Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ο Ελβετός δικηγόρος Philipp Kruse (*) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πρωτοβουλία πολιτών της ΕΠΠ να αμφισβητήσει τον ΠΟΥ σχετικά με τη συνθήκη πανδημίας - αντιτιθέμενος στην επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας του WEF και του Gates.










Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο ΠΟΥ θα ισχυριστεί ότι δεν έχει καμμία εξουσία στη φορολογική αρχή. Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό που κάνει αντ' αυτού είναι να παίρνει «εισφορές» από τα 194 κράτη μέλη της – τις οποίες εισπράττουν από φόρους. Δείτε πώς λειτουργεί:

Το χρονοδιάγραμμα είναι ότι οι τροποποιήσεις που είχαν συμφωνηθεί προηγουμένως θα περάσουν σε νόμο τον Μάϊο του 2024 - μόλις έξι μήνες από τώρα και, επειδή αυτές οι τροποποιήσεις μειώνουν την περίοδο προειδοποίησης για ακόμη περισσότερες τροποποιήσεις, οι δρακόντειες τροποποιήσεις του ΔΥΚ 2005 και η νέα συνθήκη πανδημίας καθίστανται νομικά δεσμευτικές σε ένα έτος από τον επόμενο Μάϊο - δηλαδή τον Μάϊο του 2025. 









Διατάξεις υπάρχουν και στις δύο διεθνείς νέες συμφωνίες, στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς και στη νέα συνθήκη για την πανδημία και, τέλος, μια σύντομη περίληψη που θα πρέπει να δοθεί οποιαδήποτε στιγμή όταν μιλάμε για αυτές τις νέες αλλαγές είναι το γεγονός ότι δεν προβλέπεται μηχανισμός που θα επιτρέπει στους πολίτες ή στα κράτη μέλη να αμφισβητούν την αξιολόγηση του ΠΟΥ, είτε πρόκειται για την αξιολόγηση του ΠΟΥ σχετικά με μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον τομέα της δημόσιας υγείας είτε για την αξιολόγησή του όσον αφορά ορισμένα μέτρα είτε όταν πρόκειται για την επιβολή ενός καθεστώτος για αυτό που αποκαλούν εμβολιασμό όσο πειραματικό και αν είναι.

















Τώρα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει όλοι να γνωρίσουμε όχι μόνο τι περιέχουν αυτά τα έγγραφα, αλλά θα ισχυριστούμε και θα πούμε ξεκάθαρα ότι ορισμένοι από αυτούς τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας των Ηνωμένων Εθνών και οι αλλαγές που τροποποιούνται και δηλώνονται εκεί - θα είναι εντελώς αντίθετοι με αυτό που θεωρούμε συνταγματική μας τάξη - καθώς δεν υπάρχει δικαίωμα ενημέρωσης του κοινού - καθώς θα υπάρχει λογοκρισία - καθώς θα υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα που δεν προστατεύονται - όπως δεν θα υπάρχουν έλεγχοι και ισορροπίες - όπως στην πραγματικότητα θα είναι ο ΠΟΥ που θα καθορίσει, κάτω από ποιο νομικό κράτος θα πρέπει να ζήσουμε.
















Από το 2012 έως το 2018, ο Philipp Kruse διατηρούσε το δικό του γραφείο φορολογικού δικαίου στη Ζυρίχη (Kruse | Tax & Law). Σήμερα, είναι επικεφαλής του τμήματος πρόσθετων φόρων και φορολογικών κυρώσεων στο γραφείο του καντονιού της Λουκέρνης. Ο Philipp σπούδασε στα Πανεπιστήμια της Βέρνης, της Χαϊδελβέργης και του Exeter / Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ασκήσει το επάγγελμα σε τρία δικηγορικά γραφεία της Ζυρίχης από το 1998. Από το 2003 έως το 2007 εργάστηκε στη φορολογική αρχή του καντονιού της Ζυρίχης και έκτοτε ειδικεύτηκε στον τομέα του «φορολογικού δικαίου και του δικαίου εισφορών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!