Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μετατρέπεται τώρα η Σουηδία σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Σε νέες προσπάθειες για την καταπολέμηση της κρίσης των συμμοριών, η Σουηδία στρέφεται τώρα προς μια πιο δυστοπική επιτήρηση.

Κάμερες παρακολούθησης / AI παραγόμενη εικόνα.


Σουηδία. Σουηδία μου. Τι σου συμβαίνει; Το αποτέλεσμα δεκαετιών σοσιαλιστικών πολιτικών έφερε τη Σουηδία στο χείλος του γκρεμού. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια άνευ προηγουμένου κρίση συμμοριών.

Μια κρίση τόσο σοβαρή που νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

Η Σουηδία βρίσκεται στη μέση του πολέμου των συμμοριών με αθώους περαστικούς να γίνονται κομμάτια στην έντονη εκστρατεία βομβαρδισμών που διεξάγεται από τις εγκληματικές συμμορίες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 136 βομβιστικές επιθέσεις στη χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα έχουμε έναν βομβαρδισμό μέρα παρά μέρα.

Το γεγονός είναι ότι οι συμμορίες αποκτούν όλο και περισσότερο έλεγχο στη Σουηδία. Όχι μόνο έχουμε 61 απαγορευμένες ζώνες, αλλά οι συμμορίες κερδίζουν χρήματα και με άλλα μέσα. Μόλις τώρα, οι αρχές προειδοποιούν ότι συμμορίες λειτουργούν ιατρεία και κέντρα εμβολιασμού.

Θέλετε να κάνετε το εμβόλιο covid από την τοπική συμμορία απαγορευμένης ζώνης στη Σουηδία;

Τι κάνετε λοιπόν σε μια τέτοια κατάσταση;
Λοιπόν, προειδοποιώ για αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Η αριστερά απλά με χλεύασε. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης με αποκάλεσαν «συνωμοσιολόγο». Οι πολιτικοί απλώς αγνόησαν τα προβλήματα.

Αλλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ από τον έλεγχο, που οι πολιτικοί έχουν πλέον αναγκαστεί να αντιδράσουν. Και αντιδρούν έχουν.

Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που ο υπουργός Δικαιοσύνης Gunnar Strömmer αποκάλεσε την εγκληματική συμμορία «εγχώρια τρομοκρατία».

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει τον στρατό για να βοηθήσει την αστυνομία στην καταπολέμηση των συμμοριών, μεταξύ άλλων.

Αλλά εδώ είναι το τρομακτικό μέρος...
Φαίνεται ότι σχεδιάζουν να μετατρέψουν τη Σουηδία σε ένα αστυνομικό κράτος μεγάλου αδελφού, και αυτό για να σταματήσουν τις συμμορίες όπως λένε.

Μάντεψε, όμως. Η αστυνομία μπορεί πλέον να κατασκοπεύει ανθρώπους, ακόμη και αν δεν είναι ύποπτοι για κάποιο έγκλημα. Και μιλούν για τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου AI καθώς και για τη δημιουργία πολλών νέων καμερών παρακολούθησης σε όλη τη χώρα.

Η αστυνομία μπορεί να κατασκοπεύει ανθρώπους εάν πιστεύει ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα στο μέλλον. Πλησιάζουμε περισσότερο στην προ του εγκλήματος εποχή;

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουμε ήδη ψηφιακή ταυτότητα. Πώς θα εξελιχθεί αυτό; Ας σκάψουμε βαθύτερα για να δούμε αν μπορούμε να μάθουμε...



Πηγή: https://petersweden.substack.com/p/is-sweden-now-turning-into-a-police?publication_id=547128&post_id=137638052&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Οι κλινικές ευθανασίας κατακλύζονται από τρανσέξουαλ που μετανιώνουν για τις χειρουργικές επεμβάσεις τους
    https://primenews.press/oi-klinikes-efthanasias-kataklyzontai-apo-transexoual-pou-metanionoun-gia-tis-cheirourgikes-epemvaseis-tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!