Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

(Ανώμαλος) Καθηγητής προτείνει ότι ένα «μαζικό κίνημα» θα μπορούσε να πείσει την κοινωνία για την «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» των ΠΑΙΔΙΩΝ για ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!



Από την Nancy Flanders
19 Οκτωβρίου 2023


Η μυστική δημοσιογράφος Karlyn Borysenko ήταν παρούσα στο πρόσφατο συνέδριο "Socialism 2023", όπου ηχογράφησε μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων από μια ομιλία για την πολιτική της παιδικής ηλικίας. Μια ερώτηση από ένα μέλος του ακροατηρίου αποκάλυψε την επιθυμία εκ μέρους των ενηλίκων που ήταν παρόντες για τα παιδιά να συμμετάσχουν στη «βιομηχανία του σεξ ως μέρος της απελευθέρωσης των παιδιών...» (!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Αφού το πάνελ πέρασε μια ώρα συζητώντας την απελευθέρωση των παιδιών από τους γονείς τους, μία αυτοαποκαλούμενη ακτιβίστρια σεξουαλικής εργασίας που ονομάζεται Chanel απευθύνθηκε στο πάνελ, το οποίο περιελάμβανε τον καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Johns Hopkins Jules Gill-Peterson, ο οποίος έχει λάβει προηγουμένως υποτροφία από το Ινστιτούτο Kinsey (διαβάστε τη σειρά τεσσάρων μερών του 'Live Action' για την έρευνα του σεξολόγου Alfred Kinsey, η οποία επηρεάζει την παιδική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σήμερα, ξεκινώντας από εδώ : https://www.liveaction.org/news/unmasking-alfred-kinsey-sexual-revolution/). Η Chanel ρώτησε (η έμφαση προστέθηκε):

Έχουμε να κάνουμε με τον πανικό του παιδικού σεξ, ξέρετε, τις θεωρίες συνωμοσίας για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Και ποτέ μέχρι αυτό το πάνελ δεν είχα σκεφτεί, ε, τι γίνεται με τους νέους στη βιομηχανία του σεξ ως μέρος ενός οράματος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) απελευθέρωσης των παιδιών; 

Όπως, ακριβώς μια ουτοπία που δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν, επειδή ο κόσμος αισθάνεται τόσο διαχωρισμένος και το ζήτημα της νεολαίας και της σεξουαλικής εργασίας είναι τόσο απίστευτα φορτισμένο. Δεν ξέρω καν αν θα έκανα αυτήν την ερώτηση αν μεταδιδόταν ζωντανά. Αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα όταν αρχίζετε να μιλάτε για τα δικαιώματα των νέων στη βιομηχανία του σεξ. (!!!!!!!!!!!) Αλλά οι νέοι στη βιομηχανία του σεξ αξίζουν και χρειάζονται δικαιώματα, τουλάχιστον στην πραγματικότητα, απελευθέρωση και δικαιοσύνη.

Το κοινό φαινόταν να εγκρίνει σε μεγάλο βαθμό αυτή την ιδέα (!!!!!!!!!!!!!!!), καθώς χειροκρότησε τη Chanel - όχι επειδή είπε ότι τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μην χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά αντικείμενα, αλλά επειδή είπε ότι τα παιδιά δεν απελευθερώνονται εκτός εάν είναι σε θέση να συμμετάσχουν στη σεξουαλική εργασία.(!!!!!!!!!) 

Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ορίζεται ως σεξουαλική δραστηριότητα με ένα παιδί από έναν ενήλικα, έφηβο ή μεγαλύτερο παιδί (https://preventchildabusenc.org/resource-hub/about-child-sexual-abuse/).



Η Chanel συνέχισε: «Έτσι απλά σκέφτηκα, θέλω να ακούσω ανθρώπους που σκέφτονται για την απελευθέρωση των παιδιών και για το κίνημα για την απελευθέρωση των παιδιών και πως ακριβώς και σε ποιο βαθμό το σκέφτεστε. Επειδή όταν αυτό περιλαμβάνει εξαιρετικά περιθωριοποιημένα παιδιά στο δρόμο, αυτό σίγουρα περιλαμβάνει ανθρώπους που πωλούν σεξ, σωστά; Αυτό περιλαμβάνει ανθρώπους που πωλούν σεξ για να επιβιώσουν στα συστήματα ανάδοχης φροντίδας (!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;) και στους δρόμους».

Με άλλα λόγια, «η απελευθέρωση των παιδιών» από τους γονείς τους, κατά τη γνώμη της Chanel, περιλαμβάνει ανηλίκους που «πωλούν σεξ».

Η Chanel αναφέρει συγκεκριμένα την εμπορία παιδιών σαν να μην είναι τίποτα περισσότερο από έναν μύθο, αλλά η σεξουαλική εμπορία παιδιών δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, συλλήψεις για σεξουαλική εμπορία παιδιών έχουν γίνει σχεδόν σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ (https://www.justice.gov/d9/2023-06/child_sex_trafficking_in_the_united_states_2.pdf)

Οι ομοσπονδιακές διώξεις για υποθέσεις σεξουαλικής εμπορίας μόνο για παιδιά αυξήθηκαν κατά 17% από το 2019 έως το 2020 και τα παιδιά αποτελούσαν το 69% των θυμάτων σε νέες υποθέσεις σεξουαλικής εμπορίας το 2020. Οι ηλικίες τους κυμαίνονταν από 4 έως 17 έτη.

Δεύτερον, η Chanel αναφέρει την ιδέα της σεξουαλικής εργασίας ως κάτι που πρέπει να κάνουν τα παιδιά σε ανάδοχη φροντίδα για να επιβιώσουν. Αυτό δεν δείχνει την ανάγκη για ένα «δικαίωμα» για τα παιδιά να συμμετέχουν στη σεξουαλική εργασία, αλλά μια μεγάλη αποτυχία από την πλευρά της κυβέρνησης και του συστήματος ανάδοχης φροντίδας, που αποτυγχάνουν να τοποθετήσουν τα παιδιά σε ασφαλή σπίτια. Τα παιδιά δεν είναι σε θέση να συναινέσουν στο σεξ ή στην πώληση σεξ για να «επιβιώσουν».

Ο καθηγητής Gill-Peterson απαντά στο σχόλιο της Chanel λέγοντας: «Αν είστε μέρος ενός έργου που προσπαθεί να σκεφτεί τον ρόλο των νέων στη βιομηχανία του σεξ ... Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αισθάνεστε ότι θα είστε σε θέση να δανείσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτή την προσπάθεια είναι αν δραστηριοποιηθείτε ώστε να μην είστε μόνη σε αυτό. Σωστά;" Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθεί το να «μείνει κανείς μόνος του» για την προώθηση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, ο Gill-Peterson προτείνει ότι η Chanel θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα «μαζικό κίνημα» προκειμένου να πείσει και άλλους να δουν την «αξία» των παιδιών ως εργαζομένων του σεξ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)



Η Borysenko δήλωσε στο Campus Reform ότι το ακροατήριο φάνηκε να συμφωνεί με την ιδέα ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουν το «δικαίωμα» να είναι εργαζόμενοι του σεξ. Οι σοσιαλιστές δεν πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι «ιδιωτική ιδιοκτησία» των γονιών τους. Πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι μικροί ενήλικες που μπορούν να πάρουν όλες τις δικές τους αποφάσεις», είπε.

Αυτό είναι ένα διαρκές πρόβλημα. Μια έκθεση του 2023 από τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (ICJ), το UNAIDS και το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (OHCHR) ζήτησε την αποποινικοποίηση όλων των μορφών χρήσης ναρκωτικών και σεξουαλικής δραστηριότητας παγκοσμίως. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Live Action News (https://www.liveaction.org/news/un-report-calls-sexual-activity-decriminalized/), η έκθεση (https://www.unaids.org/en/resources/presscentre/featurestories/2023/march/20230308_new-legal-principles-decriminalization) καλεί για αδικήματα που σχετίζονται με το «σεξ, τη χρήση ναρκωτικών, τον ιό HIV, τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία, την έλλειψη στέγης και τη φτώχεια» να αποποινικοποιηθούν, επειδή η ποινικοποίηση οποιουδήποτε από αυτά - ανεξάρτητα από την ηλικία του ατόμου - θα αποτελούσε επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η έκθεση αναφέρει:

Όσον αφορά την επιβολή του ποινικού δικαίου, κάθε καθορισμένη ελάχιστη ηλικία συναίνεσης στο φύλο πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς διακρίσεις. (!!!!!!) Η εκτέλεση δεν μπορεί να συνδέεται με το φύλο/φύλο των συμμετεχόντων ή την ηλικία συναίνεσης για γάμο. Επιπλέον, η σεξουαλική συμπεριφορά στην οποία εμπλέκονται πρόσωπα κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας συναίνεσης στο σεξ που καθορίζεται στο εσωτερικό της χώρας μπορεί να είναι συναινετική, στην πραγματικότητα, αν όχι από τον νόμο. Στο πλαίσιο αυτό, η επιβολή του ποινικού δικαίου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τα δικαιώματα και την ικανότητα των προσώπων ηλικίας κάτω των 18 ετών να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη συμμετοχή σε συναινετική σεξουαλική συμπεριφορά και το δικαίωμά τους ακρόασης σε θέματα που τα αφορούν.

Οι ανήλικοι δεν μπορούν πραγματικά να συναινέσουν στο σεξ με έναν ενήλικα (https://www.stopitnow.org/ohc-content/why-permission-from-a-child-or-underage-teen-doesnt-count#:~:text=The%20law%20recognizes%20that%20children,age%20of%20consent%20is%2016.).

Ένα άλλο παράδειγμα προέρχεται από τον τρέχοντα αγώνα στην Καλιφόρνια για την ποινικοποίηση των παιδικών γάμων (https://www.liveaction.org/news/disturbing-reason-planned-parenthood-aclu-child-marriage/). Η Καλιφόρνια εξακολουθεί να επιτρέπει τους παιδικούς γάμους (!!!!!!!!!!) και ενώ ορισμένοι νομοθέτες εργάζονται για να τερματίσουν αυτό που αποκαλούν «σοκαριστική» και «τρομακτική» πρακτική, ομάδες όπως η Planned Parenthood και η ACLU εργάζονται πραγματικά για να διατηρήσουν νόμιμους τους παιδικούς γάμους. 

Όπως αναφέρθηκε από το Live Action News, αυτή η προσπάθεια για την προστασία των παιδικών γάμων αντιπροσωπεύει μια μεγαλύτερη ώθηση για την εξάλειψη της γονικής εποπτείας και την υποστήριξη των λεγόμενων σεξουαλικών «δικαιωμάτων» των παιδιών - κάτι που ακούγεται εντυπωσιακά σαν αυτό που απεικονίζουν οι μυστικές ηχογραφήσεις της Borysenko.

Όπως εξήγησε η Katherine Fung για το Newsweek (https://www.newsweek.com/california-child-marriage-ban-faces-opposition-planned-parenthood-1817362), η αντιπολίτευση «προέρχεται από ανησυχίες ότι η επιβολή απαίτησης ηλικίας θα μπορούσε να θέσει το σκηνικό για μια ολισθηρή πλαγιά όσον αφορά τα συνταγματικά δικαιώματα ή τις αναπαραγωγικές επιλογές, ειδικά ότι η απαίτηση ηλικίας θα μπορούσε να εμποδίσει την ικανότητα ενός ανηλίκου να επιδιώξει άμβλωση». (!!!!!!)

Φαίνεται ότι η αλήθεια βγήκε στο φως. Υπάρχουν ενήλικες που εργάζονται ενεργά για να «απελευθερώσουν» τα παιδιά από τους γονείς τους και να πείσουν την κοινωνία να δει τα παιδιά ως σεξουαλικά όντα από τα οποία μπορούν ακόμη και να αγοράσουν σεξ.




ΠΗΓΗ: https://www.liveaction.org/news/professor-mass-movement-liberate-children-sex-work/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!