Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η Ιταλία θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ το ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ που καλλιεργείται στο εργαστήριο. Φαίνεται ότι οι Ιταλοί δεν θέλουν να μαγαρίσουν το φαγητό τους. . .


του Peter Imanuelsen

Σας αρέσει να τρώτε πραγματικό φαγητό; Έχετε κουραστεί από όλη αυτή τη συζήτηση περί ψεύτικου κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο και όλη αυτή την ώθηση από τις ελίτ να φάτε έντομα;

Τότε, ίσως η Ιταλία είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς!

Στην Ιταλία προσπαθούν τώρα να απαγορεύσουν την παραγωγή και την προώθηση του εργαστηριακού κρέατος στη χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι πολύ πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η μπριζόλα τους είναι στην πραγματικότητα μια πραγματική μπριζόλα.

Αλλά δεν είναι μόνο το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο που προσπαθούν να απαγορεύσουν, αλλά και όλα τα συνθετικά τρόφιμα. Τα συνθετικά τρόφιμα είναι προϊόντα που δεν παράγονται στο έδαφος ή φυσικό κρέας που λαμβάνεται από ζώα. Αντίθετα, παράγονται τεχνητά σε εργαστήριο.

«Προστασία της υγείας»
Το νομοσχέδιο εισήχθη ήδη στις 28 Μαρτίου, με τον υπουργό Γεωργίας Francesco Lollobrigida να λέει ότι είναι «το πρώτο μέτρο αυτού του είδους σε διεθνές επίπεδο με στόχο την προστασία της υγείας, της παραγωγής μας, του περιβάλλοντός μας και ενός τρόπου ζωής».

Ο υπουργός Γεωργίας δημοσίευσε πρόσφατα αυτό στο Instagram του.


«Είμαι περισσότερο από ποτέ πεπεισμένος ότι πρέπει να λάβω πλήρως υπόψη τις υποδείξεις των δήμων ολόκληρων των περιφερειών και των εκατομμυρίων Ιταλών πολιτών που μας ζήτησαν ρητά να προστατεύσουμε την υγεία και την οικονομία μας.

Είμαστε περήφανοι για αυτή τη μάχη των πολιτισμών, όπως και για όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση. Προχωράμε μπροστά. Χωρίς βήμα πίσω», δήλωσε ο Fransesco Lollobrigida.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα...
Εάν η ΕΕ εγκρίνει αυτά τα συνθετικά τρόφιμα, τότε η Ιταλία θα αναγκαστεί να επιτρέψει την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών των προϊόντων στη χώρα. Έτσι, οι νόμοι της ΕΕ θα υπερισχύσουν του ιταλικού νόμου.

Ωστόσο, η Ιταλία ελπίζει να επηρεάσει την ΕΕ.

«Πιστεύουμε ότι αυτός ο νόμος είναι σημαντικός και ότι η Ιταλία μπορεί να είναι το πρώτο έθνος απαλλαγμένο από αυτόν τον κίνδυνο, ελπίζοντας ότι τότε η Ευρώπη θα μας ακολουθήσει», δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλία έχει αναλάβει δράση για να προστατεύσει τον εφοδιασμό της σε τρόφιμα.

Νωρίτερα φέτος, η κυβέρνηση ανακοίνωσε διάφορα διατάγματα για την πάταξη της χρήσης εντόμων και εντόμων στην ιταλική κουζίνα, απαγορεύοντας τα έντομα από ζυμαρικά και πίτσα!

Η Ιταλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα έντομα από ζυμαρικά και πίτσα


Ενημέρωση: Η ιταλική δεξιά κυβέρνηση υπό την Τζώρτζια Μελόνι σχεδιάζει τώρα να απαγορεύσει επίσης το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο και τα συνθετικά τρόφιμα, προκειμένου να προστατεύσει την ιταλική διατροφική κληρονομιά και την υγεία του λαού. Όσοι παραβιάζουν την απαγόρευση κινδυνεύουν να τους επιβληθεί πρόστιμο έως και 60.000 ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://petersweden.substack.com/p/italy-bans-insects-from-pasta-and)

Μην τα βάζετε με τους Ιταλούς και το φαγητό τους. Τους αρέσει να διατηρούν το φαγητό τους αυθεντικό, δεν έχουν καμμία από τις νέες ψεύτικες ατζέντες κρέατος και εντόμων.

Συμφωνείτε με τη δεξιά κυβέρνηση της Ιταλίας σε αυτό το θέμα;

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Υποστηρίζετε την απαγόρευση του ψεύτικου κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο;

Ναι, απαγορεύστε το!
Όχι, θέλω ψεύτικο κρέας
258 ΨΗΦΟΙ · ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ
Ποιές θα μπορούσαν να είναι οι πιθανές παρενέργειες για τους ανθρώπους από την κατανάλωση ψεύτικου κρέατος που καλλιεργείται στο εργαστήριο; Δεν έχουμε ιδέα, όπως δεν έχουμε ιδέα για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων mRNA.

Είναι, άρα γε, πραγματικά καλή ιδέα να το εισάγουμε ξαφνικά στη διατροφή μας χωρίς καμμία απολύτως δοκιμή;

Και γιατί αυτό το νέο μυστηριώδες προϊόν κρέατος μας προωθείται τόσο πιεστικά και επιθετικά μαζί με τη νέα διατροφή των εντόμων; Μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Φυσικά, χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της κλιματικής αλλαγής για να προωθήσουν αυτά τα πράγματα. Υποτίθεται ότι είναι καλύτερο για τον πλανήτη, λένε.

Ίσως το ψεύτικο κρέας να είναι η αντικατάσταση όλου του πραγματικού κρέατος μετά την κατάληψη των ολλανδικών αγροκτημάτων, και αυτό να είναι ίσως το σχέδιο (https://petersweden.substack.com/p/truth-about-dutch-farmers-protest);


Δεν θα φάω ψεύτικο κρέας. 

Δεν θα φάω έντομα. 

Δεν θα λάβω μέρος στη Μεγάλη Επαναφορά. 

Και θα είμαι χαρούμενος!



ΠΗΓΗ: https://petersweden.substack.com/p/italy-to-ban-fake-lab-grown-meat?publication_id=547128&post_id=138134949&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


The Jimmy Dore Show
Γιατί οι αμερικανικές επιχειρήσεις αγοράζουν όλη τη γεωργική γη στην Ουκρανία;


Ένα από τα αποτελέσματα του πολέμου στην Ουκρανία ήταν η αυξημένη παγκόσμια αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζουν τα ουκρανικά σιτηρά στη διατροφή μεγάλων τμημάτων του διεθνούς πληθυσμού. Τώρα αποδεικνύεται ότι μια σειρά από διεθνείς εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων διαβόητων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων όπως η Blackrock και η Vanguard, έχουν αρπάξει ουκρανική γεωργική γη.

Ο οικοδεσπότης Craig "Pasta" Jardula και ο δημοσιογράφος Don DeBar συζητούν πώς η εισροή φθηνού ουκρανικού σιταριού στην πολωνική αγορά από αυτές τις εταιρείες έχει υπονομεύσει την υποστήριξη της Πολωνίας στον πόλεμο.



ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=JrYdLX8KF2I&ab_channel=TheJimmyDoreShow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!