Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η Σουηδία ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που εμπλέκονται σε συμμορίες.

Ο Σουηδός πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης κρίσης των συμμοριών στη χώρα

Φωτογραφία Ryan Faulkner-Hogg on Unsplash


Peter Imanuelsen

Μετά από έναν βάναυσα βίαιο μήνα στη Σουηδία, με τους πυροβολισμούς και τις βομβιστικές επιθέσεις να γίνονται σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, η Σουηδία αποφάσισε να πατάξει σκληρά τις συμμορίες που ευθύνονται για τις επιθέσεις.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Σουηδία έχει προβλήματα με τις συμμορίες εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε 61 απαγορευμένες ζώνες, μερικές από τις οποίες η αστυνομία περιγράφει ως «περιοχές ανομίας».

Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο άσχημα που η αστυνομία προειδοποίησε ότι η κατάσταση δεν ήταν τόσο επικίνδυνη από το 1945.

Άλλοι αστυνομικοί έχουν προειδοποιήσει ότι κινδυνεύουμε από μια «συστημική κοινωνική κατάρρευση» εάν επιτραπεί στα πράγματα να συνεχιστούν.

Πρόσφατα έγραψα ένα άρθρο σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με την κρίση των σουηδικών συμμοριών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι αν δεν το έχετε κάνει ήδη:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη σουηδική συμμορία ΚΡΙΣΗ. (https://petersweden.substack.com/p/the-truth-about-the-swedish-gang)

Peter Imanuelsen
·
24 ΣΕΠ

Μόλις χθες το βράδυ δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν και μια 25χρονη γυναίκα ανατινάχθηκε σε έναν ακόμη βομβαρδισμό.

Η γυναίκα ήταν απλώς ένας αθώος θεατής. Ήταν γειτόνισσα ενός εγκληματία συμμορίας που η αστυνομία πίστευε ότι ήταν ο πραγματικός στόχος. Αλλά η τεράστια βόμβα κατέστρεψε το σπίτι της και σκότωσε αυτή τη νεαρή γυναίκα.

Η αστυνομία στην Ουψάλα όπου πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση λέει ότι «η κατάσταση στην κοινωνία είναι απάνθρωπη, ανεξήγητη και χωρίς όρια» (https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tre-doda-senaste-dygnet-polisen-haller-presstraff-om-valdvagen)

Υπήρξαν 125 βομβιστικές επιθέσεις στη Σουηδία μέχρι στιγμής φέτος. Αυτό είναι σχεδόν μία κάθε δεύτερη μέρα.

Για να το θέσουμε αυτό σε σύγκριση, σκεφτείτε ότι η Σουηδία είναι μια μικρή χώρα με μόλις πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Εάν το αντίστοιχο θα είχε λάβει χώρα στις ΗΠΑ, θα ήταν σχεδόν 4000 βομβιστικές επιθέσεις - Μόνο φέτος μέχρι στιγμής! Αυτό είναι πραγματικά, πολύ κακό!


Αλλά τώρα η Σουηδία λαμβάνει σκληρά


μέτρα για πρώτη φορά.


Ο Σουηδός πρωθυπουργός πραγματοποίησε ομιλία προς το έθνος απόψε, περιγράφοντας νέα σκληρά μέτρα.

Έχω μεταφράσει εδώ μεγάλο μέρος της ομιλίας του πρωθυπουργού από τα σουηδικά στα αγγλικά.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τη Σουηδία. Μια 25χρονη γυναίκα πήγε για ύπνο, μια εντελώς φυσιολογική νύχτα. Αλλά δεν της επιτράπηκε να ξυπνήσει ξανά. Σήμερα το πρωί σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στην Ουψάλα... Πριν από μια εβδομάδα, ένας 70χρονος άνδρας πήγε σε ένα μπαρ στο Sandviken για να περάσει χρόνο με τους φίλους του. Δεν του επετράπη να επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Ήταν τυφλός και πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου... Οι σκέψεις μου είναι επίσης με αυτά τα τρία παιδιά, 13, 14 και 14 ετών που βρέθηκαν δολοφονημένα σε δασικές περιοχές έξω από τη Στοκχόλμη... Τώρα περισσότερα παιδιά και εντελώς αθώοι άνθρωποι πέφτουν θύματα αυτής της σοβαρής βίας. Δεν μπορώ να πω αρκετά πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Η Σουηδία δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Καμμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν βλέπει κάτι τέτοιο... Όλοι όσοι θέλουν να μιλήσουν στην αστυνομία για τις συμμορίες ζούνε μέσα στον τρόμο, αλλά δεν τολμούν από φόβο για τη δική τους ζωή και τη ζωή των παιδιών τους.

Πώς μπόρεσε να φτάσει σε τέτοιο σημείο; Το γεγονός είναι ότι είμαστε πολλοί που το είδαμε να έρχεται και προειδοποιήσαμε γι' αυτό. Αυτό το οργανωμένο έγκλημα έχει αυξηθεί σε πάνω από μια δεκαετία, σε μόλις 10 χρόνια, οι βίαιοι θανατηφόροι πυροβολισμοί έχουν τριπλασιαστεί. Είναι η πολιτική αφέλεια και η άγνοια που μας έφεραν εδώ. Είναι μια απερίσκεπτη μεταναστευτική πολιτική και μια αποτυχημένη ένταξη που μας έφερε εδώ. Ο αποκλεισμός και οι παράλληλες κοινωνίες τροφοδοτούν τις εγκληματικές συμμορίες. Εκεί μπορούν να στρατολογήσουν απερίσκεπτα παιδιά και να εκπαιδεύσουν τους δολοφόνους του μέλλοντος. Ο σουηδικός νόμος δεν έχει σχεδιαστεί για πόλεμο συμμοριών και παιδιά στρατιώτες. Αλλά αυτό το αλλάζουμε τώρα. Αυτή η κυβέρνηση αλλάζει τη μεταναστευτική πολιτική... Διπλασιάζουμε τις ποινές για σοβαρά εγκλήματα με όπλα και εγκλήματα με εκρηκτικά... Θα θεσπίσουμε ποινές περιορισμού, έτσι ώστε πραγματικά επικίνδυνοι εγκληματίες να μην βγουν ποτέ έξω. Και ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ όσους αλλοδαπούς εμπλέκονται στις εγκληματικές συμμορίες, ακόμη ακόμη και αν δεν έχουν ακόμη καταδικαστεί για οποιοδήποτε έγκλημα... Θα χτίσουμε φυλακές νέων έτσι ώστε οι νέοι να διαχωρίζονται από τους ενήλικες εγκληματίες και θα διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά μαθαίνουν σουηδικά με γλωσσικό έλεγχο και νομική σχολή σε κοινωνικά ευάλωτες περιοχές. Θα χρησιμοποιήσουμε τους πόρους που χρειάζονται. Όλα είναι στο τραπέζι. Αύριο κάλεσα τον αρχηγό της αστυνομίας και τον αρχηγό για να δω πώς ο  Σ Τ Ρ Α Τ Ο Σ μπορεί να ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στο έργο της ενάντια στις εγκληματικές συμμορίες... Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στη Σουηδία».



Φροντίστε να δείτε το άρθρο μου σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με τη σουηδική κρίση βιασμού που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αγνοούν!

Η αλήθεια για την κρίση βιασμού στη Σουηδία.


Συμβαίνει κάτι τρομερό στη Σουηδία και για κάποιο περίεργο λόγο φαίνεται ότι τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να μιλήσουν γι' αυτό. Πριν από την πανδημία του covid, συνήθιζα να αναφέρω πολλά για την αυξανόμενη εγκληματικότητα που συνέβαινε στη Σουηδία. Προειδοποιώ εδώ και πολλά χρόνια για την κρίση των βιασμών στη Σουηδία και συνεχώς με αγνοούσαν. Ακόμα χειρότερα, οι άνθρωποι στην αριστερά μου επιτέθηκαν γι 'αυτό, ή προσπάθησαν να βρουν κάποιο είδος δικαιολογίας για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν το ζήτημα.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://petersweden.substack.com/p/truth-about-swedish-crisis)

Έτσι, για να περιγράψουμε μερικά από τα πράγματα που θα κάνει τώρα η Σουηδία για να πατάξει τις συμμορίες:

  • Θα εξετάσει την ανάπτυξη του στρατού για να βοηθήσει την αστυνομία στην καταπολέμηση των συμμοριών.

  • Απέλαση αλλοδαπών που εμπλέκονται σε εγκληματικές συμμορίες, ακόμη και αν δεν έχουν καταδικαστεί ακόμη για εγκλήματα.

  • Κτίσιμο νέων φυλακών για τους νέους για να τους χωρίσετε από τους ενήλικες εγκληματίες.

  • Διπλασιασμός των ποινών για σοβαρά εγκλήματα με όπλα και εγκλήματα που αφορούν εκρηκτικές ύλες.

  • Διασφάλιση ότι όλα τα παιδιά μαθαίνουν σουηδικά.

  • Εισαγωγή αυστηρότερων ποινών, έτσι ώστε οι επικίνδυνοι εγκληματίες να μην βγαίνουν ποτέ από τη φυλακή.

Εξεπλάγην όταν το άκουσα αυτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι η Σουηδία θα ξυπνούσε ξαφνικά μια μέρα και θα αποφάσιζε να αγνοήσει την πολιτική ορθότητα.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση έχει γίνει τόσο δύσκολη τώρα που όταν ακόμη και κάποια αστυνομία έχει προειδοποιήσει για μια «συστημική κοινωνική κατάρρευση», γίνεται δύσκολο να αγνοηθεί η κατάσταση.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό;


Πηγή: https://petersweden.substack.com/p/sweden-to-deport-involved-gangs?utm_source=profile&utm_medium=reader2




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η Σουηδία ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ του ΣΤΡΑΤΟ για να βοηθήσει την αστυνομία στην καταπολέμηση των συμμοριών

Τώρα τα πράγματα αλλάζουν...

Η Σουηδία ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει τον στρατό για να βοηθήσει την αστυνομία να σταματήσει τις συμμορίες. Θέλουν να βοηθήσουν την αστυνομία με πράγματα όπως τεχνογνωσία εκρηκτικών, ελικόπτερα και προσωπικό.

Αυτά είναι συγκλονιστικά νέα που αλλάζουν το παιχνίδι!

ΠΗΓΗ: https://petersweden.substack.com/p/sweden-deploying-military-to-assist?utm_source=profile&utm_medium=reader2



Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Ενεργοποιήθηκε η FEMA στις ΗΠΑ: Η Ρωσία διεξάγει για πρώτη φορά πανεθνική άσκηση πυρηνικoύ πολέμου – Ταυτόχρονος συναγερμός σε Μόσχα και Ουάσιγκτον (vid)
    https://warnews247.gr/energopoiithike-i-fema-stis-ipa-i-rosia-diexagei-gia-proti-fora-panethniki-askisi-pyrinikis-epithesis-vid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!