Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Βραβείο Νόμπελ 2023 για τους εφευρέτες του εμβολίου mRNA. Προπαγάνδα για ένα ψεύτικο «εμβόλιο».

Ανταμοίβοντας την ενεργοποίηση μιας παγκόσμιας ανοδικής τάσης στη θνησιμότητα



Από τον Peter Koenig

Global Research, 03 Οκτωβρίου 2023 


Μια απεριόριστη προπαγάνδα για τη διαιώνιση του πολέμου κατά της ανθρωπότητας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι επιστήμονες έρχονται στο προσκήνιο και μιλούν λέγοντας την αλήθεια στην εξουσία.

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2023 απονέμεται σε δύο επιστήμονες για την εφεύρεση του εμβολίου mRNA που περιέχει πρωτεΐνη ακίδα – επηρεάζοντας και σε πολλές περιπτώσεις εκμηδενίζοντας το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι σχεδόν σαν να παίρνει ο Ομπάμα το βραβείο Νόμπελ το 2009 για την Ειρήνη που θα προωθούσε ως Πρόεδρος των ΗΠΑ (έτσι έλεγε η παροιμία), ακόμη και πριν μπορέσει να ενεργήσει ως «Ειρηνοποιός» ως Πρόεδρος (Ιανουάριος 2009 έως Ιανουάριος 2017). Επισήμως, η Επιτροπή Νόμπελ απέδωσε το βραβείο ειρήνης στον Ομπάμα για τις «εξαιρετικές προσπάθειές του να ενισχύσει τη διεθνή διπλωματία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών».

Ο Ομπάμα αργότερα ενεπλάκη σε έξι πολέμους, μερικούς από τους οποίους ξεκίνησε.

Για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2023, οι νικητές είναι η Ουγγροαμερικανίδα Katalin Karikó και η Αμερικανίδα Drew Weissman.

Αναφέρθηκαν από το κονκλάβιο της επιτροπής των βραβείων Νόμπελ για τη συμβολή τους «στον άνευ προηγουμένου ρυθμό ανάπτυξης εμβολίων κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες απειλές για την ανθρώπινη υγεία». Αυτό αναμασάται ασταμάτητα από τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, προχωρούν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, χάρη στην ανακάλυψη της μεθόδου mRNA, εκατομμύρια ζωές θα μπορούσαν να σωθούν από τον θανατηφόρο ιό covid-19. "Το mRNA, ή αγγελιοφόρος ριβονουκλεϊκό οξύ, είναι ένα μονόκλωνο μόριο που αντιστοιχεί στη γενετική αλληλουχία ενός γονιδίου και διαβάζεται από ένα ριβόσωμα στη διαδικασία σύνθεσης μιας πρωτεΐνης [ακίδας] "(Wikipedia).

Το AP News αναφέρει από τη Στοκχόλμη ότι η ανακάλυψη και η επακόλουθη δημιουργία εμβολίων mRNA κατά του Covid-19 ήταν κρίσιμη για την επιβράδυνση της πανδημίας. Η τεχνολογία mRNA μελετάται επίσης για τη θεραπεία του καρκίνου και άλλων ασθενειών.

Η επιτροπή των Νόμπελ συνέχισε - «τα πρωτοποριακά ευρήματα του των δύο επιστημόνων... άλλαξαν θεμελιωδώς την κατανόησή μας για το πώς το mRNA αλληλεπιδρά με το ανοσοποιητικό μας σύστημα».

Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα για ένα ψεύτικο «εμβόλιο», τότε τι είναι;

Στην πραγματικότητα, η χορήγηση δισεκατομμυρίων δόσεων του mRNA εμβολίου έχει ήδη προκαλέσει περίπου 20 εκατομμύρια θανάτους - και η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Στην πραγματικότητα, το εμβόλιο που έρχεται σε διαφορετικές συνθέσεις, μερικές πιο θανατηφόρες από άλλες, θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί παράγοντας ευγονικής - συμβάλλοντας στη δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού - ένας από τους βασικούς στόχους της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF, γνωστός και ως ο παράνομα σύμμαχος του ΟΗΕ και η Ατζέντα 2030 με τους ευγενείς, αλλά εντελώς ψεύτικους, 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG).

Σύμφωνα με τον Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer και επικεφαλής έρευνας της Pfizer, ο πραγματικός αριθμός θανάτων από τον «εμβολιασμό» θα συμβεί περίπου τρία έως δέκα χρόνια μετά τον εμβολιασμό, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συνδέσουν τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου με το vaxx. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/malice-aforethought-covid-19-pandemic-global-coup-detat-intentional-mass-murder/5832062) και αυτό (https://www.globalresearch.ca/dr-michael-yeadon-most-important-single-message-ive-ever-written/5792100).

Οι κυρίαρχοι, οι κάτοικοι του Matrix, καταλαβαίνουν αρκετά καλά τι συμβαίνει, αλλά δεν τολμούν να το κυνηγήσουν, πόσο μάλλον να σηκωθούν και να φωνάξουν την αλήθεια εκεί έξω για να την ακούσουν όλοι – και να σταματήσουν μια για πάντα τη δολοφονική προπαγάνδα που έχει ήδη ανακοινωθεί σε μέρη του δυτικού κόσμου και της Αυστραλίας. Όπως και στα νέα lockdown, στη χρήση μάσκας και, κυρίως, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα σχολεία και πιθανότατα σύντομα ξανά στους χώρους εργασίας.

Ποιος ξέρει αν η ανθρωπότητα είναι αρκετά ξύπνια για να βγει στους δρόμους, να σταματήσει να εργάζεται, να προχωρήσει σε απεριόριστη απεργία – βοηθώντας τους ανθρώπους να αντιληφθούν την αλήθεια.

*

Σε αντιπαράθεση με την αφήγηση πίσω από το βραβείο Νόμπελ ιατρικής είναι η παρουσίαση και η έκθεση του Δρ Peter McCullough στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απάτη εμβολιασμού κατά του covid, για τον θάνατο που έχει ήδη προκληθεί και αναμένεται να προκληθεί στο μέλλον.

Ο Δρ McCullough είναι Αμερικανός καρδιολόγος. Ήταν αναπληρωτής επικεφαλής της εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Texas A&M.

Στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Δρ McCullough μιλά για τις αμέτρητες περιπτώσεις – τραυματισμών και αιφνίδιων θανάτων – μυοκαρδίτιδας που μπορούν σαφώς να εντοπιστούν στον εμβολιασμό κατά του covid. Περιγράφει την προγραμματισμένη ατζέντα του WEF / WHO και του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών - μια μαζική γενοκτονία που ίσως μόλις στην αρχή.

Αναφέρεται επίσης στη συνεργασία WEF / WHO / ΟΗΕ για την εφαρμογή της τυραννίας της υγείας που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο με τη μορφή του δραστικά αναθεωρημένου Διεθνούς Κανονισμού Υγείας (IHR), συμπεριλαμβανομένου αυτού που ονομαζόταν «Συνθήκη Πανδημίας», εκτός από το ότι δεν είναι πλέον συνθήκη, καθώς δεν θα ψηφιστεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) του Μαΐου 2024. αλλά απλώς θα υιοθετηθεί, καθιστώντας έτσι μια Σύμβαση Υγείας / Πανδημίας. Αυτό είναι το σχέδιο.

Μπορεί να μην περάσει.

Στο τέλος της ομιλίας του, προτρέπει και τα 27 έθνη της ΕΕ να αποχωρήσουν από τον ΠΟΥ και να ανακαταλάβουν τα εθνικά κυρίαρχα κράτη τους, όντας κύριοι της δικής τους ευθύνης σε θέματα υγείας και ασθενειών.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την 17λεπτη παρουσίαση στο Κοινοβούλιο της ΕΕ στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.


Ένας άλλος διεθνούς φήμης ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Δρ David E Martin, λέει στο ακροατήριό του στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, αν και μικρό ακροατήριο, τι είναι πραγματικά ο ΠΟΥ, πώς και από ποιον χρηματοδοτείται και ποια ήταν η πραγματική ατζέντα του ΠΟΥ από την αρχή. Η δημιουργία του ΠΟΥ το 1948 εμπνεύστηκε και πληρώθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, για να αποφασίσει για τη ζωή και το θάνατο της ανθρωπότητας.

Ο Δρ David Martin είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της M-CAM International, RASA Energy και είναι Batten Fellow του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια. Η M∙CAM είναι ο διεθνής ηγέτης στη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων βάσει πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η εμπειρία του Δρ Martin περιλαμβάνει την ίδρυση του πρώτου κέντρου κλινικών δοκιμών ιατρικών συσκευών στο UVA (Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια), ενώ στη σχολή της ιατρικής σχολής ακτινολογίας και ορθοπεδικής χειρουργικής.

Το έργο του με την παγκόσμια έρευνα βιολογικών και χημικών όπλων έγινε μέσω της εταιρείας του Mosaic Technologies, στην οποία οδήγησε πολλές άμυνες σε προγράμματα μεταφοράς πολιτικής τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες εταιρείες και χώρες του κόσμου.

Καθώς ο David παρατηρεί τις πολλές άδειες έδρες στο Κοινοβούλιο της ΕΕ, αναρωτιέται, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή ενδιαφέροντος για την προστασία των πλούσιων θέσεων εργασίας τους με το να μην συνδέεται με την ομιλία ενός αποκαλυπτή της αλήθειας;

Στη συνέχεια συνεχίζει μιλώντας για τη σχεδιαζόμενη γενοκτονία πίσω από τη φάρσα του Covid, μια ψευδή πανδημία, προγραμματισμένη εδώ και δεκαετίες, ακολουθούμενη από μια παγκόσμια – χωρίς διαφυγή – εκστρατεία εμβολιασμού, όπου διαφορετικές λεγόμενες ουσίες εμβολίου δοκιμάστηκαν σε ανθρώπους χωρίς να το γνωρίζουν, για να μάθουν για το επίπεδο των διαφορετικών θανατηφόρων αντιδράσεων στα εμβόλια.

Χωρίς αμφιβολία, ο Δρ Martin αποκαλεί τον ΠΟΥ αυτό που είναι - μια εγκληματική οργάνωση εκβιασμού, σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει ασυλία από ποινικές διώξεις, που χρηματοδοτείται έως και 88% από ιδιωτικά συμφέροντα, κυρίως φαρμακευτικά· και σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Gates. Οι Γκέητς και οι Ροκφέλερ είναι μερικοί από τους πιο διαβόητους ευγονιστές του κόσμου.

Πράγματι, οι ενέργειες του ΠΟΥ όχι μόνο υποστηρίζονται, αλλά διοικούνται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τα Ηνωμένα Έθνη [τα οποία υπέγραψαν ένα παράνομο σύμφωνο με το WEF – μια σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων], τον σημερινό Λευκό Οίκο – και όλα τα μακροοικονομικά συμφέροντα πίσω από αυτό το δολοφονικό εγχείρημα (σχολιασμός από τον συγγραφέα).

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Δρ Martin καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ανθρώπους και τις οργανώσεις πολιτών του κόσμου όχι μόνο να περιορίσουν τις εξουσίες του ΠΟΥ, αλλά να καταστρέψουν τον ΠΟΥ.

Παρακολουθήστε παρακάτω την εντυπωσιακή 25λεπτη παρουσίαση βίντεο του Dr. David Martin στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.


*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed (http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X). και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Προτεινόμενη εικόνα: Karikó (δεξιά) με τον Drew Weissman το 2022 (Άδεια υπό CC BY 3.0)

ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/nobel-prize-2023-inventors-mrna-vaccine/5834691


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια συνεχιζόμενη απειλή: Οι κίνδυνοι των εμβολίων modRNA και των ενισχυτικών

Η αλήθεια πίσω από την τεχνολογία εμβολίων με βάση το RNA (Μέρος 2)

https://www.theepochtimes.com/health/an-ongoing-threat-the-dangers-of-modrna-vaccines-and-boosters-5493489?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-01&src_cmp=gv-2023-10-01&utm_medium=email&est=oia%2FVok5LtH58HoDcn0POJvV8ubzLFkhk%2FG2sm9tLEirG4Tb7to0RbxF8Yw%3D


Τα νεαρά άτομα που εμβολιάζονται κατά του COVID-19 διαγιγνώσκονται όλο και περισσότερο με καρκίνο

https://www.newstarget.com/2023-10-03-young-covid-vaccinated-diagnosed-different-types-cancer.html


Οι εντολές εμβολίων COVID ξεκινούν στην κόκκινη πολιτεία

Ο κυβερνήτης έχει δηλώσει ότι το Τέξας «θα πρέπει να ηγείται του αγώνα κατά της τυραννίας του COVID», αλλά τα ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από το δημόσιο εξακολουθούν να επιτρέπεται να επιβάλλουν εμβόλια

https://www.theepochtimes.com/article/covid-vaccine-mandates-begin-in-red-state-5502656?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-03&src_cmp=gv-2023-10-03&utm_medium=email&est=%2Bp1RGGJEegi4psqrxLOUyooL168KGhMLdRHHnmMlL6wWQw7FvoYQCwnfNJ0%3D


Καθηγητής Harvey Risch, Ομότιμος Καθηγητής Επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale: Καρκίνοι μετά από εμβολιασμούς COVID σε πρωτοφανή κλίμακα

Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Dr. Harvey Risch, Ομότιμος Καθηγητής Επιδημιολογίας, μιλά για νέους «ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ TURBO», εμβολιασμό και αντιμετώπιση του ιού COVID.

https://www.epochtimes.de/gesundheit/professor-harvey-risch-krebserkrankungen-nach-covid-impfungen-in-nie-dagewesenem-ausmass-a4416923.html


Δικηγόρος αναφέρει: Στρατιώτες που έχουν υποστεί βλάβη από το εμβόλιο χαρακτηρίζονται «ψυχοπαθείς»

Μυοκαρδίτιδα, στειρότητα, νευρικές παθήσεις. Ο κατάλογος των παρενεργειών των εμβολιασμών COVID είναι μακρύς. Αλλά οι στρατιώτες πρέπει ακόμα να υπομείνουν μια τέτοια κρίση. Για τον δικηγόρο Tobias Ulbrich, αυτό είναι ένας παραλογισμός.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/anwalt-berichtet-impfgeschaedigte-soldaten-als-psycho-abgestempelt-a4427854.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!