Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Jonas Salk: Ήρωας ή δολοφόνος;



Όποιος ζούσε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 θυμάται την υστερία γύρω από τον τρόμο της πολιομυελίτιδας - την «πανούκλα» των μέσων του 20ου αιώνα. Σχεδόν όλοι όσοι ζούσαν εκείνη την εποχή γνώριζαν τουλάχιστον ένα άτομο που χτυπήθηκε από αυτή τη φοβερή ασθένεια.

Ξεκίνησε με συμπτώματα γρίπης και σύντομα μετατράπηκε σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Όταν ο Jonas Salk ανακάλυψε μια θεραπεία, χαιρετίστηκε ως ο κατακτητής ήρωας. Ωστόσο, φαίνεται ότι το εμβόλιο του Salk έκρυβε κάτι πολύ πιο επιβλαβές - μεταλλαγμένα καρκινικά κύτταρα που ονομάζονται Polynoma

Μία ερευνήτρια από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) που ονομαζόταν Bernice Eddy προειδοποίησε ότι τα κύτταρα από πιθήκους Rhesus που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα περιείχαν τον ιό Simian 40 (SV-40), μια καρκινογόνο μετάλλαξη

Μεταγενέστερες έρευνες δείχνουν ότι μια ολόκληρη γενιά παιδιών, αν όχι περισσότερο, μπορεί να επηρεάστηκε και τα τρέχοντα ξεσπάσματα διαφόρων καρκίνων που βλέπουμε τώρα μπορεί επίσης να αποδοθούν στην έκθεση στο SV-40.

Εάν ανοίξατε μια τηλεόραση στη δεκαετία του 1990, δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να δείτε διαφημίσεις σχετικά με αγωγές για μεσοθηλίωμα. Αυτός είναι ένας από τους καρκίνους που προκαλούνται άμεσα από τον ιό SV-40, αν και εκείνη την εποχή συνδέθηκε με την έκθεση στον αμίαντο. 

Κάνει κάποιον να αναρωτιέται πόσες επιχειρήσεις μηνύθηκαν για καρκίνους που Δ Ε Ν προκάλεσαν (οι διακανονισμοί ανήλθαν συνολικά σε δισεκατομμύρια δολλάρια). Αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς καρκίνους που συνδέονται με τα εμβόλια.

Οι προειδοποιήσεις της Bernice Eddy όχι μόνο δεν εισακούστηκαν, αλλά χαρακτηρίστηκε ως «κινδυνολόγος» και απέσυρε το έργο και μεταφέρθηκε στην έρευνα για τον καρκίνο. Ένας λόγος μπορεί να είναι η αυξανόμενη πίεση για την εξεύρεση θεραπείας λόγω της υστερίας που προκλήθηκε από τον Τύπο που είχε φτάσει σε πυρετό. Το εμβόλιο πέρασε εσπευσμένα από τη διαδικασία έγκρισης του FDA, παρά τις εκκλήσεις της Δρ Eddy να καθυστερήσει μέχρι να γίνει περισσότερη έρευνα. Ο ιός SV-40 είναι επίσης παρών στο από του στόματος εμβόλιο Sabin.


Ενώ εργαζόταν στην έρευνα για τον καρκίνο, έγινε φίλη με τη Sarah Stewart και ήταν αυτές οι δύο γυναίκες που ανακάλυψαν τα μεταλλαγμένα καρκινικά κύτταρα Polynoma. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε ένα βιβλίο του 2007 από τη Δρ Mary Sherman, ορθοπεδική χειρουργό και ερευνήτρια καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Tulane. 

Η Δρ Stewart πέθανε μυστηριωδώς από ένα τραύμα από μαχαίρι στο στήθος, το έγκλημα είναι ακόμα «υπό διερεύνηση». 

Ενώ εργαζόταν σε συνεννόηση με την Δρ Stewart, η Δρ Eddy, καθώς και η Δρ Sherman, βρήκαν πειστικές αποδείξεις ότι μια ολόκληρη γενιά είχε εκτεθεί σε εμβόλια μολυσμένα με καρκινογόνες ουσίες. Τα εμβόλια (Sabin) εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Αυτές οι θαρραλέες γυναίκες που κανείς δεν γνωρίζει καν αξίζουν τις αθάνατες ευχαριστίες μας για την αποκάλυψη αυτής της παρωδίας - είναι και οι δύο ηρωίδες. (Δείτε συνδέσμους)


Το 1972 ο Salk έγραψε ένα βιβλίο - The Survival of the Wisest ("Η Επιβίωση των Σοφότερων" !!!!!!!!!!). Όπως αποδεικνύεται, ο Salk ήταν δαρβινιστής που πίστευε επίσης στην ευγονική. Με άλλα λόγια. Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στο πλήθος ελέγχου του πληθυσμού. Με κίνδυνο να ακουστώ σαν θεωρητικός συνωμοσίας, μπορεί να είναι ότι το καρκινογόνο SV-40 δεν ήταν τυχαία στα εμβόλια. 

Εξάλλου, γνώριζαν τις επιπτώσεις. Μπορεί να μην είμαι βιοχημικός, αλλά μπορώ να δω κάποιες ανησυχητικές ομοιότητες... Ο Έμπολα και το AIDS προέρχονται όλα από μεταλλαγμένες πρωτεΐνες σε κύτταρα πιθήκων.


http://eugenicsanddepopulation.blogspot.com/2008/01/rogue-virus-in-vaccine-early-polio.html http://www.sv40foundation.org/cpv-link.html


Πηγή: https://steemit.com/vaccines/@richq11/jonas-salk-hero-or-murderer


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!