Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

(Νά προσεχθεί ιδιαίτερα, γιατί θά τό δούμε καί εδώ) ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! - ΣΑΣ ΛΕΝΕ ... ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!

 


Από την Bobbie Anne Flower Cox 

3 Οκτωβρίου 2023

Χρόνος ανάγνωσης: 5'


Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμα το βιβλίο 1984 του George Orwell, πρέπει οπωσδήποτε (https://www.planetebook.com/free-ebooks/1984.pdf).

Απεχθανόμουν αυτό το μυθιστόρημα όταν το διάβαζα ως έφηβη, επειδή μισούσα ολόκληρη την ιδέα μιας αυταρχικής κυβέρνησης που ελέγχει τους ανθρώπους της τόσο επιδέξια.

Ο δυστοπικός κόσμος που περιέγραφε ήταν τόσο καταθλιπτικός, τόσο λάθος, από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία. Και όμως, εδώ είμαστε, σχεδόν 75 χρόνια αφότου ο Όργουελ έγραψε για πρώτη φορά το βιβλίο, και βλέπουμε πώς αυτό το κολασμένο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας παίζεται τώρα μπροστά μας.

Ακόμη και η αριστερόστροφη Wikipedia περιγράφει το βιβλίο ως μια «προειδοποιητική ιστορία» της οποίας το θέμα επικεντρώνεται στις «συνέπειες του ολοκληρωτισμού, της μαζικής παρακολούθησης και της κατασταλτικής καθεστωτικοποίησης ανθρώπων και συμπεριφορών μέσα στην κοινωνία». Βασισμένο στα αυταρχικά κράτη της Σοβιετικής Ένωσης του Στάλιν και της ναζιστικής Γερμανίας, το βιβλίο εμβαθύνει στον ρόλο της αλήθειας μέσα σε μια κοινωνία και στους τρόπους με τους οποίους η αλήθεια και τα γεγονότα μπορούν να χειραγωγηθούν από την κυβέρνηση για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Αυτό που είδατε και ακούσατε με τα ίδια σας τα μάτια και τα ίδια σας τα αυτιά, η κυβέρνηση το αρνήθηκε και απαίτησε να το πετάξετε στην άκρη και να μην το πιστέψετε.

«Το Κόμμα σας είπε να απορρίψετε τις αποδείξεις των ματιών και των αυτιών σας. Ήταν η τελική, πιο ουσιαστική εντολή τους».

― Τζωρτζ Όργουελ, 1984

Μέσω του Υπουργείου Αλήθειας, η κυβέρνηση (που αναφέρεται στο βιβλίο ως «Μεγάλος Αδελφός» ή «το Κόμμα») επιδίδεται σε ατελείωτη προπαγάνδα, έντονη παρακολούθηση και ανοιχτή και προφανή άρνηση ιστορικών γεγονότων. Η ατομική σκέψη και η αμφισβήτηση της εξουσίας οδήγησαν σε άμεσο διωγμό. Γιατί να αρνηθούμε τα γεγονότα και να ξαναγράψουμε την ιστορία; Λοιπόν, όπως λέει ο Όργουελ στο βιβλίο,

«Όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν».

― Τζωρτζ Όργουελ, 1984


Τώρα ας προχωρήσουμε γρήγορα στο σήμερα. Θα ξεκινήσω με αυτή τη βαθιά δήλωση που συνεχίζει να αναδεύεται στο κεφάλι μου:

Πρέπει πραγματικά να πιστεύουν ότι είμαστε ηλίθιοι!

Το «αυτοί» είναι η κυβέρνησή μας (ομοσπονδιακή και πολιτειακή). Το «εμείς» είμαστε εσείς και εγώ, και τα άλλα 300+ εκατομμύρια Αμερικανοί σε όλη τη χώρα μας.

Δυστυχώς, εδώ είμαστε, μπαίνοντας στο τελευταίο τρίμηνο του 2023 και έχουμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλές πολιτειακές κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένου του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo (https://www.youtube.com/watch?v=D6I_XYCA4es), της σημερινής αριστερής κυβερνήτριας Kathy Hochul και του υπερπλειοψηφικού νομοθετικού σώματος των Dem) να διακηρύσσουν σε όλους ότι δεν ανάγκασαν κανέναν να κάνει τίποτα επιζήμιο τα τελευταία 3,5 χρόνια. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ακούσατε αυτό; Στην πραγματικότητα λένε με ίσια πρόσωπα ότι δεν σας ανάγκασαν να φορέσετε μάσκα ή να μπείτε σε λόκνταουν και να κλείσετε τις επιχειρήσεις σας ή να επιλέξετε μεταξύ της λήψης ενός πειραματικού φαρμάκου ή της απώλειας της δουλειάς σας ... Όχι! Δεν έκαναν τίποτε από αυτά. Και εσείς - είστε εντελώς τρελλοί εάν νομίζετε ότι το έκαναν. Λέτε ψέμματα. Υπερβάλλετε και αντιδράτε υπερβολικά.

Δυστυχώς για τον Big Brother, ωχ, εννοώ δυστυχώς για την 100% αξιόπιστη, που ποτέ δεν λέει ψέμματα σε εμάς κυβέρνηση, έχουμε πραγματικά έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων αγωγών http://www.unitingnys.com/lawsuit), ειδήσεις, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα που μας επιβάλλουν και μας αναγκάζουν να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα του ίδιου του Μπάιντεν, του «Μεγάλου Τύπου», που δίνει εντολή για τη βολή C19:

(Βίντεο εντός του συνδέσμου)

Ο Μπάιντεν δεν είναι μόνος. Όχι, όχι. Ολόκληρη η διοίκησή του είναι μαζί του. Ο επικεφαλής του OSHA, Douglas Parker, λέει επίσης ψέμματα σχετικά με την εντολή του OSHA που απαιτούσε (δεν πρότεινε) ότι όλοι οι εργοδότες σε ολόκληρο το έθνος με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους οφείλουν να αναγκάσουν τους υπαλλήλους τους να κάνουν το εμβόλιο C19, διαφορετικά έπρεπε να φορούν μάσκα και να κάνουν συνεχώς τεστ για C19. (Παρεμπιπτόντως, αυτή η εντολή του OSHA ακυρώθηκε από την SCOTUS επειδή ήταν αντισυνταγματική https://www.npr.org/2022/01/13/1072165393/supreme-court-blocks-bidens-vaccine-or-test-mandate-for-large-private-companies). Στη συνέχεια, υπάρχει ο επικεφαλής του HHS, Xavier Becerra, ο οποίος λέει ότι δεν υπήρξε ποτέ εντολή μάσκας. Ορίστε;! Άλλο ένα κραυγαλέο ψέμμα.

Αφιερώστε τα 2 λεπτά για να παρακολουθήσετε αυτό το κλιπ του μέλους του Κογκρέσσου Kevin Kiley (https://twitter.com/KevinKileyCA/status/1707122580082069731?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5


E1707122580082069731%7Ctwgr%5E475ad6b840e3b0845a2a0dc50e2d87282cb31d42%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fredstate.com%2Fjenniferoo%2F2023%2F09%2F29%2Fcongressman-kevin-kiley-senator-rand-paul-document-the-governments-attempt-at-covid-revisionism-n2164478)
. Πραγματικά δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας με τις μ@λ@κίες που εκτοξεύουν αυτοί οι επικεφαλής της υπηρεσίας Μπάιντεν! Όπως λέει ο βουλευτής Kiley στο βίντεο, η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πει ότι «2 + 2 δεν ισούται με 4». Πιο οργουελιανό από αυτό δεν γίνεται!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ (https://twitter.com/KevinKileyCA/status/1707122580082069731?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1707122580082069731%7Ctwgr%5E475ad6b840e3b0845a2a0dc50e2d87282cb31d42%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fredstate.com%2Fjenniferoo%2F2023%2F09%2F29%2Fcongressman-kevin-kiley-senator-rand-paul-document-the-governments-attempt-at-covid-revisionism-n2164478)

Γιατί υπαναχωρούν τώρα;

Εύκολες απαντήσεις: 1) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΟΛΑ ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ) οπότε δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν και να το υπερασπιστούν τώρα, και 2) ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ.

Είναι ιδιαίτερα εξοργιστικό για όσους από εμάς μιλούσαμε από την πρώτη μέρα προσπαθώντας να πούμε στους ανθρώπους ότι τα lockdown, η μάσκα, τα εμβόλια, ο περιορισμένος αριθμός ατόμων στο γάμο σας ή στο τραπέζι των Ευχαριστιών ήταν όλα παραβιάσεις του Συντάγματος και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας! Ο συνάδελφός μου, Jeffrey Tucker, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Brownstone, όπου είμαι μέλος (https://brownstone.org/author/bobbie-anne-flower-cox/), έγραψε ένα άρθρο τις προάλλες σχετικά με αυτό το θέμα (https://brownstone.org/articles/a-pandemic-of-lockdown-denialism/). Στο τέλος, κατέληξε:

Τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνωμοτούν σιωπηρά με το πολιτικό κατεστημένο, τον εταιρικό τομέα και το διοικητικό κράτος για να προσποιηθούν ότι αυτό το φιάσκο ήταν απολύτως φυσιολογικό και επίσης εντελώς ξεχασμένο, ούτε καν αξίζει να κατονομαστεί. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε με τις πληροφορίες που είχαμε, οπότε σταματήστε να διαμαρτύρεστε γι 'αυτό!

Αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Είναι πολύ κοντά στη ζωντανή μνήμη για να είναι αποτελεσματικό αυτό το επίπεδο εξαπάτησης. Όσο περισσότερο αυτοί οι επίσημοι θεσμοί εμπλέκονται σε αυτή την τρελλή μορφή άρνησης, τόσο περισσότερο δυσφημούν τον εαυτό τους.

Αναδημοσίευση από το Substack του συγγραφέα (https://attorneycox.substack.com/p/dont-believe-your-lying-eyes?utm_source=post-email-title&publication_id=1005725&post_id=137576689&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=j05m&utm_medium=email)


*

Η Bobbie Anne, υπότροφος του Brownstone για το 2023, είναι δικηγόρος με 25ετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, η οποία συνεχίζει να ασκεί τη δικηγορία αλλά και να δίνει διαλέξεις στον τομέα εξειδίκευσής της - κυβερνητική υπέρβαση και ακατάλληλη ρύθμιση και αξιολογήσεις.



ΠΗΓΗ: https://brownstone.org/articles/dont-believe-your-lying-eyes/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

2 σχόλια:

  1. Ακόμα μία απίστευτα αποκαλυπτική ανάρτηση, που ανοίγει γιά τά καλά, τά (κλειστά!) μάτια των πολλών!
    Ευχαριστούμε πολύ Μαριγώ Ζαραφοπούλα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!