Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Δρ Michael Yeadon: "Εμβόλια" mRNA σε μορφή αερολυμάτων: Μια άλλη εκστρατεία φόβου ή πραγματικής πιθανότητας;

"... Το επιστημονικό σκεπτικό για να δείξει ότι αυτή είναι για άλλη μια φορά μια άλλη πιθανή εκστρατεία κινδυνολογίας για να ελέγξει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται πιο αβοήθητοι και παραιτημένοι από τον μαζικό εμβολιασμό».
Δρ. Mike Yeadon: Ίσως γνωρίζετε ότι υπάρχει μια ιστορία που κάνει τον γύρο ότι «τα εμβόλια mRNA μπορούν να χορηγηθούν μέσω του αέρα που αναπνέουμε, μετά την πτώση του υλικού από το αεροσκάφος».

Αν και δεν απορρίπτω ΤΙΠΟΤΑ για λόγους όπως "Κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο κακός όσο αυτοί", εκτιμώ ότι είναι απίθανο να είναι εφικτό από τεχνική άποψη.

Αυτή η ανησυχητική ιστορία προέκυψε πριν από μερικές εβδομάδες και η Δρ Vliet, ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος Αλήθεια για την Υγεία, μου ζήτησε να την αξιολογήσω.

Αυτό το σύντομο κομμάτι στο ενημερωτικό δελτίο του TFHF είναι η σκέψη μου από τις αρχές Οκτωβρίου 2023.

Ευχαριστώ πολύ,

Mike

*

Ps: μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρον υλικό στην ιστοσελίδα του TFHF, οπότε παρακαλώ περιπλανηθείτε για να μάθετε τι είδους πράγματα υπάρχουν.

Αεροζόλ mRNA "Εμβόλια:" Μια άλλη εκστρατεία φόβου ή πραγματικής πιθανότητας; (https://www.truthforhealth.org/2023/10/covid-shot-turbo-cancer/)

Το πρόσφατο δελτίο τύπου από το Yale σχετικά με ένα πρόσφατα αναπτυγμένο εμβόλιο mRNA αερολύματος που παραδίδεται από αεροπλάνα και έτσι είναι σε θέση να ξεπεράσει τη «διστακτικότητα του πληθυσμού κατά του εμβολίου» και να εξαλείψει την ανάγκη για ενημερωμένη συναίνεση δημιούργησε δικαιολογημένα μεγάλο φόβο μεταξύ εκείνων που δεν ήθελαν να εγχυθούν με ένα πειραματικό γονιδιακό αλλοιωμένο, DNA και τοξικό χημικώς μολυσμένο, εξαιρετικά μεταβλητό προϊόν που προκαλεί εκτεταμένο θάνατο και αναπηρία.

Αλλά είναι πραγματικά εύλογο, πρακτικό ή ακόμα και οικονομικά προσιτό να παρασκευαστεί αρκετό MRNA για να παραδώσει τεράστιες ποσότητες τέτοιων υποτιθέμενων «εμβολίων» από αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα για να «εμβολιάσει» ολόκληρο τον πληθυσμό των ΗΠΑ; 

Η Δρ Vliet ανησυχούσε ήδη για τη σκοπιμότητα και την αξιοπιστία της παροχής εμβολίων mRNA αερολύματος, οπότε η σημερινή εκπομπή παίρνει συνεντεύξεις από τον Δρ Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer και επικεφαλής επιστήμονα για την αναπνευστική φαρμακολογία παγκοσμίως, παγκόσμιο εμπειρογνώμονα στην ορθολογική ανάπτυξη φαρμάκων, τοξικολογία και αναπνευστική φαρμακολογία, ο οποίος εργάστηκε σε αυτόν τον τομέα για περισσότερα από 30 χρόνια, επικεντρώθηκε σε ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους χορήγησης αναπνευστικών φαρμάκων. 

Ο Δρ Yeadon είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και έμπειρους πόρους για να συζητήσουμε τι είναι πραγματικά δυνατό.

Μαζί, η Δρ Vliet ως ιατρός και ο Δρ Yeadon ως εξαιρετικά έμπειρος επιστήμονας ανάπτυξης φαρμακευτικών φαρμάκων εξηγούν την επιστημονική συλλογιστική για να δείξουν ότι αυτή είναι για άλλη μια φορά μια άλλη πιθανή εκστρατεία φόβου για να ελέγξει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται πιο αβοήθητοι και παραιτημένοι από τον μαζικό εμβολιασμό.

Ο Δρ Yeadon έκανε 3 βασικά επιστημονικά σημεία που πρέπει να κρατήσετε για να βοηθήσετε στην ανακούφιση του φόβου:

1. Το mRNA είναι δύσκολο να γίνει σε ποσότητα. Εάν πεταχτούν έξω από ένα αεροπλάνο, οι άνθρωποι θα πάρουν μια μικροσκοπική δόση ή πιθανότατα καθόλου. Δεν υπάρχει αρκετό mRNA για να γίνει αυτό.

2. Το mRNA είναι εξαιρετικά ακριβό να φτιαχτεί... πιθανώς θα χρειάζονταν δισεκατομμύρια για να κατασκευαστεί τόσο πολύ, ακόμα κι αν ήταν δυνατόν. Το mRNA είναι επίσης εξαιρετικά ασταθές. Ρίξτε το στους τέσσερεις ανέμους και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα δουν τις επενδύσεις τους να υποβαθμίζονται γρήγορα.

3. Για να μπορέσει να εισέλθει στα κύτταρα, το mRNA πρέπει να ενθυλακωθεί σε νανοσωματίδια λιπιδίων. Δεν υπάρχει αρκετό από αυτό το ειδικό λιπίδιο για να παράγει τις τεράστιες ποσότητες που απαιτούνται για ψεκασμό από αεροπλάνα, δεν θα ήταν και αυτή η λιπιδική επίστρωση δεν θα επιβίωνε από την πτώση αέρα. Το πιο σημαντικό, δεν θα παραμείνει άθικτο σε επαρκείς ποσότητες για να εισέλθει στο σώμα μας μέσω της αναπνοής στην αναπνευστική οδό μας.

Συμπερασματικά: η ομάδα μας Whistleblower Report συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα ακόμη από μια μακρά σειρά ψεμμάτων για να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους και να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τις καταστροφικές ενέργειες σε άλλα μέτωπα, όπως συζητάμε στην εκπομπή σήμερα και στο Συμπόσιο Αναδυόμενων Απειλών στις 29 Σεπτεμβρίου, διαθέσιμο στο VaxxChoice.com


ΕΔΩ η συνέντευξη διάρκειας 53:54
 
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!
https://www.truthforhealth.org/2023/10/covid-shot-turbo-cancer/



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-aerosolized-mrna


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!