Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Κρατώντας τόν κόσμο σέ ΟΜΗΡΙΑ ! - Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ! / ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!


Απάντησα:

Όχι, δεν αναφέρομαι στους Κρυπτοεβραίους.
Εννοώ τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και την Καθολική Εκκλησία της, καθώς και όλους τους παγκοσμιοποιητές ολοκληρωτικούς αριστοκράτες υποστηρικτές της.

Οι Σιωνιστές είναι Νεμροδιστές και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Εβραίων.



Οι Ρωμαίοι θαύμαζαν πολύ την ιστορία του Νεβρώδ του Οικοδόμου της Αυτοκρατορίας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrod 

Έχουν εξαπατήσει τον κόσμο και έχουν εξασφαλίσει ώστε οι Εβραίοι να κατηγορούνται ή να γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι χρησιμοποιώντας τους στην κορυφή όλων των εταιρειών και των τραπεζών τους. Σαν μια ανυποψίαστη ανθρώπινη ασπίδα.
Τόσοι πολλοί χριστιανοί πιστεύουν τις ιστορίες τους και πολλά άλλα αποσπάσματα εξωφρενικής προπαγάνδας, που παραδόθηκαν στην ανθρώπινη συνείδηση από ιερείς και καρδινάλιους για δύο χιλιετίες.

Η Ρώμη ανέλαβε τον Χριστιανισμό τους πρώτους αιώνες και έκτοτε επωφελείται από αυτόν.
Έχει σώσει τη μαύρη αριστοκρατία (οικογένειες αίματος Ρωμαίων Συγκλητικών) μια περιουσία σε στρατιωτικές δαπάνες.
Ο Χριστιανισμός χρησίμευε για να ελέγχει τις διάνοιες και να βάζει τους ανθρώπους στο φόβο του Θεού, αλλά πιο ιδιαίτερα, στο φόβο των «αντιπροσώπων» του Θεού στη γη και των νόμων τους.

Είναι η βρωμιά και εννοώ τους Ιησουίτες και τη Μαύρη Αριστοκρατία.
Είναι οι απατεώνες που πιστεύουν ότι έχουν το θεϊκό δικαίωμα να κυβερνούν, «κερδισμένοι» για τις γραμμές αίματος τους από την εποχή του Σουμέρ.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή ΔΕΝ είναι η αφήγηση που μπορεί να πιστεύατε, αλλά είναι η ιστορία που έχω καταλάβει διαβάζοντας παλιά βιβλία για τους ιδρυτές της «Αγίας» Εκκλησίας.
Δεν είναι μια όμορφη ιστορία.

----0----

Έχω γράψει εκτενώς για τις οικογένειες των μαύρων ευγενών σε προηγούμενα άρθρα όπως αυτό:


ΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ - Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στη Βρετανική Αυτοκρατορία

https://steemit.com/history/@francesleader/the-venetians-roman-empire-to-the-british-empire

----0----

Το σχέδιο που έχουν αυτοί οι Ρωμαίοι Σιωνιστές για τους Εβραίους είναι πολύ πιο κακό από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι τολμούν να φανταστούν. Είναι μια παγκόσμια εξαπάτηση και ο στόχος είναι πιο διαβολικός από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήταν επιφορτισμένος με το να κάνει τις ζωές των Εβραίων τόσο αφόρητες που θα ήταν ευτυχείς να εγκαταλείψουν την Ευρώπη και να καταλάβουν την καυτή και εχθρική έρημο των «Αγίων Τόπων».

Σε κάποιο βαθμό, ήταν επιτυχής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σιωνιστές ελεγκτές στο Βατικανό φρόντισαν ώστε αυτός και οι σύντροφοί του να φιλοξενηθούν στη Νότια Αμερική για να ζήσουν τις μέρες τους στην απομόνωση και την άνεση.

Τόσες πολλές χώρες έχουν βομβαρδιστεί σε ραδιενεργό σκόνη στη Μέση Ανατολή από τότε, επειδή αντιτίθενται στην παγκοσμιοποίηση, στην οποία επιμένει η μαύρη αριστοκρατία. 

Κάποιοι έχουν συνεργαστεί, όπως οι Σαουδάραβες και τα Εμιράτα, αλλά άλλοι, όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Λιβύη, η Συρία και η Υεμένη, αρνήθηκαν την παράλογη τοκογλυφία σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και δεν ήθελαν οι εθνικές κεντρικές τράπεζες να ανήκουν στη μαύρη αριστοκρατία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δέχονται επιθέσεις και βομβαρδίζονται πίσω στους σκοτεινούς αιώνες· είχαν αρνηθεί να υποταχθούν στην παγκοσμιοποίηση.

Οι Μαύροι Ευγενείς είναι ειδικοί στη δημιουργία σύγχυσης και συσκότισης για να κρύψουν το χέρι τους σε όλα αυτά.

Προσποιούνται φιλίες με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά τελικά, μόνο αυτοί επωφελούνται και προχωρούν προς τον μακροπρόθεσμο στόχο τους, επειδή κανείς άλλος, ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, δεν είναι αρκετά σκληρός και εγωιστής.

Το Ισραήλ, υπακούοντας στους σιωνιστές αφέντες του, έχει κλέψει κομμάτια της Συρίας, έχει χορηγήσει άδειες γεώτρησης πετρελαίου στα Υψίπεδα του Γκολάν και απροκάλυπτα κολλάει δύο δάχτυλα στον ΟΗΕ, ο οποίος έχει κάνει ατελείωτα ψηφίσματα ενάντια στο πρόγραμμα επέκτασής του για την οικοδόμηση οικισμών σε παλαιστινιακή γη. 

Το σχέδιο εσωτερικής επέκτασης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η Γάζα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια λωρίδα γης που αναφέρεται ως υπαίθρια φυλακή και όλα τα παλαιστινιακά σπίτια στη Δυτική Όχθη γίνονται στόχος καταστροφής.



Οι επεμβατικοί τρομοκρατικοί πόλεμοι εναντίον του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας διεξήχθησαν από στρατεύματα, μισθοφορικούς στρατούς, το ISIS και την Αλ Κάϊντα που εφευρέθηκαν από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο που χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν, προμήθευσαν και παρείχαν συμβολική, αλλά συγκαλυμμένη, βοήθεια.


Κανείς δεν μπορούσε να δει το χέρι της Μαύρης Αριστοκρατίας πίσω από το πέπλο.

Μόνο οι κορυφαίοι σιωνιστές μέσα στις διάφορες μυστικές δεξαμενές σκέψης θα μπορούσαν να χαμογελούν πικρά με το πόσο εύκολο είναι να καταναλώσουν τα περιουσιακά στοιχεία των χωρών του ΝΑΤΟ που είναι αρκετά ματαιόδοξα ώστε να πιστεύουν ότι λειτουργούν προς το συμφέρον της δικής τους εθνικής ασφάλειας ή της εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσσία παρενέβη στο αίτημα του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και παρείχε τα μέσα για να επεκτείνει τον πόλεμο και να προσελκύσει υποστήριξη από την Κίνα με το πρόσχημα της αναζήτησης των Ουϊγούρων ανταρτών που είχαν ενταχθεί στο ISIS. Ο καθένας έχει ένα ρόλο να παίξει στη Συρία.

Η επακόλουθη μαζική έξοδος των εκτοπισμένων προσφύγων από τη Μέση Ανατολή παρέχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της πίεσης της Ευρώπης σε προσχεδιασμένο χάος, φτώχεια και καταστροφή.
Ο στρατός των ΗΠΑ έσπευσε να πάρει στην κατοχή του συριακές πετρελαιοπηγές που προηγουμένως κατείχαν για λογαριασμό τους οι πληρεξούσιοί τους ISIS.
Το σχέδιο έχει αρχίσει να μοιάζει με ένα έξυπνο παζλ, αλλά όλα τα κομμάτια δεν είναι αρκετά στη θέση τους.

Η μαύρη αριστοκρατία έχει άλλα μεγαλύτερα σχέδια.

Πάντα εποφθαλμιούσαν τη Ρωσσία και όλη την επικράτεια της πρώην ΕΣΣΔ και έτσι σχημάτισαν μια περίεργη συμμαχία, από τον 10ο αιώνα, με εκτοπισμένους Χαζάρους που ζούσαν στη Γερμανία και την Πολωνία.

https://truthfilessite.wordpress.com/2017/04/30/israel-a-nation-founded-upon-a-monumental-lie/


Αυτοί οι Χαζάροι είχαν ένα πικρό μίσος για τους Ρώσους, υπεύθυνο για την εκδίωξή τους και την εξάλειψη της πατρίδας τους, της Χαζαρίας. 

Το έθνος τους είχε προσηλυτιστεί στον Ιουδαϊσμό υπό πίεση, αλλά ποτέ δεν υπάκουσαν στους Νόμους της Τορά (πρώτα πέντε βιβλία της Βίβλου). 

Προτίμησαν, αντίθετα, να χρησιμοποιήσουν μια εκδοχή του Ταλμούδ που υιοθέτησαν από την αρχαία Βαβυλώνα. Φαίνεται να είναι κάπως αθεϊστικό και σαδιστικό σε όποιον δεν είναι στο αποκλειστικό κλαμπ τους. 

Η βαρβαρότητα και η οικονομική ικανότητα αυτών των ανθρώπων ήταν χρήσιμη στα σχέδια της βενετσιάνικης μαύρης αριστοκρατίας.

Αποδείχθηκε μια πολύτιμη συμμαχία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πολλές οικογένειες Χαζάρων παντρεμένες με τις παλιές οικογένειες της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, σχηματίζοντας μαζί μια άθρησκη και παράνομη ομάδα εκμεταλλευτικής αριστοκρατίας που διεκδικεί το θεϊκό δικαίωμα των βασιλιάδων.

Έχουν μια προφανή ιδέα ότι θα δημιουργήσουν την πρωτεύουσα του κόσμου στην Ιερουσαλήμ. Έχουν ήδη χτίσει εκεί το επιβλητικό διεθνές δικαστικό μέγαρο για να δείξουν την πρόθεσή τους.

Υπονομεύουν τον Ισλαμικό Θόλο στο Ροκ Τζαμί για να χτίσουν τελικά τον φιλόδοξο ναό αντικατάστασής τους. Αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο για να κρατήσουν τους Εβραίους να έρχονται στο Ισραήλ, πιστεύοντας στην προσεκτικά περιστρεφόμενη ψευδαίσθηση.

Επίσης, αποσπά περισσότερες δωρεές από τους θεμελιώδεις χριστιανούς σιωνιστές.
Πόσο ευχάριστα προσοδοφόρα είναι όλα αυτά.

Εν τω μεταξύ, οι πραγματικές αρπακτικές παχιές γάτες κυριαρχούν στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον και το Βατικανό, διασφαλίζοντας ότι το οικονομικό κέντρο του City του Λονδίνου (τετραγωνικό μίλι) έχει γίνει κρυφά «Ιερουσαλήμ στην πράσινη και ευχάριστη γη της Αγγλίας», παρέχοντάς τους ένα «σπίτι», προστατευμένο από το βρετανικό δίκαιο από μια αρχαία συνθήκη που έδωσε στο «City» την εκπληκτική ανεξαρτησία του.

Προς το παρόν, δηλαδή.


Από τις αρχές του 21ου αιώνα μια νέα, λαμπερή, εξαιρετικά συμβολική πόλη έχει χτιστεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος του Καζακστάν.

Πόσο ενδιαφέρον είναι αυτό;

Αρχικά ονομαζόταν Αστάνα, αλλά πρόσφατα άλλαξε για να τιμήσει τον απερχόμενο πρόεδρο. Σήμερα είναι γνωστή ως Νουρ-Σουλτάν. Ο Norman Foster, ο αρχιτέκτονας πολλών κτιρίων στο Nur-Sultan, ενσωμάτωσε μερικές αποκαλυπτικές και μασονικές εικόνες. Φαίνεται να έχει ένα άρρητο πεπρωμένο. Ίσως μια μελλοντική πρωτεύουσα για μια επιστροφή του Χανάτου ή της δυναστείας των Χαζάρων;





















Εδώ λαμβάνει επίτιμο διδακτορικό στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Κάουνας το 2017.

Επιτρέψτε μου να υποθέσω ότι ο περίφημος κύριος Schwab μεταφράζεται από τα γερμανικά στα αγγλικά ως: Mr. SWAB.


Ένας στυλεός στα αγγλικά είναι ένα ουσιαστικό που σημαίνει:

- ένα απορροφητικό επίθεμα ή κομμάτι υλικού που χρησιμοποιείται στη χειρουργική επέμβαση και την ιατρική για τον καθαρισμό τραυμάτων, την εφαρμογή φαρμάκων ή τη λήψη δειγμάτων.

- σφουγγαρίστρα ή άλλη απορροφητική διάταξη για τον καθαρισμό ή το σφουγγάρισμα δαπέδου ή άλλης επιφάνειας.
Ή ένα ρήμα που σημαίνει καθαρίζω (πληγή ή επιφάνεια) με έναν στυλεό.

Θα μπορούσε να του ανατεθεί το καθήκον να μας κρατήσει απασχολημένους και ανήσυχους για ένα φρικτό προτεινόμενο μέλλον, ένα πέπλο εξαπάτησης που θα παραμεριστεί κλινικά όταν η αποκάλυψη του Αρμαγεδδώνα καθαρίσει τους «άχρηστους» του κόσμου (για να δανειστώ μια αξιοσημείωτη λέξη από έναν από τους καλύτερους ρήτορες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, τον Yuval Noah Harari).

Ίσως.....

Εδώ είναι μια ηχογράφηση του Harari που εξηγεί πώς να επιβιώσετε (ή όχι) τον 21ο αιώνα.






2 σχόλια:

  1. Συγνώμη , αλλά δεν πιστεύω ειδήσεις που είναι μπερδεμένες . Μπερδεμένα τα λέει μόνον ο Σατανάς . Εγώ γνωρίζω πως ο σατανάς στην γη , είναι οι Εβραίοι . Το βλέπουμε κι από τους ίδιους Ραββίνους . Χύνεται πολύ μελάνι από τους παμπόνηρους Εβραίους για να πείσουν τούς αφυπνισμένους πως δεν φταίνε αυτοί . Έχουν γράψει χιλιάδες βιβλία , με διαφορετικές ιστορίες , έτσι ώστε να μην μπορούν να μάθουν ακόμη κι αυτοί που προσπαθούν , τί πραγματικά συμβαίνει . Π.χ στο παρόν μάς λέει , πως ο isis δημιουργήθηκε από ΗΠΑ , Γαλλία και Βρετανία . Ψέμα . Τούς είχε προδώσει ο Πούτιν . ΗΠΑ , Ισραήλ , Τουρκία , Σαουδική Αραβία και Κατάρ. Και ξαφνικά όλα αυτά τα κράτη , άλλαξαν στάση , που επιβεβαίωσαν την αλήθεια τού Πούτιν . Το ερώτημά μου είναι , γιατί ο μισοεβραίος Κούλης μόλις βγήκε , επισκεπτόταν αυτά τα κράτη . Εδώ κρύβεται κάποια σημαντική αλήθεια , που δεν μπορούμε να μάθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν κάνει κανένα να πιστέψει κάτι. Όσο για το μπερδεμένες ειδήσεις, τι ακριβώς εννοείτε; Ότι δεν συμφωνεί με τις δικές σας απόψεις; Εκεί έγκειται το "μπερδεμένο";

      Τωρα, προχωρώντας στο σχόλιό σας, το να βάλει κανείς όλους τους Εβραίους σε ένα τσουβάλι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και έρευνα. Η σκέψη αυτή ωστόσο είναι πολύ απλοϊκή και δεν διαχωρίζει τον απλό εβραϊκό λαό από τους σιωνιστές.

      Ένα παράδειγμα είναι ότι ίσως θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και να αναρωτηθείτε γιατί το Ισραήλ είναι το πιο υψηλά και με πολλαπλές δόσεις εμβολιασμένο κράτος και αριθμεί τόσους θανάτους και τραυματισμούς.

      Σαφώς δεν είστε υποχρεωμένος να λάβετε τίποτα υπόψη εφόσον έχετε σχηματίσει κάποιες απόψεις οι οποίες είναι για εσάς βεβαιότητες.

      Ωστόσο, άποψη μας είναι ότι καλό είναι να βλέπουμε πιο αναλυτικά τα πράγματα γιατί ελάχιστα πράγματα είναι όπως φαίνονται ή όπως εμείς νομίζουμε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!