Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Β ί ν τ ε ο: Δρ Kary Mullis, Τό άλλο "βραβείο Νόμπελ Covid". Ο εφευρέτης του "τεστ", ... ΠΕΘΑΝΕ τόν Αύγουστο του 2019....

Ο Mullis μας προειδοποίησε για την κακή χρήση του 'PCR' του, πριν από το θάνατό του, τον Αύγουστο του 2019...



Από Kary B. Mullis, Καθηγ. Michel Chossudovsky, και RealHistoryChan.com
Global Research, 04 Οκτωβρίου 2023
RealHistoryChan.com και Global Research 1 Μαρτίου 2023


Στις πρόσφατες εξελίξεις, δύο επιστήμονες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της τεχνολογίας εμβολίων mRNA βραβεύτηκαν με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2023. Η Katalin Karikó και η Drew Weissman πιστώθηκαν ότι «βοήθησαν να αλλάξει η πορεία της πανδημίας».


Αυτή η απόφαση της Επιτροπής Νόμπελ αποτελεί μέρος της προπαγανδιστικής εκστρατείας, δηλαδή για την παροχή νομιμότητας και αποδοχής του εμβολίου mRNA.

Επαρκώς τεκμηριωμένο: Το εμβόλιο mRNA Covid (επίσημα εγκεκριμένο από την Επιτροπή Νόμπελ) περιγράφεται καλύτερα ως «φονικό εμβόλιο» το οποίο από την αρχή τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ως αποτέλεσμα μια παγκόσμια ανοδική κίνηση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα.

Το μήνυμά μας προς την Επιτροπή Νόμπελ:

Κάνετε μεγάλο λάθος.

Εξετάστε τα στοιχεία από κυβερνητικές πηγές καθώς και τις εκθέσεις περισσότερων από χίλιων επιστημόνων και ιατρών.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν επαρκώς ότι το εμβόλιο mRNA Covid-19 είναι μια επικίνδυνη ουσία.

Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από την εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της ελευθερίας της πληροφόρησης (FOI) τον Οκτώβριο του 2021 (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf). Προέρχεται από την ίδια την εταιρεία. Δεν μπορεί να διαψευστεί. Τα δεδομένα της Pfizer προορίζονταν να παραμείνουν εμπιστευτικά.

Βλέπε ανάλυση της έκθεσης της Pfizer (https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/5780561)

Δείτε τις πολυάριθμες τεκμηριωμένες μελέτες περιπτώσεων (https://www.globalresearch.ca/author/william-makis)

Συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (https://www.globalresearch.ca/video-the-cat-is-out-of-the-bag-christine-anderson/5797307)

«Αυτή η εκστρατεία εμβολιασμού θα καταγραφεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία, ... Επιπλέον, θα είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ κατά της ανθρωπότητας». – Βουλευτής Christine Anderson, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ιούλιος 2022.

Ναι, είναι ένα φονικό εμβόλιο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι ηχηρό και σαφές. Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο: παιδιά και έφηβοι πεθαίνουν. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα κατά των παιδιών μας.

Ποιος είναι ο αντίκτυπος του «εμβολίου» Covid-19 σε επίπεδο ολόκληρου του πλανήτη; (https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccine-applied-at-the-level-of-the-entire-planet-how-many-deaths-its-a-criminal-undertaking/5823739)

Πώς επηρεάζει τον πληθυσμό της ανθρωπότητας των 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των νεογέννητων παιδιών καθώς και των αγέννητων;

Για να σωθούν ζωές, είναι σημαντικό το εμβόλιο Covid-19 να ακυρωθεί και να διακοπεί παγκοσμίως, χωρίς καθυστέρηση.

Καλούμε με σεβασμό την Επιτροπή Νόμπελ να ανακαλέσει την απόφασή της χωρίς καθυστέρηση.

Michel Chossudovsky, Global Research, 4 Οκτωβρίου 2023

***

Αλλά υπάρχει ένας άλλος εξέχων βραβευμένος με βραβείο Νόμπελ του οποίου το όνομα μόλις αναφέρεται

Ο Δρ Kary Mullis, ο εξέχων επιστήμονας που εφηύρε το "τεστ" της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) έλαβε το βραβείο Νόμπελ Χημείας (1993)

Ο Δρ Kary Mullis -ο οποίος απεβίωσε μόλις λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19- μας προειδοποίησε για την κακή χρήση της PCR.

Σύμφωνα με τον αείμνηστο Δρ Kary Mullis: Το PCR δεν είναι «Τεστ»:

«Η PCR είναι μια διαδικασία. Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος».

Το PCR έχει χρησιμοποιηθεί σκόπιμα καταχρηστικά για τη λανθασμένη διάγνωση του Covid και την ενίσχυση της εκστρατείας φόβου.

«Να ισχυριστεί κανείς ότι έχει νόημα»; ...

«Η μέτρηση για αυτό [PCR] δεν είναι ακριβής.

«Η PCR δεν είναι τόσο καλή από τις μετρήσεις μας για πράγματα όπως τα μήλα. Ένα μήλο είναι ένα μήλο». (Kary Mullis, βιντεοσκοπημένη συνέντευξη παρακάτω)

Το "τεστ" PCR δεν μπορεί να ανιχνεύσει την ταυτότητα του ιού, ούτε μπορεί να ανιχνεύσει τις παραλλαγές και τις υποπαραλλαγές του.

Δρ Kary Mullis. Η κληρονομιά του θα επικρατήσει.


(βίντεο εντός του συνδέσμου)


Αδιάσειστα στοιχεία: Η δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης αντίστροφης μεταγραφής (RT-PCR)

«Η PCR είναι μια διαδικασία. Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος». – Ο Δρ Kary Mullis, βραβευμένος με Νόμπελ και εφευρέτης της RT-PCR, πέθανε τον Αύγουστο του 2019.

"... Όλα ή ένα σημαντικό μέρος αυτών των θετικών θα μπορούσε να οφείλεται σε αυτό που ονομάζεται ψευδώς θετικά τεστ». – Δρ Michael Yeadon, διακεκριμένος επιστήμονας, πρώην Αντιπρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Pfizer

«Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR εφαρμόζεται ως μια αμείλικτη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα, όπως η παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, ... υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε έναν αριθμό θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών». – Δρ Pascal Sacré, Βέλγος γιατρός ειδικευμένος στην κρίσιμη περίθαλψη και διάσημος αναλυτής δημόσιας υγείας.

 ***

Η κεκλιμένη μεθοδολογία που εφαρμόζεται υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ για την ανίχνευση της εικαζόμενης εξάπλωσης του ιού είναι η δοκιμή αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης αντίστροφης μεταγραφής (RT-PCR), η οποία εφαρμόζεται συνήθως σε όλο τον κόσμο από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η δοκιμή RT-PCR έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως για τη δημιουργία εκατομμυρίων εσφαλμένων «επιβεβαιωμένων περιπτώσεων COVID-19», οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι η υποτιθέμενη πανδημία είναι πραγματική.

Αυτή η εκτίμηση που βασίζεται σε λανθασμένους αριθμούς έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών για να ηγηθεί και να διατηρήσει την εκστρατεία φόβου.

Και οι άνθρωποι οδηγούνται τώρα να πιστεύουν ότι το «εμβόλιο» COVID-19 είναι η «λύση». Και αυτή η «κανονικότητα» θα αποκατασταθεί μόλις εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη Γη.

Το "επιβεβαιώθηκε" είναι εσφαλμένο. Ένα "επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα RT-PCR" δεν συνεπάγεται "επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19".

«Το θετικό RT-PCR δεν είναι συνώνυμο με τη νόσο COVID-19! Οι ειδικοί του PCR καθιστούν σαφές ότι ένα τεστ πρέπει πάντα να συγκρίνεται με το κλινικό αρχείο του ασθενούς που εξετάζεται, με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς για να επιβεβαιωθεί η αξία του [αξιοπιστία]». (Δρ Pascal Sacré)7

Η διαδικασία που χρησιμοποιούν οι εθνικές υγειονομικές αρχές είναι να κατηγοριοποιήσουν όλες τις θετικές περιπτώσεις RT-PCR ως «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19» (με ή χωρίς ιατρική διάγνωση). Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η διαδικασία ρουτίνας για τον εντοπισμό «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» είναι κατά παρέκκλιση από τις κατευθυντήριες γραμμές του CDC:

«Η ανίχνευση του ιικού RNA μπορεί να μην υποδεικνύει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα. Η απόδοση αυτής της δοκιμής δεν έχει τεκμηριωθεί για την παρακολούθηση της θεραπείας της λοίμωξης 2019-nCoV. Αυτή η δοκιμή δεν μπορεί να αποκλείσει ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιογενή παθογόνα». 8

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και την εκτίμηση της εξάπλωσης του ιού είναι εσφαλμένη και άκυρη.

Ψευδώς θετικά αποτελέσματα

Η προηγούμενη συζήτηση στην αρχή της κρίσης επικεντρώθηκε στο ζήτημα των «ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων». Αναγνωρισμένη από τον ΠΟΥ και το CDC, η δοκιμή RT-PCR ήταν γνωστό ότι παράγει υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τον Δρ Pascal Sacré:

«Σήμερα, καθώς οι αρχές εξετάζουν περισσότερους ανθρώπους, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν περισσότερα θετικά τεστ RT-PCR. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο COVID-19 επιστρέφει ή ότι η επιδημία κινείται κατά κύματα. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που δοκιμάζονται, αυτό είναι όλο». 9

Η συζήτηση σχετικά με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα (που αναγνωρίζονται από τις υγειονομικές αρχές) επισημαίνει τα λεγόμενα σφάλματα χωρίς απαραίτητα να αμφισβητεί τη συνολική εγκυρότητα της δοκιμής RT-PCR ως μέσου ανίχνευσης της εικαζόμενης εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2.

Η δοκιμή PCR δεν ανιχνεύει την ταυτότητα του ιού

Η δοκιμή RT-PCR δεν εντοπίζει/ανιχνεύει τον ιό. Αυτό που εντοπίζει το τεστ PCR είναι γενετικά θραύσματα πολλών ιών (συμπεριλαμβανομένων των ιών της γρίπης τύπου Α και Β και των κοροναϊών που προκαλούν κοινά κρυολογήματα).

Τα αποτελέσματα της δοκιμής RT-PCR δεν μπορούν να «επιβεβαιώσουν» εάν ένα άτομο που αναλαμβάνει το τεστ έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Το μόνο που απαιτείται είναι η παρουσία «ιικού γενετικού υλικού» για να κατηγοριοποιηθεί ως «θετικό». Η διαδικασία δεν ταυτοποιεί ούτε απομονώνει τον SARS-COV-2. Αυτό που εμφανίζεται στις δοκιμές είναι θραύσματα του ιού.

Αποσπάσματα από το Κεφάλαιο ΙΙΙ του βιβλίου του Michel Chossudovsky με τίτλο: The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d'Etat Against Humanity. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε (https://docsend.com/view/yvbmfa5hxhgjughq).

***

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.




ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/video-kary-mullis-nobel-prize-winning-inventor-of-pcr-test-died-in-august-2019/5816915?doing_wp_cron=1696358344.4932711124420166015625


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψεύτικη επιστήμη, μη έγκυρα δεδομένα: Δεν υπάρχει αυτό που ονομάζουν "επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19". Δεν υπάρχει πανδημία
https://magnetrack.klangoo.com/v1.1/track.ashx?e=AP_RA_CLK&p=5816915&d=5761960&c=c787d455-1fd6-444b-abe0-3f9cf6dff8ef&u=6953fb8e-7dd6-44f2-ac87-2bb236f44947&l=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fvideo-kary-mullis-nobel-prize-winning-inventor-of-pcr-test-died-in-august-2019%2F5816915%3Fdoing_wp_cron%3D1696358344.4932711124420166015625&redir=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Ffake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic%2F5761960%3Futm_campaign%3Dmagnet%26utm_source%3Darticle_page%26utm_medium%3Drelated_articles

1 σχόλιο:

  1. Επειδή η επανάληψις είναι η ΜΗΤΕΡΑ της μαθήσεως, άς τό ξαναγράψουμε :
    «Αυτή η εκστρατεία εμβολιασμού, θα καταγραφεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία, ... Επιπλέον, θα είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ κατά της ανθρωπότητας». – Βουλευτής Christine Anderson, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ιούλιος 2022.

    Ναι, είναι ένα φονικό εμβόλιο.
    Αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι ηχηρό και σαφές.
    Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο: παιδιά και έφηβοι πεθαίνουν.
    Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα κατά των παιδιών μας.
    (Καί υπάρχουν ακόμα ευάριθμοι δυστυχώς καί βαθιά αφελείς συμπολίτες μας, που δέν έχουν καταλάβει, ή δέν θέλουν νά καταλάβουν ακόμα, τί πραγματικά συνέβη....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!