτει τις εντολές εμβολιασμού, και την ιδεολογία woke ως λόγους για την κρίση στρατολόγησης
«Είμαστε πιο ευάλωτοι από ό, τι ήμασταν εδώ και πολλά χρόνια και οι σχεδόν ομότιμοι αντίπαλοί μας ετοιμάζονται να μας αντιμετωπίσουν», αλλά «το Πεντάγωνο έχει ρίξει περισσότερη συσκότιση σε μια προσπάθεια να κατηγορήσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό τους», προειδοποιεί ο διοικητής του Ναυτικού των ΗΠΑ Robert A. Green Jr.
https://www.lifesitenews.com/news/pentagon-dismisses-vaccine-mandates-woke-ideology-as-reasons-for-military-recruiting-crisis/?utm_source=digest-freedom-2023-10-11&utm_medium=email



Η Amazon απαγορεύει το βιβλίο για τον COVID των Dr. Peter McCullough, John Leake για «προσβλητικό περιεχόμενο»
Ο John Leake λέει ότι η Amazon απέρριψε την τρίτη έκκλησή του να επαναφέρει το «The Courage to Face COVID-19» χωρίς να εξηγήσει τι ήταν «προσβλητικό» για το περιεχόμενο του βιβλίου.
https://www.lifesitenews.com/opinion/amazon-bans-book-on-covid-by-dr-peter-mccullough-john-leake-for-offensive-content/?utm_source=digest-freedom-2023-10-11&utm_medium=email




Επιστήμονας γονιδίων δείχνει πώς οι εταιρείες εμβολίων παρήγαγαν μαζικά μολυσμένα τρυπήματα COVID
Σε μια παρουσίαση σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας, ο Δρ Kevin McKernan μίλησε για την ανακάλυψή του - και τον κίνδυνο - μόλυνσης πλασμιδικού DNA στα λεγόμενα «εμβόλια» COVID.
https://www.lifesitenews.com/opinion/gene-scientist-shows-how-vaccine-companies-mass-produced-contaminated-covid-jabs/?utm_source=digest-freedom-2023-10-11&utm_medium=email



Αναμφισβήτητα τοξικά συστατικά στα εμβόλια HPV
Τα εμβόλια HPV περιέχουν μια «αναβαθμισμένη» έκδοση μιας τοξίνης που χρησιμοποιείται σε εμβόλια τα τελευταία 90 χρόνια. Οι βλάβες του έχουν καλυφθεί από ανήθικες μελέτες.
https://www.theepochtimes.com/health/undeniable-toxic-ingredients-in-hpv-vaccines-5345343?utm_source=morningbriefnoe-health&src_src=morningbriefnoe-health&utm_campaign=mb-2023-10-12&src_cmp=mb-2023-10-12&utm_medium=email&cta_utm_source=morningbriefnoecta-health&est=AHvGfSV9Oi56lNrgU7fi8AUgWqSMsAkhKggxmmT%2FwSmEP%2Fz03cXBNkxakY4%3D



Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για τα Εμβόλια: Το τρύπημα Gardasil για τον HPV συνδέεται αναμφισβήτητα με τη ναρκοληψία
https://www.naturalnews.com/2023-10-09-gardasil-jab-for-hpv-linked-to-narcolepsy.html



Ογκολόγος: Οι καρκίνοι τελικού σταδίου καταστρέφουν τους μαθητές μετά τις εντολές εμβολίων στα κολλέγια
72 τραγικές ιστορίες λεμφώματος, λευχαιμίας, καρκίνου του εγκεφάλου και πολλά άλλα.
https://vigilantnews.com/post/oncologist-late-stage-cancers-are-devastating-students-after-college-vaccine-mandates?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B10%2F12%2F23%5D+%2865283ef419ac5ea4f17a65dc%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend



Νεογνικοί θάνατοι σε εμβολιασμένες μητέρες 28% μεγαλύτεροι, αποκαλύπτει τυχαία μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου
Προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι το εμβόλιο Covid είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό»
https://www.igor-chudov.com/p/neonatal-deaths-in-vaccinated-mothers?publication_id=441185&post_id=137873986&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!