Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Γιατί οι Ισραηλινοί ήταν ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ, απέναντι στούς τρομοκράτες της 'Χαμάς', που ΣΚΟΤΩΝΑΝ και ΒΙΑΖΑΝ από σπίτι. σε σπίτι;

Ας είναι αυτό ένα αντικειμενικό μάθημα για τους Αμερικανούς: Ποτέ μην εγκαταλείπετε τα δικαιώματά σας στη Δεύτερη Τροπολογία!

Μέχρι τώρα όλοι έχετε δει τις τρομακτικές εικόνες από το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Άνθρωποι που δολοφονούνται στα σπίτια τους. Γυναίκες τραβιούνται από τα μαλλιά από τα οχήματα και βιάζονται. Άνδρες που σύρονται πίσω από οχήματα μέχρι θανάτου. Εμπτυσμοί. Εκτελέσεις.

Τα θύματα κάλεσαν την αστυνομία και τον στρατό, οι οποίοι δεν έφτασαν στις περισσότερες από τις αιματηρές σκηνές για δύο ώρες ή περισσότερο.

Κοιτάζοντας αυτές τις εικόνες σφαγής, πολλοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί, γιατί οι Ισραηλινοί δεν αντεπιτέθηκαν;

Πολλοί από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και εμού, υποθέσαμε ότι με το Ισραήλ να περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από τέτοιους φαύλους εχθρούς και να ζει τόσο κοντά τους, οι Ισραηλινοί ζούσαν με πυροβόλα όπλα έτοιμα σε όλα τα σπίτια τους.

Η υπόθεση αυτή θα ήταν εσφαλμένη.

Σύμφωνα με τις πηγές μου, η ισραηλινή κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες της να περάσουν από τέτοιες διαδικασίες που μόνο περίπου το 2,6% των ισραηλινών πολιτών κατέχουν πιστόλι. Και είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις ένα τουφέκι. Εάν ανήκετε στις τάξεις των συνταξιούχων στρατιωτικών, επιτρέπεται να έχετε ένα τουφέκι, αλλά δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο σπίτι σας, εκτός εάν είστε μεταξύ των κορυφαίων ελίτ κομάντος.

Αυτό απαντά στο ερώτημα, γιατί δεν αντεπιτέθηκαν; Αφέθηκαν ως καθιστές πάπιες από τους ηγέτες των κυβερνήσεών τους, οι οποίοι, ειλικρινά, είναι εξίσου διεφθαρμένοι με τους ηγέτες μας στην Ουάσιγκτον. Δεν είναι στην εξουσία για να προστατεύσουν τον λαό. Και επειδή είναι τόσο διεφθαρμένοι, φοβούνται τους ανθρώπους. Και η πρώτη εντολή για μια διεφθαρμένη κυβέρνηση που δεν αντιπροσωπεύει πλέον τα συμφέροντα του λαού, είναι να αφοπλίσει τον λαό.

Δεν μπορείς να εμπιστευτείς το πολιτικό σώμα με όπλα αν τους χτυπάς με βαριά φορολογία που βαρύνει τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις. Πρέπει να τους αφοπλίσετε. Και αυτό ακριβώς έκανε η ισραηλινή κυβέρνηση σε αυτούς τους ανθρώπους που σφαγιάστηκαν σε 29 κοινότητες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο όπως εξηγεί ο Dave Kobler, βετεράνος του αμερικανικού στρατού στους πολέμους του Ιράκ και του Αφγανιστάν - και να είστε ευγνώμονες που έχουμε ακόμα τη Δεύτερη Τροπολογία στην Αμερική, επειδή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας δεν θα ήθελαν τίποτα καλύτερο από το να την εξαλείψουν και να μας αφοπλίσουν επίσης.


Η αμερικανική κοινωνία δεν είναι τόσο διαφορετική από το Ισραήλ. Έχουμε παράφρονες πολιτικούς που επιδιώκουν να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας και να αφαιρέσουν τις ελευθερίες μας. 

Ταυτόχρονα, έχουμε πολλούς βίαιους εγκληματίες, ειδικά στις πόλεις μας, στους οποίους επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθεροι με μικρό κίνδυνο παρατεταμένης φυλάκισης. 

Τα σύνορα έχουν μείνει ορθάνοιχτα για περισσότερους εγκληματίες να ενταχθούν στις τάξεις. Πρόσφυγες από έθνη που μας μισούν έχουν εισαχθεί από τη δεκαετία του 1980, νόμιμα και με την πλήρη υποστήριξη των προδοτών στο Κογκρέσσο (διαβάστε το βιβλίο μου Stealth Invasion (https://www.barnesandnoble.com/w/stealth-invasion-leo-hohmann/1125470624?ean=9781637580462) για όλη την άσχημη ιστορία της επανεγκατάστασης προσφύγων). 

Το ίδιο στοιχείο που έσφαξε αυτούς τους Εβραίους στο Ισραήλ είναι εδώ στην Αμερική και θα στραφούν εναντίον μας κάποια στιγμή. Βλέπουμε ήδη αποδείξεις για αυτό με τις συγκεντρώσεις υπέρ της Χαμάς που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλες πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ τις τελευταίες δύο ημέρες.

Το μόνο που μας μένει να βασιστούμε για την προστασία μας είναι τα προσωπικά μας αμυντικά σχέδια και η πίστη μας στον Θεό. Όταν χρειάζεστε την αστυνομία, δεν θα είναι εκεί για να σας προστατεύσει. Και μην σκέφτεστε καν τον στρατό. Έχουν διεισδύσει πλήρως και τα μέλη τους λογοδοτούν σε μια δομή διοίκησης που ξεκινά από τον Λευκό Οίκο (χρειάζεται να πω περισσότερα;).

Η Δεύτερη Τροπολογία είναι το τελευταίο σύνορο για τους Αμερικανούς λάτρεις της ελευθερίας. Η Πρώτη Τροπολογία δέχεται σφοδρή επίθεση εδώ και χρόνια και έχει αποδυναμωθεί εξαιρετικά τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, σε σημείο που κρέμεται από μια κλωστή. Οι παγκοσμιοποιητές που διοικούν την Ουάσιγκτον και πολλά πολιτειακά Καπιτώλια πυροβολούν τώρα για τη Δεύτερη Τροπολογία. Μόλις αυτό φύγει, αυτό είναι το μόνο που έγραψε. Το παιχνίδι τελείωσε. Τότε εξαρτόμαστε πλήρως από την κυβέρνηση για την προστασία μας. Πώς λειτούργησε τελικά αυτό για αυτούς τους Ισραηλινούς;


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/10/09/why-were-israelis-so-defenseless-against-hamas-terrorists-going-house-to-house-killing-and-raping/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!