Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Η προπαγάνδα από τη δεκαετία του 1950 δείχνει τι φρίκη πίσω από το παρασκευή του εμβολίου της πολιομυελίτιδας


Όταν τα πρώτα εμβόλια για την πολιομυελίτιδα εισήχθησαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1950, είπαν στους Αμερικανούς ότι αυτή η «ιατρική ανακάλυψη» θα άλλαζε για πάντα τη δημόσια υγεία προς το καλύτερο. Αυτό ήταν προφανώς ένα ψέμμα, και μια πρόσφατα αποκαλυφθείσα προπαγανδιστική ταινία που ονομάζεται "Άνευ όρων παράδοση" (1956) αποκαλύπτει το γιατί (https://childrenshealthdefense.org/defender/polio-vaccine-propaganda-rhesus-monkey-cola/).

Η παρακάτω ταινία εξηγεί λεπτομερώς πώς ο Jonas Salk ανέπτυξε το αδρανοποιημένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας χρησιμοποιώντας ιστό από πιθήκους ρέζους που είχαν μολυνθεί με τον ιό πιθήκων 40 ή SV40, ο οποίος τώρα γνωρίζουμε ότι προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους.

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο έλαβαν αυτές τις ενέσεις SV40 μεταξύ 1955 και 1963. Και δεν θα ήταν μέχρι το 2004 που οι επιστήμονες δημοσίευσαν ένα έγγραφο στο The Lancet εξηγώντας ότι πολύ λίγοι άνθρωποι τότε συνειδητοποίησαν σε τι περιπέτεια έμπαιναν παίρνοντας εμβόλια πολιομυελίτιδας (https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-67360416746-9/fulltext).


 

«Λίγοι τότε κατάλαβαν ότι αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν επίσης να είναι ένα τεράστιο, ακούσιο, ανεξέλεγκτο πείραμα στη μετάδοση ιών μεταξύ των ειδών», αναφέρει εν μέρει το έγγραφο.

(Σχετικά: Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ενέσεις mRNA COVID της Pfizer περιέχουν επίσης SV40 που προκαλεί καρκίνο. https://www.naturalnews.com/2023-05-23-pfizer-covid-injections-dna-contamination-cancer-sv40.html)


Τα πρώτα παιδιά που έλαβαν εμβόλια πολιομυελίτιδας ως μέρος μιας μελέτης του 1954 έμειναν παράλυτα στο άκρο όπου εγχύθηκε το εμβόλιο

Ένας ερευνητής δημοσιογράφος περιέγραψε τη διαδικασία παρασκευής του εμβολίου πολιομυελίτιδας, η οποία αποκαλύπτεται στο παραπάνω βίντεο. Περιλαμβάνει όλα τα είδη δυσάρεστων συστατικών, όπως ορό μοσχαριού, πενικιλλίνη, διυδροστρεπτομυκίνη, μυκοστατίνη (νυστατίνη Squibb), νεφρά πιθήκων και πολλά άλλα.

Μέσω διαφόρων διαδικασιών, ο ίδιος ο ιός της πολιομυελίτιδας μετατράπηκε σε μια «ανενεργή» κατάσταση, η οποία απαιτεί την ανάμειξη φορμαλδεΰδης - της ίδιας καρκινογόνου χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στο υγρό ταρίχευσης - στο παρασκεύασμα.

Μόλις ολοκληρώθηκε, το τελικό διάλυμα στη συνέχεια αναμίχθηκε μαζί με διάφορα χημικά πρόσθετα, χημικά και άλλα συστατικά επιτρέποντας τη μαζική παραγωγή και «συντήρηση» - και τη μαζική διανομή του χημικού διαλύματος σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή, το τρύπημα της πολιομυελίτιδας αποδείχθηκε ότι είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο. Ένα εκατομμύριο παιδιά έλαβαν το εμβόλιο το 1954 ως μέρος μιας μελέτης μεγάλης κλίμακας, η οποία οδήγησε στη δήλωση ότι το εμβόλιο ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό». Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά έμειναν παράλυτα στο άκρο όπου έγινε η ένεση.

«Υπήρξαν επίσης αναφορές παράλυσης και θανάτου σε πολλά παιδιά», ανέφερε η Singapore Medical Journal (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6351694/<0. «Οι έρευνες έδειξαν ότι το ακατάλληλα αδρανοποιημένο εμβόλιο είχε απελευθερώσει ζωντανό ιό σε περισσότερες από 100.000 δόσεις του εμβολίου».

Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά οι επιστήμονες που κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ επειδή ήταν οι πρώτοι που ανέπτυξαν τον ιό της πολιομυελίτιδας σε μια ιστοκαλλιέργεια χρησιμοποίησαν ανθρώπινο ιστό, ενώ ο Salk χρησιμοποίησε «κιμά νεφρών πιθήκων μακάκων rhesus, τα οποία ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικά εργοστάσια πολιομυελίτιδας»ανέφερε το Lancet.

«Εκείνοι που προσπάθησαν να αντικαταστήσουν το αδρανοποιημένο με φορμαλδεΰδη εμβόλιο του Salk με ζωντανό, εξασθενημένο από του στόματος εμβόλιο χρησιμοποίησαν επίσης καλλιέργειες νεφρών πιθήκων. Παρά το πρόβλημα κατασκευής που, στην καλύτερη περίπτωση, άφησε έξι παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο παράλυτα στο χέρι και παρά τις ανησυχίες για τους ιούς των άγριων πιθήκων, τα εμβόλια του Salk κηρύχθηκαν ασφαλή και αποτελεσματικά μετά από δοκιμές πεδίου του 1954 ", εξηγεί περαιτέρω η μελέτη.

«Το επόμενο έτος, μετά από απρόθυμη έγκριση από τις σκεπτικιστικές κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, δωρεάν εμβόλια Salk διατέθηκαν σε όλες τις ΗΠΑ. Μέχρι το 1960, οι επιστήμονες και οι κατασκευαστές εμβολίων γνώριζαν ότι τα νεφρά των πιθήκων ήταν υπόνομοι ιών πιθήκων.

Ως συνήθως, το αμερικανικό κοινό δεν ενημερώθηκε ποτέ για τίποτα από αυτά. 

Υπήρχαν πάρα πολλά χρήματα στο παιχνίδι, για να μην αναφέρουμε την ατζέντα ευγονικής που ήταν σε κίνηση, για να πούμε την αλήθεια για τη μόλυνση SV40. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

"Τα μολυσμένα με SV40 αποθέματα εμβολίου πολιομυελίτιδας Salk δεν αποσύρθηκαν ποτέ από την αγορά, αλλά συνέχισαν να χορηγούνται σε παιδιά της Αμερικής μέχρι τις αρχές του 1963 με πλήρη γνώση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας", αποκάλυψε η συνιδρύτρια και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Εμβολίων (NVIC) Barbara Loe Fisher σε παρουσίαση ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ το 2003.

Τα εμβόλια είναι, και ήταν πάντα, ένα φονικό όπλο μεταμφιεσμένο σε «φάρμακο». Μάθετε περισσότερα στο Genocide.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ChildrensHealthDefense.org

TheLancet.com

NaturalNews.com

ncbi.nlm.nih.gov



Πηγή: https://www.naturalnews.com/2023-10-05-propaganda-1950s-polio-vaccine.html


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!