Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΓΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ.

Εναέρια πλάνα από το κατεστραμμένο συγκρότημα του φεστιβάλ Re'im σπαρμένο με πτώματα μετά την επίθεση της Χαμάς (Φωτογραφία: ScreenshotYoutube)


Από τον Alexander Schwarz

23 Οκτωβρίου 2023


Ο γνωστός blogger και δημοσιογράφος Tobias Huch (https://twitter.com/TobiasHuch/status/1716088121543016475) αναφέρθηκε χθες σε μια έκθεση του Γάλλου δημοσιογράφου Nicolas Delesalle σχετικά με τη σφαγή της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου (https://twitter.com/KoliaDelesalle/status/1714603608757411940). Οι φρικαλεότητες που απεικονίζονται σε αυτό είναι πέρα από κάθε φαντασία:

άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, γυναίκες βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν βάναυσα, το έμβρυο μιας εγκύου γυναίκας αποσπάστηκε από τη μήτρα της, μια μητέρα κάηκε μαζί με το μωρό της, έκοψαν τα δάχτυλα των χεριών  και τα πόδια ηλικιωμένων ανδρών, ακόμη και μια ομάδα ταϊλανδών φιλοξενούμενων εργαζομένων δέθηκαν και κάηκαν ζωντανοί.

Ακόμη και η Χαμάς δεν θα αναμενόταν να διαπράξει μια τέτοια πράξη βαρβαρότητας. Αυτό που συνέβη εδώ ήταν μια υποτροπή σε προ-πολιτισμικές συνθήκες και μια σκληρότητα που το «Ισλαμικό Κράτος» είχε ασκήσει κατά τη διάρκεια της θριαμβευτικής του πορείας. Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την απλή τρομοκρατία. 

Η αχαλίνωτη βία, ακόμη και εναντίον των βρεφών, καθιστά κατανοητή την αντίδραση του Ισραήλ, η οποία, μετά τα αρχικά κροκοδείλια δάκρυα από δυτικούς πολιτικούς για τα εβραϊκά θύματα, τώρα επικρίνεται και πάλι ως δυσανάλογη.


Τερατώδης βαρβαρότητα

Θα πρέπει να είναι σαφές σε όποιον εξακολουθεί να φωνάζει φράσεις «Ελεύθερη Παλαιστίνη» στη Γερμανία αυτές τις ημέρες, διακοσμώντας τις φωτογραφίες προφίλ του με παλαιστινιακές σημαίες ή ακόμα και κατηγορώντας το Ισραήλ για «γενοκτονία» ότι de facto κάνουν τους εαυτούς τους υπερασπιστές αυτής της τερατώδους βαρβαρότητας. 

Ενώ – όπως σε κάθε πόλεμο – οι αναφορές για υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου από ασαφείς πηγές και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζονται με προσοχή, ο Delesalle έχει κάθε άλλο παρά τη φήμη ότι κάνει ρεπορτάζ με κομματικό ή ακόμα και φιλο-ισραηλινό τρόπο.

Διεξήγαγε επιτόπια έρευνα, αναφέροντας πρωτογενείς πηγές, από επιζώντες και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Αυτά είναι αναμφισβήτητα γεγονότα, και εκείνοι που δοξάζουν τη νόμιμη στρατιωτική απάντηση σε αυτά τα εγκλήματα ως «γενοκτονία» ή κάτι παρόμοιο, ζητούν τελικά από το Ισραήλ να παραμείνει σιωπηλό ενώ οι πολίτες του σφαγιάζονται.


Όπως πάντα, οι αριστεροί, οι παρανοϊκοί του κλίματος και μεγάλα τμήματα της ακαδημαϊκής «ελίτ», ακόμη και μπροστά σε μια τέτοια οδυνηρή έρευνα από έναν ανεξάρτητο Γάλλο δημοσιογράφο, βυθίζονται στην ανίστορητη, εντελώς διεστραμμένη ιδεολογία της «αντιαποικιοκρατίας» (https://apollo-news.net/die-gefaehrlichste-ideologie-unserer-zeit/) που κατηγορεί τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό για ο,τιδήποτε κακό στον κόσμο, αγνοώντας ή ακόμα και γιορτάζοντας τη σφαγή της Χαμάς. 

Αυτή είναι μια άλλη πτυχή της κατάρρευσης της Δύσης, η οποία έχει εκδιωχθεί από κάθε αίσθηση πραγματικότητας και ενστίκτου επιβίωσης από το ίδιο της το μίσος για τον εαυτό της.


«Πολιτικά μεταμφιεσμένη δολοφονική οργάνωση»

Ο Matthias Matussek το έθεσε με λίγα λόγια (https://www.tichyseinblick.de/feuilleton/medien/das-zu-spaete-wendemanoever-der-grossen-medien-tanker/): «Το ότι η ορατή πλευρά του Ισλάμ είναι η δολοφονία και ότι η Χαμάς είναι μια πολιτικά μεταμφιεσμένη δολοφονική οργάνωση που δεν έχει καμμία σχέση με τον αντιαποικιακό αγώνα έγιναν σαφή στις 7 Οκτωβρίου, όταν μαυροντυμένοι μαχητές με πολυβόλα πάνω σε αλεξίπτωτα πλαγιάς επιτέθηκαν σε ένα φεστιβάλ ρέηβ και έκστασης στην έρημο. Οι χορευτές, που χόρευαν εκεί για ειρήνη και ελευθερία και σίγουρα και συμφιλίωση με τους Παλαιστίνιους, είχαν να αντιμετωπίσουν τα στρατεύματα του διαβόλου. Μετά από μια μακρά εκστατική νύχτα στο κοκκινοχρυσό πρωϊνό μιας νέας μέρας, αυτή η μαύρη φλόγα μίσους κατέβηκε επάνω τους, βασανίζοντας και σκοτώνοντας, σκοτώνοντας, σκοτώνοντας.

Αυτά τα λόγια ανήκουν ξανά και ξανά σε όλους εκείνους που φλυαρούν για μια «γενοκτονία» εναντίον των Παλαιστινίων, των οποίων ο αριθμός στην πραγματικότητα αυξάνεται σταθερά. Ειδικά από τη στιγμή που είναι σαφές ότι αυτό που συνέβη στο Ισραήλ στις 07 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί στην Ευρώπη αργά ή γρήγορα.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/franzoesischer-journalist-enthuellt-grausame-details-des-hamas-ueberfalls-vom-7-oktober/

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Nτροπή Mας. Τραγικό .
    Η Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες της ΕΕ δε στήριξαν το ψήφισμα του ΟΗΕ για την
    προστασία των αμάχων στη λωρίδα της Γάζας. Μόνο ντροπή.

    https://twitter.com/gavgero/status/1718005737513685186

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!