Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Οι Παλαιστίνιοι έρχονται: Σπάει φέτος ο αριθμός ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου αιτήσεων ασύλου!!!!


((ΑΡΧΙΚΑΘΙΚΙ) Martin Schulz, Χαϊδελβέργη, 9/6/2016: "Αυτό που θα μας φέρουν οι πρόσφυγες είναι πολυτιμότερο και από τον χρυσό" (!!!!!!!!!!!) 

ΚΑΘΙΚΙ #1: ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, 
ΚΑΘΙΚΙ #2: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 12 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 
ΚΑΘΙΚΙ #3: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, 
ΚΑΘΙΚΙ #4: ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΠΑΤΗ ΜΕ 4 ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΥΨΟΥΣ 33.500 ΕΥΡΩ, 
ΚΑΘΙΚΙ #5: ΤΣΕΠΩΣΕ 21,701 ΕΥΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ) 

Οι καλοπροαίρετοι ανάμεσά μας πιθανότατα θα συνεχίσουν να ονειρεύονται να «αναλάβουν σημαντικά ανθρωπιστικά καθήκοντα». Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε την επικείμενη κατάρρευση του συστήματος και την πλήρη εσωτερική αποσταθεροποίηση της Ευρώπης: Πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου αιτήσεων ασύλου στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά και στην Ελβετία και τη Νορβηγία, πρόκειται να επιτευχθεί. 

Περισσότερες από 800.000 αιτήσεις είχαν ήδη καταχωρηθεί μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Αυτή είναι μια τιμή ρεκόρ που γίνεται όλο και πιο δραστική. Ενώ η Σουηδία θέλει ήδη να στείλει τον στρατό για να αποτρέψει έναν επικείμενο εμφύλιο πόλεμο από φατρίες και συμμορίες, τα υγρά όνειρα του Όλαφ Σολτς και της Νάνσυ Φέηζερ θα γίνουν σύντομα πολύχρωμη πραγματικότητα πλημμυρίζοντας τη χώρα με έναν πραγματικό στρατό αρκετών εκατομμυρίων «ειδικών» από τον μουσουλμανικό-αφρικανικό κόσμο.

Φυσικά, η Γερμανία έχει καταγράψει την τρίτη υψηλότερη αύξηση μετά τη Λετονία και την Εσθονία, με τον αριθμό των αιτήσεων ασύλου να αυξάνεται κατά 74%. Μια μεγάλη καρδιά, πολύς χώρος και ένα χοντρό πορτοφόλι - αλλά για πόσο καιρό; 

Σχεδόν αψηφά κάθε περιγραφή ότι η Ουγγαρία έχει μόνο 26 (!) αιτήσεις ασύλου που ελήφθησαν φέτος. Αλλά έχουν επίσης και έναν Βίκτωρ Ορμπάν και όχι μια κυβέρνηση φωτεινού σηματοδότη.


Κατά τη διάρκεια του ισραηλινού πολέμου, το επόμενο κύμα προσφύγων αναμένεται ήδη. Αλλά αν δεν νομίζετε ότι ο κόσμος είναι αρκετά περίεργος, δεν θα σας κυριεύσει το συναίσθημα, ακόμα κι αν σας πουν ότι οι περισσότεροι αιτούντες άσυλο προέρχονται από την Παλαιστίνη, η οποία είναι εχθρική προς το Ισραήλ. 

Οι «τραυματισμένοι» εκεί κάτω, καίνε την ισραηλινή σημαία σε αυτή τη χώρα: Κανείς δεν πρέπει να κατηγορεί την κυβέρνησή μας ότι δεν έχει αίσθηση χυδαίου χιούμορ. Μόνο στο νησί της Σάμου, το Αιγαίο, το ποσοστό των προσφύγων έχει αυξηθεί κατά 400%. 
Μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για 123.000 Παλαιστίνιους πρόθυμους να εγκαταλείψουν τη χώρα. Αναμένεται περαιτέρω αύξηση. Το 2007, η αντισημιτική ριζοσπαστική ισλαμική Χαμάς κατέλαβε την αποκλειστική εξουσία στην Παλαιστίνη. Αλλά αντί να κλείσει τελικά τα σύνορα, η ΕΕ ονειρεύεται μια «δεξαμενή ταλέντων» για τους μετανάστες: μια πλατφόρμα για την εύρεση εργασίας, προκειμένου να εξαλειφθεί τελικά η υποτιθέμενη έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων.

Άνθρωποι όπως ένας 20χρονος Σύριος αιτών άσυλο που ήθελε να δελεάσει ένα 11χρονο κορίτσι από τη Γερμανία στη Βιέννη για σεξ θα βρίσκεται σίγουρα και πάλι ανάμεσά τους. 

Ο εν λόγω μουσουλμάνος είχε καταφέρει ακόμη και να πείσει το παιδί να διαπράξει πράξεις κακοποίησης μέσω WhatsApp και Snapchat και να βιντεοσκοπήσει το κορίτσι να το κάνει. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, η δίκη του δράστη σεξουαλικών αδικημάτων έπρεπε να αναβληθεί: ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη, γεγονός που με τη σειρά του επιβεβαίωσε την υποψία ότι είχε διαφύγει για να ζητήσει άσυλο στο εξωτερικό με νέα ταυτότητα.


ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/10/11/die-palaestinenser-kommen-rekordmarke-von-einer-million-asylantraegen-soll-noch-in-diesem-jahr-geknackt-werden/

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!