Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Επιστημονική έκθεση: Τα ΕΜΒΟΛΙΑ Covid συνδέονται αιτιωδώς με αυξημένη θνησιμότητα, με αποτέλεσμα 17 ΕΚΑΤομμύρια ΘΑΝΑΤΟΥΣ. (!!!!!)

 Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έχουν σώσει ζωές, αλλά αντ 'αυτού, έχουν οδηγήσει σε 17 εκατομμύρια θανάτους και αυξημένη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε 17 χώρες.

(Φωτογραφίες από Shutterstock / Σχεδιασμένο από The Epoch Times)
Από την Megan Redshaw
28/9/2023
Ενημερώθηκε: 30/9/2023

Μια νέα επιστημονική έκθεση αμφισβητεί την ιδέα ότι τα εμβόλια COVID-19 έχουν αποτρέψει θανάτους αφού οι ερευνητές αξιολόγησαν τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε 17 χώρες και διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν είχαν ευεργετική επίδραση στη μείωση της θνησιμότητας. Αντ' αυτού, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνευ προηγουμένου κορυφώσεις της υψηλής θνησιμότητας από όλες τις αιτίες σε κάθε χώρα - ειδικά μεταξύ του ηλικιωμένου πληθυσμού όταν αναπτύχθηκαν εμβόλια COVID-19 - συνέπεσαν με την κυκλοφορία τρίτης και τέταρτης αναμνηστικής δόσης.

Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου από την Correlation Research in the Public Interest (pdf) (*) (δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους), ποσοτικοποίησε το ποσοστό θνησιμότητας δόσης εμβολίου (vDFR) για όλες τις ηλικίες - το οποίο είναι ο λόγος των συναγόμενων θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο προς τις δόσεις εμβολίων που παραδίδονται σε έναν δεδομένο πληθυσμό. Μετά την ανάλυση των δεδομένων θνησιμότητας, οι ερευνητές υπολόγισαν μια μέση θανατηφόρα τοξικότητα όλων των ηλικιών με ένεση vDFR ενός θανάτου ανά 800 ενέσεις σε όλες τις ηλικίες και χώρες. Αυτό ισοδυναμεί με 17 εκατομμύρια θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 παγκοσμίως από 13,25 δισεκατομμύρια ενέσεις στις 2 Σεπτεμβρίου 2023.

«Αυτό θα αντιστοιχούσε σε ένα μαζικό ιατρογενές γεγονός που σκότωσε (0,213 ± 0,006) % του παγκόσμιου πληθυσμού (1 θάνατος ανά 470 ζωντανά άτομα, σε λιγότερο από 3 χρόνια) και δεν απέτρεψε μετρήσιμα θανάτους», ανέφεραν οι συγγραφείς. Ο συνολικός κίνδυνος θανάτου που προκαλείται από εμβόλια COVID-19 είναι 1.000 φορές μεγαλύτερος από ό, τι αναφέρθηκε προηγουμένως σε δεδομένα από κλινικές δοκιμές, παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών και στατιστικά στοιχεία αιτίας θανάτου που ελήφθησαν από πιστοποιητικά θανάτου.

Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες θανάτου για έναν πληθυσμό σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτά είναι τα πιο αξιόπιστα δεδομένα για την ανίχνευση και τον επιδημιολογικό χαρακτηρισμό γεγονότων που οδηγούν σε θάνατο και για τη μέτρηση των επιπτώσεων σε επίπεδο πληθυσμού οποιασδήποτε αύξησης ή κατάρρευσης θανάτων από οποιαδήποτε αιτία.

«Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι ένα καλό χαρακτηριστικό για χρήση σε στατιστικές ιατρικές αναλύσεις, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμμία ασάφεια στο αν κάποιος έχει πεθάνει ή όχι», δήλωσε η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασσαχουσέττης (MIT), στους Epoch Times. «Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτοί οι συγγραφείς έχουν βρει μια σταθερή τάση μεταξύ δεκαεπτά χωρών που δείχνει σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες που συμπίπτει με την εκτεταμένη διάθεση εμβολίων COVID. Η εκτίμησή τους για έναν θάνατο για κάθε 800 ενέσεις παγκοσμίως είναι ανησυχητική».

Η κ. Seneff δήλωσε ότι οι έρευνές της σχετικά με πιθανούς μηχανισμούς τραυματισμού από εμβόλια την οδήγησαν να πιστεύει ότι είναι εύλογο ότι αυτές οι ενέσεις είναι «εξαιρετικά τοξικές» και δεν θα έπρεπε να έχουν εγκριθεί από ρυθμιστικούς οργανισμούς.

Βασικά ευρήματα

Οι ερευνητές διεξήγαγαν μια ανάλυση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες χρησιμοποιώντας δεδομένα από το Παγκόσμιο Σύνολο Δεδομένων Θνησιμότητας για 17 χώρες του ισημερινού και του νότιου ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής, της Αυστραλίας, της Βολιβίας, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Ισημερινού, της Μαλαισίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Παραγουάης, του Περού, των Φιλιππίνων, της Σιγκαπούρης, της Νότιας Αφρικής, του Σουρινάμ, της Ταϊλάνδης και της Ουρουγουάης. Οι χώρες του ισημερινού δεν έχουν θερινές και χειμερινές περιόδους, επομένως δεν υπάρχουν εποχιακές διακυμάνσεις στα πρότυπα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες.

Αυτές οι χώρες αποτελούν το 9,1% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 10,3% των παγκόσμιων ενέσεων COVID-19 - με ποσοστό εμβολιασμού 1,91 ενέσεις ανά άτομο όλων των ηλικιών - και περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε προϊόν εμβολίου COVID-19 και κατασκευαστή σε τέσσερεις ηπείρους.

Τα βασικά ευρήματα της έκθεσης των 180 σελίδων περιλαμβάνουν:
  • Σε όλες τις χώρες που περιλαμβάνονται στην ανάλυση, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες αυξήθηκε όταν αναπτύχθηκαν εμβόλια COVID-19.
  • Εννέα από τις 17 χώρες δεν είχαν ανιχνεύσιμους πλεονάζοντες θανάτους μετά την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 11 Μαρτίου 2020 μέχρι την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της COVID-19.
  • Πρωτοφανείς αιχμές στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες παρατηρήθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022, κατά τη θερινή περίοδο των χωρών του Νότιου Ημισφαιρίου που συνέπεσαν ή ακολούθησαν την κυκλοφορία αναμνηστικών δόσεων σε 15 από τις 17 χώρες που μελετήθηκαν.
  • Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλες τις αιτίες κατά την περίοδο εμβολιασμού που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 ήταν 1,74 εκατομμύρια θάνατοι, ή ένας θάνατος ανά 800 ενέσεις, στις 17 χώρες που μελετήθηκαν.
  • Το vDFR αυξήθηκε εκθετικά με την ηλικία, φθάνοντας σχεδόν το 5% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 90 ετών και άνω που έλαβαν τέταρτη δόση εμβολίου.
«Δεν υπάρχουν στοιχεία στα σκληρά δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες για ευεργετική επίδραση από τη διάθεση εμβολίων COVID-19. Δεν σώθηκαν ζωές», δήλωσε ο Denis Rancourt, συν-διευθυντής της Correlation Research in the Public Interest με διδακτορικό στη φυσική, στους Epoch Times. «Αντίθετα, τα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να γίνουν κατανοητά από την άποψη της υποβολής σε μια τοξική ουσία. Ο κίνδυνος θανάτου ανά ένεση αυξάνεται εκθετικά με την ηλικία. Η πολιτική της προτεραιότητας των ηλικιωμένων για ένεση πρέπει να τερματιστεί αμέσως».

Οι αιχμές της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες συμπίπτουν με τις αναμνηστικές δόσεις

Χρησιμοποιώντας δεδομένα θνησιμότητας και εμβολιασμού από τη Χιλή και το Περού ανά ηλικία και αριθμό δόσεων, οι ερευνητές παρατήρησαν σαφείς κορυφές στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2021, τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2022 και τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2022 μεταξύ των ηλικιωμένων ηλικιακών ομάδων. Η αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες που παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022 και στις δύο χώρες συνέπεσε με την ταχεία διάθεση της τέταρτης δόσης εμβολίου COVID-19 της Χιλής και της τρίτης δόσης του Περού.

Είναι απίθανο η αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες που συμπίπτει με την ανάπτυξη και τη συνεχή χορήγηση εμβολίων COVID-19 και στις 17 χώρες να οφείλεται σε οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από τα εμβόλια, ανέφεραν οι ερευνητές.

Στη Χιλή και το Περού, το vDFR αυξήθηκε εκθετικά με την ηλικία και ήταν πιο σημαντικό για τις πιο πρόσφατες αναμνηστικές δόσεις, με αποτέλεσμα έναν θάνατο ανά 20 ενέσεις δόσης εμβολίου για άτομα άνω των 90 ετών. Αυτό το μοτίβο ήταν παρόμοιο με τα δεδομένα που συνέλεξαν οι ίδιοι ερευνητές στην Αυστραλία.

«Ο συγχρονισμός μεταξύ των πολλών κορυφών της ACM (σε 17 χώρες, σε 4 ηπείρους, σε όλες τις ηλικιωμένες ηλικιακές ομάδες, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές) και των σχετικών γρήγορων αναμνηστικών δόσεων επιτρέπει αυτό το σταθερό συμπέρασμα σχετικά με την αιτιότητα και την ακριβή ποσοτικοποίηση της τοξικότητας του εμβολίου COVID-19», έγραψαν οι ερευνητές.

Τα αποτελέσματα σε άλλες χώρες αντανακλούσαν αυτά που παρατηρήθηκαν στη Χιλή και το Περού σε κάθε περίπτωση όπου ήταν διαθέσιμα δεδομένα εμβολιασμού με ηλικιακή στρωματοποιημένη θνησιμότητα και διαστρωματωμένη ανά δόση. Σε 15 χώρες με επαρκή δεδομένα θνησιμότητας, μια άνευ προηγουμένου αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες για όλες τις ηλικίες κατά τη διάρκεια ή κοντά στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022 συνέπεσε ή αμέσως προηγήθηκε η ταχεία διάθεση αναμνηστικών δόσεων τριών ή τεσσάρων ανάλογα με τη χώρα και η συνεχιζόμενη χορήγηση μη αναμνηστικών δόσεων.

Οι ερευνητές δεν βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια COVID-19 βελτίωσαν τη θνησιμότητα

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα ευρήματά τους είναι πειστικά και οι συσχετίσεις που παρατηρήθηκαν είναι πολυάριθμες και συστηματικές. Δεν μπόρεσαν να βρουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ αντιπαράδειγμα που να δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 βελτίωσαν τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

«Εάν τα εμβόλια εμπόδισαν τη μετάδοση, τη μόλυνση ή τη σοβαρή ασθένεια, τότε θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στη θνησιμότητα μετά την κυκλοφορία εμβολίων, όχι αυξήσεις, όπως σε κάθε παρατηρούμενη ηλικιωμένη ηλικιακή ομάδα που υποβάλλεται σε ταχεία διάθεση αναμνηστικών δόσεων. Και, η θνησιμότητα δεν θα είχε αυξηθεί μόνο όταν κυκλοφορούσουν τα εμβόλια, όπου δεν υπάρχει πλεονάζουσα θνησιμότητα πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων, όπως έχουμε τεκμηριώσει εδώ, σε εννέα χώρες σε τρεις ηπείρους», κατέληξαν οι ερευνητές.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα δεδομένα από πολλές χώρες όπως η Ινδία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ένα παρόμοιο φαινόμενο - μη φυσιολογικές κορυφές στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες που συμπίπτουν με την κυκλοφορία αναμνηστικών δόσεων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι θάνατοι ήταν εμφανείς στην ηλικιακή ομάδα 25 έως 64 ετών σε 21 πολιτείες, συμπίπτοντας με μια «ταχεία αύξηση» των εμβολίων που χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκστρατειών «ισότητας εμβολίων» που ξεκίνησαν οι ρυθμιστικοί οργανισμοί. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βίωσαν περίπου 160.000 επιπλέον θανάτους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία χορηγήθηκαν περισσότερες από 60 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID-19.

Πιθανοί περιορισμοί

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιστημονική έκθεση δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους. Τα άρθρα που γίνονται τελικά αποδεκτά από ομότιμους κριτές συχνά αναθεωρούνται πριν από τη δημοσίευση, υποδεικνύοντας δυνατότητες βελτίωσης. Η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι μια διαδικασία αξιολόγησης των υποβολών σε ένα ακαδημαϊκό περιοδικό, όπου μια ομάδα εμπειρογνωμόνων εφαρμόζει αυστηρά κριτήρια για την επικύρωση των αποτελεσμάτων πριν από την αποδοχή για δημοσίευση.

(*) Βλ. σχετικό άρθρο που ανέβασε στις 30/9/2023 η ΟΔΥΣΣΕΙΑ

"Ασφαλές" & "Αποτελεσματικό" .... - Θνησιμότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 στο νότιο ημισφαίριο. (Οι "κύριοι" "ειδικοί" τί λένε για αυτά;;;;)
Global Research E-Book, Κέντρο Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG)
https://odysseiatv.blogspot.com/2023/09/covid-19_0312036513.html



Πηγή: https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccines-causally-linked-to-increased-mortality-resulting-in-17-million-deaths-scientific-report-5499001?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-10-01&src_cmp=mb-2023-10-01&utm_medium=email&est=2KxWijmAj%2BiYBbg7gijRYxcku9XoMRCKDT7gkvWMLjOhfyVINKAvYpCqWVc%3D


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



2 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΣΟΚ : ZΟΜΠΙ τών…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ μέ ενεργοποίηση 5G έρχεται στις ΗΠΑ.!  Θα γίνει ΤΟ ΙΔΙΟ και στην….ΕΛΛΑΔΑ και αλλού;!

    Παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να απελευθερωθούν από παλμικό σήμα 5G!
    Όπως ό έμπολα, E-coli, marburg, κλπ...!
    Αποκάλυψη Zόμπι με Eνεργοποίηση τού 5G.! 

    Παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να απελευθερωθούν από παλμικό σήμα 5G.

    Στο βίντεο ο στρατιωτικός δικηγόρος Todd Callender λέει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να απελευθερωθούν από παλμικό σήμα 5G 

    Όποιος υποβληθεί σε αυτό το νέο “εμβόλιο” θα απομακρυνθεί τόσο πολύ από την πραγματικότητα, που δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ…! ! !

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :

    https://greeknewsondemand.com/2023/10/02/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-z%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5/



    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. (Γιά τό ανωτέρω σχόλιο)
    πηγή:greeknewsondemand.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!