Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

"Αν πεις την αλήθεια, χρειάζεσαι ένα γρήγορο άλογο", (Κινεζική παροιμία) - Γιατί ο ιατρός Heinrich Habig προτίμησε να πάει στη φυλακή αντί να εμβολιάσει.


«Η πρώτη προτεραιότητα είναι να μην βλάψουμε τους ασθενείς!»

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε απευθείας στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης με τον Heinrich Habig (https://rumble.com/v3pahd2-habig-2.html?mref=hfgoz&mc=5t3fr)

Το «έγκλημα» του γιατρού από το Recklinghausen: Εξέδιδε πιστοποιητικά εμβολιασμού σε άτομα που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, αλλά αισθάνθηκαν υποχρεωμένα από το κράτος να εμβολιαστούν κάνοντας διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων, χωρίς στην πραγματικότητα να τους κάνει ένεση με γονιδιακή θεραπεία mRNA, κοινώς αναφερόμενη ως «εμβολιασμός». 

Για αυτό, πέρασε 16 μήνες σε προδικαστική κράτηση - σε μια φυλακή με μια μάστιγα αρουραίων για την οποία προφανώς κανείς δεν κάνει τίποτα. Και στα τέλη Σεπτεμβρίου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή - από ένα ποινικό τμήμα του περιφερειακού δικαστηρίου του Bochum υπό την προεδρία της δικαστή Petra Breywisch-Lepping (βλ. εδώ: https://reitschuster.de/post/skandal-urteil-fast-drei-jahre-jahre-haft-fuer-nicht-impfarzt/).


Ο βαθιά θρησκευόμενος ιατρός επικαλείται την επείγουσα βοήθεια. Σύμφωνα με τον ιατρό, δεν μπορούσε να συμφιλιώσει με τη συνείδησή του, τον όρκο του Ιπποκράτη και την ιατρική επαγγελματική δεοντολογία του να εμβολιάζει ασθενείς που δεν το επιθυμούσαν, αλλά υπέφεραν από τα καταναγκαστικά μέτρα της πολιτείας, παρά την ορθότερη κρίση του. 

Ε Π Ρ Ε Π Ε να τους εκδώσει πιστοποιητικά εμβολιασμού για να τους απαλλάξει από μια αντιληπτή ή πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Είχε μάθει από την ιστορία ότι η συνείδησή του και ο όρκος του Ιπποκράτη ήταν πιο σημαντικοί από το νόμο σε περίπτωση αμφιβολίας. Αυτό είναι ακριβώς το μάθημα που πρέπει να αντλήσουμε από το παρελθόν μας, δήλωσε ο Habig. Ακόμη και κατά τη σύλληψή του και στη φυλακή, οι αξιωματούχοι εξέφρασαν επανειλημμένα τον σεβασμό τους προς το πρόσωπό του και εξέφρασαν τη λύπη τους για αυτό που του έκανε το δικαστικό σώμα.

Σκεπτικισμός απέναντι στη φαρμακευτική βιομηχανία
Ο Habig εγκατέλειψε τη διδακτορική του διατριβή ως νέος ιατρός και δεν έχει λάβει ακόμη διδακτορικό επειδή του ζητήθηκε να λάβει υπόψη τις επιθυμίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας στη διδακτορική του διατριβή, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Πίστευε ότι όλοι οι ιατροί τηρούσαν τον όρκο του Ιπποκράτη, σύμφωνα με τον οποίο ένας ιατρός δεν πρέπει να κάνει τίποτε που θα μπορούσε να βλάψει τους ασθενείς του. Η περίοδος του κορωνοϊού τον δίδαξε το αντίθετο, λέει με θλίψη ο Habig. Ο φυσικοπαθητικός γιατρός λέει ότι «σχεδόν ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει χημεία» στη δουλειά του και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει επιτύχει θεραπευτικές επιτυχίες με τις δυνάμεις της φύσης και εργάζεται με την ψυχή των ανθρώπων.

Ο γιατρός θεωρεί ότι ο χειρισμός του κορωνοϊού από τους πολιτικούς και την επίσημη ιατρική είναι εντελώς λανθασμένος. Ο φόβος έχει αυξηθεί όλο και περισσότερο, πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει σε ένα είδος παράλυσης φόβου και έχουν τρομερό άγχος, για παράδειγμα λόγω της απαίτησης μάσκας, σύμφωνα με τον Habig. Η παράλυση του φόβου ήταν προφανώς επιθυμητή. Ιατρικά, είχε θανατηφόρα επίδραση στους ανθρώπους. «Άκουσα τις πιο περιπετειώδεις ιστορίες από όλους τους ανθρώπους από όλες τις περιοχές», αναφέρει ο γιατρός.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αυτές τις ιστορίες - μέσω αυτού του συνδέσμου μπορείτε να πάτε απευθείας στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης με τον Heinrich Habig (https://rumble.com/v3pahd2-habig-2.html?mref=hfgoz&mc=5t3fr). 

Εδώ είναι το πρώτο μέρος της συνομιλίας μου με το γιατρό (https://rumble.com/v3p7po1-october-14-2023.html?mref=hfgoz&mc=5t3fr). 

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι δεν μπορώ να δημοσιεύσω το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον θαρραλέο ιατρό στο YouTube – επειδή εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος λογοκρισίας εάν ένας ιατρός εκφράσει επικριτικές απόψεις σχετικά με την ένεση mRNA.


ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/warum-der-arzt-heinrich-habig-lieber-ins-gefaengnis-ging-als-zu-impfen/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Habig, μάσκα!" - Παρενόχληση μέσα στην φυλακή ακόμη και σε χιονοθύελλα
Ο Habig πέρασε 16 μήνες στη φυλακή επειδή βοήθησε τους ασθενείς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στον εξαναγκασμό των εμβολίων. Τώρα, για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, μιλάει για τα βασανιστήρια στη φυλακή και τα κίνητρά του.
https://reitschuster.de/post/habig-maske-auf-schikane-selbst-im-schneesturm/



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο (μη) εμβολιαστής Habig αποφυλακίστηκε μετά από 16 μήνες
Πώς ακριβώς προέκυψε η απόφαση για την απελευθέρωση, πώς αντέδρασαν ο Habig και η σύζυγός του και τι σχέδια έχουν τώρα για το μέλλον τους, μπορείτε να μάθετε όλα αυτά αποκλειστικά στη συνέντευξή μου με τον δικηγόρο του Habig, Schmitz.
https://reitschuster.de/post/exklusiv-nicht-impfarzt-habig-kommt-nach-16-monaten-aus-dem-gefaengnis-frei/


«Πρόκειται για διαστροφή του κράτους δικαίου»
Μετά την καταδίκη του γιατρού Heinrich Habig σε σχεδόν τρία χρόνια φυλάκισης, ο δικηγόρος του αποκαλύπτει – και κατηγορεί. Οι κατηγορίες του εναντίον του περιφερειακού δικαστηρίου του Bochum είναι σοβαρές.
https://reitschuster.de/post/das-ist-eine-pervertierung-des-rechtsstaates/



Σκανδαλώδης ετυμηγορία: Σχεδόν τρία χρόνια φυλάκιση για τον (μη) εμβολιασμό
Το περιφερειακό δικαστήριο του Bochum καταδίκασε τον ιατρό Habig επειδή εξέδωσε πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς εμβολιασμό. Οι παρατηρητές μιλούν για μια σκανδαλώδη δίκη και διατυπώνουν σοβαρές κατηγορίες κατά του δικαστικού σώματος.
https://reitschuster.de/post/skandal-urteil-fast-drei-jahre-jahre-haft-fuer-nicht-impfarzt/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!