Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΠΩΣ ΜΙΑ 'ULTRAWOKE' ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΕΛΟΝΑ.


Ενισχύοντας μέχρι Θανάτου (Συμβολική εικόνα:Imago)


Από την Beate Steinmetz
20 Οκτωβρίου 2023

Στην πραγματικότητα, η τρέλλα του κορωνοϊού ανήκει εδώ και καιρό στο παρελθόν και τα προηγούμενα σχετικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των επιβλαβών ενέσεων, φαντάζουν για τους περισσότερους από εμάς τόσο μακριά όσο ο Τζο Μπάιντεν απέχει από το να έχει σώας τας φρένας. Αλλά αυτό δεν πτοεί στο ελάχιστο τη φαρμακευτική βιομηχανία ή τους κρατικούς θεσμούς: θέλουν μια «επιστροφή στην ανωμαλία» με κάθε κόστος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγηθεί η ολοκαίνουργια διαφήμιση εμβολιασμού, η οποία έχει τη μορφή ultra-woke αφισών, οι οποίες είναι αναρτημένες αυτές τις μέρες σε κάθε είδους στάσεις λεωφορείων, διαφημιστικούς πυλώνες ή ακόμη και σε δημόσια κτίρια και των οποίων τα βασικά μηνύματα διαδίδονται φυσικά και από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση (https://www.bundesregierung.de/breg-de/themen/corona-informationen-impfung/coronavirus-impfung-faq-1788988). Δεδομένου ότι αυτές οι αφίσες είναι διαποτισμένες από 'woke' δηλώσεις, φαντάζουν σχεδόν σατιρικές, δυστυχώς, ωστόσο, θα  πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν εδώ.

Για παράδειγμα, μια 19χρονη «Julia», η οποία όχι μόνο φέρει στο κρανίο της ένα ριζικά κοντό κούρεμα, αλλά καλύπτει επίσης το στόμα και τη μύτη της πίσω από ένα μπλε και άσπρο φίμωτρο (τα χρώματα του οποίου προφανώς προορίζονται να σηματοδοτήσουν την αλληλεγγύη προς το Ισραήλ) και φοράει επίσης ένα τοπ με τη σημαία της Ουκρανίας, ισχυρίζεται με κάθε σοβαρότητα για το φθινόπωρο του 2023: «Φυσικά, ο εμβολιασμός μου επίσης θα ανανεωθεί  το 2023". 

Προφανώς, δεν καταλαβαίνουν και πολύ από στίξη εδώ, επειδή λείπει μια τελεία στο τέλος της πρότασης (αυτό, βεβαίως, είναι το μικρότερο από τα προβλήματα, απλά το αναφέρω). 

Η Julia όμως, δεν θα εμβολιαστεί, όπως είναι πιθανώς συνηθίζεται στην πραγματικότητα για το 90% στη Γερμανία, από έναν μεσήλικα ιατρό βιολογικά γερμανικής καταγωγής με λευκή ιατρική ρόμπα, αλλά κι σε αυτό το σημείο περισσότερη αφύπνιση είναι σχεδόν αδύνατη – από έναν μυώδη, ξυρισμένο μαύρο άνδρα με τατουάζ στο άνω τμήμα του μπράτσου του, ο οποίος έχει επίσης καλύψει το πρόσωπό του με ένα μπλε και άσπρο φίμωτρο. Κάτω από την εικόνα, ο θεατής ερωτάται με σχετικά μικρά γράμματα: «Η Julia διατηρεί φρέσκο τον εμβολιασμό της. Κι εσύ; #aufgefresht".

(«Φυσικά, ο εμβολιασμός μου επίσης θα ανανεωθεί  το 2023" Julia 19 (Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter))

Εκτός από το γεγονός ότι περισσότερος κομφορμισμός του συστήματος μέσω κλισέ σε μια φωτογραφία είναι σχεδόν αδύνατος (πιθανότατα απλά δεν υπήρχε πλέον χώρος για τη σημαία του Pride και τις δεσμεύσεις για το κλίμα) (!!!!!😁😁😅), για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με μια εκστρατεία που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα 100%. 

Το μήνυμα των «δημιουργών» πίσω από αυτή την εκστρατεία δεν θα μπορούσε να είναι πιο προπαγανδιστικό και αδέξιο: 
οι Αφρικανοί είναι και πάλι επαγγελματίες υψηλού μορφωτικού επιπέδου (αν και στη Γερμανία είναι πιο πιθανό να αποτελέσουν βάρος για το κράτος στην πλειονότητα των περιπτώσεων ως αποδέκτες των χρημάτων των πολιτών, ως «τραυματισμένοι αιτούντες προστασία» με τάση να ασκούν βία ή να επιδιώκουν άλλες παράνομες δραστηριότητες) – και σε αυτήν την περίπτωση είναι ...ιατροί. (!!!!!) 

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπόφευκτα συνδέουν τους «μαύρους με σύριγγες» με τον βιότοπο ναρκωτικών του Görlitzer Park και όχι με τους εμβολιαστές.

Και οι νεαροί Γερμανοί, όπως αυτή η 19χρονη Julia, απεικονίζονται κυρίως ως αριστεροί 'woke', μετροσέξουαλ και όσο το δυνατόν πιο «genderfluid», οι οποίοι, όπως θεωρείται 'hip' σε τέτοιους κύκλους, ξυρίζουν τα μαλλιά τους κοντά σε λίγα χιλιοστά. Άρα γε, το ασθενικό-λιποβαρές chic υποτίθεται ότι προέρχεται από το "Long Covid"; (😁😂) Φυσικά, δεν πρέπει να απουσιάζουν οι πολιτικές δηλώσεις, όπως «Standing» (στεκόμαστε) για το Ισραήλ και την Ουκρανία, καθώς και άλλοι αγγλικισμοί («fresh»).

Πλήρης απώλεια της πραγματικότητας
Το πιο ύπουλο, ωστόσο, είναι ότι εξακολουθούν να προσποιούνται ότι οι νέοι ανήκουν στη λεγόμενη ομάδα κινδύνου για τον κορωνοϊό και ότι αυτοί οι λεγόμενοι εμβολιασμοί έχουν κάνει μόνο κάτι καλό - αν και το ακριβώς αντίθετο έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. 

Η μόνη παρηγοριά είναι ότι αυτή η εκστρατεία πιθανότατα θα παραμείνει μια απόλυτη αποτυχία και θα πέσει στο κενό ή στα χέρια που παραμένουν απρόσιτοι στην ένεση εμβολίου - επειδή, όπως είπα στην αρχή, ο κορωνοϊός και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν απλά δεν υπήρξαν πρόβλημα για το 99% του πληθυσμού για τουλάχιστον ένα χρόνο, ειδικά μεταξύ των νεώτερων, και ως εκ τούτου είναι εντελώς "out".

Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί τα νέα παιδιά, μπερδεμένα και μόνιμα διαποτισμένα από τα μέσα ενημέρωσης με κλιματικούς φόβους, ανησυχίες για το μέλλον και προβλήματα που σταδιακά διαχέονται στις αριστερές φούσκες όπως η πληθωρική μετανάστευση, αλλά φυσικά και ενοχλητικά θέματα όπως ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς (μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία που έχει και πάλι εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό από την επικαιρότητα), έχουν εντελώς διαφορετικά προβλήματα.

Ακριβώς όπως ο μεγαλύτερος ιατρικός ψευδής συναγερμός στον κόσμο, ο κορωνοϊός, έτσι και αυτή η άχρηστη διαφημιστική καμπάνια - όπως και τόσες άλλες εκστρατείες αυτής της κυβέρνησης - δεν είναι τίποτε άλλο από σπατάλη χρημάτων.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/wie-uns-eine-ultrawoke-impfkampagne-wieder-an-die-nadel-bringen-moechte/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!