Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ο Robert F. Kennedy Jr. εγκαταλείπει το Δημοκρατικό Κόμμα, και κατεβαίνει για πρόεδρος το 2024 ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος.


Αντιμέτωπος με αμείλικτη απόρριψη και δίωξη από το πρώην πλέον πολιτικό κόμμα του και τα μιντιακά σκυλιά του, ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 Robert F. Kennedy Jr.  αποφάσισε να κατέβει ως ανεξάρτητος και όχι ως Δημοκρατικός (https://www.kennedy24.com/philadelphia).

Σε μια πρόσφατη δήλωση ενώπιον ενός πλήθους υποστηρικτών, ο RFK Jr. όχι μόνο δήλωσε ότι θα κατέβει ως ανεξάρτητος, αλλά εξήγησε επίσης τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για τον ίδιο και για τους Αμερικανούς που επιλέγουν να τον ψηφίσουν το επόμενο φθινόπωρο.

«Είμαι εδώ για να συμμετάσχω μαζί σας σε μια νέα διακήρυξη ανεξαρτησίας για ολόκληρο το έθνος μας», δήλωσε ο RFK Jr.

«Διακηρύσσουμε την ανεξαρτησία μας από τις εταιρείες που έχουν καταλάβει την κυβέρνησή μας. Και διακηρύσσουμε την ανεξαρτησία μας από τη Wall Street, από τις Big Tech, από τις Big Pharma, από τις Big Ag, από τους στρατιωτικούς εργολάβους και τους λομπίστες τους. Και διακηρύσσουμε την ανεξαρτησία μας από τις κυνικές ελίτ που προδίδουν την ελπίδα μας και που ενισχύουν τις διαιρέσεις μας. Και τέλος, διακηρύσσουμε την ανεξαρτησία μας από τα δύο πολιτικά κόμματα».

Δείτε παρακάτω:

O RFK Jr. αυτή τη στιγμή δημοσκοπεί γύρω στο 14% στην τελευταία έρευνα Reuters/Ipsos – Ο Τραμπ βρίσκεται στο 40%
Η ανακοίνωση του RFK Jr. δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς που περίμεναν την αλλαγή, η οποία ήρθε τη Δευτέρα σε εκδήλωση στη Φιλαδέλφεια. Η εκστρατεία του προκάλεσε επίσης μια πιθανή ανακοίνωση νωρίτερα αυτό το μήνα, η οποία ήρθε όπως αναμενόταν.

«Είμαι έτοιμος για αύριο, έτσι δεν είναι;» Ο RFK Jr. έγραψε στο X (πρώην Twitter) την Κυριακή, μία ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του, μαζί με ένα βίντεο - δείτε παρακάτω - τον εαυτό του να τρέχει στα Βραχώδη Σκαλιά και το Άγαλμα στη Φιλαδέλφεια όπου γυρίστηκε η ταινία "Rocky". "Συντονιστείτε στην ζωντανή ροή μου από τις 12-2 μ.μ."


Αν και είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος υποψήφιος, ο RFK Jr. βρίσκεται πίσω από τον Donald Trump στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με το Reuters και την Ipsos, ο RFK Jr. συγκεντρώνει σήμερα περίπου 14%, ενώ ο Τραμπ κατέχει το 40%. Ο Τζο Μπάιντεν, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι έχει περίπου 38% υποστήριξη.

Στην ιστοσελίδα της εκστρατείας του, ο RFK Jr. εξηγεί ότι το σχέδιό του για την Αμερική περιλαμβάνει «μια σημαντική αλλαγή στην αμερικανική πολιτική», γι' αυτό επέλεξε τη Φιλαδέλφεια, τη «γενέτειρα της Αμερικής» - η Φιλαδέλφεια είναι επίσης η μόνη εκκλησία που αναφέρεται στην Αποκάλυψη 3 ότι έχει μια ανοιχτή πόρτα για να ξεφύγει από την εποχή των προβλημάτων του Ιακώβ, η οποία είναι προ των πυλών (https://www.blueletterbible.org/kjv/rev/3/1/s_1170001).

«Σας προσκαλούμε να γίνετε μάρτυρες της ιστορίας στο σημείο όπου οι ιδρυτές μας ξεκίνησαν αυτό το έθνος το 1776 με τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας», ανακοίνωσε η εκστρατεία του RFK Jr. «Τη Δευτέρα, συναντιόμαστε ξανά για να επαναφέρουμε την πορεία του έθνους μας».

Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι τόσο σίγουρο ότι ο RFK Jr. δεν έχει καμμία πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές, ακόμη και όταν ήταν ακόμα υποψήφιος ως Δημοκρατικός, που ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την εκστρατεία του από το CNN με μια αλαζονική ματιά.

Ίσως όμως οι Δημοκρατικοί να μην είναι τόσο υπερόπτες. Όπως εξήγησε ο Tim Donner, ανώτερος αναλυτής πολιτικής στο Liberty Nation, «τα τείχη κλείνουν στον Τζο Μπάιντεν».

«Καθώς επιμένει στην εκστρατεία του για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, ο 46ος πρόεδρος αντιμετωπίζει προκλήσεις από κάθε κατεύθυνση – δεξιά, αριστερά και κέντρο».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την υποψηφιότητα του RFK Jr. για την προεδρία το 2024 μπορείτε να βρείτε στο VoteDemocrat.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Kennedy24.com

Newstarget.com

BlueLetterBible.org



ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-10-10-rfk-jr-ditches-democrats-run-president-independent.html


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!