Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Εν τω μεταξύ στο Ισραήλ: Το 8χρονο ΠΑΙΔΙ της διαφημιστικής εκστρατείας του εμβολίου ΠΕΘΑΙΝΕΙ μετά από ΞΑΦΝΙΚΗ καρδιακή προσβολή.




Από τον Frank Bergman 12 Οκτωβρίου 2023

Ο Yonatan Moshe Erlichman από το Ισραήλ πέθανε απροσδόκητα μετά από καρδιακή ανακοπή ενώ έκανε μπάνιο στην μπανιέρα.

Το αγόρι φέρεται να γλίστρησε κάτω από το νερό αφού η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Hadassah στο όρος Scopus σε σοβαρή κατάσταση, αλλά πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού κρατήθηκε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο Yonatan Erlichman ήταν εγγονός ενός σεβαστού γιατρού στο Beit El, του Δρ Mati Erlichman.

Ο Yonatan εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που παρήγαγε το Περιφερειακό Συμβούλιο Mateh Binyamin το 2020 όταν ήταν μόλις 5 ετών, σύμφωνα με αναφορές (https://thecountersignal.com/8-year-old-covid-vaccine-poster-child-dies-from-heart-attack/).

Το βίντεο ήταν μέρος του κυβερνητικού προγράμματος που ονομάζεται "Shushki in the Land of Binyamin", το οποίο επιχειρούσε να "εκπαιδεύσει" τα παιδιά σχετικά με τα εμβόλια σε μορφή παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής.

Στο βίντεο, ο Shushki, ένα φιλικό «παιδί» μαριονέτα, προτρέπει πραγματικούς ανθρώπους να απαντήσουν με εκπαιδευτικές απαντήσεις.

Ο ρόλος του Yonatan Erlichman στην προώθηση του εμβολίου Covid τον ανέδειξε σε «παιδί αφίσα» για τους παιδικούς εμβολιασμούς.

Η ταινία τονίζει ότι τα παιδιά δεν έχουν άλλη επιλογή όταν πρόκειται να λάβουν τα εμβόλια mRNA.

ΔΕΙΤΕ:


Το βίντεο βγήκε λίγο πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA Covid.

Η εκστρατεία ώθησε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο μόλις ήταν έτοιμο.

Μετά την τραγωδία, η οικογένεια Erlichman εξέδωσε δήλωση (https://www.israelnationalnews.com/news/377612):

«Ο Yonatan Moshe μας πέθανε πριν από λίγο καιρό.

«Την παραμονή του Γιομ Κιπούρ, ο Γιονατάν έπαθε καρδιακή ανακοπή στο σπίτι μας και από τότε παλεύουμε στο πλευρό του αφού κατέρρευσε.

«Με αγάπη, ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους μας, που ήταν δίπλα μας τις τελευταίες ημέρες της ζωής του».

Ωστόσο, ο Yonatan δεν είναι το πρώτο παιδί της αφίσας της εκστρατείας εμβολιασμού που πεθαίνει ξαφνικά.

Πέρυσι, το αγόρι της αφίσας της Αργεντινής για τον παιδικό εμβολιασμό, Santino Godoy Blanco, πέθανε επίσης σε ηλικία μόλις 4 ετών.

Ο Santino πέθανε τραγικά αφού αρρώστησε και ανέφερε πληθώρα συμπτωμάτων.

Απεικονίζεται στον ιστότοπο της κυβέρνησης της Αργεντινής κάτω από μια κατευθυντήρια γραμμή υλικού εκστρατείας εμβολίων (https://bancos.salud.gob.ar/bancos/materiales-para-poblacion?field_problematica_target_id=All&field_soporte_target_id=All&title=campa%C3%B1a+nacional+de+vacunaci%C3%B3n+).

«Τα εμβόλια μας προστατεύουν», γράφει το σύνθημα δίπλα στον Blanco, ο οποίος κρατά μια γροθιά.


Ωστόσο, κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν έχει συνδεθεί επίσημα με εμβόλια.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια Covid είναι ασφαλή.

Το CDC συμβουλεύει ότι όλα τα παιδιά ηλικίας άνω των 6 μηνών πρέπει να κάνουν τις ενέσεις (https://slaynews.com/news/fda-refuses-hand-over-covid-shot-safety-data-senator-johnson/).

Πηγή: slaynews.com


Υπενθύμιση:
Έκτακτο: Το ισραηλινό MOH κρύβει μια μελέτη που διεξήγε, δείχνοντας 2-4 φορές υψηλότερο ποσοστό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά το εμβόλιο COVID της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών έναντι ηλικιών 12-17 (https://lionessofjudah.substack.com/p/breaking-the-israeli-moh-is-hiding)




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/meanwhile-in-israel-8-year-old-vaccine?publication_id=581065&post_id=137906716&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




Ογκολόγος: Οι «καρκίνοι turbo» που προκαλούνται από το εμβόλιο C19 μπορεί να είναι θεραπεύσιμοι με δημοφιλή φάρμακα για τον ύπνο
Ο Δρ William Makis εξετάζει οκτώ πρόσφατες εργασίες σχετικά με τη μελατονίνη και τον καρκίνο.
https://vigilantnews.com/post/oncologist-c19-vaccine-induced-turbo-cancers-may-be-treatable-by-popular-sleep-medication?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B10%2F13%2F23%5D+%28652994c1d4cbad411b07d8e5%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: 1400 ΑΘΛΗΤΕΣ πέθαναν ΞΑΦΝΙΚΑ από το τέλος του 2020
https://slaynews.com/news/1400-athletes-died-suddenly-since-end-of-2020/


Η μετοχή της Pfizer έφτασε στο χαμηλότερο σημείο εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, πέφτοντας κάτω από τα 30 δολλάρια για μια σύντομη περίοδο νωρίτερα σήμερα.
https://twitter.com/TexasLindsay_/status/1712948199374090266

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!