Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! - Πρώτα η Γαλλία, τώρα η Κορέα: Δοκιμές αποκαλύπτουν ότι το iPhone 12 της Apple παράγει πάρα πολλή ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.Λίγες μέρες αφότου η Γαλλία διέταξε να σταματήσουν αμέσως όλες οι πωλήσεις Apple iPhone 12 λόγω ανησυχιών για την ακτινοβολία, η Νότια Κορέα ξεκίνησε τη δική της έρευνα για την ασφάλεια αυτού του αμφιλεγόμενου smartphone.

Το Υπουργείο Επιστημών και ΤΠΕ της Κορέας εξέδωσε δήλωση εξηγώντας ότι η έρευνα έχει ως στόχο να «επιλύσει την ανησυχία του κοινού» για το iPhone 12, το οποίο σε γαλλικές δοκιμές βρέθηκε να εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία από το νόμιμο όριο που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

«Όλα τα smartphones που πωλούνται στην Κορέα, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 12, έχουν πληροί τις προϋποθέσεις για το παγκόσμιο πρότυπο που σχετίζεται με την ασφάλεια ακτινοβολίας και έχουν πιστοποιηθεί», ανέφερε το υπουργείο.

«Ωστόσο, προκειμένου να επιλυθεί η ανησυχία του κοινού, ζητήσαμε από την Apple να αναφέρει το θέμα και θα έχει τέσσερις παραλλαγές του μοντέλου iPhone 12 να υποβληθούν σε σκόπιμη επιθεώρηση και να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα».

Εάν αυτή η σκόπιμη επιθεώρηση δείξει επίπεδα ακτινοβολίας που υπερβαίνουν το νόμιμο όριο, τότε και οι τέσσερις εκδόσεις της σειράς iPhone 12, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα 12 Pro, 12 Mini και 12 Pro Max, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν απαγορεύσεις εισαγωγής και λιανικής πώλησης σε όλη την Κορέα.

(Σχετικά: Το σχέδιο της Apple είναι να βοηθήσει στη διάπραξη μαζικής γενοκτονίας προκειμένου να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους του 2030 για «καθαρό μηδέν».)

Γερμανία, Ισπανία εξετάζουν επίσης την απαγόρευση του iPhone 12 λόγω υπερβολικής ακτινοβολίας

Αρκετές άλλες χώρες έχουν επίσης κάνει ανακοινώσεις ότι σκοπεύουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στην ασφάλεια του iPhone 12. Η ρυθμιστική αρχή δικτύου της Γερμανίας BNetzA λέει ότι το iPhone 12 θα μπορούσε να εκπέμπει υπερβολική ακτινοβολία κατά παράβαση του νόμου και η ομάδα καταναλωτών OCU της Ισπανίας έχει δηλώσει περίπου το ίδιο.

Η Γαλλία, η πρώτη χώρα που ανέλαβε δράση, διαπίστωσε ότι η απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του iPhone 12 από το σώμα είναι περίπου 5.74 watt ανά κιλό. Αυτό είναι 1,74 βατ ανά χιλιόγραμμο υψηλότερο από το νόμιμο όριο των 4,0 βατ ανά χιλιόγραμμο τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Νότια Κορέα.

Ο Jean-Noel Barrot, υφυπουργός της Γαλλίας για την ψηφιακή οικονομία, ανακοίνωσε ότι εάν η Apple στείλει μια ενημέρωση λογισμικού over-the-air σε όλα τα iPhone 12, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να διορθώσει το πρόβλημα.

«Η Apple αναμένεται να απαντήσει εντός δύο εβδομάδων», δήλωσε.

Τι θα γίνει με την έρευνα της Νότιας Κορέας σχετικά με την ασφάλεια του iPhone 12 μένει να το δούμε, αλλά γνωρίζουμε ότι όλη αυτή η φασαρία για το iPhone 12 συμπίπτει βολικά με την κυκλοφορία του smartphone Huawei Mate 60 Pro από την κομμουνιστική Κίνα, το οποίο είναι έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε έχει να προσφέρει η Apple στην τρέχουσα σειρά smartphone της.

«Θυμάστε όταν τα στελέχη του είπαν ότι το προϊόν τους δεν ήταν εθιστικό μπροστά στο Κογκρέσσο;» έγραψε ένας σχολιαστής σε μια είδηση για το iPhone 12.

"Η έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (EMF) έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τη διαπερατότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, καθώς και μεταβάλλει την έκφραση του microRNA μέσα στον εγκέφαλο", έγραψε ένας άλλος, συνδέοντας αυτό το άρθρο από το Environmental Health Trust.

"Ποτέ μην φοράτε AirPods και ελαχιστοποιήστε τη χρήση κινητών."

Αυτός ο σχολιαστής φέρνει ένα εξαιρετικό σημείο σχετικά με τις συσκευές Bluetooth όπως τα AirPods της Apple, τα οποία βρίσκονται ακριβώς μέσα στα κανάλια των αυτιών ενός ατόμου που εκπέμπουν ποιος ξέρει πόση ρύπανση EMF κατευθείαν στο κεφάλι κάποιου.

Ένας άλλος συνέδεσε την έγχυση γραφενίου μέσω «εμβολίων» κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) με την ασύρματη τεχνολογία 5G που περιλαμβάνεται στο iPhone 12 και σε όλα τα τελευταία μοντέλλα smartphone.

«Το γραφένιο δεν είναι οργανικά διαλυτό από το ανθρώπινο σώμα», εξήγησε αυτό το άτομο, που ισχυρίζεται ότι είναι «τύπος πληροφορικής». «Έτσι, το παίρνεις εκεί μέσα και απλά μένει εκεί. Ακόμη χειρότερα, καθώς κινείστε και το σώμα κάμπτεται, τα αιχμηρά μέρη γραφενίου διαπερνούν τα κοντινά κυτταρικά τοιχώματα. Το σώμα σας μπορεί να το θεραπεύσει αυτό, ξανά και ξανά μέχρι μια ορισμένη ποσότητα.

«5G: Αν ήσασταν σε θέση να σχεδιάσετε το σχήμα του γραφενίου, θα μπορούσατε να επιτύχετε δύο πράγματα. Θα μπορούσατε να το διαμορφώσετε σαν σύρμα ξυραφιού για να «κόψετε» όσο το δυνατόν περισσότερα κυτταρικά τοιχώματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά το πιο σημαντικό θα μπορούσατε να συντονίσετε το σχήμα / μήκος ώστε να διεγείρεται από μια συγκεκριμένη συχνότητα, όπως μια κεραία. Σε κατάσταση διέγερσης βουίζει σαν ηλεκτρικό μαχαίρι σκάλισμα».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τα smartphones και την ακτινοβολία μπορείτε να βρείτε στο Radiation.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

EHTrust.org
ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-09-20-korea-probes-apple-iphone-12-excess-radiation.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!