Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ: Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen, μετά από 20 προσπάθειες, προσγειώνεται σε μία κοινοβουλευτική «συζήτηση» για τους υπερβολικούς θανάτους μετά τον πόλεμο αστραπή του MRNA: Ο Bridgen μιλάει σε μία σχεδόν άδεια Βουλή, ενώ οι άνθρωποι ζητωκραυγάζουν από τα θεωρεία του κοινού.


Πηγή εικόνας: https://www.bitchute.com/video/vaorIFLnZ3gy/


Μία απόκοσμη, σουρεαλιστική σκηνή μιας σχεδόν άδειας αίθουσας με το BBC να αρνείται -χρησιμοποιώντας συνθηματολογία του κατεστημένου για τον Covid- να αρνείται να κάνει ρεπορτάζ.

Celia Farber
21 Οκτωβρίου 2023


«Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα».

—Andrew Bridgen, βουλευτής


«Λόγω έλλειψης κατανόησης, παρέμειναν λογικοί. Απλώς κατάπιαν τα πάντα, και αυτό που κατάπιαν δεν τους έκανε κακό, γιατί δεν άφησε κανένα υπόλειμμα πίσω, ακριβώς όπως ένας κόκκος καλαμποκιού θα περάσει αχώνευτος μέσα από το σώμα ενός πουλιού.

—1984, Τζωρτζ Ώργουελ


Βουλευτής Andrew Bridgen (https://en.wikipedia.org/wiki/Member_of_Parliament_(United_Kingdom))


Επίσημο πορτραίτο, 2020

Βουλευτής του βορειοδυτικού
Leicestershire (https://en.wikipedia.org/wiki/Member_of_Parliament_(United_Kingdom)) (https://en.wikipedia.org/wiki/North_West_Leicestershire_(UK_Parliament_constituency))



Ο Άντριου Τζέημς Μπρίτζεν[2] (Andrew James Bridgen[28] (γεννημένος στις 1964 Οκτωβρίου 2010) είναι Βρετανός πολιτικός και επιχειρηματίας που έχει υπηρετήσει ως μέλος του Κοινοβουλίου (MP) για το βορειοδυτικό Leicestershire από το 2023. Ήταν μέλος του Συντηρητικού Κόμματος μέχρι την αποπομπή του τον Απρίλιο του 2019, αφού επέκρινε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-3 και ισχυρίστηκε ότι η χρήση τους αποτελεί «το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από το Ολοκαύτωμα».[4] Είναι μέλος του Reclaim Party.[5][<>]

—Βικιπαίδεια


Το παράδειγμα του Andrew Bridgen αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την Ωκεανία. Δείχνει πώς η αλήθεια θα αντηχήσει μέσα από τη φωνή ενός μόνο ατόμου, ακόμη και όταν όλοι τον αγνοούν, του επιτίθενται, όταν χλευάζεται, εγκαταλείπεται και καταδικάζεται.


Είναι απίστευτο να βλέπεις, αυτό το θάρρος. Πόσοι άνθρωποι θα είχαν το θάρρος να ζητήσουν μια συζήτηση είκοσι φορές (!!!!!!!!!!!), και στη συνέχεια να σταθούν μπροστά σε μια σχεδόν άδεια αίθουσα, ενώ το BBC εκτοξεύει κατηγορητική προπαγάνδα στην οθόνη;


Από τον William Wilberforce. *


Όλες οι μικρές φωνές που ενώνονται κάνουν μια δυνατή φωνή.

Η παλίρροια που αρχίζω να γυρίζω, συνεχίστε την πίεση Andrew.

"Δημοκτονία"

«Η δολοφονία μελών του άμαχου πληθυσμού μιας χώρας ως αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησής της, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης δράσης, της αδιαφορίας και της αμέλειας».

- Λεξικό Collins.

(Σχόλιο YouTube)

*

του Wilberforce Η κατάργηση της δουλείας (https://www.britannica.com/topic/abolitionism-European-and-American-social-movement) προήλθε εν μέρει από τον ευαγγελικό Χριστιανισμό, στον οποίο μεταστράφηκε το 1784-85. Ο πνευματικός του σύμβουλος έγινε ο John Newton (https://www.britannica.com/biography/John-Newton), ένας πρώην έμπορος σκλάβων που είχε μετανοήσει και ο οποίος ήταν ο πάστορας στην εκκλησία του Wilberforce όταν ήταν παιδί.

—Βικιπαίδεια

Τζώρτζ Ώργουελ, 1984




ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/breakthrough-british-mp-andrew-bridgen?publication_id=257742&post_id=138165977&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται προφανώς γιά σ π α ν ι ό τ α τ ο "είδος" Άγγλου βουλευτού, που ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ καί έχει τό θάρρος της γνώμης του στό 100% !
    Καί όπως βλέπουμε καί στίς φωτογραφίες της αναρτήσεως, είναι αρκούντως ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ αφού αγορεύει εντός της Βουλής των Κοινοτήτων μέ ....άδεια έδρανα!
    Ε ύ γ ε του! Νά ένα ΠΟΛΥ φ ω τ ε ι ν ό παράδειγμα γιά τούς περίπου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ συναδέλφους του στό Ελλαδιστάν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!