Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ίσως, το πιο σημαντικό θέμα της εποχής μας: Οι μολυσματικοί παράγοντες DNA στα εμβόλια COVID μπορούν να προκαλέσουν ΚΑΡΚΙΝΟ και να ΑΛΛΑΞΟΥΝ το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ.


Από τον Μιχάλη Νευροδάκη, Ph.D. 11 Οκτωβρίου 2023 (https://childrenshealthdefense.org/authors/michael-nevradakis-ph-d/)

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας (https://worldcouncilforhealth.org/) συγκάλεσε τη Δευτέρα μια διεθνή ομάδα επιστημόνων και ιατρικών εμπειρογνωμόνων για να συζητήσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι μολυσμένα με βακτηριακά πλασμίδια DNA που μπορούν να βλάψουν την ανθρώπινη υγεία.

Περιγράφοντας τα ευρήματα ως «ίσως το πιο σημαντικό θέμα της εποχής μας», οι ομιλητές ασχολήθηκαν με το «#PlasmidGate» και τις επιπτώσεις του «για όλους τους ανθρώπους του κόσμου» (https://home.solari.com/plasmidgate-mrna-injections-are-contaminated-with-bacterial-dna/).

Η ακρόαση ασχολήθηκε με την ανακάλυψη βακτηριακού DNA που έχει απομείνει από τα μικροσκοπικά πλασμίδια που χρησιμοποιούνται για τον πολλαπλασιασμό του DNA στη διαδικασία παρασκευής εμβολίων mRNA (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/plasmid). Ένα από τα εργαλεία γονιδιακής θεραπείας που ανακαλύφθηκαν στα εμβόλια COVID-19 (https://childrenshealthdefense.org/defender_category/covid/) είναι το SV40 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC452549/), το οποίο είναι γνωστό ότι προάγει τον καρκίνο.

Αυτές οι ξένες ουσίες μπορεί επίσης να ευθύνονται για τον υψηλό αριθμό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX[]=COVID19&VAX[]=COVID19-2) και θανάτων (https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX[]=COVID19&VAX[]=COVID19-2&DIED=Yes) μετά από εμβόλια COVID-19 - αλλά οι ρυθμιστικές αρχές υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν μέχρι στιγμής αγνοήσει τη σύνδεση, δήλωσαν οι συμμετέχοντες.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας Dr. Mark Trozzi και Christof Plothe (https://www.christofplothedo.com/english-1/), D.O., συντόνισε την ακρόαση, στην οποία συμμετείχαν οι ακόλουθοι συμμετέχοντες:

Η Αυστραλή δικηγόρος Katie Ashby-Koppens.

Ο Γερμανο-ταϊλανδός μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi (https://doctors4covidethics.org/about-sucharit-bhakdi-md/).

Ο ιογενής ανοσολόγος Dr. Byram Bridle του Πανεπιστημίου του Guelph στον Καναδά (https://benchtobedside.uoguelph.ca/dr-byram-bridle/).

Η γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude, Ph.D., πρώην διευθύντρια έρευνας στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Γαλλίας (https://twitter.com/CaudeHenrion).

Η Brigitte König, επικεφαλής του Τμήματος Μοριακής Διαγνωστικής και Μοριακής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Otto-von-Guericke στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας (http://www.mmd-web.de/about-us.html).

Η Janci Chunn Lindsay, εκτελεστική συντάκτρια του Journal of Toxicology Current Research (https://www.heraldopenaccess.us/journals/journal-of-toxicology-current-research/editorial-board).

Ο καρδιολόγος Peter McCullough, MD, MPH. (https://www.petermcculloughmd.com/).

Ο ερευνητής Kevin McKernan, CSO και ιδρυτής της Φαρμακευτικής Γονιδιωματικής (https://medicinalgenomics.com/team/kevin-mckernan/).

Η βιολόγος και βιοχημικός Jessica Rose, Ph.D.


Ο Plothe άνοιξε την ακρόαση, περιγράφοντας το ζήτημα της μόλυνσης με πλασμίδιο DNA στα εμβόλια mRNA ως «ίσως το πιο σημαντικό θέμα της εποχής μας».

Ο Trozzi περιέγραψε τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης για το θέμα ως «μια μάχη Δαβίδ εναντίον Γολιάθ», αναφερόμενος στους περιορισμένους πόρους του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υγείας σε σύγκριση με τον «προϋπολογισμό των 7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων» του ΠΟΥ (https://childrenshealthdefense.org/defender/world-health-organization-disease-x-emergencies/).

Ο Bhakdi δήλωσε στο The Defender (https://childrenshealthdefense.org/defender/): «Πιστεύουμε ότι η ανακάλυψη πλασμιδίων θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι», επειδή η αλλαγή του γονιδιώματος οδηγεί στη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων, κάτι που είπε ότι «δεν θα γίνει ανεκτό από τον κόσμο».

«Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν την απόφαση αν θέλουν να σωθούν ή να μείνουν στην ιστορία ως συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Πιστεύουμε ότι εδώ βρίσκεται μια πραγματική ευκαιρία», δήλωσε ο Bkahdi.


Έως και 35% του εμβολίου mRNA μολυσμένο με βακτηριακό DNA
Τα δεδομένα και οι μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα επικεντρώθηκαν στο εύρημα του McKernan, που αναπαράχθηκε από άλλους ερευνητές, ότι έως και το 35% του περιεχομένου των εμβολίων mRNA COVID-19 (https://anandamide.substack.com/p/pfizer-and-moderna-bivalent-vaccines) αποτελείται από πλασμίδια DNA (https://osf.io/b9t7m/).

Ο Plothe περιέγραψε τα πλασμίδια ως «έναν κυκλικό δακτύλιο DNA στον οποίο έχουν τοποθετηθεί στοιχεία, μέσω γενετικών τροποποιήσεων, προκειμένου να παραχθούν τα mRNA».

"Λογικά, [τα πλασμίδια] δεν πρέπει να βρίσκονται στο εμβόλιο, επειδή είναι οι τόποι παραγωγής του mRNA και σίγουρα δεν θέλετε να διαρκούν στο σώμα σας", δήλωσε ο Plothe, προσθέτοντας ότι τέτοια πλασμίδια συμβάλλουν στην αντοχή στα αντιβιοτικά.

Η Henrion-Caude δήλωσε: «Τα πιο συχνά γονίδια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά γεννιούνται με πλασμίδια και έτσι μεταφέρονται εύκολα [στο DNA]».

Το βακτηριακό πλασμιδικό DNA είναι «ένα πολύ γνωστό σήμα κινδύνου για το ανοσοποιητικό σύστημα», δήλωσε ο Bridle, περιγράφοντας πώς ενεργοποιεί τους παράγοντες καταπολέμησης βακτηρίων του ανοσοποιητικού συστήματος και προκαλεί φλεγμονή.

"Το πλασμιδικό DNA είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό", πρόσθεσε ο Bridle, σημειώνοντας ότι εάν αυτά τα πλασμίδια DNA τροποποιηθούν περαιτέρω, αυτό "ανοίγει την πόρτα στην επιδείνωση ενός άλλου προβλήματος, το οποίο είναι δυνητικά παρατεταμένη έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας" στο σώμα.

Ο Trozzi δήλωσε ότι υπάρχουν «τουλάχιστον έξι ή επτά μέθοδοι» με τις οποίες το ξένο DNA μπορεί ενδεχομένως να ενσωματωθεί στα ανθρώπινα χρωμοσώματα, προσθέτοντας ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση υπερβολικό να μιλάμε για τη γενετική εισβολή αθώων ανθρώπων χωρίς τη γνώση τους».


Πώς παρασκευάζεται το mRNA με πλασμίδια
Ο Bhakdi εξήγησε πώς αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα μέσα στο σώμα. «Το γονιδίωμα είναι ολόκληρο το σύνολο των οδηγιών DNA που βρίσκονται σε ένα κύτταρο... τα βιβλία της ζωής που φυλάσσονται στον πυρήνα του κυττάρου», είπε, περιγράφοντας το mRNA ως «την αντιγραμμένη συνταγή» αυτών των οδηγιών.

«Τα εμβόλια είναι τέτοια βραχύβια αντίγραφα χρωμοσωμικών συνταγών που κατευθύνουν την παραγωγή επιλεγμένων αντιγόνων όπως η πρωτεΐνη ακίδα».

Επειδή η μαζική παραγωγή mRNA απαιτεί μαζική διαθεσιμότητα των προτύπων DNA, «περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο αντίγραφα χορηγούνται με κάθε ένεση στο ανθρώπινο σώμα».

Ο Bhakdi δήλωσε ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω «των δισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων αντιγράφων του DNA» που προέρχονται από βακτήρια. Οι «συνταγές» για τις ιικές πρωτεΐνες περιέχονται σε μικροσκοπικά βακτηριακά χρωμοσώματα που εισάγονται σε πλασμίδια, τα οποία στη συνέχεια πολλαπλασιάζονται.

Στη συνέχεια, «τα πλασμίδια συλλέγονται και χρησιμοποιούνται ως πρότυπα για την παραγωγή αντιγράφων RNA», δήλωσε ο Bhakdi, περιγράφοντας πώς τα μόρια RNA συσκευάζονται στη συνέχεια σε μικροσκοπικά λιπαρά σφαιρίδια που ονομάζονται νανοσωματίδια λιπιδίων (LNP).

"Το υλικό συσκευασίας είναι απαραίτητο για την προστασία του RNA από την καταστροφή, έτσι ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στην κυκλοφορία του αίματος για να φτάσει σε όλα τα όργανα του σώματος", δήλωσε ο Bhakdi.

Το LNP ενεργεί ως «δούρειος ίππος», σύμφωνα με τον Bhakdi. «Τους παίρνουν τα κελιά, το φορτίο τους απελευθερώνεται... και οι "συνταγές" κατευθύνουν την παραγωγή του γονιδιακού προϊόντος», είπε. Η Rose παρομοίασε αυτή τη διαδικασία με ένα σύστημα «γρήγορης παράδοσης».

Το εμβόλιο COVID «δόλωμα και διακόπτης»
Ο McKernan σημείωσε ότι τα φιαλίδια του εμβολίου COVID-19 που χρησιμοποιήθηκαν σε κλινικές δοκιμές και αργότερα εγκρίθηκαν «δεν είναι τα φιαλίδια που δόθηκαν στο κοινό».

Η κλινική δοκιμή χορήγησε ένα εμβόλιο που έγινε με την «πρώτη διαδικασία», η οποία χρησιμοποίησε PCR για να κάνει το DNA που στη συνέχεια μετατράπηκε σε RNA για να κάνει την πρωτεΐνη ακίδα, εξήγησε ο McKernan.

Ωστόσο, «μόλις ολοκληρώθηκε η δοκιμή, [έκαναν] ένα μεγάλο δόλωμα και διακόπτη», είπε. «Μετακόμισαν σε μια διαδικασία παραγωγής που κατασκεύασε αυτό το DNA σε E. coli».

«Με αυτό έρχεται ένας διαφορετικός κίνδυνος», δήλωσε ο McKernan. «Όταν άλλαξαν για να το κλιμακώσουν, ... τώρα έπρεπε να βγάλεις το DNA από το E. coli και να μην έχεις κανένα από τα μέρη του E. coli να έρθει μαζί του».

Ο McKernan εξήγησε ότι τμήματα του E. coli είναι γνωστές ενδοτοξίνες που μπορούν να προκαλέσουν αναφυλαξία, μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση (https://www.nhsinform.scot/illnesses-and-conditions/immune-system/anaphylaxis#:~:text=Anaphylaxis%20is%20a%20severe%2C%20potentially,eyes%2C%20lips%2C%20hands%20and%20feet).

Ο Bhakdi είπε: «Η μόλυνση των εμβολίων mRNA με πλασμιδικό DNA ... πρέπει να αναμένεται να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση».


SV40 DNA «η πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη»
Ο McKernan συζήτησε την «πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη»: τα συστατικά SV40 που προάγουν τον καρκίνο που βρίσκονται στα μονοδύναμα εμβόλια της Pfizer. Αυτά «δεν αποκαλύφθηκαν στις ρυθμιστικές αρχές», είπε.

Αυτό είναι σημαντικό, δήλωσε ο McKernan, επειδή «το SV40 είναι ένα καλά δημοσιευμένο εργαλείο για γονιδιακή θεραπεία (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12222869/). Αν θέλετε να βάλετε DNA στον πυρήνα, αυτή είναι η σαΐτα που χρησιμοποιείτε για να το κάνετε».
Σύμφωνα με τον McCullough, SV40 σημαίνει Simian Virus 40 (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC452549/). "Αυτοί είναι γνωστοί εμπορικοί ενισχυτές για τη ρύθμιση της παραγωγής ενός γονιδίου στο E. coli για την παραγωγή ενός προϊόντος", είπε.

Ο γενετικός κώδικας SV40 είναι γνωστό ότι απορροφάται από τα ανθρώπινα κύτταρα και δυνητικά προκαλεί καρκίνο. «Προωθεί τα πρωτο-ογκογονίδια να ενεργοποιηθούν και να γίνουν πραγματικά καρκινικά μέσα στα κύτταρα», δήλωσε ο McCullough (https://www.nature.com/scitable/topicpage/proto-oncogenes-to-oncogenes-to-cancer-883/).

Η Lindsay αποκάλεσε το SV40 «σούπερ υποστηρικτή», εξηγώντας ότι το SV40 είναι «εξαιρετικό στην οδήγηση της γονιδιακής έκφρασης και αν αυτό πρέπει να βρίσκεται πάνω από ένα ογκογονίδιο, φυσικά θα μπορούσατε να έχετε μια έκρηξη ενίσχυσης σε ένα καρκινικό γονίδιο».

Ο McKernan πρόσθεσε: «Εάν έχετε νανοσωματίδια λιπιδίων που ενθυλακώνουν αυτό το υλικό, έχετε τώρα έναν δούρειο ίππο για να μπείτε στα κύτταρα» (https://www.nature.com/articles/s41578-021-00358-0).


Τα εμβόλια mRNA «με οποιονδήποτε και όλους τους ορισμούς είναι γονιδιακές θεραπείες»
Σύμφωνα με τον Bridle, η τεκμηρίωση που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Health Canada μέσω αιτήματος ελευθερίας της πληροφόρησης έδειξε ότι το πλασμιδικό DNA δεν αναφέρεται ως συστατικό σε εμβόλια mRNA.

«Όποιος έχει λάβει πλασμιδικό DNA σε αυτές τις λήψεις, δεν έχει δώσει ποτέ ενημερωμένη συγκατάθεση για αυτό», είπε. «Όσοι από εμάς γνωρίζουμε τη διαδικασία κατασκευής... είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα υπήρχε πλασμιδικό DNA».

Ο Bridle είπε ότι αυτό θα έπρεπε να ήταν εύκολο για τις ρυθμιστικές αρχές να το παρατηρήσουν. Περιέγραψε ότι υπηρετούσε στη συμβουλευτική επιτροπή ενός μεταπτυχιακού φοιτητή που εργαζόταν για την παραγωγή ενός προκλινικού εμβολίου με βάση το αγγελιοφόρο RNA. «Ένας μόνο αρχάριος επιστήμονας» δεν είχε «κανένα πρόβλημα να απαλλαγεί από αυτούς τους βακτηριακούς ρύπους DNA», είπε.

«Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για εταιρείες όπως η Pfizer και η Moderna, με όλα τα χρήματά τους και όλους τους ειδικούς επιστήμονες τους» να αφήσουν το πλασμιδικό DNA στα εμβόλια», δήλωσε ο Bridle. «Το γεγονός ότι δεν το ξεφορτώθηκαν αυτό είναι εξωφρενικό».

Η Rose είπε ότι δεδομένου ότι έχουμε στοιχεία ότι υπάρχει DNA στις τροποποιημένες ενέσεις mRNA COVID-19, «τότε αυτά τα προϊόντα, επειδή υπάρχει πιθανότητα ενσωμάτωσης μέσω αλληλουχιών πυρηνικής θέσης, από οποιονδήποτε και όλους τους ορισμούς, χαρακτηρίζονται ως γονιδιακές θεραπείες».

«Ακόμα κι αν αυτός δεν ήταν ο επιδιωκόμενος σχεδιασμός, αυτό είναι το αποτέλεσμα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή», είπε, προσθέτοντας ότι «Η πιθανότητα καρκίνου είναι σαφής εδώ και δεδομένης της αύξησης του ποσοστού αναφοράς στο VAERS τα τελευταία 3 χρόνια σε συνδυασμό με τη μείωση του αριθμού χορήγησης εμβολίων, πρέπει πραγματικά να διερευνήσουμε την πιθανή σχέση μεταξύ αυτής της αύξησης της αναφοράς καρκίνου στο πλαίσιο των ενέσεων COVID και της μόλυνσης DNA. Τα άτομα στα οποία γίνεται ένεση θα πρέπει να ελέγχουν τα βλαστοκύτταρά τους και άλλα κύτταρα για μολυσματικά συστατικά».

"Τι συμβαίνει όταν το πλασμιδικό DNA από αυτά τα πλασμίδια, σπασμένο ή άθικτο, εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου;" ρώτησε η Lindsay. «Μπορείς να πάρεις μετάλλαξη DNA και αυτό μπορεί να συμβεί μέσω αντικαταστάσεων, μέσω διαγραφών».

Οι γονιδιακές θεραπείες μπορεί να μολύνουν τη γονιδιακή δεξαμενή περνώντας στα παιδιά
Η Lindsay δήλωσε ότι μια πρόσθετη ανησυχία σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 είναι «ότι οι γονιδιακές θεραπείες θα μεταβιβαστούν στους απογόνους και θα προκαλέσουν μόλυνση της γονιδιακής δεξαμενής», σημειώνοντας ότι υπάρχουν μηχανισμοί μέσω των οποίων μπορεί να συμβεί αυτό, όπως μέσω μεταφοράς γονιδίων με τη μεσολάβηση σπέρματος ή μέσω «πραγματικής ενσωμάτωσης στο γονιδίωμα».

"Το ίδιο το mRNA μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα στο DNA και στη συνέχεια να ενσωματωθεί επίσης στο γονιδίωμα, το οποίο προκαλεί καρκίνους", δήλωσε η Lindsay, "[ιδιαίτερα] στις ωοθήκες, στους όρχεις".

«Η πολύ μεγάλη ανησυχία μου είναι ότι αυτές οι γονιδιακές θεραπείες θα περάσουν στους απογόνους μας και θα μολύνουν τη γονιδιακή δεξαμενή», δήλωσε η Lindsay. «Αυτό δεν διερευνάται καθόλου... και έχω επικοινωνήσει με πολλά εργαστήρια ρωτώντας τους αν θα το ερευνούσαν αυτό».

"Τα εμβόλια συσσωρεύονται στα αναπαραγωγικά όργανα και αυτό θα μπορούσε να βλάψει αμέσως την πρόσληψη γονιμότητας [και] να οδηγήσει σε θνησιγένεια", δήλωσε ο Bhakdi.

Ο Bhakdi εξήγησε πώς η βλάβη του πλακούντα μπορεί επίσης να επιτρέψει στα συσκευασμένα γονίδια να εισέλθουν στην εμβρυϊκή κυκλοφορία. «Πράγματι, είναι γνωστό ότι τα βλαστοκύτταρα στο αίμα του ομφάλιου λώρου μειώνονται και εξασθενούν μετά τον εμβολιασμό», είπε.

Ο Bhakdi περιέγραψε τις πιθανές συνέπειες ως μια «ατελείωτη διαταραχή του εξαιρετικά συντονισμένου δικτύου που ελέγχει την κυτταρική διαίρεση και διαφοροποίηση» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καρκίνο, αναπτυξιακά ελαττώματα και αλλαγμένα χαρακτηριστικά.


Το πλασμιδικό DNA μπορεί να προκαλέσει χρόνια φλεγμονή, «βασικό παράγοντα καρκίνου»

Οι ομιλητές δήλωσαν ότι ένας από τους κινδύνους τέτοιων θεραπειών είναι ο κίνδυνος καρκίνου.

Ο Bridle είπε ότι «το πλασμιδικό DNA μπορεί να είναι πολύ μακρόβιο» και ότι η μακροχρόνια παρουσία τους προκαλεί «την ενεργοποίηση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος και την παραγωγή ή την προώθηση χρόνιας φλεγμονής ... βασική κινητήρια δύναμη των καρκίνων».

Ο McKernan είπε ότι ενώ «είμαστε πάντα "καρκίνος"... Είναι ακριβώς όταν η μεταλλαξιογένεση ξεπερνά το ανοσοποιητικό σύστημα που αρχίζετε να το παρατηρείτε».

«Η αύξηση του DNA από μόνη της μπορεί να μην το κάνει», είπε, αλλά μια χρόνια διαταραχή στο ανοσοποιητικό σύστημα του τύπου που παρατηρείται με τα εμβόλια COVID-19 «μπορεί να είναι ένας πραγματικά ισχυρός συνδυασμός».

Ο McKernan αναφέρθηκε επίσης σε δεδομένα που προέρχονται από τα αρχεία θανάτου της Μασσαχουσσέττης, που δείχνουν «σταθερή αύξηση του καρκίνου». Είπε: «Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι έχουμε αύξηση του καρκίνου μετά τον εμβολιασμό», προσθέτοντας ότι «αυτά είναι πραγματικά, πραγματικά ισχυρά δεδομένα που νομίζω ότι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κάθε υπόθεσης που προχωρούμε».

Μακρόβια mRNA, LNPs τόσο τοξικά, που προκαλούν καρκίνο
Ο Plothe είπε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας που περιέχονται στα εμβόλια mRNA COVID-19 τροποποιήθηκαν για να «έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα, παράγοντας έτσι περισσότερες πρωτεΐνες ακίδας». Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος ημίσειας ζωής τους αυξήθηκε από 10 λεπτά σε «ώρες, ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες».

«[Αυτό] είναι επίσης το έναυσμα πολλών, πολλών αυτοάνοσων ασθενειών», είπε.

Ο McCullough είπε ότι τα εμβόλια COVID-19 επηρεάζουν τα συστήματα παρακολούθησης όγκων του σώματος, σημειώνοντας ότι «εάν υπάρχουν ήδη μεταλλάξεις που αποδυναμώνουν αυτά τα συστήματα επιτήρησης όγκων, αυτές οι μεταλλάξεις είναι γνωστό ότι προδιαθέτουν τους ανθρώπους για καρκίνο».

Πρόσθεσε ότι το τροποποιημένο RNA «είναι ξένο προς το ανθρώπινο σώμα», σημειώνοντας ότι «η χορήγηση επαναλαμβανόμενων δόσεων αγγελιοφόρου RNA θα βλάψει την ικανότητα του σώματός μας να επισκευάσει» μια μετάλλαξη στο σώμα, «δημιουργώντας έτσι αυτό το κύτταρο για να μετατραπεί ενδεχομένως σε ... καρκινικό κύτταρο».

Ο McCullough δήλωσε ότι υπάρχει πλέον «επαρκές σώμα γνώσεων» που αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, σημειώνοντας ότι «τα ποσοστά καρκίνου αυξάνονται σε κάθε σύστημα παρακολούθησης του καρκίνου», προσθέτοντας ότι «Τώρα έχουμε την κατάσταση όπου πολλαπλές χορηγήσεις εμβολίου COVID-19 θα μπορούσαν να επιταχύνουν» την εξέλιξη του καρκίνου.

«Νομίζω ότι πιθανότατα δεν υπάρχει καλύτερος όρος που να έχει προκύψει για την ανησυχία εδώ από τον "καρκίνο turbo"», είπε.

Η Rose είπε ότι οι αναφορές για τον καρκίνο είναι «σε άνοδο» από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός COVID-19.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον McCullough, «κανένα από τα συστήματα παρακολούθησης του καρκίνου δεν το έχει συγχωνεύσει με τη χορήγηση εμβολίων».

Ο Trozzi είπε ότι τα LNP είναι επίσης τοξικά. «Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αυτή η ένεση προκαλεί τόσο υψηλότερο βαθμό αναφυλακτικού σοκ από ό, τι έκαναν τα εμβόλια [μη mRNA]», είπε, προσθέτοντας ότι «έχουμε επίσης τα αποτελέσματα της βλάβης των μηχανισμών επιδιόρθωσης του DNA και αυτό βλάπτει την καταστολή του όγκου».

Η Rose δήλωσε ότι οι πιθανές σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις των LNPs "περιλαμβάνουν αναφυλαξία, σηψαιμία, τοξικό σοκ και θάνατο".

Η Henrion-Caude σημείωσε ότι δεν είναι μόνο τα εμβόλια mRNA που ενέχουν κίνδυνο, λέγοντας ότι σε εμβόλια COVID-19 που βασίζονται σε αδενοϊό, όπως της Johnson & Johnson και της AstraZeneca, «οι αδενοϊοί μπορεί να επιτρέψουν την ενσωμάτωση» θραυσμάτων DNA, προσθέτοντας ότι τέτοιες κάψουλες με θραύσματα DNA μπορεί να οδηγήσουν σε μετάσταση καρκίνου.


Η πρωτεΐνη ακίδα προκαλεί θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, αιφνίδιο θάνατο
Ο Bhakdi δήλωσε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι καλό στην αναγνώριση και την εξάλειψη ξένων κυττάρων, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η διαδικασία όταν οι μεταμοσχεύσεις οργάνων απορρίπτονται από το ανθρώπινο σώμα. Είπε: «Η ίδια αρχή αποτελεί τη βάση της συνεχώς αυξανόμενης έντασης των ανεπιθύμητων ενεργειών που ακολουθούν μετά τις αναμνηστικές ενέσεις».

«Μυριάδες περιστατικά ανοσολογικής επίθεσης θα ξεσπάσουν σε όλο το σώμα», είπε. «Αυτό μπορεί να σταματήσει μόνο όταν τελειώσει η παραγωγή της πρωτεΐνης». Είπε ότι ενώ οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν πει ότι η πρωτεΐνη ακίδα φεύγει από το σώμα μέσα σε λίγες ημέρες, «ανησυχητικά ευρήματα» έχουν δείξει ότι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι παρούσες για εβδομάδες ή μήνες.

«Με αυτόν τον ισχυρισμό, η πρωτεΐνη ακίδα και η πολυοργανική φλεγμονή ανιχνεύθηκαν στις εμβολιασμένες εβδομάδες και ακόμη και μήνες μετά τις ενέσεις», είπε. «Αυτό συνδέθηκε με σοβαρή και συχνά θανατηφόρα ασθένεια».

Ο McCullough δήλωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδα έχει βρεθεί ότι προκαλεί «καρδιαγγειακές παθήσεις και καρδιακή φλεγμονή ... [και] επιταχύνει την αθηροσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσο που προκαλεί εγκεφαλικό επεισόδιο». Μπορεί επίσης να προκαλέσει σύνδρομο Guillain-Barré (https://childrenshealthdefense.org/defender/emily-edwards-pfizer-covid-vaccine-injury/), και νευροπάθεια μικρών ινών απώλεια ακοής και όρασης (https://medlineplus.gov/genetics/condition/small-fiber-neuropathy/), είπε.

Η πρωτεΐνη ακίδα βρίσκεται επίσης σε θρόμβους αίματος, σύμφωνα με τον McCullough - «θρόμβοι αίματος όπως δεν έχουμε δει ποτέ πριν, ανθεκτικοί στην αντιπηκτική αγωγή και προκαλώντας ανοσολογικές ανωμαλίες όπως θρομβοπενία που προκαλείται από εμβόλιο (https://www.hematology.org/covid-19/vaccine-induced-immune-thrombotic-thrombocytopenia) [και] φλεγμονώδη διαταραχή πολλαπλών συστημάτων» (https://www.cdc.gov/mis/index.html), πρόσθεσε.

Η συνεχής παραγωγή οποιασδήποτε μη κυτταρικής πρωτεΐνης θα προκαλέσει μακροχρόνια φλεγμονή και βλάβη οργάνων σε όλο το σώμα, δήλωσε ο Bhakdi. «Τα τοιχώματα των αγγείων θα υποστούν ζημιά. Η αιμορραγία και ο σχηματισμός θρόμβων αίματος είναι αναπόφευκτα ... Οι ιστοί θα πεθάνουν από έλλειψη οξυγόνου».

«Η καρδιά είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρα. Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο; Είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», πρόσθεσε.

Ο εγκέφαλος είναι το δεύτερο όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρά του, δήλωσε ο Bhakdi. «Ανάλογα με το πού γίνεται η βλάβη του εμβολίου, οποιαδήποτε νευρολογική και ψυχιατρική πάθηση μπορεί να ακολουθήσει με παρόμοιο τρόπο».

«Αυτή πρέπει να είναι η ένεση που προάγει περισσότερο την ασθένεια που θα μπορούσε ποτέ να επινοηθεί ή να χορηγηθεί», δήλωσε ο McCullough. «Ωστόσο, έχει χορηγηθεί στα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Είναι μια εκπληκτική πραγματικότητα στην οποία καθόμαστε αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Οι ρυθμιστικές αρχές αγνοούν στοιχεία μόλυνσης από πλασμίδια DNA
Η Henrion-Caude σχολίασε πώς, μετά από περισσότερα από δύο χρόνια εφαρμογής των εμβολίων mRNA, «καμμία εργασία δεν μπόρεσε να περιγράψει το γεγονός ότι το RNA του εμβολίου COVID δεν παρουσίασε γενετική τοξικότητα ή καρκινογένεση».

«Το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] ... παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν καμμία πληροφορία», πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε κάθε σύστημα επιτήρησης του καρκίνου να συγχωνευθεί με τα συστήματα χορήγησης εμβολίων και να κάνει επιδημιολογικές μελέτες», δήλωσε ο McCullough, σημειώνοντας ότι έχει γράψει τόσο στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου όσο και στην Εθνική Εταιρεία Καρκίνου, αλλά έχει «κωλυσιεργήσει».

Η Ashby-Koppens προειδοποίησε για τις πολλές νέες εγκαταστάσεις παραγωγής που έρχονται στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο, «καυχώμενοι για την ικανότητα να παράγουν τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια εμβόλια ετησίως χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία mRNA».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πούμε σταματήστε και γιατί είμαστε όλοι εδώ σήμερα», είπε.
Η Ashby-Koppens μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με μια διαταγή κατά της Pfizer και της Moderna που επιδιώκει στην Αυστραλία (https://www.miragenews.com/court-case-alleges-unapproved-gmos-in-covid-1054991/), ισχυριζόμενη ότι τα εμβόλια COVID-19 πληρούν τον ορισμό ενός γενετικά τροποποιημένου οργανισμού.

Η Lindsay αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία "We The People 50 - Recall the Shots" (https://wethepeople50.com/), η οποία υπογραμμίζει τη μόλυνση προκειμένου να αποσυρθούν τα εμβόλια mRNA στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

«Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει κάποιος είναι αν αντιστρέψουμε αυτό το πράγμα, επειδή αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια μας», δήλωσε ο Trozzi.

Ο Bhakdi δήλωσε στο The Defender ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας «εκθέτει τα ψέμματα και διαδίδει την αλήθεια», προσθέτοντας ότι μέσω τέτοιων πρωτοβουλιών, «η διεθνής επιστημονική δικτύωση θα ενισχυθεί και θα καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για να οδηγηθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη».

Πηγή: childrenshealthdefense.org



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/probably-the-most-important-topic?publication_id=581065&post_id=137918383&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!