Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ: ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Η απόλυτη πολύχρωμη διαστροφή: Τα παιδιά που γεννιούνται είτε από άνδρες (αριστερά) είτε μέσω παρένθετης μητρότητας (δεξιά) υποτίθεται ότι γίνονται το νέο φυσιολογικό (Συμβολικές εικόνες: ScreenshotsYoutube)


Από την Christina Baum
14 Οκτωβρίου 2023


Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν πήγα πρόσφατα σε μια διάλεξη στην Bundestag με θέμα «Παρένθετη μητρότητα και Βασικός Νόμος». Ψύχραιμα και αντικειμενικά, ο ομιλητής, δικηγόρος, επεξεργάστηκε συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια πιθανή νέα ρύθμιση της παρένθετης μητρότητας, η οποία ευτυχώς (ακόμα) απαγορεύεται στη Γερμανία. Παρουσιάστηκαν εμπειρικά δεδομένα, στατιστικές και νομικές βάσεις και μελετήθηκαν μάζες αρχείων σχετικά με αυτό το θέμα.

Ομολογώ ειλικρινά: Μετά από λιγότερο από πέντε λεπτά, το στομάχι μου είχε ανακατευθεί. Στην πραγματικότητα, ήθελα απλώς να φύγω από την αίθουσα. Έτσι, τώρα το τελευταίο ταμπού πρέπει να σπάσει συζητώντας για τη χρήση των γυναικών ως φυτωρίων για τα παιδιά άλλων ανθρώπων! 
Τα μωρά αντιμετωπίζονται ως εμπόρευμα – παραγγέλλονται και παραλαμβάνονται οποιαδήποτε στιγμή. Αρπάζεται από την μητέρα του που το κουβαλούσε κάτω από την καρδιά της για εννέα μήνες, που το ένοιωθε, το χάϊδευε και του μιλούσε.

Παιδιά κατόπιν αιτήματος
Το γεγονός ότι αυτό απαιτείται επίσης πολιτικά για τη Γερμανία είναι παράλογο. Δεν υπάρχει τίποτε ιερό και όσιο για αυτά τα κόμματα πια. 

Από τη μία πλευρά, γίνεται ήδη λόγος για την άμβλωση μέχρι 
τη γέννηση – «το σώμα μου, η επιλογή μου»· Από την άλλη πλευρά, θα υπάρχουν πλέον παιδιά κατόπιν παραγγελίας και βάσει σύμβασης. Τι ηθικά διεφθαρμένος κόσμος! 
Το γεγονός ότι κάτι τέτοιο προβάλλεται στην Bundestag με τεχνοκρατικό, επιστημονικό και νηφάλιο τρόπο είναι ανησυχητικό. Είναι πραγματικά φρικτό αυτό που συμβαίνει στις αίθουσες αυτού του πρώην τόσο σεβαστού θεσμού.

Παλεύοντας να συγκρατήσω τα δάκρυά μου καθώς γράφω αυτό, δηλώνω ως μητέρα και γιαγιά ότι καμμία μητέρα δεν θα εγκατέλειπε ΠΟΤΕ οικειοθελώς το παιδί της αφού το κρατήσει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. 

Και ότι με τρομάζει το γεγονός ότι συζητείται ένα τέτοιο θέμα.

Διαβολικό σχέδιο
Πώς πρέπει να νοιώθει ένα παιδί όταν μια μέρα ανακαλύπτει πώς ήρθε στον κόσμο και δεν ξέρει καν ποια είναι η πραγματική του μητέρα; Τέτοιες σκέψεις και σχέδια δεν είναι ούτε σύγχρονα, ούτε προοδευτικά ούτε φιλελεύθερα. Είναι απλά νοσηρά και παραβιάζουν βαθιά την αξιοπρέπεια της παρένθετης μητέρας και του παιδιού. Ως εκ τούτου, πρέπει να απορριφθούν αυστηρά – κάτι που υποστηρίζω.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ τον πραγματικό σκοπό όλων αυτών των εξελίξεων: την καταστροφή της φυσιολογικής οικογένειας ως πυρήνα υγιών κοινωνιών και την πλήρη απώλεια της ταυτότητας των μελλοντικών γενεών. Τι ύπουλο, διαβολικό σχέδιο!

_________________________________

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε επίσης στο beischneider (https://beischneider.net/2023/10/13/die-zerstoerung-der-familie-schreitet-voran/)



ΠΗΓΗ: https://ansage.org/leihmutterschaft-die-zerstoerung-der-familie-schreitet-voran/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται για τα παιδιά σας: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom υπογράφει νόμο «κατά των γονέων»

Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών μπορούν τώρα να μετεγκατασταθούν σε χρηματοδοτούμενες από την κυβέρνηση «υπηρεσίες στέγασης» στην Καλιφόρνια για θεραπεία ψυχικής υγείας ή συμβουλευτική που σχετίζεται με την ταυτότητα φύλου τους χωρίς να απαιτείται γονική συγκατάθεση ή ειδοποίηση γιατρού.

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom θέσπισε το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο 665 της Συνέλευσης, το οποίο οι επικριτές χαρακτήρισαν «επικίνδυνο» και «παράνομο» (https://thenationalpulse.com/2023/10/09/ca-gov-newsom-lowers-consent-age-to-12-for-gender-counseling-without-parents-ok/).

Το νομοσχέδιο περιγράφει ότι οι 12χρονοι μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για αυτές τις υπηρεσίες εάν κριθούν «αρκετά ώριμοι για να συμμετάσχουν έξυπνα σε υπηρεσίες εξωνοσοκομειακών ή οικιστικών καταφυγίων» και εάν είναι «φερόμενο θύμα» αιμομιξίας ή κακοποίησης παιδιών, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους ή άλλους. Είναι σημαντικό ότι ο νόμος δεν απαιτεί απόδειξη σημαντικής βλάβης.

Επιπλέον, η νομοθεσία υποχρεώνει τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να συμβουλεύονται τον ανήλικο για να αξιολογήσουν εάν η συμμετοχή του γονέα ή κηδεμόνα του ανηλίκου θα ήταν ακατάλληλη.

Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια ισχυρίζονται ότι αυτή η εισβολή στη γονική εξουσία δικαιολογείται επειδή τα παιδιά που προσδιορίζονται ως LGBT αντιμετωπίζουν συχνά γονική απόρριψη, παρενόχληση στο σχολείο και ευρύτερο κοινωνικό στίγμα. Η λήψη γονικής συναίνεσης μπορεί να είναι δύσκολη λόγω των πεποιθήσεων και του στίγματος των γονέων σχετικά με τη φροντίδα ψυχικής υγείας.

Ο νόμος αντιμετώπισε την αντίθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Καλιφόρνιας πριν από την ψήφισή του, με τον γερουσιαστή Ochoa Bogh να στέλνει επιστολή στον Newsom δηλώνοντας ότι «εξαλείφοντας την απαίτηση για τους ανηλίκους να βιώνουν έκτακτες περιστάσεις για να συναινέσουν σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας ανεξάρτητα, αγνοούμε το δικαίωμα των γονέων να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία του παιδιού τους». (Σχετικά: Το παραλήρημα της AOC κατά των γονικών δικαιωμάτων δείχνει ότι η αριστερά υπέρ των ΛΟΑΤ κυνηγάει πραγματικά τα παιδιά σας. https://www.naturalnews.com/2023-03-29-aocs-rant-lgbt-left-after-your-kids.html)

https://www.naturalnews.com/2023-10-16-california-governor-newsom-signs-anti-parent-law.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!