Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Vernon Coleman: Πώς και πότε οι γιατροί έμαθαν να σκοτώνουν. Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο κάνουν τώρα ακριβώς αυτό που έκαναν οι Γερμανοί γιατροί στη ναζιστική Γερμανία».


Από τον Vernon Coleman


Το παρακάτω δοκίμιο προέρχεται από το ολοκαίνουργιο βιβλίο του Vernon Coleman «Truth Teller: The Price».

Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που, αν και γνωρίζουν ότι η λεγόμενη πανδημία ήταν ψεύτικη και οι οποίοι γνωρίζουν ότι ολόκληρη η απάτη covid-19 ήταν μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου (μια περίπλοκη και μακροχρόνια πλοκή που περιέγραψα στο βιβλίο μου "Their Terrifying Plan") δεν γνωρίζουν ότι αυτό που συμβαίνει τώρα έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν - αν και, ομολογουμένως, σε μικρότερη κλίμακα.

Να καταλάβουμε πώς, πότε και γιατί πρέπει να επιστρέψουμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Γενικά, και λανθασμένα, θεωρείται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ επινόησε τη δολοφονική ιδεολογία για την οποία είναι τώρα περισσότερο γνωστός: την ανελέητη δολοφονία εκατομμυρίων ανδρών, γυναικών και παιδιών που θεωρούνταν πολύ ατελείς (με κάποιο επικριτικό τρόπο) για να τους επιτραπεί να ζήσουν.

Αλλά η ιδέα της μαζικής στείρωσης, η οποία μεταμορφώθηκε σε γενοκτονία, δεν προήλθε από τον Χίτλερ ή κάποιο από τα ηγετικά μέλη του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.

Η ιδέα της μετατροπής της ευγονικής θεωρίας σε πρακτική αποστολή για τον καθαρισμό της γερμανικής φυλής προήλθε από το ιατρικό επάγγελμα.

Φοβάμαι ότι ήταν οι γιατροί που σκέφτηκαν να απομακρύνουν τους αδύναμους από την κοινωνία – είτε είναι σωματικά είτε διανοητικά ανάπηροι είτε της «λάθος» θρησκείας. Η «εκκαθάριση» του γερμανικού λαού δεν ήταν αρχικά ή πρωτίστως ναζιστικό πρόγραμμα και δεν ήταν απλός αντισημιτισμός. (Η απομάκρυνση των Εβραίων και των τσιγγάνων ήταν μόνο ένα μέρος της διαδικασίας εξαγνισμού.)

Ήταν οι γιατροί που ενθάρρυναν τους Ναζί να θεωρήσουν την ασθένεια ως ένα καθαρά κοινωνικό πρόβλημα και όχι ως αποτέλεσμα εξωτερικών επιρροών όπως οι λοιμώξεις, και ήταν οι Γερμανοί γιατροί που προώθησαν μια πρώιμη και ιδιαίτερα τοξική εκδοχή της κοινωνικής πίστωσης. 

Εκείνοι που προωθούσαν το γερμανικό πρόγραμμα ευγονικής δεν σκότωναν απλώς ανθρώπους επειδή δεν βάδιζαν στο σωστό δρόμο, δίνοντας τους σωστούς χαιρετισμούς και τραγουδώντας τα σωστά τραγούδια (όλα τα χαρακτηριστικά που, όπως φαινόταν να υποδηλώνουν, υποδηλώνουν μια μακρά και υγιή ζωή), αλλά επέλεξαν επίσης να σκοτώσουν όποιον δεν φαινόταν αποδεκτός από αυτούς. Όποιον θεωρούσαν «περίεργο» ή «άσχημο» θα σκοτωνόταν, αφού αν έπεφτε σε λάθος κρεββάτια θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καθαρότητα του είδους.

(Δεν υπάρχει η ελάχιστη ειρωνεία στο γεγονός ότι οι Γερμανοί γιατροί που ήταν υπεύθυνοι για αυτή την πολύ συγκεκριμένη μορφή γενοκτονίας δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα πειγράφαμε ως όμορφοι ή αξιαγάπητοι. Οι περισσότεροι από αυτούς έμοιαζαν με άσχημες, τρομακτικές εκδοχές των υπερ-κακών σε ταινίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μερικών από τους γιατρούς στο εξαιρετικό αλλά ανατριχιαστικό ντοκυμανταίρ με τίτλο «Aktion Τ4: Ένας γιατρός υπό ναζισμό». (*) )

Και αυτό που είναι τρομακτικό είναι ότι αυτό που συνέβη στη Γερμανία τις δεκαετίες του 1920 και του 1930 συμβαίνει τώρα σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκοσμιοποιητές, βοηθούμενοι και υποκινούμενοι από το ιατρικό επάγγελμα, είναι αποφασισμένοι να απαλλάξουν τον κόσμο από τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους αδύναμους και τους ψυχικά ασθενείς. Και το κάνουν πιο αποτελεσματικά, πιο αδίστακτα και πιο αποτελεσματικά από τους Γερμανούς γιατρούς που οδήγησαν τον Χίτλερ και τους Ναζί στο δικό τους πρόγραμμα γενοκτονίας.

Το 1933, στη Γερμανία, οι Ναζί εισήγαγαν νόμο για την πρόληψη των κληρονομικά ασθενών απογόνων. Ο νόμος όριζε ότι κάθε άτομο θα θεωρούνταν κληρονομικά άρρωστο εάν έπασχε από οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ασθένειες: συγγενή διανοητική ανεπάρκεια, σχιζοφρένεια, μανιοκαταθλιπτική παραφροσύνη, κληρονομική επιληψία, κληρονομική χορεία (Huntington), κληρονομική τύφλωση, κληρονομική κώφωση και οποιαδήποτε σοβαρή κληρονομική παραμόρφωση. Αποφασίστηκε επίσης ότι κάθε άτομο που πάσχει από σοβαρό αλκοολισμό μπορούσε επίσης να καταστεί ανίκανο για αναπαραγωγή.

Το να αποφασίσεις να σκοτώσεις πολλούς ανθρώπους ήταν ένα πράγμα, φυσικά. Η εφαρμογή της δολοφονίας στην πράξη ήταν κάτι άλλο και στη Γερμανία, πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι γιατροί που είχαν επηρεαστεί βαθιά από τις αρχές της ευγονικής ξόδεψαν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να απαλλαγούν από τους ανάπηρους, τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους, και εργάστηκαν σκληρά για να προσπαθήσουν να βρουν μια λύση που θα μπορούσαν να «πουλήσουν» στον Χίτλερ, στο υπόλοιπο ιατρικό επάγγελμα, το έθνος στο σύνολό του και, πάνω απ' όλα, στους ίδιους.

Οι γιατροί πίσω από τη μαζική σφαγή ήθελαν μια αυτάρεσκη, ιατρική απάντηση σε αυτό που θεωρούσαν ως τεράστια απειλή – την ύπαρξη ανθρώπων που εκείνοι θεωρούσαν ως βαρίδια για την κοινωνία, ανθρώπων που έπαιρναν αντί να δίνουν, ανθρώπων που εξαρτώνταν από άλλους και που κόστιζαν πολλά για να κρατηθούν ζωντανοί.

Πολλοί άνθρωποι (ιδιαίτερα ηλικιωμένοι και ανάπηροι) σκοτώθηκαν από την πείνα. (Αυτή η απλή διαδικασία έχει παραμείνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο για μερικές δεκαετίες. Επισκεφθείτε οποιοδήποτε σύγχρονο νοσοκομείο και θα δείτε ηλικιωμένους ασθενείς να πεθαίνουν από την πείνα.) (!!!!!!!!)

Στο τέλος κατέληξαν στη χρήση αερίου μονοξειδίου του άνθρακα για να σκοτώσουν τους «ασθενείς» τους, αλλά για να διατηρήσουν τα προσχήματα, να κρύψουν τι έκαναν και, ίσως, να κατευνάσουν ό,τι είχε απομείνει από τη συνείδησή τους, προσποιήθηκαν ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν μέρος μιας διαδικασίας θεραπείας.

(Αυτή η ιδιοτελής φιλοσοφία ακολουθήθηκε όταν εισήχθη το θανατηφόρο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της covid-19. Οι γιατροί προσποιήθηκαν ότι το εμβόλιο σχεδιάστηκε για να παρέχει προστασία από μια θανατηφόρα ασθένεια, αν και τα στοιχεία δείχνουν ότι το προϊόν φαίνεται να έχει σχεδιαστεί όχι για να προστατεύει ή να θεραπεύει, αλλά για να σκοτώνει).

Οι θάλαμοι αερίων σχεδιάστηκαν αρχικά όχι ως τα διαβόητα ντους, αλλά ως «δωμάτια εισπνοής» όπου οι ασθενείς μπορούσαν να εισπνεύσουν αυτό που τους είπαν ότι ήταν ένα «φαρμακευτικό» αέριο για την υγεία τους. Δημιουργήθηκαν ειδικές αίθουσες θεραπείας όπου οι «ασθενείς» μπορούσαν να μεταφερθούν με τραίνο και λεωφορείο για να «θεραπευτούν».

Αμέσως μετά τη «θεραπεία» τους, τα σώματα των δολοφονημένων ασθενών θα αποτεφρώνονταν και οι στάχτες τους θα απορρίπτονταν σε ένα κοντινό ποτάμι.

Σαφώς, οι Γερμανοί ήθελαν να καλύψουν τα έξοδα της επιχείρησής τους και έτσι αφαίρεσαν τα χρυσά δόντια και έστειλαν το χρυσό στην (σσ. διαβόητη) Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία (BIS)

Πηγή εικόνας: https://steemit.com/bis/@anarchomission/rothschild-the-hidden-sovereign-power-behind-bis

Στη συνέχεια, η BIS παρέδωσε τα χρήματα στους Ναζί. Οι γιατροί αφαίρεσαν επίσης τους εγκεφάλους από τα πτώματα και τους έδωσαν σε νευρολόγο για να παίξει. Χρησιμοποιώ σκόπιμα τις λέξεις "παίζω με", δεδομένου ότι η "έρευνα" που έγινε δεν παρήγαγε χρήσιμα αποτελέσματα.

Τελικά, οι αδίστακτοι Γερμανοί είχαν ένα άλλο τέχνασμα για να κερδίσουν χρήματα. Προσποιούνταν ότι οι «ασθενείς» τους ήταν ακόμα ζωντανοί, ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν από το κράτος ή από συγγενείς το κόστος της ιατρικής τους περίθαλψης. Οι γιατροί και οι γραφειοκράτες που ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία υπολόγισαν με υπερηφάνεια πόσα χρήματα εξοικονομούσαν για την Γερμανία σκοτώνοντας ανθρώπους που κατανάλωναν αντί να παράγουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί που εργάζονται σε αυτόν τον ασυνήθιστο τομέα της ιατρικής πληρώνονταν πολύ καλά και μερικές δεκαετίες αργότερα, όταν εισήχθη το εμβόλιο covid-19,οι γιατροί που συμφώνησαν να εμβολιάσουν τους ασθενείς τους με το μη αποδεδειγμένο, πειραματικό προϊόν πληρώθηκαν επίσης εξαιρετικά καλά για τις προσπάθειες - πληρώθηκαν πολύ περισσότερο ανά εμβολιασμό από ό, τι πληρώνονταν για άλλα εμβόλια.

Αυτή η αδίστακτη αναζήτηση της φυλετικής καθαρότητας οδήγησε τους γιατρούς να αναζητήσουν τρόπους για να εξαλείψουν όλους εκείνους – όπως οι Εβραίοι και οι τσιγγάνοι – τους οποίους θεωρούσαν ως κίνδυνο για την καθαρότητα της Άριας φυλής. Αυτή ήταν, σχεδόν σίγουρα, η πρώτη φορά στην ιστορία που οι γιατροί είχαν εν ψυχρώ σχεδιάσει να σκοτώσουν τους ασθενείς τους, και φαίνεται ότι ακόμη και η ανώτατη διοίκηση των Ναζί πρέπει να σοκαρίστηκε γιατί σε κάποιο σημείο, ο Χίτλερ σκόπιμα αποστασιοποιήθηκε από το πρόγραμμα (αρχικά ονομαζόταν T4 και αργότερα έγινε γνωστό με την κωδική ονομασία 14F15.). Ακόμη και ο ίδιος ήταν προφανώς θορυβημένος από αυτό που έκαναν οι γιατροί (ή ίσως απλώς ανησυχούσε από τις συνέπειες των δημοσίων σχέσεων αυτού που έκανε).

Γιατί αναφέρομαι σε αυτό; Γιατί γράφω γι' αυτό τώρα;

Η απάντηση είναι ότι οι γιατροί σε όλο τον κόσμο κάνουν τώρα ακριβώς αυτό που έκαναν οι Γερμανοί γιατροί στη ναζιστική Γερμανία. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κάνουν πιο αποτελεσματικά, πιο ψυχρά και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. 

Το σχέδιο αυτή τη φορά δεν είναι να σκοτώσει μερικά εκατομμύρια ανθρώπους, σκοτώνοντάς τους με αέριο, αλλά να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη ποικιλλία μεθόδων για να σκοτώσει αρκετά δισεκατομμύρια μαζικά. Οι Γερμανοί γιατροί που συγκλόνισαν ακόμη και τον Χίτλερ με την αδίστακτη συμπεριφορά τους θα ήταν ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι από τις δραστηριότητες του παγκόσμιου ιατρικού επαγγέλματος σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δίκες της Νυρεμβέργης, οι γιατροί κρίθηκαν ένοχοι εγκλημάτων πολέμου εάν πειραματίστηκαν σε ασθενείς χωρίς να ζητήσουν και να λάβουν την άδειά τους.

Δεδομένου ότι το εμβόλιο covid-19 ήταν και είναι πειραματικό, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ  που έδωσαν το εμβόλιο χωρίς να ενημερώσουν τους ασθενείς τους ότι το εμβόλιο ήταν πειραματικό και στη συνέχεια έλαβαν δεόντως την άδειά τους, ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Από το Truth Teller: The Price, τώρα διαθέσιμο σε χαρτόδετο εξώφυλλο. Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ένα αντίγραφο (https://www.amazon.co.uk/Truth-Teller-Price-Vernon-Coleman/dp/B0CKTT5Y3D/ref=sr_1_1?crid=32N4GJQ7VESFR&keywords=truth+teller+vernon+coleman&qid=1697752466&sprefix=truth+teller+vernon+coleman%2Caps%2C213&sr=8-1).

Αύριο, ο Vernon Coleman απαριθμεί τους δέκα τρόπους με τους οποίους οι γιατροί μιμούνται τους Ναζί και σκοτώνουν αθώους.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Οκτώβριος 2023



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-vernon-coleman-how-and-when-doctors?publication_id=581065&post_id=138129741&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα







(*) ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ: Μνημείο του Βερολίνου για τα θύματα που δολοφονήθηκαν από το πρόγραμμα ευθανασίας T4.

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/09/t4.html


και:

Η βιωσιμότητα είναι ο κώδικας για τη γενοκτονία

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/10/blog-post_310.html

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 1931 ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑΣ , Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΗΝΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ; Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΗΤΑΝ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ( ΨΥΧΗ ) ΗΤΑΝ ΥΨΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ. ΤΟ 1932 , Ο ΕΡΝΣΤ ΡΟΥΝΤΙΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ. Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β` ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1925 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ``ΑΓΩΝΑ ``ΤΟΥ , ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ `Η ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΙΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ , ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΙΜΛΕΡ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο JOSEF MENGELE, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ `` Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμφισβήτητα, πρόκειται γιά μία ΦΟΒΕΡΗ ανάρτηση, σκέτη α ν α τ ρ ι χ ί λ α!
      Αφού ξ ε μ π ρ ο σ τ ι ά ζ ε ι, όχι μόνον τούς Γερμανούς (προπολεμικούς) "προθύμους" ιατρούς, ενταγμένους (αλλά καί υπό τήν σκέπη) στό ναζιστικό καθεστώς, αλλά καί μέρος των επίσης ευαρίθμων καί "προθύμων" σημερινών "ερευνητών"....
      Ευχαριστώντας γιά πολλοστή φορά τήν άξια συνεργάτιδά μας Μαριγώ Ζαραφοπούλα γιά τίς πάντοτε εύστοχες επιλογές της, θά ήταν παράλειψη νά μήν απευθύνουμε επίσης πολλές ε υ χ α ρ ι σ τ ί ε ς καί στόν εκλεκτό μας αναγνώστη ΑΝΝΙΚΕΡΙ, γιά τίς πολύτιμες πληροφορίες καί τά στοιχεία που μας παρέθεσε.
      (Η "ζεστή" οικονομική ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ βοήθεια από τίς ΗΠΑ, πρίν αλλά καί κατά τήν διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πρός τό ναζιστικό καθεστώς, ακόμα ερευνάται, αφού τό βάθος καί τό εύρος της ήταν μάλλον αχανές....)

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Καποδίστρια για τα καλά σας λόγια και ένα ευχαριστώ στον εξαιρετικό σχολιαστή μας Αννίκερι. Τα σχόλιά του είναι από μόνα τους μια ανάρτηση.

      Καλημέρα σας!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!