Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο αερομεταφερόμενος εμβολιασμός παραδίδει το mRNA στους πνεύμονες



30 Σεπτεμβρίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 4,9 λεπτά

Σε συνάντηση στο περιθώριο της φετινής Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η Gavi Vaccine Alliance πρότεινε ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για την επίτευξη 14 από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Το σχέδιο «Μία υγεία» του ΠΟΥ (και της ΕΕ) υποθέτει επίσης ότι οι σκύλοι και οι γάτες, και φυσικά όλοι οι άνθρωποι, πρέπει πάντα να εμβολιάζονται ενάντια σε κάθε είδους πράγματα. 

Αλλά αυτό απαιτεί μεθόδους για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε συγκατάθεση και αποδοχή.

Από αυτήν την άποψη μπορούν να βασιστούν στα αμερικανικά πανεπιστήμια και την φαρμακευτική βιομηχανία. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Yale έχουν αναπτύξει μια μέθοδο που επιτρέπει στο mRNA να παραδίδεται απευθείας στους πνεύμονες μέσω του αέρα. Σε μια μελέτη σε ποντίκια, οι επιστήμονες ανέπτυξαν πολυμερή νανοσωματίδια που ενθυλακώνουν το mRNA και το καθιστούν εισπνεύσιμο. Η μελέτη έχει τίτλο «Πολυμερή νανοσωματίδια παραδίδουν mRNA στον πνεύμονα για εμβολιασμό του βλεννογόνου» και έχει δημοσιευθεί εδώ (https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.abq0603).

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η νέα μέθοδος χορήγησης θα μπορούσε να «αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάζονται οι άνθρωποι» και να διευκολύνει τον εμβολιασμό ανθρώπων σε απομακρυσμένες περιοχές ή ανθρώπων που φοβούνται τις βελόνες. Ένα αερομεταφερόμενο προϊόν mRNA θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον γρήγορο εμβολιασμό όλων των ανθρώπων χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Ενώ οι επιστήμονες καλωσορίζουν αυτή την εξέλιξη ως έναν εύκολο τρόπο μαζικού εμβολιασμού, οι επικριτές αναρωτιούνται εάν η ανάπτυξη ενός αερομεταφερόμενου εμβολίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκαλυμμένων βιο-βελτιώσεων (https://www.theepochtimes.com/epochtv/researchers-create-aerosolized-mrna-covid-vaccinefacts-matter-5485207) που έχουν ήδη προταθεί στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30157295/). Ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι ήδη πολύ αποκαλυπτικός: "Η υποχρεωτική ηθική βιοενίσχυση πρέπει να είναι συγκεκαλυμμένη". Με άλλα λόγια, μια «βιο-βελτίωση» που τα άτομα-στόχοι δεν επιτρέπεται να γνωρίζουν! Τι μας θυμίζει αυτό; Ακριβώς λόγω αυτών των ιδεών δημιουργήθηκε ο Κώδικας της Νυρεμβέργης, ο οποίος παρέχει την ηθική, ηθική και νομική βάση για την απαγόρευση ακριβώς τέτοιων πράξεων.

Η Courtney Malo, συντάκτρια στο Science Translational Medicine, η οποία δημοσίευσε τη μελέτη του Yale, εξήγησε (https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.abq0603):

«Η ικανότητα αποτελεσματικής παροχής mRNA στους πνεύμονες θα παρείχε εφαρμογές για την ανάπτυξη εμβολίων, γονιδιακής θεραπείας και πολλά άλλα. Εδώ, οι Suberi et al. έδειξαν ότι μια τέτοια παροχή mRNA μπορεί να επιτευχθεί με την ενθυλάκωση mRNAs σε βελτιστοποιημένα πολυπλεξίδια πολυ(αμίνης-συνεστέρα) [νανοσωματίδια].

Τα mRNAs που χορηγήθηκαν με τους πολυπλέκτες μετατράπηκαν αποτελεσματικά σε πρωτεΐνες στους πνεύμονες ποντικών, με περιορισμένες ενδείξεις τοξικότητας. Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία ως ενδορρινικό εμβόλιο SARS-CoV-2 και προκάλεσε ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις που παρείχαν προστασία έναντι επακόλουθης ιογενούς λοίμωξης. Αυτά τα αποτελέσματα υπογραμμίζουν τις δυνατότητες αυτού του συστήματος χορήγησης για εφαρμογές εμβολίων και πέραν αυτών».

Η ομάδα, με επικεφαλής τον κυτταρικό και μοριακό φυσιολόγο Mark Saltzman, δήλωσε ότι το εισπνεόμενο εμβόλιο mRNA προστατεύει επιτυχώς από τον SARS-CoV-2, γεγονός που «ανοίγει την πόρτα στη χορήγηση άλλων θεραπειών αγγελιοφόρου RNA (mRNA) για θεραπεία γονιδιακής υποκατάστασης και άλλες θεραπείες στους πνεύμονες» (https://seas.yale.edu/news-events/news/mrna-covid-vaccine-and-potentially-more-nanoparticles-no-shot-needed). Τα ονόματα των τμημάτων του Πανεπιστημίου Yale που πραγματοποιούν αυτά τα πειράματα είναι σημαντικά: Βιοϊατρική Μηχανική, Χημική και Περιβαλλοντική Μηχανική.

Για τη μελέτη, τα ποντίκια έλαβαν δύο ενδορρινικές δόσεις νανοσωματιδίων που περιείχαν εμβόλια mRNA COVID-19, τα οποία βρέθηκαν να είναι αποτελεσματικά στα ζώα. Στο παρελθόν, οι θεραπείες mRNA που στόχευαν τους πνεύμονες είχαν δυσκολία να εισέλθουν στα κύτταρα που απαιτούνται για να εκφράσουν την κωδικοποιημένη πρωτεΐνη, η οποία είναι γνωστή ως κακή αποτελεσματικότητα μόλυνσης.

«Η ομάδα Saltzman παρέκαμψε αυτό το εμπόδιο εν μέρει χρησιμοποιώντας ένα νανοσωματίδιο κατασκευασμένο από πολυπλεξίδια πολυεστέρα (αμίνης) ή PACE, ένα βιοσυμβατό και εξαιρετικά προσαρμόσιμο πολυμερές», σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου Yale.7 Σε προηγούμενη μελέτη, ο Saltzman είχε δοκιμάσει ένα σύστημα «prime-and-spike» για τη χορήγηση εμβολίων COVID-19, στο οποίο σύριγγες mRNA εγχύθηκαν σε έναν μυ και στη συνέχεια ψεκάστηκαν πρωτεΐνες ακίδας στη μύτη.

Αποδεικνύεται ότι η ένεση μπορεί να είναι περιττή και ο Saltzman έχει μεγάλες ελπίδες για τη μέθοδο αερομεταφερόμενης χορήγησης, η οποία υπερβαίνει τα εμβόλια:

«Δεν υπάρχει ενδομυϊκή ένεση στη νέα έκθεση. Χορηγήσαμε μόνο δύο δόσεις, μία πρωτογενή και μία αναμνηστική, ενδορινικά και λάβαμε μια εξαιρετικά προστατευτική ανοσολογική απόκριση. Ωστόσο, έχουμε επίσης δείξει ότι διαφορετικοί τύποι mRNA μπορούν γενικά να χορηγηθούν. Έτσι, δεν είναι κατάλληλο μόνο για εμβόλιο, αλλά ενδεχομένως και για θεραπεία γονιδιακής υποκατάστασης για ασθένειες όπως η κυστική ίνωση και η επεξεργασία γονιδίων.

Έχουμε δείξει με το παράδειγμα ενός εμβολίου ότι λειτουργεί, αλλά ανοίγει την πόρτα σε όλους αυτούς τους άλλους τύπους παρεμβάσεων».

Σύμφωνα με τον Saltzman, αυτή η νέα μέθοδος χορήγησης θα μπορούσε να «αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάζονται οι άνθρωποι» και να διευκολύνει τον εμβολιασμό ανθρώπων σε απομακρυσμένες περιοχές ή εκείνων που φοβούνται τις βελόνες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ένα αερομεταφερόμενο εμβόλιο του επιτρέπει να εξαπλωθεί γρήγορα στον πληθυσμό.

Επειδή το εμβόλιο απελευθερώνεται στον αέρα, δεν υπάρχει ανάγκη εμβολιασμού κάθε ατόμου ξεχωριστά - κάτι που δεν είναι μόνο χρονοβόρο αλλά και δύσκολο εάν ένα άτομο αρνείται να εμβολιαστεί. Αυτό δεν συμβαίνει με ένα αερομεταφερόμενο εμβόλιο, το οποίο μπορεί να απελευθερωθεί στον αέρα χωρίς τη συγκατάθεση ή ακόμη και τη γνώση του πληθυσμού. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Δρ Joseph Mercola (https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/09/air-vax-pdf.pdf).

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μόλις ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ εγκρίνουν τις συνθήκες τους για την πανδημία και την αυστηροποίηση του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, ακριβώς τέτοιες ενέργειες θα γίνουν αποδεκτές και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με νομικά δεσμευτικό τρόπο παγκοσμίως.

Εικόνα από τον Gerd Altmann από το Pixabay


Πηγή: https://tkp.at/2023/09/30/impfung-ueber-die-luft-bringt-die-jeweils-aktuelle-mrna-in-die-lungen/

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μελέτη δείχνει καρδιακή βλάβη σε ΟΛΑ τα άτομα που εμβολιάστηκαν με παρασκευάσματα MRNA C19

Οι ακτινολογικές εξετάσεις ανιχνεύουν καρδιακή βλάβη σε όλα τα άτομα που εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού. Μέχρι τώρα, υπήρχαν υποψίες ότι η ζημιά θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε μεμονωμένες παρτίδες και σε κάθε περίπτωση μόνο σε ένα κλάσμα των εμβολιασμένων. Οι προηγούμενες υποθέσεις ζημιάς κυμαίνονται από 1:35 έως 1:3000. Εκτός από αυτό, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι αρχές συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι υπάρχει μόνο μια ήπια πορεία και μια θεραπεία χωρίς προβλήματα. Όλα αυτά είναι προφανώς λανθασμένα.
https://tkp.at/2023/10/03/studie-zeigt-herzschaeden-bei-allen-mit-c19-mrna-praeparaten-geimpften/


Το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να συνδέεται με απροσδόκητη κολπική αιμορραγία: μελέτη
Μια νέα μελέτη εμπλέκει το εμβόλιο COVID σε περιστατικά μη φυσιολογικής αιμορραγίας μεταξύ γυναικών που δεν έχουν έμμηνο ρύση.
https://www.theepochtimes.com/health/covid-19-shot-may-be-linked-to-unexpected-vaginal-bleeding-study-5500424?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-05&src_cmp=gv-2023-10-05&utm_medium=email&est=RWkakvnX78OSXfN6KJmrKq8xu6TFT4GQbwswitZ1vVaFm9vX0BxPTBKKRcY%3D


Το εμβόλιο COVID-19 βρέθηκε σε νεκρούς: Μελέτη
Δείγματα ιστών από άτομα που πέθαναν εντός 30 ημερών από τον εμβολιασμό βρέθηκαν θετικά για αγγελιοφόρο RNA.
https://www.theepochtimes.com/article/covid-19-vaccine-found-in-dead-people-study-5500468?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-05&src_cmp=gv-2023-10-05&utm_medium=email&est=uFWmjQktSv1PJO0jCrvVPYwchvD9Uf9r6jqXduiooS9MCb4HADlKzLUFr7I%3D

4 σχόλια:

  1. Ο αερομεταφερόμενος εμβολιασμός, στοχεύει ΚΥΡΙΩΣ τούς ανεμβολίαστους...!
    Πρόκειται γιά ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ μέ ανθρώπινη μορφή...! τέτοια ανθρωπόμορφα "ΤΕΡΑΤΑ" δέν πρόκειται νά ξαναβγάλει ή φύσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου αυτο γινεται υπουλα και αναγκαστικα δεν ειμαστε υπευθυνοι ενωπιον του Θεου,διοτι ενω δεν αποδεχομαστε το εμβολιο διοτι ειναικανιβαλισμος αυτοι το βαζουν αναγκαστικα στο σωμα μας αποδεικνυοντας οτι ειναι χειροτεροι και απο τους κανιβαλους διοτι αυτοι ειναι μονον για τον εαυτο τους ενω αυτοι που ενεργουν κανιβαλισμο με τα εμβολια τρωνε τις σαρκες ολβν των ανθρωπων που εμβολιαζουν αναγκαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή να υποθέσω ότι μόλις γίνει αυτό οι εμβολιασμένοι θα πεθαίνουν από υπερδοσολογία ειδικά οι πλήρως εμβολιασμένοι με όσα εμβόλια επιτρέπονται να έχουν γίνει μεχρι την στιγμή που μιλάμε και θα έχουν τρέξει να τα κάνουν πρώτοι από όλους τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν υπάρχει αθανασία, μάς πάνε όλους γιά ευθανασία...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!