Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

(αφιερωμένο στους Ισλαμολάγνους) Νιγηρία: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ φονταμενταλιστές ΒΙΑΖΟΥΝ έντεκα ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ γυναίκες!!!!!!



Από τον Alex Cryso
24 Οκτωβρίου 2023

Παρά τα συγκλονιστικά γεγονότα στο Ισραήλ, δεν πρέπει ποτέ να αγνοούμε τι συμβαίνει σε άλλα μέρη του κόσμου – ειδικά όταν το Ισλάμ έχει ήδη εγκαθιδρύσει μια πραγματική δικτατορία του τρόμου που απαιτεί συστηματικές διώξεις και ακόμη και εθνοκάθαρση.
Πηγή εικόνας: https://ansage.org/nicht-nur-in-nigeria-christliche-frauen-sind-fuer-islamisten-wertlose-sexobjekte/


Οι οιωνοί είναι ήδη σαφώς αναγνωρίσιμοι σε εμάς. Σε αυτή τη χώρα, ωστόσο, το ηλίθιο ευρύ κοινό συνεχίζει να πιστεύει ότι τίποτα δεν θα φτάσει σε τέτοιο σημείο

Οι σύγχρονοι άνθρωποι νανουρίζονται από το Facebook, τα smartphones και το ποδόσφαιρο, η αδιαφορία για τον γείτονα είναι άκρως εγκληματική, ενώ μέσα στην κοινότητα του χωριού μπορεί κανείς να διακριθεί υπέροχα με το ζήτημα του ασύλου. 

Την ίδια στιγμή, παράφρονες, κομπλεξικοί της ευημερίας και  εχθροί της Γερμανίας αποσταθεροποιούν ακούραστα τη χώρα εκ των έσω, βυθίζοντας το γενικό IQ στην άβυσσο, σκορπίζοντας διχόνοια παντού, υποβάλλοντας το μυαλό σε πλύση εγκεφάλου και καταπνίγοντας εν τη γενέσει κάθε ίχνος ατομικότητας και ελεύθερης γνώμης. 

Το αριστερό-πράσινο "Gleichschaltung" (*) έχει κερδίσει εδώ και καιρό δυναμική. Και κάπου καθ' οδόν, η επόμενη κατασκευή τζαμιού είναι σίγουρα ήδη μια ολοκληρωμένη συμφωνία.

Στη νιγηριανή πολιτεία Benue, έντεκα Χριστιανές γυναίκες δέχθηκαν επίθεση και βιάστηκαν από μέλη της ριζοσπαστικής ισλαμικής φυλής Fulani. Το γεγονός ότι και οι έντεκα γυναίκες αναζητούσαν προστασία και καταφύγιο σε έναν χριστιανικό καταυλισμό προσφύγων είναι επίσης εκπληκτικό. Οι γυναίκες είχαν φύγει από τον καταυλισμό νωρίς το πρωί για να ψάξουν για καυσόξυλα όταν δέχτηκαν επίθεση και βιάστηκαν από τους ένοπλους Fulani. 

Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων 'Open Doors' γράφει ότι η γενική κατάσταση ασφαλείας σε πολλούς καταυλισμούς για εσωτερικά εκτοπισμένα άτομα είναι επισφαλής και η Νιγηρία κατέχει σήμερα την 6η θέση στον παγκόσμιο δείκτη δίωξης των χριστιανών. Μόνο με την παρέμβαση του στρατού μπόρεσαν τα προαναφερθέντα θύματα βιασμού να σωθούν από τη δολοφονία.

Ωστόσο, ήταν οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές που πυροδότησαν τέτοια ρεύματα προσφύγων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 20.000 Νιγηριανοί Χριστιανοί που ζουν μόνο στον καταυλισμό όπου διέμεναν οι έντεκα γυναίκες. 

Μόνο έξι από τις 36 χώρες της Νιγηρίας έχουν 2,37 εκατομμύρια εσωτερικά εκτοπισμένους (από τον Νοέμβριο του 2022). Οι Fulani δεν είναι σε καμμία περίπτωση οι μόνοι ένοχοι, ισλαμικές ομάδες όπως η Boko Haram ή το ISWAP («Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία της Δυτικής Αφρικής»), αλλά και ένοπλοι εγκληματίες πραγματοποιούν συνεχώς σκληρές επιθέσεις εναντίον Χριστιανών και αμάχων. 

Η κατάσταση είναι καταστροφική εδώ και πολλά χρόνια χωρίς καμμία βελτίωση στον ορίζοντα. Λόγω της συνεχούς απειλής των ριζοσπαστών ισλαμιστών, οι βασικές υπηρεσίες στους καταυλισμούς είναι άθλιες. Μόνο ένα βήμα έξω από την μπροστινή πόρτα μπορεί να σημαίνει θάνατο. 

Σε αυτή τη χώρα (Γερμανία), οι άνθρωποι έχουν πολύ χώρο και μεγάλη καρδιά - αλλά προφανώς δεν έχουν την απαραίτητη αίσθηση για να σκεφτούν το αύριο ή το μεθαύριο. 

Μπορούμε ήδη να υποθέσουμε ότι έχουμε τουλάχιστον 50.000 αντιδυτικούς μουσουλμάνους μετανάστες στη χώρα, που αντιστοιχεί σε μια ολόκληρη στρατιωτική δύναμη. 

Οι υποστηρικτές της Χαμάς ζήτησαν πρόσφατα παγκόσμια βία κατά του εβραϊκού λαού και των θεσμών του. Υπήρξαν ακόμη και εκκλήσεις για μια "Kristallnacht 2.0" (Νύχτα των Κρυστάλλων) (**). 

Είναι θέμα χρόνου να ληφθούν ριζικά μέτρα κατά των Χριστιανών στην Ευρώπη.



(*) Gleichschaltung: ευθυγράμμιση, συγχρονισμός. Έτσι ονόμαζαν οι Εθνικοσοσιαλιστές προοδευτική υπαγωγή του κράτους στην ιδεολογία του κόμματος.

(**) Kristallnacht (Νύχτα των Κρυστάλλων): μαζικό πογκρόμ που πραγματοποιήθηκε σε Γερμανία και Αυστρία, την νύχτα της 9ης προς 10ης Νοεμβρίου 1938 με στόχο τους Εβραίους πολίτες.


ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/10/24/nigeria-islamische-fundamentalisten-vergewaltigen-elf-christliche-frauen/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!